TAKE5 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Πάει ο Βέσελι κάπως έτσι ανατρέπονται οι ισορροπίες ειδικά αν βρεθεί απέναντι ομάδα με ικανούς ψηλούς. Πότε γυρνάει ο Αντιτς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Όποτε και να γυρνάει, δεν φτάνει για να καλύψει Βέσελι. Όσο κι αν είναι κι ο Άντιτς σημαντικός, ο Τσέχος είναι "άλλη φάση" για την Φενέρ... ...πριν μέρες που είχα γράψει για το ότι ενστικτωδώς φέτος βλέπω ΤΣΣΚΑ για κούπα και τη Φενέρ ως δεύτερη επιλογή, κυρίως επειδή δεν έχει ακριβώς τα γκαρντ που θα ήθελε ένας Ζοτς για να κάνει παιχνίδι (μέσα σε αυτό, το γεγονός ότι ο Σλούκας έχει βγει οφ εδώ και καιρό, καθώς και που έχει επιτρέψει δεν είναι ακόμη ο ίδιος με πριν), έλεγα να προσθέσω (μιας και ουκ ολίγοι την θεωρούν πρώτο φαβορί για φέτος - και καθόλου αβάσιμα μάλιστα), ότι κάτι μου λέει πως ένας (ακόμη) πιθανός τραυματισμός στους ψηλούς της (Βέσελι / Ούντοχ) θα της κοστίσει μπόλικα... Και είχα κυρίως τον Τσέχο στο μυαλό, καθώς ο τρόπος που παίζει (εκρηκτικότητα) είναι "υψηλού κινδύνου", ώστε να την πάθει κάποια στιγμή... Ο αχίλλειος εν τω μεταξύ είναι ζόρικη ιστορία. Δεν ξέρω βέβαια σε τί ακριβώς κατάσταση βρίσκεται, αλλά πρώτον χλωμό το βλέπω να επιστρέφει σε 6 βδομάδες που είδα - κι από την άλλη, ακόμη και να επιστρέψει στην ώρα του, ή και νωρίτερα (μακάρι ο άνθρωπος), είναι πολύ ζόρικο σημείο της σαιζόν, και ενδέχεται να υποτροπιάσει (έτσι όπως τον έχω κόψει, δεν είναι από τους τύπους που "συγκρατιούνται", για να πει κανείς ότι ίσως απλά δεν θα τραβάει). Βέβαια ούτε ο Ζοτς είναι τυχαίος και πιθανώς θα βρει τρόπο να το διαχειριστεί όσο καλύτερα μπορεί και ποιός ξέρει τί τελικά θα καταφέρει η φετεινή Φενέρ, αλλά προσωπικά νιώθω ότι ούτε φέτος είναι η χρονιά της για κούπα. Με έναν τελικό πάντως, θα έπρεπε να είναι ευχαριστημένοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Ο ολυμπιακος ηταν η μονη ομαδα που τραυματισμος της κοστισε τοσο (Γιανγκ). Δυστυχως δεν υπηρχε παιχτης σαν τον Πατρικ (τον οποιο τον γνωρισα και τον εχω δει πια καμποσες φορες κ τον θεωρω και καλο παιδι εκτος απο παιχτη) για αντικαταστατης + την ατυχια με τον Τζειμς.. Ο Ολυμπιακος με Γιανγκ Χαντερ θα ηταν παντοδυναμος στη ρακετα. Και βεβαια σημαντικοτατη ειναι η απωλεια του Λοτζεσκι, του μοναιδκου παιχτη των γκαρντ σταθερα καλο επιθετικα και βαρομετρο της επιθεσης της ομαδας. Τωρα ο τραυματισμος του Βεσελυ ειναι αντιστοιχης σημασιας αφου ειναι παιχτης σημαντικοτατος για τη Φενερ. Ο Αντιτς οσο καλος και εμπειρος κι αν ειναι δεν εχει το επιθειρκο του ταλεντο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Kαλα νεα για τον ΟΣΦΠ ο τραυματισμος Βεσελι... Και αντιθετως πολυ κακα νεα για τον ΠΑΟ, ειδικα αν χασουμε απο την Νταρουσαφακα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Ο ολυμπιακος ηταν η μονη ομαδα που τραυματισμος της κοστισε τοσο (Γιανγκ). Δυστυχως δεν υπηρχε παιχτης σαν τον Πατρικ (τον οποιο τον γνωρισα και τον εχω δει πια καμποσες φορες κ τον θεωρω και καλο παιδι εκτος απο παιχτη) για αντικαταστατης + την ατυχια με τον Τζειμς.. Ο Ολυμπιακος με Γιανγκ Χαντερ θα ηταν παντοδυναμος στη ρακετα. Και βεβαια σημαντικοτατη ειναι η απωλεια του Λοτζεσκι, του μοναιδκου παιχτη των γκαρντ σταθερα καλο επιθετικα και βαρομετρο της επιθεσης της ομαδας. Τωρα ο τραυματισμος του Βεσελυ ειναι αντιστοιχης σημασιας αφου ειναι παιχτης σημαντικοτατος για τη Φενερ. Ο Αντιτς οσο καλος και εμπειρος κι αν ειναι δεν εχει το επιθειρκο του ταλεντο. Ο τραυματισμός του Γιανγκ είναι απλά μια δικαιολογία για το πολύ κακό σχεδιασμό που ακολούθησε η διοικηση και ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά από αυτόν. 6 παιχνίδια κάποιου επιπέδου έπαιξε ο Ολυμπιακός (4 EL και 2 με Παναθηναικό) και έχασε τα 3 με τον Γιανγκ στην συνθεση του από που προκύπτει ότι αν δεν τραυματιζόταν ο Ολυμπιακός θα ήταν παντοδύναμος στη ρακέτα? Ενας νεαρός δυνατός και ταλαντούχος σεντερ ήταν και τίποτα παραπάνω και επιπλέον ο Ολυμπιακός είχε όλη την άνεση να τον αντικαταστήσει. Σαν να βγει και να διαμαρτυρηθεί κάποιος στον Παναθηναικό γιατί έλειψε στην ομάδα ο Παππας ή ο Μποχωρίδης και για αυτό ακόμα ψάχνεται. Καμμία σχέση με τον τραυματισμό του Τσέχου ούτε σε αξία και επιρροή στό παιχνίδι ούτε στο χρονικό σημείο που έγινε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Φιλε μου δε συμφωνω καθολου. Ο Γιανγκ ηταν και ειχε σχεδιαστει να ειναι, ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ γραναζι της ομαδας. Δε μπορεις να μου τον συγκρινεις με τον Μποχωριδη. Ο παιχτης τραυματιστηκε πανω που χε εγκλιματιστει και επιτρεψε μου να πω πως ειναι σεντερ που ΔΕ βρισκεις στην ευρωπη. Συμφωνω πως δε το χειριστηκε ιδανικα ο Σφαιροπουλος (εγω που τον κραζω ε) , αλλα ο Σον Τζειμς δεν ηταν κακη επιλογη. Τωρα για μετα...σε τετοιο βασικο σημειο της χρονιας λογικο ειναι πολλες ομαδες να μη θελουν να αποδυναμωθουν. Και εισπραξαμε πολλα "δε πουλαω". 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 H σημασία ενός τραυματισμού δεν είναι μόνο συνάρτηση της αξίας του παίκτη. Π.χ. ο Τσαρτσαρής δεν ήταν και ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη, αλλά είχε κομβική σημασία στον ΠΑΟ, ακόμα και όταν είχε πλήθος παικταράδων. Δυο χρονιές που τραυματίστηκε, έμεινε εκτός 8άδας ο ΠΑΟ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Οι τραυματισμοι ειναι μερος του παιχνιδιου και δεν γινεται σε καθε στραβη να ανασυρουμε το θεμα των τραμαυτισμων για να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα. Σε καθε περιπτωση ουτε η απουσια του Γιανγκ, ουτε αυτη του Λοτζεσκι ειναι οι αιτιες για τις χ2 ηττες απο Μπαμπεργκ και αλλη μια απο Ζαλγκιρις που ειναι ουσιαστικα αυτες που βεχουν φερει αυτη τη στιγμη τον ΟΣΦΠ σε δυσκολη θεση. Αν ο προπονητης σας ειχε νιονιο και τα cojones να μην ξεκιναει καθε παιχνιδι με 10-15 κατοχες πεταμενες επειδη ο ηγετης δεν δεχεται να φαει παγκο αλλα ουτε και να μην παιρνει τις μισες επιθεσεις οσο βρισκεται στο παρκε (σκοτωμενες συνηθως), τοτε αυτη τη στιγμη θα ησασταν σε θεση να μιλατε για πιθανοτητες πλεονεκτηματος εδρας κι οχι προκρισης (δειτε απλα που θα βρισκοσασταν με νικες επι Μπαμπεργκ και Ζαλγκιρις). Και τελος παντων, συνεβη τοσο νωρις ο τραυματισμος του Γιανγκ που υπηρχε πολυς χρονος για διορθωτικη κινηση. Το οτι δεν το εκμεταλλευτηκαν οι υπευθυνοι της ομαδας και καναν κακες επιλογες, δεν ειναι λογος να τα φορτωνουμε στο finish της σεζον στην κακια την μοιρα για εναν τραυματισμο ενος νεαρου παιχτη που συνεβη στην αρχη. Τελος το να συγκρινουμε το impact του τραυματισμου Βεσελι με αυτο του Γιανγκ, ειναι εκτος πραγματικοτητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Φιλε μου δε συμφωνω καθολου. Ο Γιανγκ ηταν και ειχε σχεδιαστει να ειναι, ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ γραναζι της ομαδας. Δε μπορεις να μου τον συγκρινεις με τον Μποχωριδη. Ο παιχτης τραυματιστηκε πανω που χε εγκλιματιστει και επιτρεψε μου να πω πως ειναι σεντερ που ΔΕ βρισκεις στην ευρωπη. Συμφωνω πως δε το χειριστηκε ιδανικα ο Σφαιροπουλος (εγω που τον κραζω ε) , αλλα ο Σον Τζειμς δεν ηταν κακη επιλογη. Τωρα για μετα...σε τετοιο βασικο σημειο της χρονιας λογικο ειναι πολλες ομαδες να μη θελουν να αποδυναμωθουν. Και εισπραξαμε πολλα "δε πουλαω". 6 παιχνίδια 3 ήττες εύκολες και σχεδόν αόρατος και στα 3 παιχνίδια με αντίπαλο ομάδα που συνεχίζει να κυνηγάει κάτι σήμερα. Καλές εμφανίσεις με Λιμόζ, Τσεντεβιτα και Αρμάνι. Sorry αλλά μόνο αν έχεις κληρονομικό χάρισμα είδες οτιδήποτε παραπάνω από ένα ταλαντούχο νεαρό Αμερικανό σέντερ δυνατό αλτικό, χωρίς ιδιαίτερη μπασκετική παιδεία αλλά με προοπτική. Καμμία σχέση με τους κορυφαίους σεντερ της EL και θα φανεί και του χρόνου ειδικά αν κάνει το λάθος ο Ολυμπιακός να χάσει τον Χαντερ θεωρώντας ότι ο βασικός θα είναι ο Γιανγκ Από εκεί και πέρα δουλειά του προπονητή είναι τον Οκτώβριο να βρει αντικαταστάτη ή να καλύψει το κενό τέτοια εποχή. Οχι ευκολη αλλά και για αυτό πληρώνονται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 ...τί λέτε πάλι εδώ μέσα ρε παιδιά... Απ' τη μια η Μαργαρίτα που ορθά επισημαίνει το γονάτισμα που υπέστη ο ΟΣΦΠ απ' τον τρυματισμό Γιανγκ (διότι με ΑΥΤΟΝ ήταν "αμυντική πολεμομηχανή" ο ΟΣΦΠ) - αλλά που ΔΕΝ τα ρίχνει στην διοίκηση (που ΠΑΛΙ πήγε να την βγάλει γυφτλέ...). Κι απ' την άλλη (σχεδόν) όλοι οι υπόλοιποι που λέτε "μα ΠΧιός Γιάαανγκκκ...." (αλλά ΣΩΣΤΑ της χτυπάτε ότι οι Αγγελόπουλοι χαρταετοπετούσαν και έμεινε ξεβράκωτος ο ΟΣΦΠ). Ντάξει ρε παιδιά, προφανώς δεν ρέει πορτοκαλί αίμα στις φλέβες του, αλλά το "παιδί", πέραν του ότι είναι ΘΗΡΙΟ της φύσης - κι ενώ ΟΝΤΩΣ ξεκίνησε ψόφια (πχ καμμία απολύτως σύνδεση με Σπανούλη) - παιχνίδι το παιχνίδι ανέβαινε εξώφθαλμα. Δε νομίζω να χρειάζεται....κληρονομικό χάρισμα (....) για να το δει κανείς αυτό. Σε τί φάση θα βρισκόταν και αυτός και ο ΟΣΦΠ με αυτόν αν δεν τον έχανε τόσο νωρίς δε θα μάθουμε ποτέ, αλλά,,,,,,,ήμαρτον ρε παιδιά. Τώρα, σε σχέση με Βέσελι, δεν είναι ούτε της ίδιας παικτικής αξίας με τον Τσέχο ο Πατρίκιος - αλλά δεν σημαίνει ότι είναι του πεταματού σε πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Για την ακρίβεια, για το μπάσκετ που ήθελε ο Σφαιρό να παίξει, ήταν ΤΑ-ΜΑΜ....Συνεπώς, μπορεί να μην είναι συγκρίσιμοι ως ταλέντα "μπασκετικά", αλλά "μια χαρά" ζημιά έκανε στον ΟΣΦΠ η απουσία του. Μην πω ότι έκτοτε ο ΟΣΦΠ (να 'ναι καλά και τα λάθη διοίκησης - αλλά και προπονητή, δε λέω....) έχει φάει τόσες και τέτοιες σφαλιάρες που κοντεύει να του εντυπωθεί στο γονιδίωμα η φάση "καρπαζοεισπράχτωρ" (ενώ μέχρι φέτος ήταν στην αντίπερα όχθη), ενώ η Φενέρ ναι μεν χάνει (ποιός ξέρει για πόσο) το Κλειδί Του Ψωλ = Βέσελι, σε νευραλγικό σημείο της σαιζόν - ΑΛΛΑ έχει φτιάξει χαρακτήρα όοολους αυτούς τους μήνες μέχρι τώρα (και με σωστή διαχείριση του πολύπειρου Ζοτς, ποιός ξέρει τί θα μπορέσει να καταφέρει, μέσω μέχρι και συσπείρωσης). Με άλλα λόγια, χάσανε οι κόκκινοι τον Νέοπα και έκτοντε ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ (...κι ας είχανε κάνει και γαμάτες νίκες μετά για κάποιο διάστημα. Κάποια στιγμή, τελείωσε το ρεζερβουάρ και σίγουρα είχανε και άλλες χτυπητές ατυχίες, πχ Λοτζέσκι) - ενώ οι φενεραίοι (μάλλον) είναι σε φάση "δε γαμιέται, πάμε κι ό,τι γίνει, τον φάγαμε τον γαΐδαρο". Αν ήταν στο αμπάουτ η Φενέρ ως τώρα, θα έλεγα ναι, μάλλον θα γονατίσει. Αλλά το ότι είναι από τα πρώτα φαβορί, δηλώνει ότι έχει και ρηζέρβς. Περί Σπανούλη, κλασσικά συμφωνώ με Μίντι στο επί μέρους, κι αν είχε λειτουργήσει αλλιώς ο ΟΣΦΠ, ίσως και αν μην ήταν ση θέση που είναι σήμερα. Βασικά, πάνω-κάτω θα μας λυθεί η απορία για τα κακά (ή όχι) παραλειπόμενα της παρουσίας του στον ΟΣΦΠ, όταν θ' αποχωρήσει. Το οποίο περεμπιπτόντως πιστεύω ότι παίζει να το κάνει το Καλοκαίρι (ειδικά, θεωρώ, αν πατώσει γενικά ο ΟΣΦΠ, σε Α1 και Ευρωλίγκα. Πράγμα επίσης πάρα πολύ πιθανό πλέον, για 'μένα. Όπως και το ότι παίζει να μπει γενικά σε φάση "διάλυσης" ο ΟΣΦΠ, α-λα ΠΑΟ 4 χρόνια πριν). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Wash δε ξερω αν οι Αγγελοπουλοι πετουσαν αετο..εχουν δειξει οτι για το καλο της ομαδας κανουν τα παντα. (Στο πλαισιο του μπατζετ τους παντα) . Ακομα και φετος αγορασαν μεσα στη σεζον 4 παιχτες. Τεσσερις! Ολος ο σχεδιασμος ηταν/ειναι του Σφαιροπουλου. Αν θυμασαι αυτος δηλωνε μετα τη φυγη του Τζειμς οτι δεν ειναι δεδομενο οτι θα παρει παιχτη. Ξερεις τι τους καταλογιζω? οτι ακομα δεν εχει ανανεωσει ο Χαντερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 ...μα αν ξεκινήσεις από τον Χάντερ (που σαφώς κι έχεις δίκιο), και το πας ανάποδα, θα δεις ότι ναι μεν "κάνουν πράγματα για την ομάδα", αλλά, ρε γαμώτο, ακόμη και τώρα (μετά το καζίκι με Κάιλ εννοώ φυσικά), εννοούν να το πηγαίνουν "σπαγγοραμένα"... Το τραβάνε πολύ στα όρια το πράγμα με τα λεφτά, και η εμπειρία έχει δείξει ότι ΤΟΣΟΣ "τζόγος", καλό δεν τους κάνει.... Όσο για τους 4 παίκτες, οκέι - αλλά είναι αυτό που λέω : απ' τη μια κάνουν κινήσεις - απ' την άλλη κάνουν κινήσεις που κάνουν ζημιά (.....σα να έχουν παραεπηρρεαστεί από τον Σπαν ). (....πάντως, για τους 4, μην το δένουμε και....combo, διότι πχ ο Παπ ήταν κάτι σαν τις προσφορές από σουπερμάρκετ, που ναι μεν δεν χρειάζεσαι ΤΩΡΑ, αλλά "υποχρεώνεσαι να πάρεις για να έχεις για μετά"....Ήταν δηλαδή εκτός προγράμματος και κομάτι "αναγκαστική" μεταγραφή - για να το πω κι αλλιώς, "δεν θα μπρούσαν να μην τον είχαν πάρει"... Όσο για "Γουόρικ & Τζέημς", βασικά πλήρωσαν το ίδιο τους το λάθος που όμως θα μπορούσαν να είχαν αποφύγει αν έκαναν καλύτερη πρόταση σε άλλον πιο νωρίς, και ήταν επιτακτικό να πάρουν ψηλό.. Για τον δε Όντομ, δεν ξέρω καν πόσα δώσανε, οπότε... Θέλω μ' άλλα λόγια να πω, ότι έχουν μια τάση να είναι "ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στις κότες" και αυτό, στην τελική, ΔΕΝ αποβαίνει καλό για την ομάδας...) Τέλος δεν ξέρω πώς μπορώ να είμαι σίγουρος ότι ο Σφαιρό ήταν/είναι υπεύθυνος "για τα πάντα". Ακόμη και ο ίδιο να το δηλώνει, καθόλου δεν αποκλείεται να λειτουργεί με βάση το τί συμφωνούνε ΜΑΖΙ και τί του ΛΕΝΕ να πει... Διότι σε καμμία δεν τους έχω τους Αγγελό για φάση "παυλοθανάσηδες & Ζοτς" = "πάρε γκαφρά και φτιάξε".... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Live streaming συνεντευξη της αγαπης του Midi Τελειωνει, το πηρα χαμπαρι αργα οτι παιζει κατι τετοιο atm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 .....και δικής μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Με εσενα ειναι πλατονικο , με τον Midi εχει ερωτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις