kostas_sl Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Σε χαλάει και ο Χάντερ ε? Για πες όνομα,ποιον θα παίρναμε στη θέση του για να πλαισίωνε υποθετικά τους Μπατίστα,Μαυροκεφαλίδη? Το παιχνίδι το είδες προχτές?Γιατί έπαιξε ο Χάντερ στο λέω,τον οποίο αγνοείς βλέπω εφόσον αναρωτιέσαι ακόμα αν χρειαζόμαστε αθλητικό 5άρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Α μετα τον Ραντουλιτσα, ο Χαντερ εγινε 5ρι επιπεδου φ4 (γιατι για τετοιο αθλητικο 5ρι μιλαω εγω) Ρε τι τραβαμε με τον καθε πικραμενο YΓ. Δεν ειμαι σκαουτερ, αλλα μια γυρα στα συμβολαια των αθλητικων 5ριων στις ομαδες Ευρωλιγκας θα σου λυσει την απορια. Για να μην παω σε αλλα παραδειγματα τετοιων συμβολαιων στο παρελθον κατοπιν σωστου σκαουινγκ που αποδεικνυουν οτι με 500 κανεις θαυματα: πχ Χαινς στον ΟΣΦΠ. Αλλα ειπαμε, 1 μυριο στον ανυπαρκτο Σερβο για να λεμε ολη τη σεζον ποσο αδικημενος ειναι απο τους μετριους δημιουργους στην περιφερεια μας, απλα για να δικαιωσουμε τον Αινσταιν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_sl Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Είπα εγώ ρε ότι είναι επιπέδου φ4 lol.Tι πίνεις βραδυάτικα? Αλλά ναι τώρα μου θέλεις επιπέδου φ4,μέχρι τώρα απλά ανέφερες για αθλητικο 5άρι.Θα μυρίζουμε τα νύχια μας πριν απαντήσουμε. Τεσπα αυτόν πήραμε,αυτόν σου λέω για να σε πληροφορήσω. Πες όνομα τώρα ποιον θα παίρναμε με περισσότερα χρήματα.Δε γίνεται μόνο ο ένας να σου ξυνίζει ο άλλος να σου βρωμάει. Πρότεινε και κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Είπα εγώ ρε ότι είναι επιπέδου φ4 lol.Tι πίνεις βραδυάτικα?Οταν μιλαω για αθλητικο 5ρι επιπεδου φ4 στα ποστ μου και μου απαντας "εχουμε Χαντερ", "δεν σ'αρεσει ο Χαντερ;" τοτε καποιος αλλος πινει και δεν μας δινει. Κι επειδη κουρασες : Πες όνομα τώρα ποιον θα παίρναμεΑυτον, 1-0. Τα λεμε. Φιλουμπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_sl Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Τώρα θυμήθηκε να πάρει τον Χάινς lol.Kαλά κρασιά μεγάλε Σε πρόλαβε κάποια ΤΣΣΚΑ.Εδώ και χρόνια.Λες και αν δεν είχες πάρει Ράντου και είχες εξοικονομήσει χρήματα,λογιστή της ομάδος εσύ,θα ερχότανε ο Χάινς τώρα.Καληνύχτα... Μου αρέσουν πάντως αυτοί οι παντογνώστες του μπάσκετ που το μόνο όνομα που μπορούν να σκεφθούν είναι του Χάινζ. .Απλά φέρτε κάποιον που να κάνει 500 χιλιάρικα και με την ελπίδα να μας βγει Χάινζ.Και βγει δεν βγει να φάμε και το Μπατίστα στη μάπα για άλλο ένα χρόνο. Αυτό που μου αρέσει πιο πολύ όμως είναι που θέλει να πάει και Final 4 με το Μπατίστα Αν εσένα δε σου αρέσει ο Ραντούλιτσα μία φίλε εμένα δε μου αρέσει ο Μπατίστα χίλιες. Είναι αυτό που λέμε,Που πας ρε καραmidi με το Μπατίστα Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2016 από kostas_sl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasdel Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Παιδιά επειδή μερικοί θέλουμε το thread να παραμείνει ανοιχτό και να μην κλείσει σαν άλλα (πχ του ΠΑΟ στην ευρωλίγκα), αν θέλετε συνεχίστε την προσωπική σας αντιπαράθεση και ειρωνεία (γιατί τα τελευταία 10+ posts είναι 80% προσωπική αντιπαράθεση και 20% ανταλλαγή απόψεων) με pm's. Οι υπόλοιποι δεν φταίμε. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Παιδιά επειδή μερικοί θέλουμε το thread να παραμείνει ανοιχτό και να μην κλείσει σαν άλλα (πχ του ΠΑΟ στην ευρωλίγκα), αν θέλετε συνεχίστε την προσωπική σας αντιπαράθεση και ειρωνεία (γιατί τα τελευταία 10+ posts είναι 80% προσωπική αντιπαράθεση και 20% ανταλλαγή απόψεων) με pm's. Οι υπόλοιποι δεν φταίμε. Τα λέμε τόσο καιρό, αλλά δεν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_sl Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Παιδιά επειδή μερικοί θέλουμε το thread να παραμείνει ανοιχτό και να μην κλείσει σαν άλλα (πχ του ΠΑΟ στην ευρωλίγκα), αν θέλετε συνεχίστε την προσωπική σας αντιπαράθεση και ειρωνεία (γιατί τα τελευταία 10+ posts είναι 80% προσωπική αντιπαράθεση και 20% ανταλλαγή απόψεων) με pm's. Οι υπόλοιποι δεν φταίμε. Για μπάσκετ μιλάγαμε φίλε και συγκεκριμένα την frontline ομάδας ευρωλίγκας που είναι ο ΠΑΟ και είχαμε προσωπική αντιπαράθεση.Όχι για την τρύπα του όζοντος. Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημά σου.Όταν έχεις προσωπική διαφωνία θα έχεις και προσωπική αντιπαράθεση για 5-10 posts,τι να κάνουμε. Δε σε βλέπω όμως να γράφεις κάτι για ευρωλίγκα ή το θέμα που διαφωνούσαμε. Ούτε εγώ φταίω όταν διαβάζω διάφορα άκυρα,πχ η Λόκο δεν ειναι ομάδα επιπέδου ή άλλα offtopic αλλά δε το κάνω θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Παιδιά επειδή μερικοί θέλουμε το thread να παραμείνει ανοιχτό και να μην κλείσει σαν άλλα (πχ του ΠΑΟ στην ευρωλίγκα), αν θέλετε συνεχίστε την προσωπική σας αντιπαράθεση και ειρωνεία (γιατί τα τελευταία 10+ posts είναι 80% προσωπική αντιπαράθεση και 20% ανταλλαγή απόψεων) με pm's. Οι υπόλοιποι δεν φταίμε. Oχι δευτερο πλυθηντικο ομως. Μια αναγνωση της στιχομυθιας και αντιλαμβανεται ο καθενας ποιος εχει μπασκετικη αποψη , ποιος καταθετει ουσια στην κουβεντα περιμενοντας απαντησεις , ποιος μενει οντοπικ αλλα και ποιος επι 2 σελιδες αντι για κουβεντα το γυρναει στο προσωπικο επειδη δεν βρισκει επιχειρηματα για να διαφωνησει, νομιζωντας οτι ο αλλος θα χασει την υπομονη του. Το να σταματησω να γραφω τη μπασκετικη μου αποψη και τα επιχειρηματα μου για τον Ραντουλιτσα ή το Σπανουλη για να μην ξεφευγει το καθε θιγμενο τρολλ ή ο καθε σοβαροφανης κυριος που σε πρωτη ευκαιρια θα πει για "Σπανουλιαδες" με κινδυνο να κλειδωθει το thread δεν ειναι κατι που προκειται να κανω. Οποιος ομως εχει διαθεση να διαφωνησει με αποψη και μπασκετικα επιχειρηματα, ευχαριστως. Σε καθε περιπτωση, απευθυνθειτε σε αυτους που πρεπει και θα κρινουν, εγω τα reports τα 'χω κοψει σε τετοιους τυπους. Οπως και να χει με προτροπες στον καθε τυπα που μπαινει για αμεσο ή εμεσο rage , δεν νομιζω να βοηθηθει η κατασταση. Εξαλλου, συνειδητα το κανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Ρε παιδες, η μεταδοση του αγωνα του Παναθηναϊκου εγινε απο την Αμερικη? Διοτι λιγες ωρες μετα ακουσα τον Χατζηγεωργιου να περιγραφει το παγκοσμιο πρωταθλημα κλειστου στιβου απο το Πορτλαντ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Αυτο που θεωρειται ο Καλαθης τρομερος πασερ εγω πρεπει να παιζω βλεπω κατανοω διαφορετικο μπασκετ αλλα οκ Για να αμολαει πασες παραλληλες στο transition και με ανοιχτες αμυνες καλος ειναι...Για να περασει καμια καθετη απο σωστη γωνια σε κλειστες αμυνες πρεπει να κανουμε ταμα Κλειδι στην πορεια του Παο ειναι δυστυχως ο Καλαθης και το κατα ποσο στα σημαντικα-κλειστα ματς θα βαλει τα σουτ....Ο Williams καλυπτει το χαμηλο ποσοστο του στο τριποντο με το πολυ καλο drive που εχει Αλλα αν δεν μπαινουν παλι τα σουτ και μαζευεται ολη η αμυνα μεσα θα σας φταιει παλι ο Ραντουλιτσα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_sl Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Ρε παιδες, η μεταδοση του αγωνα του Παναθηναϊκου εγινε απο την Αμερικη? Διοτι λιγες ωρες μετα ακουσα τον Χατζηγεωργιου να περιγραφει το παγκοσμιο πρωταθλημα κλειστου στιβου απο το Πορτλαντ... Όχι μετέδιδε από ΟΑΚΑ ζωντανά. Πρωτάθλημα στίβου είχε αρκετά μετά γύρω στις 4.00 το πρωί.Μπορεί να μετέδιδε από τo studio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Αλλα αν δεν μπαινουν παλι τα σουτ και μαζευεται ολη η αμυνα μεσα θα σας φταιει παλι ο Ραντουλιτσα.. ...αδερφέ, εδώ και πόσες σελίδες (και καιρό) λέμε ότι το βασικό ζήτημα του Σέρβου είναι η αμυντική του ανυπαρξία, και όχι τόσο η επιθετική. Όσο για τον Καλάθη, Διαμαντίδης δεν είναι, και, (ακόμη και για τον Μίντι - ρώτα τον και θα δεις) είναι σχεδόν στα μία από τα ίδια με τον Ραντούλιτσα, αναφορικά με την υπεραξία που πληρώνει ο ΠΑΟ. Δηλαδή κανείς δεν λέει "το πρόβλημα του ΠΑΟ είναι ο Ραντούλιτσα", αλλά με βάση διάφορες παραμέτρους, είναι μάλλον το πρώτο τη τάξει. Από εκεί και πέρα, όρεξη να έχεις να μετράς προβλήματα... Προσωπικά ούτε εμένα με καλύπτει ο Καλάθης (και δεν μου αρέσει καν), αλλά με έστω αυτόν στην δημιουργία (συν τον Διαμαντίδη), είναι τραγικό να του ρίχνεις την ευθύνη για την όποια επιθετική αδυναμία του Σέρβου, λέγοντας υπερβολές του τύπου "μόνο για ανοιχτές άμυνες είναι". [Υπ' όψιν συμφωνώ ότι ούτε αξιόπιστος από μακρυά είναι (...τί από μακρυά, εδώ ούτε στις βολές είναι - και χάνει μέχρι και λέι-απς σε φάση "Ούκιτς"...). Άλλο όμως αυτό.] Σούμα : τα προβλήματα του Ραντούλιτσα, κατά βάση ευθύνη του ιδίου είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Όχι μετέδιδε από ΟΑΚΑ ζωντανά. Πρωτάθλημα στίβου είχε αρκετά μετά γύρω στις 4.00 το πρωί.Μπορεί να μετέδιδε από τo studio. "Αρκετα μετα" ειναι 4-5 ωρες? Δε μπορω να φανταστω οτι μαζι με το Νικο Τσωνη μετεδιδαν το παγκοσμιο πρωταθλημα κλειστου στιβου απο την Αθηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Αυτο που θεωρειται ο Καλαθης τρομερος πασερ εγω πρεπει να παιζω βλεπω κατανοω διαφορετικο μπασκετ αλλα οκ Για να αμολαει πασες παραλληλες στο transition και με ανοιχτες αμυνες καλος ειναι...Για να περασει καμια καθετη απο σωστη γωνια σε κλειστες αμυνες πρεπει να κανουμε ταμα Κλειδι στην πορεια του Παο ειναι δυστυχως ο Καλαθης και το κατα ποσο στα σημαντικα-κλειστα ματς θα βαλει τα σουτ....Ο Williams καλυπτει το χαμηλο ποσοστο του στο τριποντο με το πολυ καλο drive που εχει Αλλα αν δεν μπαινουν παλι τα σουτ και μαζευεται ολη η αμυνα μεσα θα σας φταιει παλι ο Ραντουλιτσα.. Aντικειμενικα ο Καλαθης ειναι απο τους καλους αν οχι απο τους καλυτερους δημιουργους στην διοργανωση. Βρες του οσα κακα θες, πες οτι 2μυρια ειναι υπερβολικο ποσο και λαθος, για τη δημιουργια ομως ειναι το τελευταιο που μπορεις να τον κατηγορησεις, την ιδια ωρα που βρισκεις καθε απιθανη δικαιολογια για τον Ραντουλιτσα. Το να λεμε οτι ΔΔ και Καλαθης δεν φτανουν για να τροφοδοτησουν τον Ραντουλιτσα ειναι απλα παραλογο, οσο παραλογες ειναι και οι περισσοτερες δικαιολογιες που λεγονται για παιχτη του 1μυριου που σερνεται απο την αρχη της σεζον. Και δεν καταλαβαινω τι περιμενεις απο τον Καλαθη. Οταν ο Ραντουλιτσα εχει σχεδον παντα χειροτερη θεση απο τον αντιπαλο του στο λοου ποστ και παραλληλα δεν μπορει να βγαλει ουτε 1 play μεσα απο συστημα με τους συμπαικτες του (πχ pick and roll) ή εστω να τραβηχτει εξω απο το ποστ για να τροφοδοτηθει και να βγαλει προσωπικη ενεργεια πηγαινοντας μεσα, ο Καλαθης τι ακριβως πρεπει να κανει; Να βρει τον μαρκαρισμενο Ραντουλιτσα και μαλιστα μεσα στο λοου ποστ ; Αν ειναι ετσι δωστε σε εμενα το μυριο να κατασκηνωνω ρακετα περιμενοντας ετοιμα καλαθια απο τα γκαρντ, κι επειδη αυτο στην Ευρωλιγκα ειναι απλα αδυνατο, να κατηγορειτε τον ΔΔ και τον Καλαθη οτι δεν με τροφοδοτουν. Στην επιθεση δεν τον τροφοδοτουν καλα, στην αμυνα δεν τον καλυπτουν καλα, στο τριποντο δεν ειμαστε καλοι και την πληρωνει αυτος, στον παγκο δεν παιρνει σωστες ανασες γιατι δεν εχει αξιοπιστο μπακαπ, οι διαιτητες δεν τον παιζουν δικαια, τι αλλο εχει μεινει για να δικαιολογησουμε το 1/8 του μπατζετ μας που κοστιζει οσο 2 Μπατιστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις