Προς το περιεχόμενο

Euroleague Basketball

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το καφενείο η άμυνα του Παναθηναικού είναι η 2η καλύτερη της διοργάνωσης και μάλλον η καλύτερη περιφερειακή (στους ψηλούς η άμυνα της Φενερ δεν έχει αντίπαλο) και από την στιγμή που η Κουτσα δεν έχει ιδιαιτερα δυνατούς ψηλούς να προκαλέσουν πρόβληματα στο Ραντούλιτσα το πιθανότερο είναι ότι σε μια μεταξυ τους αναμέτρηση σημερα που μιλάμε είναι ζήτημα αν θα έκανε μια νίκη

Ολη η συζήτηση γίνεται γιατί έχει περάσει από τους "ειδικούς" η άποψη ότι ο ομιλος του Ολυμπιακού είναι του θανάτου και του Παναθηναικου εύκολος. Η πραγματικότητα είναι ότι σε επίπεδο κορυφής οι 2 από τις 3 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης εως σήμερα είναι στο όμιλο του Παναθηναικου ενώ και οι υπόλοιπες 2 είναι μάλλον καλύτερες και σίγουρα πιο σκληρόπετσες από τις αντίστοιχες του ομίλου του Ολυμπιακού. Αλλο το όνομα και άλλο η τρέχουσα κατάσταση των ομάδων

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πες μας λιγο πώς οριζεις το "2η καλυτερη αμυνα της διοργανωσης". Αν και δεν τρεφω πολλες ελπιδες οτι δεν ειναι αυτο που φανταζομαι κρινοντας και απο το υπολοιπο ποστ που βγαζει τον ομιλο του ΠΑΟ δυσκολοτερο απο του ΟΣΦΠ. Λογικα λοιπον εσυ πηρες το στατιστικο στοιχειο των ποντων παθητικου και το μετεφρασες σε 2η καλυτερη αμυνα στη διοργανωση και εμας τα μυαλα μας πονανε.

Παμε και στο αλλο: Η Κουτσα δεν εχει ιδιαιτερα δυνατους ψηλους να προκαλεσουν προβληματα στον Ραντουλιτσα: Εχεις απολυτο δικιο αν εξαιρεσεις τον καλυτερο παιχτη της διοργανωσης μεχρι στιγμης , rofl.

Σχετικα με τα των ομιλων.

Αν σε γλενταει χ2 ο Ερυθρος που κοστιζει οσο 2 παιχτες σου κι αν σε γλενταει χ3 ο Μπαρτζωκας δε σημαινει οτι η Μπαρτσελονα ειναι προτιμοτερος αντιπαλος. Ξεχασες κιολας την almost 30ρα στο κεφαλι; Κι αν η Ρεαλ δεν εχει φορτσαρει μεχρι στιγμης τοτε τι εχεις να μας πεις για την Εφες και την Μαλαγα του δικου σου ομιλου; Απο καμια μπασκετικη σκεψη δεν μπορει να βγει ο ομιλος μας δυσκολοτερος απο του ΟΣΦΠ, ακομα και "βαση καταστασης ομαδων", αφου η Εφες ειναι ανεκδοτο, η Μαλαγα διαλυμενη, η Τσεντεβιτα εχει ρολο κομπαρσου και ουσιαστικα οι μονες ομαδες που εχεις να συναγωνιστεις ειναι ο Μπαρτζωκας και ο εντος εδρας Ερ. Αστερας. Οχι δα και πιο δυσκολες απο την Χιμκι, την Μπαρτσελονα και την Ρεαλ ομως. Και σου το λεει Παναθηναικος, τι πιο γ@μ@το να παρουσιαζα οτι ο ομιλος μας ειναι οτι δυσκολοτερο βγηκε ποτε στον πλανητη ενω ο ΟΣΦΠ ειναι σε ομιλο της πλακας; Ε δεν γινεται ομως.

Βασικα ο ομιλος μας ειναι ο χαμηλοτερης δυναμικοτητας ομιλος που εχει υπαρξει απο καταβολης τοπ16 με αυτη τη μορφη.

Επεξ/σία από YourTrueLegend
  • Like 1

Το καφενείο η άμυνα του Παναθηναικού είναι η 2η καλύτερη της διοργάνωσης και μάλλον η καλύτερη περιφερειακή (στους ψηλούς η άμυνα της Φενερ δεν έχει αντίπαλο) και από την στιγμή που η Κουτσα δεν έχει ιδιαιτερα δυνατούς ψηλούς να προκαλέσουν πρόβληματα στο Ραντούλιτσα το πιθανότερο είναι ότι σε μια μεταξυ τους αναμέτρηση σημερα που μιλάμε είναι ζήτημα αν θα έκανε μια νίκη

Ολη η συζήτηση γίνεται γιατί έχει περάσει από τους "ειδικούς" η άποψη ότι ο ομιλος του Ολυμπιακού είναι του θανάτου και του Παναθηναικου εύκολος. Η πραγματικότητα είναι ότι σε επίπεδο κορυφής οι 2 από τις 3 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης εως σήμερα είναι στο όμιλο του Παναθηναικου ενώ και οι υπόλοιπες 2 είναι μάλλον καλύτερες και σίγουρα πιο σκληρόπετσες από τις αντίστοιχες του ομίλου του Ολυμπιακού. Αλλο το όνομα και άλλο η τρέχουσα κατάσταση των ομάδων

...Τέηκ, δεν ξέρω τί βλέπεις εσύ στα στατιστικά - ξέρω όμως τί βλέπω εγώ στην τηλεόραση.

Όσο για το περί Κούτσα, το ξέρει κι η Κουτσή Μαρία ότι δεν δεν έχουν φοβερή άμυνα στους ψηλούς. Εσύ όμως, έχεις προσέξει ότι έχουν φοβερή επίθεση; Τεσπα μακάρι να έρθει έτσι το πράμμα (εγώ προσωπικά αφιβάλλω ακόμη και για το αν ο ΠΑΟ θα περάσει στο Τ8 πάντως) και να δούμε στην πράξη τί θα γινεί.

...όσο περί συζητήσεων, εγώ τελευταία έχω παρατηρήσει να έχει περάσει η άποψη "ειδικών" ότι "ο όμιλος του ΠΑΟ έχει λίγες και καλές". Κοίτα να δεις λοιπόν... 

Και σου το λεει Παναθηναικος, τι πιο γ@μ@το να παρουσιαζα οτι ο ομιλος μας ειναι οτι δυσκολοτερο βγηκε ποτε στον πλανητη ενω ο ΟΣΦΠ ειναι σε ομιλο της πλακας; Ε δεν γινεται ομως.

Βασικα ο ομιλος μας ειναι ο χαμηλοτερης δυναμικοτητας ομιλος που εχει υπαρξει απο καταβολης τοπ16 με αυτη τη μορφη.

...γι' αυτό τον αγαπάω κύριοι (και κυρία) του τόπικ, εγώ, κι ας είναι (γίνεται) για σκότωμα ώρες-ώρες.

Sorry αλλά αν η ομάδα που δεχεται λίγους πόντους, εχει τα περισσότερα κλεψίματα, αναγκάζει τον αντίπαλο σε ασχημα ποσοστά και σε πολλά λάθη δεν θεωρείται ότι παίζει καλή περιφερειακή δεν ξερω τι μπορεί να το δείξει.

Δεν είπα πουθενά ότι ο ομιλος του Παναθηναικου είναι τρομερός και του Ολυμπιακου της πλάκας είπα ότι κανένας από τους 2 δεν είναι της πλάκας όπως παρουσιάζεται. Από εκεί και πέρα όσο ανεκδοτο είναι η Εφές τόσο και ίσως και λιγο χειρότερα είναι ο Ολυμπιακός. Για το αν είναι η Μπαρτσελώνα είναι καλυτερη απο την Λοκο και ο Αστέρα μόνο ομάδα έδρας ενω η Χιμκι είναι δυνατή παντού οκ προφανώς διαφωνούμε όπως συμφωνούμε για την Ρεαλ που και εγώ πιστεύω θα ανακάψει.

Ο Μπουρούσης μπορεί να κάνει τρομερή χρονιά αλλά δεν είναι ο δυνατός στο σώμα ψηλός που να μπορεί να σπρώξει τον Ραντούλιτσα και να τον βγάλει εκτός ρυθμού. Τεσπα τις προβλέψεις και για τους 2 ομάδες σε αυτή την φάση τις έκανα πριν το ξεκίνημα του 2ου γύρου όταν όλοι εβλεπαν αποκλεισμό του Παναθηναικού και ανακαμψη του Ολυμπιακου. Αν ο Παναθηναικός κερδίσει την Κουμπαν πέρασε και απο την διαφορά θα κριθεί η θέση. Οταν ολοκληρωθεί η φάση θα τα ξαναπούμε με προβλέψεις για τις διασταυρώσεις εως τότε οι συγκρίσεις είναι απλά θεωρητικές

...είπα εγώ ότι συγκεκριμένα δεν παίζει καλή περιφερειακή; Εννοείται ότι στην περιφέρεια είναι σκάλες καλύτεροι. Και λοιπόν; Δεν παύουν να είναι καφενείο στους ψηλούς πρωτ' απ' όλα αλλά και γενικά ως ομάδα. Όταν πχ χάνουν δικό τους παιχνίδι στον Αστέρα και μπαίνουν σε περιπέτειες. Και γενικά, τα περισσότερα παιχνίδια που πήραν, από καλή απόδοση στην επίθεση τα πήραν, κι όχι από την άμυνα.

Όσο περί Ραντούλιτσα, τον αναφέρεις και τον ξανα-αναφέρεις. Τί διάλο, από αυτόν θα κριθεί η πορεία του ΠΑΟ; 

Ο δε Μπουρού, φαντάζομαι εννοείς ότι δεν είναι σε θέση να τον βγάλει οφ στην άμυνα τον Σέρβο, και αν είναι έτσι, συμφωνούμε. Γιατί αν είναι μία σοφτ ο Μπουρού, ο άλλος είναι ανύπαρκτος όταν θα τον φυλάει με την σειρά του.

Τεσπα, προφανώς και όλα θεωρητικά είναι - απλά κουβέντα κάνουμε με βάση τα πιστεύω μας κι όλα στην πράξη θα δείξουν.

Ο Ραντουλιτσα αν θελει να παιξει αμυνα μπορει

Με τον Αστερα μολις μπηκε στην 1η περιοδο εκανε 2 κλεψιματα απο πισω σε προσπαθεια να ποσταρει ο αντιπαλος ψηλος..Απλα καποιες φορες δειχνει να βαριεται ή να κραταει δυναμεις

Είναι αυτό που λέγαμε στο πανεπιστήμιο: "αν θέλω μπορώ να κάτσω να διαβάσω και να πάρω άνετα 10, το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν θέλω... συνέχεια."

• Like 1

Με τον Αστερα μολις μπηκε στην 1η περιοδο εκανε 2 κλεψιματα απο πισω σε προσπαθεια να ποσταρει ο αντιπαλος ψηλος..Απλα καποιες φορες δειχνει να βαριεται ή να κραταει δυναμεις

....o Ραντούλιτσα και να ήθελε να παίξει άμυνα, δεν μπορεί - και κυρίως δεν έχει διάρκεια. Διότι πρωτ' απ' όλα είναι στη φύση του να ασχολείται κατά βάση με την "επίθεση" = να κάνει πιρουέτες κάτω απ' το καλάθι. Ούτε τα γρήγορα πόδια που χρειάζεται έχει, ούτε πιέζει τον εαυτό του. Τί να το κάνω εγώ λοιπόν αν του κόβει (διότι εμφανώς του κόβει); Το θέμα είναι ότι στην περίπτωσή του (και στα λεφτά του) θα έπρεπε να είχε στάνταρ πάνω από 15 πόντους και καμμιά δεκάρα ρημπάουντ (και τουλάχιστον 2-3 επιθετικά μέσα σ' αυτά), και μάλιστα σε σημεία που το έχει ανάγκη η ομάδα και όχι όποτε του καπνίζει αυτουνού.

Καλή επίσης η τάση του για κλέψιμο, αλλά πιο πολύ αξία θα είχε να χρησιμοποιεί το κορμί του, μιας και έχει μπόλικο. Αλλά δεν.

Όπως είναι αυτός, στην καλύτερη για 2ος σέντερ θα έπρεπε να λογίζεται, σε ομάδα με άλλες υπάρχουσες αμυντικές λύσεις, κι αυτό για να μπαίνει στοχευμένα και να ρίχνει μερικούς πόντους επιθετικά.

Ο καθενας μπορει να παιξει αμυνα αν θελει.

Οσο θυμαμαι τον κακιστο αμυντικο Σαρας, με τα τραγικα αργα (και ταλαιπωρημενα) ποδια, στα 34 του να μασαει σιδερα και να παιζει σκυλιασμενη αμυνα απεναντι σε ΟΣΦΠ-Μπαρτσελονα κλπ, τοσο δεν προκειται να δικαιολογησω καμια υπερτιμημενη λουλου που ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ μεσα στο παρκε οταν χρειαζεται να παιξει αμυνα. Τελειωνει εδω η ιστορια με τον Ραντουλιτσα και τελειωνει κυριως για το επιχειρημα που φοριεται πολυ εφετος οτι δεν τον βοηθαει η υπολοιπη ομαδα και δεν τον καλυπτει.

το επιχειρημα που φοριεται πολυ εφετος οτι δεν τον βοηθαει η υπολοιπη ομαδα και δεν τον καλυπτει.

...και για την ακρίβεια είναι ολόιδια η καραμέλα που χρησιμοποιείται (εδώ και χρόνια) για την (επιθετική, κυρίως) απόδοση του Σπανούλη (...μαζί με την άλλη αγαπημένη καραμέλα, ότι "όλες οι άμυνες είναι αφοσιωμένες πάνω του". Δηλαδή, στην πράξη, ο Σπανούλης είναι...αχρείαστος, αφού βρε παιδί μου ΟΛΕΣ πια οι άμυνες, όλων των ομάδων, έχουν στόχο/κάνουν πράξη την απενεργοποίησή του...Ε τι τον κρατάνε/τον πληρώνουν τότε; Και γιατί δεν αποσύρεται ο άνθρωπος, αφού "όλες οι άμυνες τον εξουδετερώνουν" πια; Σοβαρευτείτε λίγο ρε παιδιά, και σταματήστε να δικαιολογείτε αδικαιολόγητες καταστάσεις, για όποιον και αν πρόκειται...). ΟΧΙ, δεν....ξαναξεκινάω καμμιά "Σπανουλιάδα", με αφορμή τον....Ραντούλιτσα. Δεν έχω καμμιά όρεξη άλλωστε. Ούτε εμμονή μαζί του, όπως...εμμονικά κάποιοι τονίζουν με κάθε αφορμή. Καραμπάμ-χτυπητό παράδειγμα δίνω, απλώς, περί χρήσεως καραμελών.

Η αλήθεια -πέρα από τα παραμύθια- είναι ότι είτε όταν ένας παίκτης δεν καλύπτεται από τους συμπαίκτες, φαίνεται.

Φαίνεται δηλαδή η προσπάθειά του, φαίνονται και τα κενά που καταδεικνύουν ευθύνη των υπολοίπων (από συμπαικτών έως και προπονητών - μέχρι και των διοικήσεων που πληρώνουν για συγκεκριμένα ρόστερ). Τί λοιπόν να το κάνω εγώ, όταν ο κάθε Ραντούλης και ο κάθε Σπανούλιτσα "χρειάζονται" μια ολάκερη γαμάτη ομάδα δίπλα τους, για να αποδώσουν αυτό που πρέπει;

....όσο για το "ο καθένας μπορεί αν θέλει", νταξ', δεν πάει έτσι ακριβώς. *

Το πιο σωστό είναι ότι ο καθένας μπορεί να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ, αν θέλει. Κι αυτό είναι το ζουμί = ότι κάποιοι παίκτες δεν δείχνουν (επί σχεδόν μονίμου βάσεως) καν να προσπαθούν, ΟΤΑΝ οι περιστάσεις το ΑΠΑΙΤΟΥΝ, έστω. Λέγεται και φιλοτιμία, αλλιώς.

*....πόσο μάλλον στην περίπτωση Ραντού, που όταν πει να κουνηθεί και λίγο, κάνει το ένα φάουλ μετά το άλλο...

ΚΑΙ δεν θέλει, ΚΑΙ δεν ΜΠΟΡΕΙ ο άνθρωπος λοιπόν. Εμένα δεν είναι αυτό που με χαλάει όμως, αλλά το ότι δεν κάνει προσπάθεια (της προκοπής φυσικά).

• Like 1

Εγω το εχω πει και θα το ξαναλεω ο Radu μου αρεσει και τα λεφτα του τα βγαζει μια χαρα

Για την αμυνα δεν φταιει μονο αυτος και φανηκε η βελτιωση μολις μπηκαν στο rotation ο Williams και ο Haynes

Οπως ειχα πει πριν ακομα παιξει οτι ο Williams ειναι παιχταρα(σε παλαιοτερο post)

Αν ο Radu επαιζε και αμυνα δεν θα ερχοταν καν Ευρωπη αλλα θα εμενε NBΑ απλα τα πραγματα ή μπορει να ερχοταν με συμβολαιο κανα 3αρι μυρια

Οσο για το Σπανουλη ειμαι ο τελευταιος που θα τον υποστηριξει αλλα οταν τον κλεινουν οι αντιπαλες αμυνες και δεν εχει συμπαιχτες περαν του Πριντεζη να απειλουν φταιει αυτος; Οποιος εχει παιξει μπασκετ καταλαβαινει οτι οταν δεν τραβανε ορισμενοι προσαρμοζεται η αμυνα σε συγκεκριμενα ατομα και τραβανε αυτοι ολο το κουπι και τρωνε ολο το ξυλο...Οταν παιρνει pick και στο split out εχει τον Μαντζαρη και τον Παπ αντι για τον Lojeski κλαφτα.....Ειναι λογικο να κλεινει η αμυνα

...το να σου αρέσει αδερφέ, δεν μας πέφτει λόγος.

Το να βγάζει τα λεφτά του όμως, σηκώνει κουβέντα, όταν δεν πηδάει για ρημπάουντ, όταν δεν κάνει μπλοκάουτ για ρημπάουντ, όταν δεν κινείται για ρημπάουντ, όταν δεν κινείται γενικώς ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΜΠΑΛΑ, όταν δεν ζορίζεται στις περιστροφές, όταν δεν έχει ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ....

Να μην πω για σουτ απ' έξω, που ναι μεν δεν είναι "υποχρέωση" των σέντερ, αλλά, όταν άλλοι το έχουν, ε το να μην το έχεις είναι μειονέκτημα....

Ποιά βελτίωση δηλαδή φάνηκε μετά τις προσθήκες; Βελτιώθηκε δηλαδή στην άμυνα ο Ραντούλιτσα; Ήμαρτον. Εκτός κι αν εννοείς φάνηκε η βελτίωση της ομάδας. Ε αυτό έλλειπε, να μην βελτιωθεί ομαδικά ο ΠΑΟ, μετά από προσθήκες.

....εν τω μεταξύ, καλά κρατούν οι καραμέλες βλέπω. Και σκεφτόμουν να το γράψω στο προηγούμενο, μπας και προλάβω κανέναν που θα την ξετύλιγε και τελικά το άφησα..."Αν έπαιζε και άμυνα, θα έμενε στο ΝΒΑ" λοιπόν.....

Κατ' αρχάς, δεν αρκεί η άμυνα συν την επίθεση για "να μείνει κανείς στο ΝΒΑ". Και πού θα ήταν, φρονείς, "αν έπαιζε και άμυνα"; Σε ποιά ομάδα, με τί στόχους, και σε ποιά θέση στο ροτέισιον; Και άντε και έμενε εκεί, τί θέλεις λοιπόν να πεις; Ας παίξει λοιπόν κι άμυνα και να ξαναπάει εκεί! Γιατί να παραμένει στον ΠΑΟ; Τί του χρωστάει;

(....μην ξεκινήσω και κουβέντα για το "φταίνε οι άλλοι που δεν τον καλύπτουν" και καπάκι "αν έπαιζε κι άμυνα θα ήταν ΝΒΑ"....Αποφάσισε : παίζει τελικά/και τον εκθέτουν οι άλλοι ή δεν παίζει; )

Περί Σπανούλη, τα έχουμε ξαναπεί : αφού λοιπόν τον δένουν χειροπόδαρα οι αντίπαλοι, ας πάψει να κρατάει την μπάλα. Ας την δίνει στους άλλους "που δεν τραβάνε κι ας είναι ελεύθεροι". Γιατί να δίνει δικαιώματα; Α ξέχασα, είναι κολλημένος ο κόουτς. Ποιός κόουτς; Ο Σφαιροπουλομπαρτζωκοϊβκοβιτσογιαννάκης βέβαιώς. Για να μην πω και για τον Κατσικαροτρινκιεροζουροκαζλάουσκο. Και όοοολοι του οι συμπαίκτες, σε όλες τις ομάδες, να μην βλέπονται. Τσκ. Τί γκαντεμιά κι αυτή ε. Να είσαι ο καλυτερότερος,. αλλά ΠΑΝΤΑ να συμπαίζεις με σαπάκια και συνεπώς να σου την πέφτουν όλοι οι αντίπαλοι.

Αλλά μήπως είναι ακόμη πιο απλά τα πράγματα; Μήπως φταίει το ότι δεν έχουμε παίξει ποτέ μπάσκετ (μην πω ότι δεν έχουμε καν δει κι όλας) ;

Σίγουρα αυτό θα φταίει, κι όχι ο Σπανούλης όταν χάνει εύκολα σουτ ή όταν τα εκβιάζει χωρίς καν να υπάρχει λόγος. Ή όταν χάνει την μπάλα στο κοντρόλ ή όταν δίνει λάθος πάσες. Ή ο Ραντούλιτσα όταν δεν ζορίζει λίγο τον κώλο του.

Εγω το εχω πει και θα το ξαναλεω ο Radu μου αρεσει και τα λεφτα του τα βγαζει μια χαρα

Για την αμυνα δεν φταιει μονο αυτος και φανηκε η βελτιωση μολις μπηκαν στο rotation ο Williams και ο Haynes

Οπως ειχα πει πριν ακομα παιξει οτι ο Williams ειναι παιχταρα(σε παλαιοτερο post)

Αν ο Radu επαιζε και αμυνα δεν θα ερχοταν καν Ευρωπη αλλα θα εμενε NBΑ απλα τα πραγματα ή μπορει να ερχοταν με συμβολαιο κανα 3αρι μυρια

Οσο για το Σπανουλη ειμαι ο τελευταιος που θα τον υποστηριξει αλλα οταν τον κλεινουν οι αντιπαλες αμυνες και δεν εχει συμπαιχτες περαν του Πριντεζη να απειλουν φταιει αυτος; Οποιος εχει παιξει μπασκετ καταλαβαινει οτι οταν δεν τραβανε ορισμενοι προσαρμοζεται η αμυνα σε συγκεκριμενα ατομα και τραβανε αυτοι ολο το κουπι και τρωνε ολο το ξυλο...Οταν παιρνει pick και στο split out εχει τον Μαντζαρη και τον Παπ αντι για τον Lojeski κλαφτα.....Ειναι λογικο να κλεινει η αμυνα

Αφενος δεν ζητησαμε απο τον Ραντουλιτσα να παιξει αμυνα, αλλα να μην κοροιδευει τον κοσμο.

Αφεταιρου δεν ειναι επιχειρημα υπερ του το "Αν $variable δε θα επαιζε Ευρωπη αλλα ΝΒΑ". Με την ιδια λογικη μπορω κι εγω να σου πω αν δεν ηταν Γιουγκοσλαβος αλλα Ελληνας και τα ειχε με την Κοκκινου, θα τον λεγαν Μπογρη.

Το "δεν τον βοηθα η ομαδα", το εξηγησα παραπανω.

Αλλα να σου πω κατι; Ενας παιχτης ή το εχει ή οχι. Οταν το ενα του ξινιζει, το αλλο του βρωμαει, στο αλλο φταιει η ομαδα και στο παραλλο θα επαιζε ΝΒΑ, τοτε προφανως κατι παει λαθος με τον ιδιο τον παιχτη, προφανως ειναι ανεπαρκης ως μοναδα και εμεις ανακαλυπτουμε επιχειρηματα για να βαλουμε την ανεπαρκεια του κατω απο το χαλι.

Αλλος ενας αδικημενος γυρολογος που σε οτι ομαδα κι αν επαιξε στην καριερα του εφυγε ως αποτυχημενος...

Και τελος παντων, οταν ο συγκεκριμενος παιχτης ειναι αρνητικος στα περισσοτερα παιχνιδια, με τα λεφτα που παιρνει ΔΕΝ με νοιαζουν τα ΑΝ. Η μπορεις σε αυτο το επιπεδο ή δεν μπορεις και φταινε ολοι οι αλλοι.

Δε θα ειχα θεμα με τον Ραντουλιτσα αν ηταν 2ο-3ο σεντερ, κατι σε ρολο Βουγιουκα επι Ζοτς. Προβλημα εχω που θεωρειται βασικο 5ρι, που τρωει τοσο πολυ απο το μπατζετ μας και που φταινε ολα τα αλλα εκτος απο αυτον που... κατα βαθος ειναι παιχταρας.

Ο Ραντουλιτσα με το ρολο που εχει και τα λεφτα που παιρνει, αποτελει πισωγυρισμα σε επιπεδο Ευρωλιγκας. Μπορει οποτε δεν εχει....αδιαθεσια να τελειωνει αποτελεσματικα εως εντυπωσιακα τις φασεις, αλλα αυτο μονο του δεν ειναι αρκετο για βασικο 5ρι σε αυτο το επιπεδο. Αργα ή γρηγορα θα το αντιληφθειτε, αν και μια ματια στα υπολοιπα σεντερ της Ευρωλιγκας ειναι αρκετη.

...εγώ να το πάω και λίγο πιο πέρα, και να πω ότι εντάξει, ας πούμε ότι όταν πήρε Ραντούλιτσα ο ΠΑΟ, δεν υπήρχαν πολλές άλλες επιλογές, να δεχτώ κι ότι εντάξει, πήραν κι ένα τάδε ρίσκο (αν και ο αγωνιστικός χαρακτήρας του καθένα είναι πασίγνωστος στις μέρες μας) ελπίζοντας στο ότι θα προσφέρει περισσότερα από όσα στην πράξη έχει κάνει και τα ρίσκα κι αυτά μεσ' στο παιχνίδι είναι - γενικά να πω ένα χοντροκομμένο "καλώς τον πήρε".

Δεν είναι τόσο αυτό που με χαλάει, όσο το να βγαίνουν κάποιοι και να λένε "μια χαρά είναι ο Ραντού".

Και θα ήμουν ικανοποιημένος (και όχι..."αναγκασμένος" να γκρινιάζω για τα οφθαλμοφανή), αν απλά λέγανε "εντάξει, δεν είναι και τόσο επαρκής, το ξέραμε, το βλέπουμε και στην πράξη κι ας ελπίσουμε ότι στα τελειώματα θα προσφέρει κατιτίς παραπάνω - δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο τώρα" αντί για "φταίνε οι συμπαίκτες/ φταίει ο προπονητής/ φταίει η ελλιπής στελέχωση - άσε που αν ήθελε θα έπαιζε και άσε που αν έπαιζε θα ήταν ΝΒΑ κατά τ' άλλα μια χαρά είναι".

Το τελευταίο, όπως είπα και στο προηγούμενο ποστ, με ξεπερνά παντελώς...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...