Zerg13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Ο χειροτερος προπονητης που θυμαμαι στην ιστορια του συλλογου. Η μη εντολη για φαουλ, οταν σου χουν κανει ολες τις τελευταιες επιθεσεις ετσι, ηταν το κερασακι στη τουρτα γι αυτον τον προπονητη -θαυμα . Δρομο ΑΜΕΣΑ. Έτσι σας απέκλεισε ο Obradovic στο Βερολίνο. Και με την ίδια "απόφαση" το σήκωσε αργότερα. Πολλές φορές ο προπονητής έχει επιλογή να πάει σε φάουλ ή να δώσει το τρίποντο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Η τσσκα επαθε ο,τι παθαινει στα φ4... Και μαλλον μας εβγαλε εκτος συνεχειας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Η Μπάρτσα περνάει λόγω Ντολεμαν (Μαδριτη και σήμερα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Να πω την αληθεια μου φαινεται καλύτερο το αποτελεσμα για τον Οσφπ. Ετσι δυσκολα να πετυχει σε ισοβαθμια την Μπαρτσα, την οποια δεν την ήθελε κοντα του και σε πιθανη ισοβαθμία, του μενει να κυνηγησει Ρεαλ και Κιμκι παίρνοντας και τις ισοβαθμίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g2econdo Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Έτσι σας απέκλεισε ο Obradovic στο Βερολίνο. Και με την ίδια "απόφαση" το σήκωσε αργότερα. Πολλές φορές ο προπονητής έχει επιλογή να πάει σε φάουλ ή να δώσει το τρίποντο Οι ομάδες του Ζοτς ειδικά αποτελούν ακόμα και σήμερα σεμινάριο στην άμυνα στην αδύνατη πλευρά. Το θέμα δεν είναι αν θα δώσεις το σουτ ή όχι, αλλά αν θα δώσεις στο αντίπαλο καλή επιλογή. Ο Ζοτς ήξερε ότι έδινε στον αντίπαλο μια κακή επιλογή, ο Σφαιρόπουλος έδωσε ένα σουτ και όμως ο παίχτης μόνος του στην αδύνατη πλευρά. Η επιλογή αυτή ήταν εξαιρετική για τους Γερμανούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Να πω την αληθεια μου φαινεται καλύτερο το αποτελεσμα για τον Οσφπ. Ετσι δυσκολα να πετυχει σε ισοβαθμια την Μπαρτσα, την οποια δεν την ήθελε κοντα του και σε πιθανη ισοβαθμία, του μενει να κυνηγησει Ρεαλ και Κιμκι παίρνοντας και τις ισοβαθμίες. Το μόνο καλό είναι ότι προηγείται το παιχνίδι της Ρεαλ στον Πειραιά από αυτό με την Κουτσα. Στη σφαίρα των θεωρητικών πιθανοτήτων όλα αυτα γιατί πιθανοτατα ούτε ο περσινός Ολυμπιακός που ήταν πολύ καλύτερη ομάδα μπορούσε σε 2 εβδομάδες να κερδίσει 14 πόντους την φετινή Ρεαλ και να πάει και να κερδίσει και στη Ρωσία. Ο νικητής του classico την άλλη εβδομάδα σε αυτό τον όμιλο θα πάρει και το πλεονέκτημα έδρας IMHO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Οι ομάδες του Ζοτς ειδικά αποτελούν ακόμα και σήμερα σεμινάριο στην άμυνα στην αδύνατη πλευρά. Το θέμα δεν είναι αν θα δώσεις το σουτ ή όχι, αλλά αν θα δώσεις στο αντίπαλο καλή επιλογή. Ο Ζοτς ήξερε ότι έδινε στον αντίπαλο μια κακή επιλογή, ο Σφαιρόπουλος έδωσε ένα σουτ και όμως ο παίχτης μόνος του στην αδύνατη πλευρά. Η επιλογή αυτή ήταν εξαιρετική για τους Γερμανούς. Το σχόλιο σου, είναι μπασκετικό. Εχει λογική. Το "γιατι δεν έγινε φαουλ" μου ακούγεται άκυρο. Άλλο δεν βγήκε σωστά η άμυνα(να το δεχτώ), άλλο γιατι δεν έγινε φαουλ, να ξέρουμε τι λεμε και να μιλάμε.....μπασκετικά. Και υπο πίεση να έμπαινε το τρίποντο, τα ίδια θα λέγαν, όσοι τα είπαν. Άλλωστε, "γιατι δεν έγινε φάουλ" είπαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Οταν εχεις απεναντι σου μια ομαδα που σουταρει με τετοια ποσοστα, που σ ολες τις προηγουμενες επιθεσεις σου χει κανει το ιδιο πραγμα, ε δε την αφηνεις να το ξανακανει! Δεν αναφερθηκε μονο το μη φαουλ, αλλα και η επιλογη παιχτων. Δεν αφηνεις τον Σπανουλη μεσα πχ που δε παιζει αμυνα, σε τετοια φαση. Ηθελε μεσα Χακετ, Παπανικολαου και Παπαπετρου, οχι αυτους που συνεχιζαν να μη παιζουν αμυνα και να τρωνε ελευθερα σουτ! Οσο για τον Ομπραντοβιτς, υπαρχουν παντα και αντιθετα παραδειγματα πχ Ποποβιτς που εχασε ενα δαχτυλιδι ετσι... Ή χτες που δεν εκανε φαουλ ο Χαινς και εφαγαν το τριποντο. Τελοσπαντων για μενα το θεμα του οσφπ ειναι πιο βαθυ, δηλαδη στον αγωνα δε θα πρεπε καν να χε φτασει εκει το σκορ. Η Μπαμπεργκ ειναι, οσο καλα κι αν την εχει στησει ο Ιταλος, επρεπε να μπεις μεσα και να τη τελειωσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Ο δεύτερος έχει να κάνει λίγο και με τις συγκυρίες. Αυτό το τρίποντο με ταμπλό δεν υπάρχει... Επίσης, στην προτελευταία επίθεση του Ολυμπιακού, διεκδικείται το ριμπάουντ και χάνονται αρκετά δευτερόλεπτα, με αποτέλεσμα να μην μένει πρακτικά χρόνος στο τέλος, αν και ήταν εμφανές ότι το σχέδιο ήταν να γίνει σχετικά γρήγορη επίθεση για να κάνουν κι άλλη μία. Γι' αυτό πιστεύω ότι δεν έγινε και φάουλ και έφαγε το τρίποντο. Είχαν στο μυαλό τους ότι θα προλάβουν να ξανακάνουν επίθεση. . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Το τελευταιο πραγμα με το οποιο πρεπει να ασχοληθουν οι Ολυμπιακοι για τη προχθεσινη ηττα ειναι η τελευταια φαση με την αποφαση Σφαιροπουλου να μην κανει φαουλ. Ειναι πραγματικα το πιο ανουσιο πραγμα. Αλλα συναμα ειναι και η καλυτερη ευκαιρια για να δει καποιος το δεντρο κι οχι το δασος, ισως γιαυτο το λογο να αναλωνονται σε τετοιου ειδους συζητησεις ορισμενοι. Ειπαμε, ρισκο που παιρνουν πολλοι προπονητες ανα τον κοσμο, κορυφαιοι ή μη. Αλλοτε δικαιωνονται κι αλλοτε οχι, εξαλλου αυτο σημαινει ρισκο. Το θεμα ειναι οτι στα προηγουμενα 39 λεπτα κατι πηγε πολυ στραβα για να φτασει να κρινεται ματς με την... Μπαμπεργκ σε τετοια φαση. Αλλα μια που το συζητατε ξανα και ξανα, εγω συμφωνω απολυτα με τη συγκεκριμενη αποφαση του Σφαιρο για λογους που εξηγησα παραπανω κι εχουν να κανουν με το μομεντουμ και την εδρα που δεν ευνοουσαν τον ΟΣΦΠ στην περιπτωση παρατασης (που λογικα θα τον πηγαινε το φαουλ). Οποτε καλως ρισκαρε και πηγε σε καθαρη αμυνα, κακως που αφησε τον Σπανουλη να του βγαλει αυτην την αμυνα...Και κακως οσα λαθη εχει κανει σε ολο το υπολοιπο παιχνιδι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sl028 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Η σεζόν θεωρείται χαμένη για Ολυμπιακό. Του χρόνου πάλι. Αν σταθεί τυχερός ο Παναθηναϊκός μπορεί και να περάσει. Μακάρι, για να χουμε ελληνική παρουσία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Ο παο ηταν πολυ τυχερος με τον ομιλο που ετυχε και οσον αφορα τις διασταυρωσεις. Οπως ειναι τα πραγματα , αν παρει πλεονεκτημα εδρας πεφτει με καλη ομαδα -αλλα εχοντας το αβανταζ, κι αν βγει τριτος πεφτει με Λαμποραλ που εξακολουθω να μη τη θεωρω κατι το ιδιαιτερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 ^....αν κι ενστικτωδώς εδώ και καιρό πιστεύω πως τον πρώτο λόγο για κούπα έχει η Αρκούδα (με την Ζοτσέρ προφανώς να είναι η τουλάχιστον αμέσως επόμενη επιλογή - κι αυτό επειδή δεν έχει τα γκαρντ που χρειάζεται μια κούπα), προσωπικά δεν θα πέσω από τα σύννεφα αν φέτος το πάρει η Λαμπουρουσάλ. Όχι επειδή είναι ομαδάρα, όχι επειδή έχει την εμπειρία, όχι επειδή ο Περάσοβιτς είναι καν'ας μάγος - αλλά επειδή επιθετικά έχει πάει τρένο ΟΛΗ την χρονιά, και μέσα και έξω (με εξαίρεση τις φάπες από Ολυμπιακό). Δείχνει τεσπα στοιχεία ότι το έχει, έστω και ως "αουτσάιντερ". ...Συνεπώς, εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς "δεν την θεωρείς κάτι ιδιαίτερο"....Δείχνουν να έχουν μπολιαστεί πολύ με τις νίκες τους, και αν τυχόν πέσουν με ΠΑΟ, πιστεύω πως θα τους κάνουν μια χαψιά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Εμενα εξακολουθουν να μη μου γεμιζουν το ματι. Ειναι μια ομαδα που περιστρεφεται γυρω απο τον Μπουρουση, και περα απ αυτο δεν εχουν κατι αλλο, και βασικοτατο, δεν εχουν εμπειρια ουτε φανελα. Πεσανε σε ομιλο που η μπαρτσελονα ειναι ανυπαρκτη (για μπαρτσελονα) και η ρεαλ μετρια και ο ολυμπιακος σχεδον ανυπαρκτος. Τωρα βεβαια ξερω γω, ολα γινονται αλλα τους βλεπω να ξεφουσκωνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 ...βρε ότι όλα γίνονται, γίνονται - απλά μου κάνει εντύπωση που λες ότι δεν σου γεμίζει το μάτι. Ούτε εγώ πιστεύω ότι έχει γουάτ ιτ τέηκς για κούπα, ίσως ούτε καν για Φ4 - αλλά αν τους κάτσει με ΠΑΟ που είπες, εγώ βλέπω μια ομάδα που όταν δεν την σαπακιάζουν (ο ΟΣΦΠ πχ), έχει πολύ καλή επιθετική λειτουργία (ταλέντο κι αθλητικότητα συν έναν σχεδόν αφιονισμένο Μπουρού και δείχνουν να πιστεύουν στου εαυτούς τους) Περί περιστροφής γύρω από Μπουρούση συμφωνώ ότι χωρίς αυτόν δεν θα τραβήξουν, και σίγουρα ο μπζηλός έχει φέτος ξεπεράσει εαυτόν και από άποψης αντοχών αλλά και από απόψεως τεχνικής (στην επίθεση πάντα...). Μάλιστα σα να το βλέπω πολύ "στεγνό" το κορμί του τελευταία - παίζει να προσέχει πολύ, κι άλλωστε οι κινήσεις του είναι εμφανώς "λεϊζερικές". Στην ηλικία του βέβαια, και χωρίς να έχει να επιδείξει ιστορικό καλής φυσικής κατάστασης, κι εγώ αναρωτιέμαι πόσο θα αντέξει, ειδικά τώρα που θα πατήσουν τελικές... Τεσπα, μάι πόιντ ιζ, ομάδα που έχει δείξει σταθερή λειτουργία ΟΛΗ την έως τώρα χρονιά, δεν μου κάνει ότι θα "ξεφουσκώσει" (δέιχνουν άλλωστε όπως είπα, αρκετή αυτοπεποίθηση, αν τους προσέξεις). Και για αν πω την αλήθεια μου, καθόλου δεν θα με χάλαγε να έπαιρνε κούπα (ή έστω ημιτελικό), ένα άντερντογκ, μια που τα δικά μας κοπροντόγκς φαίνεται να έχουν κλατάρει φέτο (.....όχι, καθόλου δεν με πείθει ο ΠΑΟ του Σάλε, παρά τις και καλά προσθήκες = μόνο ο Γουίλιαμς φαίνεται να έχει να καταθέσει κάτι. Αμυντικά και από άποψη συγκέντρωσης, συνεχίζουν να μου θυμίζουν το καφενείο της φάσης των τριανταδύο ακόμη).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις