Προς το περιεχόμενο

Euroleague Basketball

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκατά Φ4. Ειδικά ο πρώτος αγώνας πήγε το μπάσκετ πολλά χρόνια πίσω. Τώρα για τον τελικό δεν ξέρω, ο Ναβάρο είναι μια ομάδα μόνος του.

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Σκατά Φ4. Ειδικά ο πρώτος αγώνας πήγε το μπάσκετ πολλά χρόνια πίσω. Τώρα για τον τελικό δεν ξέρω, ο Ναβάρο είναι μια ομάδα μόνος του.

Κάνει κάκιστη χρονιά πάντως...

Δημοσ.

Κάκιστη χρονιά, αλλά ο τελικός είναι τελικός...

Ένα @ είναι ο Navaro.

Και αυτό το συμπέρασμα βγαίνει απο?

Δημοσ.

Εμένα το μόνο που με ανησυχεί είναι η ανοχή που επέδειξε η διαιτησία στο ξύλο και στα 2 παιχνίδια. Όταν το παιχνίδι πηγαίνει στο ξύλο, χάνουμε την αυτοσυγκεντρωσή μας και ενεργούμε πάρα πολύ σπασμωδικά.

Κατά τ' άλλα τώρα που απεμπολούμε τον τιτλο του φαβορί, ελπίζω να δούμε το μπάσκετ που μπορεί από τον Ολυμπιακό.

Δημοσ.

Μακάρι να το πάρει ο Θρύλιτς αλλά το βλέπω χλωμό,μόνη ελπίδα η looser νοοτροπία της Μπάρτσα,είδωμεν

Άντε και με την κουπα

Δημοσ.

Ε βεβαια.. αν το παρουμε ηταν η λαθος νοοτροπια της Μπαρτσα και οχι καλη η ομαδα μας.. αν δεν το παρουμε ειμαστε αχρηστοι... οκ... win win situation για εσας δηλαδη.. καποιος λογος θα υπηρχε που δεν περασε η Ρεαλ και ο ΠΑΟ στο Φ4.. Σιγουρα ειναι απωλεια ακομα και λογω ονοματος αλλα αν το σηκωσει ο Ολυμπιακος θα ειναι μεγαλη επιτυχια και ας μην το θελουν μερικοι..

Καθαρα αγωνιστικα τωρα, πιστευω πως σε εναν τελικο ολα μπορουν να συμβουν.. μια στιγμη μπορει να αλλαξει και να κρινει ολο τον αγωνα.. ολα αυτα σε περιπτωση που οι δυο ομαδες ειναι κοντα στο σκορ και δε δουμε καμια διαφορα 20 ποντων στο ημιχρονο

Δημοσ.

Αρπάζεσαι χωρίς λόγο,εννοώ ότι η Μπάρτσα έχει καλύτερη ομάδα(γνώμη μου) αλλά κατα κάποιο περίεργο τρόπο σε Φ4 και τελικούς πατώνει(looser).

Και εννοείται ότι αν το σηκώσει ο ΟΣΦΠ δεν θα είναι ΜΟΝΟ απο την νοοτροπία της Μπάρτσα,απλά τον θεωρώ χειρότερο σαν ομάδα.

Δεν θα είναι μεγάλη επιτυχία αν το πάρει ο ΟΣΦΠ,θα είναι τεράστια και εξήγησα γιατί

Δημοσ.

δεν αναφερομουν σε εσενα προσωπικα elven.. παρεξηγηση.. απλα ετυχε να απαντησω κατω απο το μηνυμα σου διαβαζοντας και προηγουμενα μηνυματα και αλλα threads.. δε μου αρεσει ομως ολο αυτο που ακουγεται και η προσπαθεια που γινεται να υποβαθμιστει η ολη παρουσια του ΟΣΦΠ στο Φ4 (οχι απο εσενα ξαναλεω)..

Σημειωτεον και εγω θεωρω καλυτερη ομαδα την Μπαρτσα και πως πρεπει να μας παει καλα το ματς για να κερδισουμε..

Δημοσ.
Επειδη ομως και οι 2 ομαδες ειναι loosers

Αυτο για τον ΟΣΦΠ απο που προκυπτει?

---------- Προσθήκη στις 17:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:22 ----------

Και εννοείται ότι αν το σηκώσει ο ΟΣΦΠ δεν θα είναι ΜΟΝΟ απο την νοοτροπία της Μπάρτσα,απλά τον θεωρώ χειρότερο σαν ομάδα.

Αυτο δε λεει απαραιτητως κατι. και περυσι η Μπαρτσα ηταν η καλυτερη ομαδα ολη τη χρονια, αλλα το πηρατε εσεις. Σε ενα ματς, ολα γινονται.

Δημοσ.

Ναι γιατί πέρσυ μην ξεχνάς οτι δεν αντιμετώπισε την Μπάρτσα στο F4. Αντιμετώπισε τον ΟΣΦΠ. Ενδεχωμένως να ήταν αλλιώς τα πράγματα...

Δημοσ.

Εγώ πάντως θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από τη Μπαρτσελόνα, εφόσον μπορέσει να περιορίσει το περιφεριακό της σκοράρισμα.

Από τον αγώνα που είδα χθες δεν τρόμαξα σε καμία περίπτωση, απέναντι μάλιστα σε μία γερασμένη ΤΣΣΚΑ, με νέο προπονητή και τον Κριάπα παροπλισμένο σε μεγάλο μέρος του αγώνα.

Στο τέλος θα μπορούσε άντεα να το πάρει η ΤΣΣΚΑ, αλλά μάλλον αυτό το παιχνίδι ήταν το κύκνειο άσμα μίας μεγάλης ομάδας.

Δημοσ.
Ναι γιατί πέρσυ μην ξεχνάς οτι δεν αντιμετώπισε την Μπάρτσα στο F4. Αντιμετώπισε τον ΟΣΦΠ. Ενδεχωμένως να ήταν αλλιώς τα πράγματα...

Δεν είχε ελπίδα πέρυσι η Μπαρτσελόνα. Είχε φορμαριστεί σε λάθος εποχή.

Και τολμώ να πω ότι αν είμασταν εκεί φέτος θα το είχαμε πάρει δια περιπάτου με τη φόρμα που βρισκόμαστε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...