patrickdrd Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 κρισιμο ματς, αλλα καλο timing (η εφες δειχνει τρομερα ντεφορμε, εχασε στην εδρα της απο φενερ - που την ειχε πελατισσα - αλλά μεχρι και απο τους... γαλαταδες) και καλη παραδοση, πιστευω να τους παρουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrpink Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 επιτελους θα δουμε ματς (παναθα) στον τουρκο: http://yayinekrani.com/ntv-spor-yayin-akisi-10-16-subat-2016/ Για ίντερνετ μιλάς ή για δορυφορική; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 δορυφορικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Ο Παο πηρε γκαρντ και δε ξερω αν αυτο σημαινει τον παραγκωνισμό Παππα ή αν στην ευρωπη θα τον δοκιμάσουν στο 3 - και θα φυγει ο Πάβλοβιτς. Παντως ο Παππας δεν εχει δειξει καθολου καλο προσωπο απ ο,τι λενε τα ρεπορταζ και θελει δουλειά για να επανελθει σε καλο επιπεδο. Αν αυτο το παιδι και τωρα δε δειξει σοβαρότητα, θα ναι πια για λύπηση. ...δεν ξέρω αν ο Παπ (πολλοί μαζευτήκανε φέτος...) δεν είναι αποκλειστικά όντως σε καλή κατάσταση ακόμα ή φταίει και ο τρόπος που τον διαχειρίζεται/χρησιμοποιεί/πιστεύει/γουστάρει ο κόουτς Φαλάκροβιτς. Αυτό που ξέρω στάνταρ, είναι ότι πχ ο Μαντζάρε όταν γύρισε, έκανε καιρό να ξανα-γίνει Μαντζάρε. Όπως επίσης ξέρω ότι μέχρι να τραυματιστεί, διάφοροι (συμπαίκτες) του (Παπ) λέγανε ότι ο Νικ(όλας) δουλεύει ίσως πιο σκληρά απ' όλους στις προπονήσεις. Τα ρεπορτάζ, τί λένε δηλαδή περί "προσώπου" του; Ότι δεν δουλεύει; Ή ότι είναι "παλιοχαρακτήρας"; Εγώ τον Παππά τον έχω δει ως ένα παιδί που δεν μασάει ούτε τα λόγια του ούτε το χιούμορ του. Κι αυτό επίσης το έχω δει να εμηνεύεται ως "μη σοβαρότητα". Δεν ξέρω πώς το εννοείς εσύ Μάργκι, αλλά δεν νομίζω ότι ο Παππάς δεν είναι "σοβαρός". Από άποψη συμπεριφοράς έστω (από αγωνιστικής προοπτικής άποψη και του τί είναι διατεθειμένος να κάνει ώστε να "πετύχει", ας πούμε ότι δεν ξέρω). Έχω την εντύπωση ότι όταν τελειώσει για τον ΠΑΟ το "ανέκδοτο της αγωνιστικής περιόδου '15-'16 που λέγεται Σάλε", δηλαδή κατά Καλοκαίρι μεριά, ο Παππάς θα ξαναβρεί χώρο για ν' αναπνεύσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Είδατε Άρη χθες; Η ομάδα να έχει αποκλειστεί και όμως ο η έδρα φανταστική. Την ξεφτίλισαν λίγο την μη μου απτου Αρμάνι. Καλή φάση ο μπασκετικός Άρης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 μπα, δεν ειδαμε, αλλα εχουμε δει αλλα ματς, αποκλειστηκε απο δυο 3λεπτα σα μαλακας πραγματικα, εκτος εδρας βεβαια και τα δυο 3λεπτα, οπου και εχει απιστευτα προβληματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Νταξ ρε, θα μπορούσαν πρόκριση, όπως και ο ΠΑΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 ναι ρε, αυτο λεω, ειδικα στα τσουρουκια της νεπτουνας τσαμπα μλκας πιαστηκε, κερδιζεις ρε μεγαλε 7 ποντους κανα 3λεπτο πριν το τελος και σε πιανει τρικυμια; ε, εισαι αξιος της τυχης σου μετα, ο παοκ την εκανε την λαλακια εντος με τα γερμανα, νταξει μωρε, λιγοι ειναι για τετοιο επιπεδο, δεν ηταν και για παραπανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μολις διαβασα για τον Παππα οτι ο σερβος τον έθεσε εκτος ομαδας. Παραπανίσια κιλα, και πειθαρχικά παραπτώματα λεει, γι αυτο προπονείται μονος του. Κατα τ αλλα ο παιχτης πόζαρε με το αλλο το ταλεντο τον Γιανκοβιτς, με πούρα πριν καποιο καιρο. Τον αραπη κ αν τον πλένεις..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Ο Παππάς είχε τουλάχιστον το ίδιο ταλέντο με τον Σλούκα. Δεν βρέθηκαν τα κατάλληλα άτομα να του "σφίξουν" χαρακτήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Ειναι να το χεις κ απο μονος σου... Ο παιχτης λογω ταλέντου βρεθηκε απο μικρος στο εξωτερικο αλλα αν εσυ ο ιδιος δε θες οποιον κ να χεις διπλα σου θα πατωσεις. Κριμα γιατι ο παο ηταν η ευκαιρια του και ειναι ο μονος ελληνας γκαρντ με τετοια ευχέρεια στο σκοράρισμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Αν δεν ήταν τόσο πωρωμένος βάζελος, θα μπορούσε να παίζει σε μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Καλυτερα που δε παιζει... Ο παιχτης απο παλια φαινοταν σκατοχαρακτηρας , κι ευτυχως τα τελευταια χρονια εχουμε καλα αποδυτηρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thant Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Καλυτερα που δε παιζει... Ο παιχτης απο παλια φαινοταν σκατοχαρακτηρας , Πάλι με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ασχολείσαι? Γεια σου Παππά...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Είδατε Άρη χθες; Η ομάδα να έχει αποκλειστεί και όμως ο η έδρα φανταστική. Την ξεφτίλισαν λίγο την μη μου απτου Αρμάνι. Καλή φάση ο μπασκετικός Άρης. O Αρης φετος, αλλά και περσι εχει βγαλει πολλα γουστα. Ειδικα φετος παιζει με το πόδι στο γκάζι από την αρχη της χρονιας, και πιστευω θα ειχε το αηττητο εντός και στην Ελλάδα αν επαιζε ο Χαγκινς στον πρώτο αγώνα με τον Παο. Εχει κάνει εξαιρετικό σκαουτινγκ στους ξένους και οι 2 υπερβάσεις του Οκαρο και Μακνηλ κοστιζουν στα 150 και 120 δολλάρια, Χαγκινς και Ουότερς ειναι στα 70-80. Επιασε και το τζακποτ με Ξανθοπουλο που εχει δώσει αλλη αξια στη λεξη αμυνα και παθος και συμπληρώνει με Σιμτσακ που παιζει πολυ πιο πανω απο αυτα που μπορεί και Μουρτο. Δυστυχως δεν παιρνει αυτά που θελει απο Κοεν που ειναι το 3ο του μεγαλύτερο συμβόλαιο και σχεδον τιποτα απο Ζαρα - Τσουπκοβιτς και Πελεκανο. Αν εχει κανει τις αλλαγες που έπρεπε στο 3 και το 5 τωρα θα μιλουσαμε για το αν μπορεί να φτάσει στην κατακτηση του τιτλου αφου τα παιχνίδια μεχρι και τον τελικό ειναι 1 εντός και 1 εκτός. Ενιγουει, πληρωσε την απειρία του κυρίως με Αλμπα και Νεπτουνας, ειδικα το 2ο ματς χαθηκε με εντελως ηλίθιο τρόπο. Αλλά και αυτό με την Αλμπα ενώ ήταν ισόπαλο ή προηγουνταν εγιναν χαζά πραγματα.. Εκει κατηγορώ λιγο και τον Νορβηγο διαιτητη που εδωσε μεσα σε 15' 3 αντιαθλητικα που αναθεμα με αν ηταν πανω απο 1 και μια τεχνικη και ηταν υπευθυνος για τη μεγαλη διαφορά που έδωσε εν τελει και την πρόκριση στην Αλμπα. Οπως και να εχει η χρονιά είναι θετικη για την ομάδα, ο κοσμος παρων με μεγαλυτερη συμμετοχή απο κάθε αλλη φορά. Μενει να κεφαλοποιήσει του χρόνου ότι έχτισε φέτος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις