Προς το περιεχόμενο

Euroleague Basketball

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συμφωνω σε οσα λετε για τον Χακετ(ειναι αδυναμια μου σαν παιχτης και τον ηθελα σαν παιχτη στον Παναθηναικο) και τον Straw αλλα κανεις δεν λεει για τον μαχητη Odom που σε οσα ματς εχω δει τουλαχιστον στα αμυντικα του καθηκοντα ειναι εξαιρετικος....Μπροστα ακομα ψαχνεται και καποιες φορες μπερδευονται οι ρολοι

Ο τροπος ομως που παιζει αμυνα(για αυτο και μονο) τον κανει να αξιζει μια θεση στο roster του Ολυμπιακου

Κατα τα αλλα μολις μπηκαν αυτοι οι 3 στην πενταδα του Ολυμπιακου καπου στο 25 γυρισε το ματς γιατι η Χιμκι δεν μπορουσε να περασει το τριποντο και με την απουσια του Davis δεν εχει και low post game...Επαιζε και με 4 οσο επαιζε μεσα ο Todorovic(αυτος ειναι χειροτερος και απο τον Kuzmic) και καπου εκει τελειωσαν ολα....

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Mπροστά λίγο δύσκολα θα φανεί, διότι ΝΟΜΙΖΩ ότι θέλει την μπάλα (και μάλιστα από μόνος του) για να κάνει ο,τιδήποτε.

Αυτή την αίσθηση μου έχει αφήσει - "μπλοκάρει" όταν πρέπει να παίξει συγκεκριμένα, σε μια ομάδα που χάνεται το μέτρημα με τους παίκτες ρόλων.

Παρ' ολ' αυτά όμως, σταθερά "πουσάρει το παιχνίδι προς τα μπρος" (πάσες./αιφνιδιασμοί/κατέβασμα/τελειώματα) και φυσικά είναι βεντούζα στην άμυνα όπως είπες.

Όντως θετικός λοιπόν, αλλά χθες ο Φραουλής ήταν αυτός που δικαιωματικά άξιζε τον χαρακτηρισμό "μαχητής".

[Ακόμη κι ο .Πρινς με την "εξωπραγματική" (επιθετικά...) απόδοση, νομίζω πως έρχεται 2ος (και, σημειωτέον, έφαγε ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ χθες ο Γιώργης. Χωρίς μάλιστα διαιτητική "αναγνώριση" σε αρκετές φάσεις) χθες.]

Μου θύμισε κάτι από Λω, Χάινς και...Γκιστ μαζί = μυαλό, σουπερμανιλίκι, ΚΑΙ καρδιά.

Υπάρχει πουθενά το χθεσινό Tσεντεβίτα - Παο να το δούμε ή να το κατεβάσουμε?

Δε φαίνεται να υπάρχει κάπου σε καλύτερη ποιότητα

https://www.youtube.com/watch?v=wtkVHQYx6QU

• Like 1

Χρηστο μου ο Μαντζαρης φετος μεχρι πριν λιγο διαστημα εκανε τη καλυτερη του χρονια!!! Τωρα τελευταια ναι δεν ειναι καλος, αλλα δε θεωρω οτι ειναι ο Χακετ το θεμα του. Αν ο Βαγγελης ξανα φορμαριστει (που πιστευω θα το κανει) μια χαρα θα μοιραστει ο χρονος. Άλλα ευτυχως οσο παιζει ετσι ο Χακετ δεν εχουμε θεμα

Οσο για τον Οντομ, εγω τον παω. Μπροστα δε νομιζω οτι μπορει να κανει πολλα πραγματα αν και ειναι λιγο καιρο στην ομαδα.. Αλλα και χτες μου φανηκε στην επιθεση να θολωνει, δειγμα του οτι εφαγε και δυο πανομοιοτυπες ταπες σε αιφνιδιασμο,

Πισω παντως ειναι πολυ καλος στην αμυνα και σιγουρα συνεβαλε κι αυτος χτες στην ανατροπη.

Να το πω αλλιως...υπο αλλες συνθηκες ο οντομ θα εμενε στο ροστερ, ομως τωρα με την επιστροφη Λοτζεσκι και την ελευση του Κώστα (που θα γυρισει τον Στρομπερι στο 2) , δυσκολα θα μεινει.

Η ομαδα θελει ψηλο ΑΜΕΣΑ.

(Ο Πριντεζης ειναι συγκλονιστικος , παιζοντας ολη τη χρονια μονος του τη θεση και με καλοκαιρι στην εθνικη και με χεονιο προβλημα στη μεση)

Υγ: α ρε γιανγκ

Χρηστο μου ο Μαντζαρης φετος μεχρι πριν λιγο διαστημα εκανε τη καλυτερη του χρονια!!!

...πες τα ρε Μάργκι, γιατί (κλασσικά) πάει να μας τρελλάνει ο πσηλός...

Τωρα τελευταια ναι δεν ειναι καλος,

...όντως, από το παιχνίδι με την Μπάμπεργκ -που ξαφνικά πατώσανε άπαντες- είναι που "εξαφανίστηκε" κι ο Βάγγος.

αλλα δε θεωρω οτι ειναι ο Χακετ το θεμα του. Αν ο Βαγγελης ξανα φορμαριστει (που πιστευω θα το κανει) μια χαρα θα μοιραστει ο χρονος. Άλλα ευτυχως οσο παιζει ετσι ο Χακετ δεν εχουμε θεμα

...εδώ διαφωνώ. Ο Χακ καλούλης, δε λέω, αλλά με την καμμία ο παίκτης "διαφορά" για τον ΟΣΦΠ. Πρέπει όπως και δήποτε να συνέρθει γρήγορα ο Βαγγέλας, διότι αλλιώς δεν τον βλέπω καλά τον ΟΣΦΠ "μόνο με Χάκετ". Θα προτιμούσα να ήταν φορμέ ο ξανθός, κι ας είχε βγει και με χιαστούς ο ράστας.

Χωρίς το "σχεδόν καθόλου λάθη" παιχνίδι του μικρού, προκοπή γιοκ.

Οσο για τον Οντομ, εγω τον παω.

...μωρέ όλος ο κόσμος τον πάει. Πόσο μάλλον που ΑΜΕΣΩΣ απέδωσε ο άνθρωπος.

Μπροστα δε νομιζω οτι μπορει να κανει πολλα πραγματα αν και ειναι λιγο καιρο στην ομαδα.. Αλλα και χτες μου φανηκε στην επιθεση να θολωνει, δειγμα του οτι εφαγε και δυο πανομοιοτυπες ταπες σε αιφνιδιασμο,

...βασικά δεν "θόλωσε" ακριβώς, με την τάπα (...μία δεν ήταν...; ). Θα την έτρωγε ο οποιοσδήποτε (με το δικό του δέμας), μιας κι ερχόταν αυτός που ερχόταν από πίσω..

.

Πισω παντως ειναι πολυ καλος στην αμυνα και σιγουρα συνεβαλε κι αυτος χτες στην ανατροπη.

...όχι μόνο "στην ανατροπή", αλλά γενικά ήταν βεντούζα, πχ στον Ράις. Κι έσπρωχνε και την μπάλα καπάκι...

Να το πω αλλιως...υπο αλλες συνθηκες ο οντομ θα εμενε στο ροστερ, ομως τωρα με την επιστροφη Λοτζεσκι και την ελευση του Κώστα (που θα γυρισει τον Στρομπερι στο 2) , δυσκολα θα μεινει.

...βασικά εγώ δεν ξέρω τί ακριβώς παίζει με την απόκτηση του Σόντομ (σικ) : "Λογικά", ήταν πλήρης ο ΟΣΦΠ στα γκαρντ. Έστω κι αν μιλάμε για έναν στόπερ "τεφαρίκι". Οπότε, μήπω ξέρουν κάτι στον ΟΣΦΠ που δεν ξέρουμε εμείς; Μήπως κάποιος από τους βασικούς φέτο, παίζει να μην είναι ΣΤΑΝΤΑΡ παρών του χρόνου......; Η φάση του Σπανούλη "βρωμάει" (βγάζει πλέον μάτι ότι δεν είναι ούτε κατά διάννοια ηγετικός, ούτε έτσι στο λίγο που ήταν μέχρι πέρσι - όσο για τα νούμερα/την προσφορά του, ασ' τα να πάνε) και το βλέπουν οι πάντες ότι δεν είναι για ομάδα τύπου ΟΣΦΠ ="δίνουμε το 100% και λίγο παραπάνω κι όλας άμα λάχει" του χρόνου, αλλά στην καλύτερη για ομάδα τύπου "έχω ρόστερ 15 ακριβοπληρωμένων και δεν γαμώ κανέναν σας", όπου θα μπαίνει μέσα για τα επόμενα 1-2 χρόνια και θα εξαργυρώνει ολίγη από τη μούρη των τελευταίων ετών, με "ποιοτικά" 10λεπτα/15λεπτα κτλ. Δηλαδή έλεος, τον έχουν ψοφήσει στην τάπα φέτο, και για πρώτη χρονιά οι διαιτητές όχι μόνο δεν τον αβαντάρουν, αλλά θα έλεγε κανείς αδιαφορούνε κι όλας όταν τον παίρνουν παραμάζεμα οι αμυντικοί στις (όποιες) μπούκες του. Και προφανώς αυτά τα βλέπουν και ο Σφαίρας και οι Αγγελό. Και επειδή δεν τον έχω τον Σπανούλη για τύπο που θα δεχτεί να κάνει άλλο συμβόλαιο με σημαντική μείωση στις μέχρι τώρα αποδοχές (κάτι που θεωρώ στάνταρ από τη μεριά των Αγγελό, μάλλον τον κόβω να την κάνει για πιο πλούσιες πολιτείες.

Αλλά θέμα παραμονής, υπάρχει ΚΑΙ για τον Βαγγέλη, νομίζω. Ή που θα τον χρυσώσουν για να τον κρατήσουν οι Αφοί (ειδικά αν την κάνει ο Σπανούλεν), ή που θα την κάνει κι αυτός γι' αλλού.

Σφαίρας και Αφοί λοιπόν, πιθανώς βλέπουν ανοικτά μέτωπα εμπρός, γι' αυτό και καβατζώσανε Σόντομ. Ο οποίος είναι "ό,τι ακριβώς θέλει ο Σφαιρό", για τη θέση του, με βάση το μπάσκετ που θέλει να παίζει ο ΟΣΦΠ.

Δεν ξέρω λοιπόν τί θα παιχτεί του χρόνου, αλλά αν τελικά μείνουν οι Έλληνες, πιο επισφαλή τον Φράουλα κόβω. Ο οποίος είναι πιο "δραματουγικός" με τα όσα κατά καιρούς του βγαίνουν στο παρκέ, αλλά είναι και πιο "φλου", νομίζω, από τον άλλον.

Όσο για την συνέχεια της σαιζόν, ο Παπ δε νομίζω να πολυακουμπήσει, όπως πάει. Συνεπώς, δεν κινδυνεύει η θέση κανενός (πέραν του Αθηναίου.......), ακόμη κι αν τελικά παίξει φέτο ο Κωστής. Στην οποία περίπτωση, πιο πιθανό βλέπω να παίζει ο Παπ μεταξύ 3 κι 4 (ανάλογα τις ανάγκες), ο Φραουλής να μείνει καθαρά 3άρης (γιατί όποτε κατέβηκε στο 2 κλάψανε μανούλες) και το κατέβασμα στο 2άρι να το κάνει ο Ματ (...για τον οποίον ΕΠΙΣΗΣ έχω μια επιφύλαξη αν θα συνεχίσει ΟΣΦΠ του χρόνου...) όποτε χρειάζεται.

...μωρέ ψηλό θέλει από τότε που χτύπησε ο Νέοπας, αλλά αφού δεν της έκατσε ο Τζέημς, πολύ χλωμό το βλέπω να πάει σε άλλη ενίσχυση. Ειδικά σε αυτό το σημείο : σε ποιόν θα δώσει - τί λεφτά και με ποιά προοπτική; Πότε θα προλάβει να δέσει ένας ψηλός; Πιο πιθανό το βλέπω να πάνε να την βγάλουν με τον "φουκαρά" τον Πρινς να τα δίνει όλα για όσο αντέξει η μέση του (που δεν το βλέπω να είναι για πολύ - ήδη έχει θέματα), ελπίζοντας ο Παπαπέ να κάνει παπάδες / ίσως κι ο Παπανίκ να βοηθήσει στο 4, ελπίζοντας κι ο Αγραβά να επανέλθει ντούρος και να το πασαλείψουν όλο αυτό με Μιλού, προσευχόμενοι να μην χάσουν, όχι τον Πρινς, αλλά καν'αν ΧΑΝΤΕΡ......

(Ο Πριντεζης ειναι συγκλονιστικος , παιζοντας ολη τη χρονια μονος του τη θεση και με καλοκαιρι στην εθνικη και με χεονιο προβλημα στη μεση)

...παληκάρι από τα λίγα. Πραγματικά αδικείται που θεωρείται "ο υπαρχηγός". Ηγέτης δεν έχει σταθεί, αλλά η προσφορά του φέτος είναι αρχηγικότατη.

....α ρε ΝΤΑΝΣΤΟΝ γιου ράδερ μην.....

Χρηστο μου ο Μαντζαρης φετος μεχρι πριν λιγο διαστημα εκανε τη καλυτερη του χρονια!!! Τωρα τελευταια ναι δεν ειναι καλος, αλλα δε θεωρω οτι ειναι ο Χακετ το θεμα του. Αν ο Βαγγελης ξανα φορμαριστει (που πιστευω θα το κανει) μια χαρα θα μοιραστει ο χρονος. Άλλα ευτυχως οσο παιζει ετσι ο Χακετ δεν εχουμε θεμα

Οσο για τον Οντομ, εγω τον παω. Μπροστα δε νομιζω οτι μπορει να κανει πολλα πραγματα αν και ειναι λιγο καιρο στην ομαδα.. Αλλα και χτες μου φανηκε στην επιθεση να θολωνει, δειγμα του οτι εφαγε και δυο πανομοιοτυπες ταπες σε αιφνιδιασμο,

Ε όχι και καλύτερη χρονιά ο Μάτζαρης ρε συ... Ξέρεις απο που φαίνεται αυτό που σου λέω? Οκ μπορεί επιθετικά να μην είναι καλός και να περνάει ντεφορμάρισμα, αλλά εγώ εστιάζω στην αμυντική του απόδοση που δεν είχε θέμα στο παρελθόν. Προχτές πολύ απλά, δεν είχε αυτοπεποίθηση και τον έκανε γιο-γιο ο Ραις! Πόσο καιρό είχαμε να δούμε κάτι τέτοιο? Ίσως απο τα πρώτα του ματς μετά τον χιαστό..

και επειδή είναι και η ώρα περασμένη και δεν είμαι σε φάση να αναλύσω πολλά, το μόνο που πρέπει να μας τρώει (μαζί με την έλευση ψηλού) είναι πως έχουμε 3 πρωτοκλασσάτους παίκτες για 1 θέση. Στρόμπερυ, Λοτζέσκι και Παπανικολάου αποδίδουν 100% μόνο στο 3. Εκεί τι θα γίνει?

βρε δε διαφωνω για προχτες, δε βλεποταν συμφωνω μαζι σου. Αλλα μεχρι να παρει η κατω βολτα την ομαδα, ο μαντζαρης ηταν πολυ καλος , και πολλοι λεγανε οτι κανει τη πιο μεστή χρονια. το ντεφορμασιμα του δε θεωρω οτι οφειλεται στον Χακετ- αυτο λεω.

επισησ θελω να πω για τον παπαπετρου που φετος ΔΕΝ ηταν οπως περιμεναμε, οτι μετα απο καιρο ηταν καλος κοντρα στους ρωσους. Δε ξερω αν η ελευση του παπανικολαου τον αφυπνισε , παντως ελπιζω να συνεχισει ετσι γιατι εχει τρομερο ταλεντο κι ειναι κριμα να μη το δειχνει.

για το 3 , πιστευω θα μοιραστει αναμεσα σε λοτζεσκι-παπανικολαου κι ο παπαπετρου θα παει μονιμα στο 4 κι ο στρομπερι θα γυρισει στο 2. αν και η πραξη θα δειξει ποσο χρονο θα παρει ο παπανικολαου, αλλωστε αυτος ο παιχτης ηρθε κυριως για την επομενη σεζον. ήδη ειναι εκτος απ τον αυριανο αγωνα με παοκ λογω θλασης.

αυτος που περισσευει ειναι ο -τιμιοσ- οντομ.

-----------------------------------------

οχι α ρε γιανγκ, ξεκαθαρα!!! ο περσινος ντανστον με τα παραπανισια κιλα και τις λιγες καλες εμφανισεις δε λειπει απ τον ολυμπιακο .Ή-για να το πω καλυτερα- ο Γιανγκ ηταν εξαιρετικη μεταγραφη με μεγαλυτερο potential και λογω σωματοδομης και ηλικιας και χαρακτηρα. Ακομα και η ελλειψη στο 4 με τον Γιανγκ υγιη δε θα φαινοταν τοσο. Δυστυχως αυτη ηταν πολυ μεγαλη απωλεια για την ομαδα, κι ενω ο Τζειμς δε βγηκε, τα πραγματα εγιναν ακομα χειροτερα.

.... το "α ρε Ντάνστον" πήγαινε στην ζημιά που έκανε στον Γιάνγκ.

(...και συνεπώς γενικά στον ΟΣΦΠ : τη μια την κοπανάει "αφήνοντάς τους ξεκρέμαστους" * - την άλλη κοπανάει και τον αντικαταστάτη του)

* όσον αφορά τις "εντυπώσεις", διότι ούτε εγώ ήμουν ευχαριστημένος με το πακέτο του, και πιθανώς ούτε ο Σφαιρό - συν το ότι ο Νέωψ ήταν καλύτερο πρόσπεκτ.

Όσο για ρόστερ/ροτέισιον, εμένα μου φάινεται κάργα δύσκολο και ο Παπ να γίνει 4άρι κανονικό, όπως και ο Στρο να παίξει στο 2. Σε αυτά προσθέτω την "περίεργη" επιλογή για Όντομ (...ποιός περίμενε να πάρει γκαρντ ο ΟΣΦΠ...; ) - και δεν είναι εποχές πια για αποκτήσεις παικτών "έτσι για τον χαβαλέ". Άσε που, για αυτά που προσλήφθηκε, αυτά και (ήδη) αποδίδει, οπότε ΛΟΓΟ (με την έννοια της "λογικής") δεν βλέπω να φεύγει ο σαγώνιας. Συν την πιθανότητα αποχώρησης κάποιων εκ των παλιών μετά τη σαιζόν.

• Like 1

βρε δε διαφωνω για προχτες, δε βλεποταν συμφωνω μαζι σου. Αλλα μεχρι να παρει η κατω βολτα την ομαδα, ο μαντζαρης ηταν πολυ καλος , και πολλοι λεγανε οτι κανει τη πιο μεστή χρονια. το ντεφορμασιμα του δε θεωρω οτι οφειλεται στον Χακετ- αυτο λεω.

επισησ θελω να πω για τον παπαπετρου που φετος ΔΕΝ ηταν οπως περιμεναμε, οτι μετα απο καιρο ηταν καλος κοντρα στους ρωσους. Δε ξερω αν η ελευση του παπανικολαου τον αφυπνισε , παντως ελπιζω να συνεχισει ετσι γιατι εχει τρομερο ταλεντο κι ειναι κριμα να μη το δειχνει.

για το 3 , πιστευω θα μοιραστει αναμεσα σε λοτζεσκι-παπανικολαου κι ο παπαπετρου θα παει μονιμα στο 4 κι ο στρομπερι θα γυρισει στο 2. αν και η πραξη θα δειξει ποσο χρονο θα παρει ο παπανικολαου, αλλωστε αυτος ο παιχτης ηρθε κυριως για την επομενη σεζον. ήδη ειναι εκτος απ τον αυριανο αγωνα με παοκ λογω θλασης.

αυτος που περισσευει ειναι ο -τιμιοσ- οντομ.

-----------------------------------------

οχι α ρε γιανγκ, ξεκαθαρα!!! ο περσινος ντανστον με τα παραπανισια κιλα και τις λιγες καλες εμφανισεις δε λειπει απ τον ολυμπιακο .Ή-για να το πω καλυτερα- ο Γιανγκ ηταν εξαιρετικη μεταγραφη με μεγαλυτερο potential και λογω σωματοδομης και ηλικιας και χαρακτηρα. Ακομα και η ελλειψη στο 4 με τον Γιανγκ υγιη δε θα φαινοταν τοσο. Δυστυχως αυτη ηταν πολυ μεγαλη απωλεια για την ομαδα, κι ενω ο Τζειμς δε βγηκε, τα πραγματα εγιναν ακομα χειροτερα.

Ε οχι δεν τον κουνας τον φραουλα απο το 3! Εκει αποδιδει! Ακόμα και οι αιφνιδιασμοί που βγάζει είναι απόρροια της θέσης που παίζει! Κάνα γήπεδο δεν πας? Εγώ αν ήμουν αθήνα δε θα έχανα ματς, ειδικά φέτος που η ομάδα έχει ανάγκη στήριξη.

wash ο ολυμπιακος δε πήρε γκαρντ για να πάρει, πήρε κάποιον να παίζει τα π&ρ με διεισδύσεις, ωστε να δημιουργεί ρήγματα, κάτι που δεν κάνει ο Σπανούλης φέτος. πάρα πολυ λογική κίνηση, μιας που αυτή είναι η τακτική της ομάδας απο το ΄11.

Δεν είναι δηλαδή τυχαίο που τον τελευταίο μήνα η ομάδα προσπαθεί να βγάλει και αιφνιδιασμούς, αλλάζοντας το στυλ εντελώς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...