Προς το περιεχόμενο

Euroleague Basketball

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
:lol::lol::lol::lol:

Γιατί μου θυμίζεις τον Αλέφα...γιατί...

Δεν υπάρχει ομάδα Παρτιζάν, μόνο προπονητής Βουγιόσεβιτς...

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

O προπονητης ομως φτιαχνει την ομαδα και ο Βουγιοσεβιτς στην παρτιζαν βρηκε ιδανικες συνθηκες (οπως τις ηθελε) αλλα πηρε και τα κλειδια του συλλογου (κυριολεκτικα) και κανει οτι θελει απερισπαστος.

Κυκλοφορει η ιστορια οτι εχει τα κλειδια απο τα σπιτια των παιχτων του και περσι εκανε αιφνιδιαστική επιθεώρηση στο σπιτι του Τριπκοβιτς να δει αν ειναι εκει.. Τον ειδε η μανα του που ηταν σπιτι κ τα εχασε :P

Δημοσ.
Καλη επιτυχια στον τελικο και ευχομαι να ειστε λιγο πιο κοσμιοι αντι να μας (ξανα)ρεζιλεψετε με τη συμπεριφορα μερους των "φιλαθλων" σας που βρεθηκαν στη γιορτη αυτη του μπασκετ.

Από αύριο θα βάψουμε τις φανέλες μας πράσινες, αυτομάτως θα ανέβει το iq μας, θα αποκτήσουμε συνείδηση, ευγένεια, σεβασμό στο περιβάλλον και το συνάνθρωπο και η χώρα μας θα ανακτήσει τη χαμένη (από τους κόκκινους) αξιοπρέπεια.... Oh wait, τα ίδια δεν σκατά είναι όλοι;

Δημοσ.
Από αύριο θα βάψουμε τις φανέλες μας πράσινες, αυτομάτως θα ανέβει το iq μας, θα αποκτήσουμε συνείδηση, ευγένεια, σεβασμό στο περιβάλλον και το συνάνθρωπο και η χώρα μας θα ανακτήσει τη χαμένη (από τους κόκκινους) αξιοπρέπεια.... Oh wait, τα ίδια δεν σκατά είναι όλοι;

Κλασσικη καραμελα και υπεκφυγη η απαντηση αυτη. Παραδεξου οτι ειναι γιδια αυτοι εκει (ανεξαρτητως ομαδας) που καναν οτι κανανε αντι να κλαις για πραγματα που δεν ειπα. Δε θα πεσει η οπαδικη σου αντιληψη , ουτε θα σε πει κανεις κρυφοβαζελο μην ανησυχεις.

Δημοσ.
Κλασσικη καραμελα και υπεκφυγη η απαντηση αυτη. Παραδεξου οτι ειναι γιδια αυτοι εκει (ανεξαρτητως ομαδας) που καναν οτι κανανε αντι να κλαις για πραγματα που δεν ειπα. Δε θα πεσει η οπαδικη σου αντιληψη , ουτε θα σε πει κανεις κρυφοβαζελο μην ανησυχεις.

Να σου πω τι παραδέχομαι; Παραδέχομαι ότι δεν θέλω να έχω ουδεμία σχέση με ανθρώπους που σκέφτονται όπως εσύ. Σου αρκεί;

(το "δεν" πριν από του "ουδεμία" πάει ή είναι πλεονασμός; )

Δημοσ.

Ελα σταματηστε να μιλατε για οπαδους και πεστε τι πιστευετε για τελικο...

Εγω πιστευω οτι αμα η barca δεν αρχισει να βαζει κατα ριπας τριποντα τοτε την εχουμε ανετα...λογικα στην ρακετα ειμαστε πολυ καλυτεροι....

Δημοσ.
Ελα σταματηστε να μιλατε για οπαδους και πεστε τι πιστευετε για τελικο...

Εγω πιστευω οτι αμα η barca δεν αρχισει να βαζει κατα ριπας τριποντα τοτε την εχουμε ανετα...λογικα στην ρακετα ειμαστε πολυ καλυτεροι....

Δεν πρεπει να εχεις δει πολυ Μπαρτσελονα, ετσι?

1. Εχει τοσα κορμια οσα και ο Ολυμπιακος, οποτε δεν θα την κερδισετε με το πληθος των ψηλων που εχετε

2. Ειναι πιο ευελικτη ομαδα απο εσας και οι παικτες της κινουνται συνεχεια

Για να την κερδισετε ή πρεπει να βρει ο Γιαννακης εναν μαγικο τροπο που δεν εχει βρει αλλος να σταματησει το πολυ τρεξιμο που κανουν οι παικτες της μεσα στον αγωνα ή να αρχισετε εσεις να κινειστε περισσοτερο

Δημοσ.

Αν η Μπαρστελόνα νικήσει την λουζεριά που έχει μέσα της, σας έχει εύκολα.

Θα έχει πλάκα να βάλει κανένα Βούισιτς μέσα πάλι ο Γιαννάκης ή τον Τεοντόσιτς στον Ρούμπιο ας πούμε...

Δημοσ.

ναι...δεν εχω δει πολυ μπαρτσα για να μην το παιζω και παντογνωστης αλλα αποσα ματς εχω δει δεν μου φανταζει η υπερομαδα που ολοι λενε...

Χθες η τσσκα με 5 παικτες και την δυσκολεψε...

Απλα πιστευω οτι εχουμε περισσοτερες ελπιδες απο'σοι ολοι φανταζονται..

Για μενα πιο πολυ φοβομουν την παρτιζαν στο ημιτελικο παρα να παιρναγαμε και να ειχαμε την μπαρτσα στον τελικο...

Θα δειξει :-)

Δημοσ.
Δεν πρεπει να εχεις δει πολυ Μπαρτσελονα, ετσι?

1. Εχει τοσα κορμια οσα και ο Ολυμπιακος, οποτε δεν θα την κερδισετε με το πληθος των ψηλων που εχετε

2. Ειναι πιο ευελικτη ομαδα απο εσας και οι παικτες της κινουνται συνεχεια

Για να την κερδισετε ή πρεπει να βρει ο Γιαννακης εναν μαγικο τροπο που δεν εχει βρει αλλος να σταματησει το πολυ τρεξιμο που κανουν οι παικτες της μεσα στον αγωνα ή να αρχισετε εσεις να κινειστε περισσοτερο

Μετά τις προβλέψεις σου στο Καφενείο των φιλάθλων και του χθεσινού αγώνα, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα το σηκώσουμε :Ρ

Δημοσ.

ε παίζουν οι 2 μεγαλύτεροι λούζερ.Ε φυσικό είναι ο λιγότερο λούζερ να το πάρει.

παίζει να μην έχω δει χειρότερο Φ4.

οι άλλοι εχτές κουτούλησαν 3 παίχτες για 1 ριμπάουντ.αυτά δεν γίνονται.

Δημοσ.
ε παίζουν οι 2 μεγαλύτεροι λούζερ.Ε φυσικό είναι ο λιγότερο λούζερ να το πάρει.

παίζει να μην έχω δει χειρότερο Φ4.

οι άλλοι εχτές κουτούλησαν 3 παίχτες για 1 ριμπάουντ.αυτά δεν γίνονται.

Mακραν το χειροτερο Φ4 της τελευταιας δεακετιας απο πλευρας επιπεδου ομαδων-ροστερ-ποιοτητας. Φαινοταν η δουλεια απο το top8 οπου συμετειχαν μετριες ομαδες στη πλειοψηφια και τελικα η διασταυρωση Ρεαλ-Μπαρτσα διελυσε καθε ελπιδα για ενα αξιολογο Φ4. Δεν θα πω για την απουσια του ΠΑΟ, δεν χρειαζεται να αναφερω τα αυτονοητα.

Στο θεμα μας τωρα.

Αν ο Γιαννακης προσπαθησει να ελεγξει τον ρυθμο με κοντρολ μπασκετ και καταφερει να κρατησει σε γυναικειο σκορ το παιχνιδι, τοτε εχει ελπιδες μονο σε περιπτωση που οι περιφερειακοι της Μπαρτσα διαψευσουν τα στατιστικα τους στα 3ποντα, δεδομενου οτι ειναι τελικος και τα στεφανια συνηθως σπανε. Αν το παιχνιδι παει σε γρηγορο ρυθμο πιστευω οτι παιζονται ολα.

Για μενα ο Ολυμπιακος πρεπει να την τρεξει τη Μπαρτσελονα. Στο κοντρολ μπασκετ εχει σαφως πιο δυνατη περιφερεια η Μπαρτσα, οπως επισης και καλυτερη κυκλοφορια.

Το θεμα ειναι οτι και στο γρηγορο παιχνιδι ειναι εξαιρετικη. Οποτε μεταξυ των 2, καλα θα κανει ο Γιαννακης να επιλεξει να παιξει στο ρυθμο που η δικη του ομαδα αποδιδει καλυτερα, δηλαδη γρηγορο μπασκετ.

Επειδη ομως και οι 2 ομαδες ειναι loosers θα κανω μια προβλεψη και ας πεσω εξω, οτι θα δουμε εναν κακο τελικο απο πλευρας θεαματος, με κακο ρυθμο και με συντηριτικοτατο μπασκετ και απτις 2 ομαδες. Δινω περισσοτερες πιθανοτητες στους παιχτες της Μπαρτσα να ξεθαρεψουν κατα τη διαρκεια του ματς.

@kirileman: με χαροποιει το γεγονος οτι διαπιστωνεις και μονος σου πως εχουμε διαφορετικο τροπο σκεψης. Θα ανησυχουσα αν συνεβαινε το αντιθετο :D

Δημοσ.

H Mπαρτσελονα εναν μη λουζερ εχει στη συνθεση της το Ναβαρο.. Κλεινεις Ναβαρο παιρνεις κουπα, ο Ρουμπιο ειναι μικρος, ο λακοβιτς ανυπαρκτος. Οι ψηλοι της πολυ καλοι αλλα οχι καλυτεροι απο αυτους του οσφπ. Προσοχη θελει κ ο Γκριμαου που τον θεωρω αφανταστα χρησιμο παιχτη (στο στυλ του Χμενεθ) που θα αναλαβει ρολο αμυντικου εξολοθρευτη. Ο οσφπ και η ΤΣΣΚΑ ειναι παντως οι μονες ομαδες που δεν ταιριαζουν στον Μαικλ λογω ψηλων κορμιων στο 3.

Θα δουμε στανταρ Μπεβερλι κ Πεν στο Ναβαρο κ Παπαλουκα στον Ρουμπιο.

* Ασχετο αλλα ποσο μεγαλος παιχτης θα ηταν ο Ναβαρο αν εκοβε τα καραγκιοζιλίκια και τους θεατρινισμους;

Δημοσ.

Ο Λάκοβιτς είναι ανύπαρκτος αλλά μπορεί να κολλήσει 3-4 τρίποντα από του πουθενά και να πάρει ένα ματς μόνος του.και με τον ολυμπιακό έκανε πάντα τα ματς της ζωής του.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...