YourTrueLegend Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Aν ο Σφαιρο δεν σταματησει τον Σπανουλη απο το να παιρνει 10 τριποντα ανα ματς, τοτε θα παει στραφι η παρα πολυ καλη προσπαθεια του ΟΣΦΠ σε εναν ομιλο που τα λαθη δε συγχωρουνται. Πιστευω οτι ο ΟΣΦΠ θα ανακαμψει και θα ωφεληθει σε αγωνιστικο επιπεδο απο τη χθεσινη ηττα (δεν ξερω ομως σε βαθμολογικο επιπεδο τι περιθωρια ανακαμψης υπαρχουν σε αυτον τον ομιλο μετα απο μια κακη ηττα μεσα στο ΣΕΦ απο αουτσαιντερ).
AlienTechGR Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Έρχεται ο Παπανικολάου σε εμάς απ' ότι φαίνεται...έχει γραφτεί παντού (Eurohoops,ΣΠΟΡ ΦΜ κτλ). Ελπίζω η Μπαρτσελόνα μόνο,να μη ματσάρει την προσφορά...
Pankar95 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Λογικά αποχαιρετάει μια και καλή Τσαϊρέλης, ίσως και Μιλουτίνοφ.
washcloud Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 ...ρε παιδιά, στο πηγάδι έχω κατουρήσει, ή βγάζει και σε άλλους το !^#^!@ σάιτ της ΝΟΒΑ, το παρακάτω, στα βίντεο της Super Euroleague (και λογικά και σ' όλα τα λοιπά) ; Εδώ και 10 μέρες και. Ίσως μάλιστα με το που μπήκε το '16. Νομίζω ότι είναι θέμα των "αστεριών" εκεί στην ΝΟΒΑ (μάλλον έχει λήξει η άδεια χρήσης για τον πλέιερ), αλλά για πείτε τί κάνει σ' εσάς...
margaritagr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Ο Μιλουτινοφ αποτελει μεγαλη επενδυση να φυγει αποκλείεται. Ισως δινόταν δανεικός αλλα λογικα θα μεινει για ευρωπη. Τεράστιας σημασίας κινηση, τρομερη ψυχολογική ώθηση κ ακομα μια χυλόπιτα για τον τρακη.
YourTrueLegend Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Αν βρει και τροπο ο Σφαιροπουλος να τον χρησιμοποιησει εχοντας ηδη στην ιδια θεση Λοτζεσκι και Παπαπετρου, η νικη θα ειναι ακομα μεγαλυτερη... Κατα τ'αλλα δε ξερω τι λεφτα εδωσε ο ΟΣΦΠ για τον Παπ, αλλα υποψιαζομαι οτι δεν ειναι λιγα, ως εκ τουτου σοφοτερη κινηση θα ηταν να παει για 4ρι με τα ιδια λεφτα τοσο για φετος οσο και για τα επομενα χρονια μια που ο Πριντεζης μπαινει σε ηλικια βετερανου απο του χρονου. Το μπλεξιμο Λοτζεσκι-Παπαπετρου-Παπανικολαου με τον τελευταιο να εχει να παιξει μπασκετ 1 χρονο και να απαιτει σημαντικο χρονο συμμετοχης στη νεα του ομαδα, μαλλον βαζει περισσοτερα προβληματα στον Σφαιροπουλο παρα λυνει. Μιλαμε δε, για 3 παιχτες που ουτε να ανεβουν στο 2 μπορουν, αλλα ουτε και να πανε στο 4, οποτε συνωστισμος στο 3. ΥΓ. Σιγα την τεραστια νικη του ΟΣΦΠ. Ολοι ξεραν οτι απαξ και ο ΟΣΦΠ μπει στη διεκδικηση του θα τον παρει ακομα και με λιγοτερα λεφτα, διοτι αφενος ο Παπ προτιμαει ΟΣΦΠ και αφεταιρου ο μανατζερ του ειναι ο αδερφος του Σφαιροπουλου. Νικη μπορει να πει κανεις τον Μιλουτινοφ... 1
margaritagr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Βασικα ο Παπαπετρου παει στο 4 (εκει μπορει να παιξει και ο Παπανικολαου) και ο Αγραβανης παει τριτο πεντάρι εκει που ως τωρα στο τοπ 16 τα χει παει καλα. Και ο στρομπερι με την έλευση του Οντομ ανεβηκε στο 3. Ο δε Παπαπετρου φετος δεν ειναι σταθερός, και θα του κανει καλο θεωρω λίγος συναγωνισμός. 4ρι κι εγω συμφωνω οτι ηταν η αμεση αναγκη αλλα απ τη στιγμη που ο Παπανικολαου γινεται διαθέσιμος ε δε το σκεφτεσαι και πολυ. Η έλευση του θα φερει τρομερη χαρα στον κοσμο, ψυχολογική ώθηση και ενεργεια (αν δε μας κανει καμια στραβή η μπαρτσελονα) Τωρα σε τι φαση βρισκεται αγωνιστικά θα δειξει, το καλο ειναι οτι εδω δε θα χρειαστει χρονο προσαρμογής .
mrpink Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 ...ρε παιδιά, στο πηγάδι έχω κατουρήσει, ή βγάζει και σε άλλους το !^#^!@ σάιτ της ΝΟΒΑ, το παρακάτω, στα βίντεο της Super Euroleague (και λογικά και σ' όλα τα λοιπά) Δικό σου είναι το πρόβλημα, τις έχω δει όλες τις εκπομπές. Μήπως έχεις πολύ επιθετικό adblocker, ;έχει διαφήμιση πριν το βίντεο
washcloud Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Θενκς ρε Πινκ για την ανταπόκριση... Μπα, δεν έχω καν ενεργοποιημένο αντμπλόκερ εδώ και καιρό. Κι ακόμη και με ΙΕ που δοκίμασα (ο οποίος είναι παντελώς απείραχτος), το ίδιο μου βγάζει. Και προ 10ημέρου που είπα, όλα καλά ήταν, οπότε.... Υπέθεσα ότι κάτι άλλαξε με τους Νοβατζήδες (όπως εκείνη η πρόσφατη παπαριά με το αυτόματο ρηφρές, για την οποία τους πήρα 2 τηλέφωνα να τους κράξω και τελικά την σταματήσανε μετά από 2-3 βδομάδες) αλλά αφού λες ότι σε εσένα όλα τζετ......... Τί να πω, με δεξί στον πλέιερ βγάζει ίνφο που σε παρένθεση τονίζει "ινβάλιντ εντίσιον". Στον Φάιαρφοξ μόνο, συμβαίνει κάτι κουλούτσικο - είχα ένα ταμπ με εκπομπές στις αρχές Δεκέμβρη, και αν τον ανοίξω, παίζουν, και με δεξί στον πλέιερ αναφέρει άλλη έκδοση και ότι είναι "αντς εντίσιον". Αν ανοίξω νέο ταμπ και επικολλήσω την αντιγραμμένη διεύθυνση από εκείνα που παίζουν, παίρνω τ' αρχίδια μου όμως (πάλι "ινβάλιντ" βγάζει) ;! Εκτός κι αν έχει κρατήσει στην κας το βίντεο και το παίζει στην ουσία από 'κει...; Δεν ξέρω. Το έχω δοκιμάσει και σε άλλον υπολογιστή στο σπίτι, και μία από τα ίδια : μαύρη μαυρίλα... Ο Φλας ενημερωμένος, ο JW Player που παίζει σε άλλα σάιτ, παίζει μια χαρά και τα νεύρα μου σπασμένα. Σιχτίρ. (...το μήνυμα το γκούγκλαρα, αλλά δεν έβγαλα άκρη, πέραν από κάποια περσινοπροπέρσινα ποστ ότι εμφανίζεται σε σάιτ ιδιωτών και το σταφ του JW τους προτείνει αναβάθμιση στον αγορασμένο πλέιερ που χρησιμοποιούν στα σάιτ τους. Γι' αυτό και είπα μήπως είναι θέμα Νόβας, αλλά......)
nzeppos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Κι εδώ φαίνεται να παίζει μια χαρά: http://www.novasports.gr/web-tv/on-demand-player/video/30099/i-ekpobi-super-euroleague-video/ (Win10/Firefox43 με adblock+ ενεργοποιημένο) Το direct URL του παραπάνω βίντεο είναι αυτό: http://nvcdn.forthnet.gr/novasports/SUPER_EUROLEAGUE_150116.mp4 Ούτε αυτό σου παίζει δηλαδή;
washcloud Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα Καπ. Όχι, το πρώτο λινκ δεν. (...δεν ξέρω αν υπάρχει περίπτωση να φταίνε τα ΧΡ...Από την άλλη, όπως είπα, σε κρατημένο ταμπ, ανοίγει κανονικά -μέσω...άλλης έκδοσης του πλέιερ- βίντεο του Δεκέμβρη, οπότε δεν το κόβω να είναι θέμα λειτουργικού. Κάπου έχω κάτι 7 εγκατεστημένα, κι αν προκόψω θα τα δοκιμάσω πάντως, μπας και) Το 2ο με το που το κλίκαρα (σε Όπερα), άρχισε αυτόματα να κάνει λήψη του mp4 αρχείου της εκπομπής. Was that the idea, ή έπρεπε να μου ανοίξει πλέιερ;! (...εν τω μεταξύ, στο συγκεκριμένο πισί δεν έχω εγκατεστημένο κα'να video grabber για κατέβασμα των εκπομπών, και το σκέφτηκα χθες να το κάνω αφού δεν μπορώ να τις δω με στρημάρισμα. Ήταν άλλωστε κάτι που μέχρι πέρσι το έκανα - κατέβαζα τις εκπομπές και κράταγα αρχείο, αλλά φέτος δεν το έκανα καθόλου. Επειδή όμως γενικά μου δημιουργούσε και παλιότερα θέματα η κωλονόβα με το κωλοσάιτ της και που και που μια κράσαρε το ένα κατεβαστήρι, μια το άλλο, έχω σταματήσει ν' ασχολιέμαι και κουράζομαι σην ιδέα να ξαναμπώ στην διαδικασία να την ψάχνω να τα ξαναεγκαταστήσω αυτά που είπα. Τα direct link, τα βρίσκεις από που εσύ; Εμφανίζονται σε κανέναν μπράουζερ; Αν ναι, πού/πώς; Μπας και το συνεχίσω έτσι) εντιτ : ...νταξ' για το "πού/πώς", το βρήκα το !$@#!^$ μενού για "πηγαίο κώδικα" (...μας έχει κάνει τα βυζά ΝΑ ο "νεός Όπερα" με τις αλλαγές του.....)
nzeppos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Κανονικά το αρχείο αρχίζει να στριμάρεται απευθείας, αλλά μάλλον είναι θέμα ρυθμίσεων browser (σε FF και Chrome που δοκίμασα, έπαιζε με τη μία). Το direct link όντως μόνο από το source code της σελίδας μπορείς να το βρεις (ψαχνοντας πχ. για "mp4") ή ακόμα ευκολότερα με ένα web dev tool (Inspector ή Firebug για FF, Developer Tools για Chrome) πιάνοντας το σχετικό request στο tab Network => Media. Ή, για να το τερματίσουμε, κατεβάζοντας την έκδοση του wget για Windows και τρέχοντας κάτι σαν το παρακάτω: C:\Users\zeppos>wget.exe -O- "http://www.novasports.gr/web-tv/on-demand-player/video/29893/paok-pas-giannina-3-1-hl" | findstr "http.*mp4" Πολλή φασαρία δηλαδή και σίγουρα δεν είναι αυτές οι καλύτερες δυνατές λύση. Καλύτερα με κάποιο κατεβαστήρι που δουλεύει σωστά, τουλάχιστον μέχρι να βρεις τι ακριβώς φταίει. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο υπ' όψιν. Με το jdownloader2 που δοκίμασα, βρίσκει μεν το mp4 link αν βάλεις στο Linkgrabber όλο το URL της σελίδας, αλλά αναγκαστικά θα πρέπει να στο κατεβάσει πρώτα για να μπορέσεις να το δεις. Δεν νομίζω να μπορεί να το στριμάρει on the fly. Έριξα κι εγώ μια ματιά για αυτό το invalid license λάθος αλλά δεν βρήκα κάτι περισσότερο από όσα ήδη ανέφερες. Σε όλες τις περιπτώσεις έλεγαν ότι το πρόβλημα βρισκόταν από τη μεριά του τελικού χρήστη.
washcloud Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 ...σε πολυευχαριστώ, κυρίως για τη διάθεση για βοήθεια, γιατί ξεκόλλησες ολίγον το εδώ και καιρό σκουριασμένο μου κεφάλι και άρχισα να σκέφτομαι κομμάτι. Κατατά, όχι, δεν χρειάζεται τόση μανούρα για το direct link - αρκεί το άνοιγμα του σελιδοκώδικα και μετά απλώς ένα search με όρο super_euroleague και βουαλά. Ε φιου κλικς αγουέι υπόθεση και δε χρειάζεται να ξαναψάχνομαι εδώ και τώρα πχ με εγκατάσταση του JD2 (καλό εργαλείο, τον χρησιμοποιούσα χρόνια, αλλά μανουριάρικο και με τα απντέητς του και το ίντερφέις που μόνο γερμανικό = λιτό κι απέριττο δεν το λες, παρ' ό,τι γερμαναράς ο dev του). Να δω ήθελα απλώς τον γιαλαντζί Συρίγο (αφού ο ορίτζιναλ μας βαρέθηκε) να γλωσσεύει την μπέρδα του, τον κλαπαρχίδα τον Καρύδα να μανουριάζει τον Μανουσέλη και τον παπάρα τον Παπαβασιλείου να του τα κάνει αυγά τα του Αυγουλή με τις ενδυματολογικές του παρατηρήσεις. Κι όχι να μπλέκω με προγκς. Κάνει κα'να τέταρτο να κατέβει, αλλά ούτως ή άλλως ποτέ δεν καταφέρνω να την δω σερί και συνήθως κάνω κα'να ρηστάρτ στο μεταξύ και φτου κι απ' την αρχή μετά - οπότε καλύτερα το κατέβασμα.... Είσαι εν τω μεταξύ διπλά κάπτεν, αφού κοίταξες και για το ινβάλιντ μπλαμπλά. Θενκς και πάλι, μαν. Όμως, τί είδους πρόβλημα είδες ότι είχαν οι "τελικοί χρήστες"; Φαντάζομαι δε, εννοείς τους βιούερς σαν καλή ώρα εμένα (Εγώ πάντως έμεινα με την εντύπωση, από όσα είδα στο σάιτ του JW, ότι αυτό που κυρίως "φταίει" είναι οι ιδιοκτήτες σελίδας -καλή ώρα ΝΟΒΑ- που τρέχουν τον JW και έχει λήξει η άδεια χρήσης τους....; Τεσπα) ...α, ένα τελέ : κατέβασα ήδη τις μέχρι τώρα εκπομπές του 2016, εκτός από την εκπομπή της περασμένης Πέμπτης (14/01), διότι.......στον πηγαίο κώδικα της εν λόγω σελίδας, βρίσκω το βίντεο της...Παρασκευής.........;!;! Δηλαδή πάω στην σελίδα της προτελευταίας εκπομπής = 14/01 που ανέβηκε το πρωί της επομένης, και στον κώδικα αντί να βρίσκω βίντεο (με το σερτς που λέγαμε) να λέει "σούπερ γιουρολιγκ 140116", βρίσκω αυτό που βρίσκω αν πάω στην σελίδα της τελευταίας εκμπομπής=15/01 που ανέβηκε χθες το πρωί... ...τί σκατά....; Εσύ αν κλικάρεις στην σελίδα της Πέμπτης, ήτοι http://www.novasports.gr/web-tv/on-demand-player/video/30047/i-ekpobi-super-euroleague-video/#.Vpt--R1vWnh, σου παίζει κανονικά το βίντεο της Πέμπτης; Ή της Παρασκευής;
nzeppos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Ναι, παίζει μια χαρά (FF43) και είναι προφανώς το βίντεο της Παρασκευής, αφού δείχνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Κάτι έχουν μπερδέψει εκεί στη Νόβα μάλλον. ps: από όλους όσους ανέφερες, παραδέχομαι κυρίως τον Καρύδα. Κρίμας που έφυγε από το contra, κατά καιρούς έγραφε πολύ ενδιαφέροντα άρθρα (όχι μόνο για μπάσκετ).
washcloud Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Ναι ο Καρύδας έχει μια τάδε αξία. Το μείον του είναι κατά βάση το αντιμπασκετικό του παρουσιαστικό (συναγωνίζεται τον Τρινκιέρι στην αντιμπασκετοτουριστικότητα...), παρ' ότι συμπαθής. Νομίζω γράφει πάντως στο Σπόρτντογκ...; Ο Συριγάκος εμφανώς καλόπαιδο (και αυτό εκτιμητέο), αλλά ειδικά ώρες-ώρες ούτε για το παιδί για τους καφέδες δεν μου κάνει...Χαλαρά το μεγαλύτερό του συν η πατρολέγκασι. Κάτι σαν γεν(ει)όσημο για τον Φίλιππα (που στον αντίποδα ήταν επαρκώς κωλόπαιδο, αλλά τεσπα). Από τους "νέους" της Νόβα, ο Καούρης είναι αυτός που έχει την μεγαλύτερη αξία = καθαρά μπασκετικός, σχεδόν ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ευγενής-καλλιεργημένος-διακριτικός (αν είχα αδερφή θα του την έδινα χαντς ντάουν) / καλούτσικος στις αναλύσεις / "καλός" (ήπιος) στις μεταδόσεις / κάλλιστος στα ρεπορτάζ-συνεντεύξεις (τα Αγγλικά του εξαιρετικότατα και μπορεί να κουβεντιάζει ώρα με συνεντευξιαζόμενο αλλά δε θα ξεχάσει να μεταφράσει ούτε κόμμα κατόπιν - όχι σαν τους μόσχους της ΕΡΤ που άλλα ρωτάνε/άλλα τους απαντάνε/και τέλος εντελώς άλλα μεταφράζουνε). Του λείπει όμως νεύρο και σνάπινες και μάλλον το καυστικό χιούμορ (απαραίτητο για εκπομπές) είναι κάτι που δεν θα φυτρώσει ποτέ ον χιζ σάιντ οφ δε φενς. Ο Αυγουλής καλούλης για το στούντιο, αλλά όχι για μεταδόσεις ή ο,τιδήποτε άλλο - εξόν του ότι είναι ιδανικό πλέιγκράουντ για τον Παπαβασιλείου που είναι μέγιστο τρολ (πράγμα που αποτελεί το καλύτερό του προσόν στο τραπέζι της Σούπερ Γιουρολίγκ). Οι λοιποί από αδιάφοροι (Στεφανόπουλος / Δούσκας - παρ' ό,τι και οι δυο έχουν επί μέρους εξαιρετικά στοιχεία) έως ενοχλητικοί (Μπαϊρακτάρης). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις