Pankar95 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 To γύρισαν οι τρελοί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Έχει δουλειά ακόμα αλλά από το -24 να πας στο -10 (θα μπορούσε και -7 αν δεν χανόντουσαν οι 3 απανωτές βολές), μέσα σε ένα πεντάλεπτο δεν είναι και μικρή υπόθεση. Η Μπαμπεργκ φάνηκε ότι είχε χάσει λίγο τα αβγά και τα πασχάλια μετά το 31-55, αλλά λογικά κάπως θα συνέλθουν. Προφανώς στα συν τα 4 φάουλ του παιχταρά Ζήση. Αυτό που πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός αλλά δεν μπορεί (όχι μόνο απόψε, γενικά μιλάω) είναι γρήγορες επιθέσεις. Γρήγορες, 2 πάσες και σουτ σε 7 seconds or less. Τουναντίον έχουμε ντάκα-ντούκα την μπάλα μέχρι να ανοίξει τρύπα στο παρκέ. Ήδη πήραν τα πάνω τους οι Τρινκέρηδες και ξαναπήγε στο -15. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Κακιστο ματς σημερα, πηγαμε να το γυρισουμε αλλα δεν... Πραγματικα ΑΠΟΡΩ γιατι πηραμε γκαρντ παιρνοντας χρονο απ τον αθηναιου. Γι ακομα μια φορα συγκλονιστικος Στρομπερι. Εν τω μεταξυ η τεχνικη στον Πριντεζη ηταν απο τις πιο γελοιες που εχω δει, και στο τελος υπηρξε αντιαθλητικο στον Στρομπερι που επισης δεν εδωσε.. οπως και γενικα επετρεψαν στη Μπαμπεργκ το πολυ σκληρο παιχνιδι, μετρησα αρκετα επιθετικα που δε μας εδωσε. Παντως ενταξει αν παιζαμε σωστα αυτα δε θα ταν θεμα, αλλα η τεχνικη στον πριντεζη και κυριως το αντιαθλητικο που δε σφυριξε ηταν κομβικο σημειο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Ρητα το πρόβλημα είναι στο 5. Just saying. Από κει και πέρα ντεφορμέ Σπαν, Πριντεζη, Μαντζαρη ταυτόχρονα..τι να κάνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δε διαφωνω. Ο Τζειμς ακομα δεν εχει προσαρμοστει και ο Γιανγκ ΞΑΝΑ χτυπησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Ο Στρόμπερι (αλλά και ο Χάκετ νομίζω) ήταν πολύ θετικοί και έτρεξαν αρκετά. Έδειξαν πως πρέπει να παίζει μπάσκετ ο Ολυμπιακός, γρήγορα και όχι ντε και σώνει γύρω-γύρω την μπάλα μέχρι να φτάσουμε στα 20". Για το αντιαθλητικό θα διαφωνήσω, δεν νομίζω ότι ήταν. Οπωσδήποτε ήταν σκληρό φάουλ, αλλά ειδικά στα τελευταία δευτερόλεπτα δεν δίνεται εύκολα αντιαθλητικό χωρίς να είναι εντελώς προφανές. Ο Πρίντεζης δεν κατάλαβα γιατί μέχρι τα 4/5 του ματς είχε πάρει 4 σουτ ή κάτι τέτοιο. Έλεος, ποτέ δεν συμφώνησα με τη λογική γυρίζουμε την μπάλα μέχρι να βρούμε καλό σουτ κι ας το πάρει όποιος να 'ναι. Όταν υπάρχει πρόβλημα στην επίθεση (όπως σήμερα, τουλάχιστον μέχρι το 30'), η μπάλα πηγαίνει στους καλύτερούς σου παίκτες. Βγάλε εκεί συστήματα για να πάρει 15 σουτ ο Πρίντεζης, ο Σπανούλης, ο Χάκετ και σία και ας βάλουν όσα μπορέσουν. Αρκεί φυσικά να παίξεις γρήγορα για να πάρεις και περισσότερες επιθέσεις. Σε κάθε περίπτωση δίκαιη ήττα, προς γνώση και συμμόρφωση, τώρα χρειάζεται διπλό μέσα στο Κάουνας επί της Ζαλγκίρις που σήμερα κάπως δυσκόλεψε τη Ρεάλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Βασικα σημερα ο σφαιροπουλος τα εκανε μανταρα αφου αντι για μαν του μαν επαιξε με βοηθειες στην αμυνα και μας "μπιπ" στα ελευθερα τριποντα. Μολις αλλαξαμε προσεγγιση αλλαξε η εικονα του αγωνα, αλλα τελικα ηταν αργα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crom251 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Και ολιγον απο ποδοσφαιρικο Ολυμπιακο ειχαμε στο ΣΕΦ σημερα... https://streamable.com/gzgr?t=2.4 ΥΓ. Τρεμε Φορτουνη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μεγάλη βουτιά, τουλάχιστον πέναλτι, κόκκινη και 2 χρόνια ισόβια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Ουσιαστικά πέταξε στα σκουπίδια την νικη της προηγούμενης εβδομάδας και ξαναρχίζει από την αρχή την μάχη για πρόκριση στους 8 (τα περι πλεονεκτήματος έδρας το λέω από την προηγούμενη εβδομάδα ότι είναι μακρινά). 6 ομάδες για 4 θέσεις είναι ο όμιλος το επόμενο στο Κάουνας είναι must win. Ο Ολυμπιακός σε παιχνίδια που σφυρίζονται οι επαφές και τα τσεκαρίσματα στην άμυνα είχε, έχει και θα έχει πρόβλημα να βρει ρυθμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 ο γκιστ επισης προφανως δεν ειναι ο παικτης που θα καθαριζει σε καθε ματς, ενας ρολιστακος ειναι και τιποτα παραπανω ...όχι και ρολιστάκος, όχι, όχι ωρέ, μη, μη λέτε τέτοια! Αστακός, ναι, το δέχομαι. μα το λες και μονος σου ...είχα κι εγώ κάποτε μια γάτα που κατά λάθος την είχα βγάλει Μήτσο - αλλά εσύ το τερμάτισες Nομίζω ρολίστες είναι και ο Γκίστ και ο Μάτζαρης, χωρις αυτό να είναι αρνητικό. Ηγέτες είναι ο Σπανούλης και ο Διαμαντίδης, σε δευτερη μοίρα ο Πρίντεζης και ο Φώτσης παλιότερα.. ....εγώ πάλι νομίζω ότι μπερδεύουμε τους όρους : ρολίστας είναι κάποιος που κάνει φασονατζίδικα κάποια συγκεκριμένα πράγματα χωρίς να παίρνει πρωτοβουλίες, χωρίς εκπλήξεις, χωρίς άουτ οφ δε μποξ ικανότητες. Και μπορεί να είναι καλός ή κακός σε αυτό που κάνει. Ο αντίποδας του ηγέτη δηλαδή. Όμως εκτός από τους ηγέτες=πρωταγωνιστές, υπάρχουν και οι ΔΕΥΤΕΡαγωνιστές. Όπως στις ταινίες, υπάρχουν οι πρωταγωνιστές, οι δευτεραγωνιστές, οι καρατερίστες και τέλος οι κομπάρσοι. (...μην το πάρεις στραβά, δεν διαφωνώ με εσένα εδώ - απλά πιάστηκα από το ποστ για να τονίσω ότι έτσι όπως τα είπες είναι) Δε διαφωνω. Ο Τζειμς ακομα δεν εχει προσαρμοστει και ο Γιανγκ ΞΑΝΑ χτυπησε. ...το μόνο που βλέπω να ξαναχτύπησε είναι το "ξαναβάφτισμα" που ξεκίνησαν χθες ο Ζέππος κι ο Ξε-γκόλης Μάλλον τον Χάντερ εννοείς ε. Διότι ο άλλος είναι ήδη τέντα. Βασικα σημερα ο σφαιροπουλος τα εκανε μανταρα αφου αντι για μαν του μαν επαιξε με βοηθειες στην αμυνα και μας "μπιπ" στα ελευθερα τριποντα. Μολις αλλαξαμε προσεγγιση αλλαξε η εικονα του αγωνα, αλλα τελικα ηταν αργα. Χαχ, Μαργαριτάκι, σου έκανε καλό η αποχή από το φόρουμ : κέφια στο γράψιμο διακρίνω! Μ' άρεσε πολύ αυτό το "μπιπ"... ...όπως επίσης διακρινώ μια ωριμότητα στην τεχνική οπτική των αναλύσεων. Νάις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Ειδες απο τη συγχηση μπέρδεψα και τους μαυρους! Η αληθεια ειναι οτι εχουν μαζευτει και πολλοι * Εντιτ: οριστε για να μη λεει ο wash! *στον Οσφπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 ....ιιιιιιιιι!!! Βάλε και κα'να ντισκλέιμερ μωρέ, πριν το παρεξηγήσει κανείς έτσι όπως το 'γραψες... (πχ, "...στον ΟΣΦΠ") Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Ενώ με 65% στις βολές εκτός έδρας ο ερυθρός αστέρας ήταν σε καλύτερη μοίρα? Δεν είναι θέμα το να ξυπνήσουν οι παίκτες. Είναι οτι έχουν ταβανιάσει. Και δε βλέπω και τον Ομπραντοβιτς να μπορεί να κρύψει τα ελαττώματά τους. Αν τα καταφέρει στη συνέχεια μαγκιά του. Υ.Γ. Ο ΟΣΦΠ έχω την εντύπωση πως θα κερδίζει με άνεση τις καλές επιθετικές ομάδες στην Ευρώπη, αλλά θα χάσει με τα χέρια κάτω αν κάποια στιγμή δε λειτουργήσει η άμυνα και χρειαστεί να πάει σε πιο επιθετικό τέμπο. Στην Ελλάδα, έχουμε με μεγάλη διαφορά ποιοτικότερο ρόστερ και καλύτερη ομάδα, αλλά το κόμπλεξ παραμένει μέχρι αποδείξεως του εναντίον. Φάγαμε 40 πόντους σε δυο δεκάλεπτα, και έληξε το πανηγυράκι. Τόσο απλά και ξάστερα. Γιατί όσο καλή άμυνα και αν παίζεις, όταν δεν έχεις τρίποντο και οι πόντοι σου είναι με αίμα, δε θα μπορείς να κάνεις ανατροπές εύκολα. Μοναδική ελπίδα σε αυτό που είδαμε ήταν οτι έλειπε ο Λοτζέσκι που θα τιμωρούσε το ταμπούρι των Γερμανών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Εντιτ: οριστε για να μη λεει ο wash! *στον Οσφπ Χαχαχ, όσο πάει σε λατρεύω και πιο πολύ! Στο τσακ είμαι να βάλω υπογραφή "ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΤΟΝ ΜΑΔΗΣΑ" Φάγαμε 40 πόντους σε δυο δεκάλεπτα, και έληξε το πανηγυράκι. Τόσο απλά και ξάστερα. Γιατί όσο καλή άμυνα και αν παίζεις, όταν δεν έχεις τρίποντο και οι πόντοι σου είναι με αίμα, δε θα μπορείς να κάνεις ανατροπές εύκολα. Μοναδική ελπίδα σε αυτό που είδαμε ήταν οτι έλειπε ο Λοτζέσκι που θα τιμωρούσε το ταμπούρι των Γερμανών. Κοίτα όμως, το γύρισμα πλεόν το έχει στανταράκι στα παιχνίδια του ο ΟΣΦΠ. Δεν ξέρω τί διάλο, τους κινητοποιεί η χασούρα...; Και η αλήθεια είναι ότι στο παρατσάκ δεν το πήρε κι αυτό. Θέλω να πω, στην τελέ περίοδο μεταμορφώθηκε (γιέτ ουάνς αγκέν). Δεν το λες χαντς ντάουν. Δεν ξέρω, δεν το είδα όλο το παιχνίδι, μόνο ολίγη από 3η και 4η, αλλά μάλλον απλά το παρακάνανε με το να δίνουν...χεντ σταρτ στους άλλους (πόσο είχε πάει, -25 σε κάποια φάση; ). Σίγουρα δεν έχει ΤΟΝ χερά/σκόρερ ο ΟΣΦΠ, αλλά μην ξεχνάμε, Λοτζέσκι όξω - εδώ και καιρό μάλιστα, και στο μεταξύ έχει δείξει ότι το φάρμακο είναι να παίρνει λίγα απ' όλους ο Σφαίρας : 2-3 ο Μάντζαρης, 1-2 Παπαπέ και Αγραβά, κατιτίς ο Χάκετ, πού και που κι ο Στρώμπερας, άντε και ο καινούριος, να κι ο Πριντ-σκρην που σκρηνάρει και ποστάρει πιο γρήγορα κι απ' τη σκιά του κτλκτλ. Γενικά ρε παιδί μου, προχωράει η δουλειά. Δεν έχει δείξει να ήταν "έκπληξη" όλο αυτό. Θα δούμε βέβαια και παρακάτω, αλλά η δική μου αίσθηση μια φορά είναι ότι ο ΟΣΦΠ δεν είναι σε φάση "να κρύψουμε τις αδυναμίες μας", αλλά...."να τις κάνουμε δύναμη". Αν δεν τον είχε ζαβλακώσει ο άλλος ο Βλάξστον τον Νέοπα από νωρίς, πιθανώς να είχαμε μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα ομάδα να βλέπουμε φέτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις