Προς το περιεχόμενο

Euroleague Basketball

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αντιθέτως δεν είδα μεγάλη συμμετοχή από τον Παπαγιάννη, για τον οποίο μας είχαν πρήξει τα @@ την περασμένη εβδομάδα επειδή έβαλε 8 πόντους δεν θυμάμαι σε ποιον.

(προς Θεού, δεν έχω κάτι με το παιδί, ίσα ίσα που εύχομαι αυτός και όλη η γενιά του να αφήσουν εποχή στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Τα έχω με τους επιστήμονες-αθλητικογράφους που κάνουν την τρίχα τριχιά, επειδή έκανε ένα καλό παιχνίδι)

...μα το θέμα ρε συ δεν είναι να σώσει τον ΠΑΟ ο μικρός. Το θέμα είναι να τον πουσάρει (όπως και τον ΧαράλαΜΠο) σε κάθε παιχνίδι, με κάθε ευκαιρία. Ανεξάρτητα αν είχε κάνει περασμένη βδομάδα καλό παιχνίδι ή όχι...

Μα καλά δεν είχε δει καθόλου μπάσκετ πέρισυ;

χαχα, ΕΠΙΚ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μηδέν ριμπάουντ ο Ραντού σε 20 λεπτά. Το λες και κατόρθωμα.

Στα ριμπαουντ κολλας εσυ. Εδω στο δυνατο του σημειο και καλα -την επιθεση- και του περναν την μπαλα μεσα απο τα χερια σε απανωτες φασεις οι αντιπαλοι, τι να λεμε τωρα, τετοια ρεζιλικια ουτε ο Σχορτσιανιτης. Προφανως η ιδιοφυια που εχουμε στον παγκο που αποφασισε να του δωσει ενα μεγαλο μερος απτο μπατζετ της ομαδας, εχει δει κατι που δε βλεπεις ουτε εσυ, ουτε εγω, αλλα ουτε καν οι Κινεζοι που τον σουταραν νυχτα στην ανεργια απο το τρομερα ανταγωνιστικο πρωταθλημα τους στο οποιο ηταν απλα ατυχος.

Εξαλλου ο λαος λεει οτι προκειται περι μεγαλου παιχταρα, οποτε το πορισμα εχει βγει, ειναι παιχτουρα.

Περα απο τον τουριστα ομως, η ομαδα εχει πολυ συγκεκριμενο προβλημα. Πλην ΔΔ-Γκιστ-Φελντειν οι υπολοιποι δεν εχουν κινητρο. Κανενα κινητρο.

Τελος, ο ΔΔ ειναι οτι καλυτερο εχει να επιδειξει η διοργανωση στην θεση του ποιντ-κομπο γκαρντ τα τελευταια 15 ετη, οσο και το ελληνικο μπασκετ γενικοτερα μετα τον τεραστιο Γκαλη. Τελευταιες του παραστασεις στα γηπεδα , 36 ετων, ασπρισμενα μαλλια, γερικο σκαρι, αργα ποδια και παιζει επι 30 λεπτα με κινητρο 20χρονου ταλεντου που γυαλιζει το ματι του και συνεχιζει να παιρνει μονος του παιχνιδια. Τεραστιος απλα.

• Like 2

Ο ΟΣΦΠ αυτό το ροτεισιον δε μπορει να το διατηρήσει για περισσότερο απο 2-3 ματς. ΣΙγά σιγά θα μειώνει τα λεπτά σε κάποιους παίκτες. Και αναμένω να δω πως θα βρεί χημεία με τόσους πολλούς παίκτες στην περιφέρεια.

Δυστυχώς το μεγαλύτερο κενό μας (ισως και μοναδικό) είναι στον παίκτη που θα ξεκουράζει τον Χαντερ.

Υ.Γ. Πιστεύω πως αν έπαιζε ο Ναβάρο σε ελληνική ομάδα, με τα κατορθώματά του την τελευταία 4ετία θα τον είχαμε βγάλει άχρηστο/σαπάκι/γέρο κτλ.

Όσοι ξέρουν από μπάσκετ και σέβονται τους μεγάλους παίκτες όπου κι αν αυτοί παίζουν (ακόμα κι αν έχουν πάρει την κάτω βόλτα), δεν νομίζω να το έκαναν αυτό. Οι ρέστοι γνωστοί-άγνωστοι αούγκανοι είμαι βέβαιος πως θα τον έκραζαν νυχθημερόν, ξέρετε τώρα: το όρθιο πτώμα του Ναβάρου, τι σάπιος που είναι ο Σπανούλης, ο κωλόγερος ο Διαμαντίδης, ο Γκάλης δεν πήρε ούτε Ευρωπαϊκό κλπ.

Τα γνωστά μας.

ps: για το F4 του Λονδίνου δεν αναφέρομαι τόσο στον ίδιο τον τελικό, όσο στο γενικότερο στήσιμο της ομάδας και στο διάβασμα των αντιπάλων και στους 2 αγώνες, κάτι που νομίζω πιστώνεται κυρίως στον Μπαρτζώκα και το προπονητικό team του. Ο Ολυμπιακός πήγε σαν αουτσάιντερ όμως από το πρώτο λεπτό εγκλώβισε με υποδειγματικό τρόπο ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ (κυρίως την πρώτη, βλ. 52-69, 52 πόντους η ΤΣΣΚΑ!)

Φυσικά χωρίς άξιους παίκτες κούπα δεν σηκώνεις (χωρίς το Σπανούλη του β' ημιχρόνου του τελικού δύσκολα θα νικούσαν), όμως η προετοιμασία του Μπαρτζώκα φάνηκε στο παρκέ και στην τελική έγινε ο πρώτος Έλληνας coach που κατακτά τέτοιο τρόπαιο. Το πρόβλημα ήταν ότι μετά δεν κατάφερε να νικήσει τον Μποχού, οπότε βγήκαν στην επιφάνεια και επικράτησαν οι γνωστές αγνές απόψεις των εξίσου αγνών φιλάθλων (not).

Ο ΟΣΦΠ αυτό το ροτεισιον δε μπορει να το διατηρήσει για περισσότερο απο 2-3 ματς. ΣΙγά σιγά θα μειώνει τα λεπτά σε κάποιους παίκτες. Και αναμένω να δω πως θα βρεί χημεία με τόσους πολλούς παίκτες στην περιφέρεια.

Δυστυχώς το μεγαλύτερο κενό μας (ισως και μοναδικό) είναι στον παίκτη που θα ξεκουράζει τον Χαντερ.

Υ.Γ. Πιστεύω πως αν έπαιζε ο Ναβάρο σε ελληνική ομάδα, με τα κατορθώματά του την τελευταία 4ετία θα τον είχαμε βγάλει άχρηστο/σαπάκι/γέρο κτλ.

Ντάξει, σίγουρα έχει ήδη αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση (θεωρητικά έστω) σχετικά με τις αλλαγές και τα πειράματα (για κάθε ομάδα δηλαδή), αλλά να κάνει αυτά που έκανε σε ξένη έδρα και δη της Κούτσα, χατς οφ στον Σφαίρα.

Όσο για την χημεία, όντως μοιάζει δύσκολο - οπότε αναγκαστικά κάποιοι θα φάνε (υποθέτω) ΠΟΛΥ πάγκο. Και κυρίως ο Αθηναίου, πράγμα που προσωπικά με χαλάει....

Για τον Χάντερ, γιατί; Αφού υπάρχει ο Τζέημς, πια.

Όσοι ξέρουν από μπάσκετ και σέβονται τους μεγάλους παίκτες όπου κι αν αυτοί παίζουν (ακόμα κι αν έχουν πάρει την κάτω βόλτα), δεν νομίζω να το έκαναν αυτό. Οι ρέστοι γνωστοί-άγνωστοι αούγκανοι είμαι βέβαιος πως θα τον έκραζαν νυχθημερόν, ξέρετε τώρα: το όρθιο πτώμα του Ναβάρου, τι σάπιος που είναι ο Σπανούλης, ο κωλόγερος ο Διαμαντίδης, ο Γκάλης δεν πήρε ούτε Ευρωπαϊκό κλπ.

Τα γνωστά μας.

ps: για το F4 του Λονδίνου δεν αναφέρομαι τόσο στον ίδιο τον τελικό, όσο στο γενικότερο στήσιμο της ομάδας και στο διάβασμα των αντιπάλων και στους 2 αγώνες, κάτι που νομίζω πιστώνεται κυρίως στον Μπαρτζώκα και το προπονητικό team του. Ο Ολυμπιακός πήγε σαν αουτσάιντερ όμως από το πρώτο λεπτό εγκλώβισε με υποδειγματικό τρόπο ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ (κυρίως την πρώτη, βλ. 52-69, 52 πόντους η ΤΣΣΚΑ!)

Φυσικά χωρίς άξιους παίκτες κούπα δεν σηκώνεις (χωρίς το Σπανούλη του β' ημιχρόνου του τελικού δύσκολα θα νικούσαν), όμως η προετοιμασία του Μπαρτζώκα φάνηκε στο παρκέ και στην τελική έγινε ο πρώτος Έλληνας coach που κατακτά τέτοιο τρόπαιο. Το πρόβλημα ήταν ότι μετά δεν κατάφερε να νικήσει τον Μποχού, οπότε βγήκαν στην επιφάνεια και επικράτησαν οι γνωστές αγνές απόψεις των εξίσου αγνών φιλάθλων (not).

...με την διαφορά όμως ότι μόνο ο Σπανούλης, από αυτούς που είπες, "δικαιούται" κραξίματος, καθώς γενικά και εμφανώς ακολούθησε λάθος τακτική διαχείρισης του εαυτού του εδώ και πολλά χρόνια. Και φυσικά δεν μιλάω για τους κακοπροαίρετους που κράζουν ό,τι / ό,πως να 'ναι...

Α ναι, όσο για το στήσιμο (και δη το σβήσιμο της ΤΣΣΚΑ, έχεις δίκιο). Μπαρτζώ δικαιούται να το χρεώνεται και αυτός (και το τημ του φυσικά), ναι. Απλά όπως είπα, ειδικά ο τελικός δεν μου έκανε "φάση Γιώργη".

Για τον ΠΑΟ, προσφανώς δεν έκανε και πολλά για να γλυτώσει τον "διασυρμό", αλλά εκεί πιο πολύ φρονώ ότι "φταίγανε" οι παίκτες (ίσως και η κούραση κτλ - συν το ότι ο ΠΑΟ είχε μπει σκυλιασμένος βέβαια).

Δεν βλέπω για ποιο λόγο να μειώσει το ροτέισον ο Σφαιρό αυτό είναι η δύναμη της ομάδας. Αν το κάνει ούτε τόσο καλή άμυνα θα μπορεί να παίξει, ούτε τόσο ανθεκτική θα είναι η ομάδα σε ατυχίες (τραυματισμοί,ντεφορμαρίσματα) που σίγουρα θα συνεχίσουν να υπάρχουν

Ο λόγος που δεν ονομάζω τον Ολυμπιακό φαβορί ακόμα είναι ότι σε ότι έχει να κάνει με την ατομική ποιότητα των παικτών του υπάρχουν 2 ξεκάθαροι ηγέτες (λιγότεροι από ομάδες όπως ΤΣΣΚΑ,Φενερ κλπ). Ακόμα και προχθές που κερδισε ευκολα αν ένα από τα δυο τρίποντα του Σπανούλη πίσω από το σκριν στο τέλος της 3η περιόδου δεν είχε μπει ο αγώνας θα είχε γυρίσει σε ντέρμπυ. Και μπορεί για τις κακές βραδιές  του Σπανούλη η ομάδα να είναι έτοιμη φέτος δεν νομίζω ότι ισχύει το ίδιο και για τον Πρίντεζη σε αντίθεση με πέρυσι

...αναγκαστικά θα σφίξει το ροτέισιον, διότι οι τοπ ομάδες έχουν μεγαλύτερο βάθος και ταλέντο και πρέπει να βασιστεί περισσότερο στους "σίγουρους", τους σταθερούς, τους έμπειρους, τους μεγαλύτερους κτλκτλ για να μειώσει αριθμό πιθανών λαθών όταν τα βράδυα θα καίνε (και δη προς το τέλος τους). Όλοι το ίδιο θα κάνουν άλλωστε, ακόμη και οι τοπ.

...ή τουλάχιστον κάπως έτσι πάει συνήθως. Μακάρι να μπορέσει να συνεχίσει με πιο χαλαρά στο ροτίσιον πάντως.

Όχι, απλά τα πορτογαλικά δεν είναι για να βασίζεσαι πάνω τους. Άντε να δείξουν ένα ματς. Τα Canal + Deportes και Canal + Deportes 2 δείχνουν όλες τις ισπανικές στην Ευρωλίγκα. Απ' αυτά παίρνουν εικόνα και τα Arenavision κανάλια, τα οποία όμως θα δείξουν στάνταρ Ρεάλ, Μπάρτσα. Για τις άλλες δύο δεν είναι σίγουρο

http://servicios.elpais.com/programacion-tv/canal/cplus-deportes/

http://servicios.elpais.com/programacion-tv/canal/cplus-deportes-2/

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...