Προς το περιεχόμενο

Euroleague Basketball

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξερω αν προσεξε κανεις τους τοσους και τοσο πολυ περηπατητες που μαζεψε, πως καταφερνει και κερδιζει τοσα ματς αυτη η ομαδα ποτε δεν καταλαβα οταν εχει τον ... φραουλα, τον χακετ, και ο οντομ σαπακι βγηκε, μονο κατι ψιλα ο χαντερ και ο τζεϊμς απο ξενους κι απο ελληνες επισης σαπακια εχει αν το σκεφτεις, εκτος σπανουλη και πριντεζη που ειναι αρχηγοι και ηγετες φυσικα, αντε και ματζαρη που εχει βελτιωθει φυσικα απιστευτα πολυ, οι υπολοιποι ειναι για μπατσες- κλωτσιες, πολυ σαπακι σου λεω,

συνολια δλδ ειναι ομαδα των 2 (vpsan & πριντεζη) + 3*1/3ους (=τζεϊμς + χαντερ + ματζαρη) = 3 παικτων για μενα

Πραγματικά ούτε κι εγώ μπορώ να το καταλάβω.

Μήπως επειδή μιλάμε για ομαδικό άθλημα;

Μήπως είναι περισσότερο ομάδα από άλλες;

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πραγματικάη πραγματική διοργάνωση τώρα ξεκινάει.

μπα, ουτε καν, οπως εγραψε και ο καισαρης νομιζω στο τουιτα, η πραγματικη διοργανωση ειναι στα πλεϊ οφφ,

οταν αγωνιζεσαι να πας φ4 & στον τελικο οταν αγωνιζεσαι να παρεις την κουπα,

η προηγουμενη φαση, αλλα και αυτη γινονται για λογους μαρκετινγκ,

για να πουλανε οι ομαδες εισιτηρια, για να εχουν δουλεια οι δημοσιογραφοι κλπ, κλπ

ναι, προφανως, μπορει, κανει καλη δουλεια και ο σφαιροπουλος βεβαια,

αλλα γενικα δεν υπαρχουν αυτα που κανει φετο,

ενω θα επρεπε με βαση τις τοσες απουσιες να εχει ας πουμε 5 νικες/5 ηττες,

στην ευρωπη τουλαχιστον (γιατι και στην κηφισια να χασει ηταν, ακομα και στην μπαοκαρα),

παει τρενο

Δημοσ.

Αφού 30 χρόνια τώρα δεν έχω χορτάσει ακόμα (ακριβώς 30 όμως, από το Παγκόσμιο του '86), μάλλον δεν θα γίνει ποτέ :P

Ωραία ταινία έβαλες, πριν 2 βδομάδες την είδα, ταινιάρα. ;)

Έλα ρε, κοντοσειριανοί πρέπει να είμαστε τότε, λογικά.

Κι εμένα πρώτο μου γεμάτο τουρνουά, το ισπανομουντομπάσκετ ήταν. Μέχρι τότε, καθόλου Εθνική, και ξεκάρφωτα Άρη/ΠΑΟΚ μέσα στο '85-'86. Τότε ήταν βασικά που έπιασα σπυριάρα πρώτη φορά στο Γυμνάσιο και μου 'κατσε καλύτερα απ' την πέτσινη κι έπεσα με τα μούτρα...

...όσο για τον "Αχόρταγο", όντως από την κρεμ ντε λα κρεμ του '60. Απίθανες ερμηνείες -ειδικά από Παπαγιαννόπουλο* και Γκιωνάκη- και σενάριο/εκτέλεση/ατάκες σε θεϊκά επίπεδα. Παρ' ό,τι προφανώς δεν είναι "ταινία επιπέδου", είναι τόσο καλοβαλμένη/καλοπαιγμένη που είναι κλασσική...

(ξεψυχισμένα)  "...φερ' έναν καφέ.............................ΟΧΙ! ΑΣ' ΤΟΝ! ΔΕ ΘΕΛΕΙ!"

:lol:

ο Παππάς στον οποίο για κάποιο λόγο έχω ιδιαίτερη συμπάθεια

...αν δεν εννοείς συγκεκριμένο λόγο, τότε να ερμηνεύσω εγώ; Είναι "τσαμπουκαλής", έχει αυτοπεποίθηση, είναι μαχητής (δεν παραδίνεται, βασικά), και, είναι όσο πιο στρέητ γίνεται όταν μιλάει. Ούτε σούπα - ούτε μούπες, ούτε κλωθογυρίσματα. Είναι και μεγάλο τρολ - βασικά κι εκεί αλήθειες λέει, αλλά με τρόπο εμφανώς πειραχτικό, όπως τα περί Διαμαντίδη ("καλός είναι αλλά σειρά να παίρνουν οι καινούριοι" / "είναι ταπεινός - εμείς πάλι όχι", που διάφορα μοσχάρια βρήκαν αφορμή για να θιχτούν και να τον πούνε "ψώνιο" και να μιλάνε συνέχεια "για τον χαρακτήρα του". Μια χαρά παλλήκαρος. Πέρα από το εμφανές φυσικό επιθετικό ταλέντο (έστω κι αν δεν είναι, ακόμη, ούτε κάτι καταπληκτικό για ον ΠΑΟ, και ούτε φυσικά ο Άγιος Σώστης).

οσο για την ευρωλιγκα και τον ολυμπιακο, ετσι οπως το παει θα το παρει... αηττητος, κι εγω σε πολλα ματς δεν τον πιστεψα,

δεν ξερω αν προσεξε κανεις τους τοσους και τοσο πολυ περηπατητες που μαζεψε, πως καταφερνει και κερδιζει τοσα ματς αυτη η ομαδα ποτε δεν καταλαβα οταν εχει τον ... φραουλα, τον χακετ, και ο οντομ σαπακι βγηκε, μονο κατι ψιλα ο χαντερ και ο τζεϊμς απο ξενους κι απο ελληνες επισης σαπακια εχει αν το σκεφτεις, εκτος σπανουλη και πριντεζη που ειναι αρχηγοι και ηγετες φυσικα, αντε και ματζαρη που εχει βελτιωθει φυσικα απιστευτα πολυ, οι υπολοιποι ειναι για μπατσες- κλωτσιες, πολυ σαπακι σου λεω,

συνολια δλδ ειναι ομαδα των 2 (vpsan & πριντεζη) + 3*1/3ους (=τζεϊμς + χαντερ + ματζαρη) = 3 παικτων για μενα

...αν εννοείς "στα χαρτιά", ναι, δεν ήταν τοπ ράφι οι επιλογές/προοπτικές για φέτος. Ούτε καν ο Γιάνγκ θα έλεγα εγώ (ο οποίος στην αρχή ήταν αλλού γι' αλλού μάλιστα). Στην πράξη βέβαια, βγήκανε ΠΟΛΥ σωστές για την στελέχωση/το μπάσκετ που θέλει να τρέχει ο Σφαιρό. Για τον Όντομ που λες πάντως, σαπάκι γιατί; Εντάξει, με την πρώτη ματιά δεν είναι κάτι σπέσιαλ, αλλά δεν τα πήγε άσχημα στο τρέξιμο της ομάδας. Και σίγουρα έχει ακόμη μπροστά του να δείξει τί ακριβώς μέρος του λόγου είναι. Πρώτο -ουσιαστικά- παιχνίδι του χθες, μη βιαζόμεθα.

Το "μπάτσες" πάντως, από άδικο έως απαράδεκτο ρε συ. Είναι για "μπάτσες" ο Αγραβάνης, ο Αθηναίου, ο Παπαπέτρου; Ακόμη κι ο Μιλουτίνοφ, που τον λες τον λιγότερο ενεργό/προσφέροντα, δεν είναι σε αυτή την κατηγορία...

Πραγματικά ούτε κι εγώ μπορώ να το καταλάβω. Παρ' ολ' αυτά οι κερατάδες έχουν βρει τον τρόπο να νικάνε με κάθε τρόπο διαψεύδοντας πολλούς από εμάς. Εντάξει, τα πράγματα δεν έχουν σφίξει πολύ ακόμα αλλά κανένας δεν πρόκειται να τους κατηγορήσει αν πχ. χάσουν μέσα στην Ισπανία ή τη Μόσχα (εκτός πια κι αν φάνε 30 πόντους στο κεφάλι που δεν είναι πολύ πιθανό). Σε όλους τους υπόλοιπους αγώνες δεν έχουν δώσει ακόμα τέτοιο δικαιώμα.

Δυστυχώς κάτι παρόμοιο δεν συμβαίνει (ακόμα) με το φετινό Παναθηναϊκό, αφού στον πρώτο γύρο της Ευρωλίγκας παρουσιάστηκε πολύ αδύναμος στα εκτός έδρας, ακόμα και με μέτριους αντιπάλους. Λογικά όμως θα ανακάμψουν (αν δεν το έχουν ήδη κάνει), αφού οι περισσότεροι είναι έμπειροι παίκτες και η πραγματική διοργάνωση τώρα ξεκινάει.

Βασικά γενικά είναι σε μία φάση "ευτυχείς συγκυρίες" ο ΟΣΦΠ - πέραν δηλαδή τους τραυματισμούς που τους ξεπέρασε με τον καλύτερο τρόπο. Γενικά το παιχνίδι του θέλω να πω είναι στρωμένο, παίζουν/τρέχουν/προσπαθούν ΟΛΟΙ -ειδικά στην άμυνα- βγάζουν αυτοματισμούς, κάνουν από λίγα έως καθόλου λάθη (και δη όχι στα κρίσιμα σημεία των παιχνιδιών, πράγμα που έχει ψυχολογικές επιπτώσεις πάνω απ' όλα), είναι ικανοποιητικοί στις βολές....

Προφανώς δεν κάνουν κάτι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ως ομάδα, και σίγουρα θα δοκιμαστούν άσχημα όταν θα παίξουν με θηρία που έχουν και πλήρες ρόστερ αλλά και περίσσευμα ταλέντου/είναι "ονόματα", έχουν ζόρικες έδρες κτλκτλ και προσωπικά δεν θα έλεγα "να ο ΟΣΦΠ από τώρα Φ4 και κούπα", αλλά τουλάχιστον δείχνει μέχρι στιγμής να έχει αφήσει τουλάχιστον ένα στοιχείο : την σφραγίδα του αξιόμαχου και ότι μπορεί κανείς να βασιστεί πάνω του να περιμένει πράγματα....

Ίσως μάλιστα στα μάτια μας αυτό το "στρωτό" που βγάζει ο ΟΣΦΠ, να είναι τόσο στρωτό ακριβώς επειδή τον "συγκρίνουμε" με την εικόνα του ΠΑΟ (που είπες), ο οποίος είναι σαφώς πιο "τουρλουμπούκι" (με απς και ντάουνς δλδ). Μακάρι και αυτός να τα πάει καλύτερα στην συνέχεια.

• Like 2
Δημοσ.

Ε εσύ πια τα είπες όλα! Χείμαρρος!

Μα προφανώς είναι θέμα ομάδας, αφού με εξαίρεση Σπανούλη και Πρίντεζη (που δεν είναι και στα καλύτερά τους την παρούσα στιγμή), δεν έχει άλλα φοβερά και τρομερά ονόματα στο ρόστερ να κάνουν τη διαφορά. Όλα αυτά στα χαρτιά βέβαια, γιατί στην πράξη μέσω της ομάδας και ο τελευταίος παίκτης αποδεικνύεται πολύτιμος ειδικά με τον τρόπο που παίζεται το σύγχρονο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Επιπλέον μεγάλο μέρος του βασικού κορμού έχει αποκτήσει πλέον όχι μόνο τεράστια εμπειρία, αλλά και έχει εμποτιστεί για τα καλά με τη νοοτροπία refuse to lose.

Φυσικά τον βοηθάει πολύ ότι ο Σφαιρόπουλος (εξαιρετικός επαγγελματίας btw) έχει περάσει τη φιλοσοφία του από πέρσι, οι βασικοί άξονες της ομάδας είναι σταθεροί κλπ. Εν αντιθέσει ο Παναθηναϊκός φαίνεται να δοκιμάζει ακόμα πράγματα που συχνά δεν του βγαίνουν και είναι φανερό ότι ο Τζόρτζεβιτς δεν έχει βρει τις ισορροπίες. Γι' αυτό και στο ένα παιχνίδι οι τύποι κάνουν απίστευτα πράγματα, στο επόμενο είναι να τους κλαις. Θα έλεγα ότι περιέργως κάτι παρόμοιο φαίνεται να ισχύει και με την Μπαρτσελόνα, αν και λόγω μονάδων λογικά θα ανέβει στη συνέχεια και πιθανότατα θα παρευρίσκεται στο F4.

Το ίδιο δεν μπορώ να το πω για το οικτρό τουρλουμπούκι της Ρεάλ, στο οποίο εύχομαι περαστικά, καλή αποτυχία και να μας γράφουν (ακόμα κι αν υποστηρίζω την ποδοσφαιρική ομάδα).

Δημοσ.

Για το πως παίρνει νίκες ο ΟΣΦΠ δεν υπάρχει κάτι για να απορήσεις. Ο λόγος είναι ένας: προπονητής.

Πέρυσι έμαθε στην ομάδα να παίζει αμυνάρα και χωρίς να έχει πολύ καλούς αμυντικούς ατομικά παίχτες (οι περισσότεροι από αυτούς ήταν παίχτες Μπαρτζόκα με τον οποίο στον πάγκο δεν μπορείς να πει ότι η άμυνα  ήταν το δυνατό σας  σημείο).

Οι νέοι παίχτες βοηθούν ακόμα περισσότερο στην ομαδική άμυνα.

Αλλά για μένα που έχω δει αρκετά από τα φετινά παιχνίδια οι Χάκετ-Στρόμπερυ δεν μου γεμίζουν το μάτι αλλά δεν τους λες και σαπάκια. Αν στη συνέχεια κάνουν κάποιες ματσάρες σε δύσκολα παιχνίδια με πολύ καλές ομάδες πχ, ΤΣΣΚΑ-Μπαρτσα-Χιμκι κλπ ίσως αλλάξω γνώμη.

Ο Αθηναίου ως γκαρντ λίγων λεπτών κάνει ότι περιμένεις, ίσως και λίγο παραπάνω.

Ο Αγραβάνης πρέπει να μάθει να σουτάρει αλλιώς δεν μπορείτε να βασιστείτε πάνω του.

Aυτά απο μένα

Δημοσ.

Μιας και πιάσαμε το θέμα του Μπαρτζώκα πάντως, βλέπω τώρα το παιχνίδι με την Εφές (46-47 στο 23', εκεί που η Λοκομοτίβ έχανε 12 πόντους) και ο coach ως συνήθως χτυπιέται στον πάγκο, χοροπηδάει σαν κατσίκι στην πλάγια γραμμή με κάθε ελάχιστη αφορμή και κράζει τους πάντες στα timeout (τεράστιο συν της Euroleague TV που συχνά μας μεταδίδει τι λέγεται σε κάθε πάγκο χωρίς λογοκρισίες και μονταρίσματα τύπου ΝΒΑ, διαφορετικά πως θα είχαμε ακούσει τις ανεπανάληπτες οδηγίες του συμπαθέστατου "Μποχού").

Κάθε φορά που βλέπω τον Μπαρτζώκα λοιπόν, το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι το ασύλληπτο μπάσκετ που έπαιξε η ομάδα του στο Λονδίνο, ίσως το καλύτερο που έχω δει σε F4 τα τελευταία πολλά χρόνια. Ό,τι άλλο και να έχει κάνει στην καριέρα του, αυτό του το κατόρθωμα δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Γι' αυτό +1 για τον Μπαρτζώκα.

Και +100 για την αδυναμία μου, το Δράκο, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία και οι περισσότεροι με κράζουν που λέω μόνο θετικά πράγματα για αυτόν

edit: Ωραία, τα κατάφερε ο Σοφός να χάσει δικό του παιχνίδι.

Δημοσ.

Στο 7 του αρίναβιζιον μια χαρά έπαιζε όσο έβλεπα, δεν έχανε ούτε καρέ ενώ κατέβαζε σταθερά με 260-280 kbps (άρα παίζει και σε σχετικά αργές συνδέσεις). Μετά από ένα σημείο βαρέθηκα τα ισπανικά βέβαια και έβαλα Euroleague TV γιατί πιο πολύ ακούω παρά βλέπω αυτή τη στιγμή.

Κατά τ' άλλα πάρτι ο Ζήσης, πάρτι και η Φενέρ. Ο Παναθηναϊκός όμως πρέπει να βελτιωθεί για να μη δίνει ελπίδες στους Ισπανούς.

Δημοσ.

Καλά ο Ραντούλιτσα ήταν τραγικός σήμερα, όπως και ο Κούζμιτς επιθετικά (τουλάχιστον όσο πρόλαβα να δω από το πρώτο ημίχρονο, αλλού πατούσε κι αλλού βρισκόταν). Αντιθέτως δεν είδα μεγάλη συμμετοχή από τον Παπαγιάννη, για τον οποίο μας είχαν πρήξει τα @@ την περασμένη εβδομάδα επειδή έβαλε 8 πόντους δεν θυμάμαι σε ποιον.

(προς Θεού, δεν έχω κάτι με το παιδί, ίσα ίσα που εύχομαι αυτός και όλη η γενιά του να αφήσουν εποχή στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Τα έχω με τους επιστήμονες-αθλητικογράφους που κάνουν την τρίχα τριχιά, επειδή έκανε ένα καλό παιχνίδι)

Συγκινητικός Διαμαντίδης με 17-3-7. Τα υπόλοιπα στατιστικά ήταν μα τραγωδία και για τις δύο ομάδες, από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Στα δε τελευταία 2-3 λεπτά γινόντουσαν διαρκή εγκλήματα εκατέρωθεν.

Δημοσ.

Ο Πλάθα άφησε μέσα λέει τον Νέλσον στο τελευταίο λεπτό που το παιχνίδι κρίνεται στα σουτ-βολές :D :D

Μα καλά δεν είχε δει καθόλου μπάσκετ πέρισυ;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φυσικά τον βοηθάει πολύ ότι ο Σφαιρόπουλος (εξαιρετικός επαγγελματίας btw) έχει περάσει τη φιλοσοφία του από πέρσι, οι βασικοί άξονες της ομάδας είναι σταθεροί κλπ.

Το ίδιο δεν μπορώ να το πω για το οικτρό τουρλουμπούκι της Ρεάλ, στο οποίο εύχομαι περαστικά, καλή αποτυχία και να μας γράφουν (ακόμα κι αν υποστηρίζω την ποδοσφαιρική ομάδα).

...ο Σφαιρό νομίζω έχει πλέον βάλει ΞΕΚΑΘΑΡΑ την σφραγίδα του, μια σφραγίδα που πολύ ΜΕ (μην ξεχνάμε και τις ρίζες μας...) αρέσει.

Πέραν από το ικανοποιητικό ρηκρούτιν, πολύ χαίρομαι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σε ελληνική ομάδα να βλέπω ον δε φλάι δοκιμές σχημάτων (κυρίως) και παικτών, χωρίς να χρειάζεται πρώτα να υπάρχει διαφορά της τάξεως των 30+ και το παιχνίδι να θέλει 3.30 για να λήξει...

Παρομοίως χαίρομαι τις αλλαγές που όχι μόνο δεν φοβάται αλλά....κάνει μέχρι και κατάχρηση που λέει ο λόγος. Με πολύ καλό τάιμινγκ και γενικά ο Σφαιρόδ είχνει να διαβάζει σε απίστευτο ρυθμό το τί συμβαίνει ανά πάσα ώρα στο παρκέ και να κάνει κινήσεις αναλόγως. Μέχρι στιγμής, φέτο, δεν θυμάμαι να έχω νιώσει φάση τύπου "ε μα τον μαλάκα, γιατί τώρα δνε κάνει αυτό κι εκείνο;", σε αντιδιαστολή με τα κλασσικά "σφιχτά ροτέισιον" που υπηρετούν ευλαβικά διάφοροι άλλοι. Γι' αυτό και μόνο δηλαδή, ένα μεγάλο μπράβο. Δεν ξέρω πόσο θα τα καταφέρει να το συνεχίσει έτσι, αλλά η προοπτική του ΟΣΦΠ φαίνεται ευοίωνη.

(...με την Ρεάλ, γιατί τόσο "μένος"; Όχι ότι εγώ την πήγαινα/την πάω, αλλά τουλάχιστον δεν έχει πια τους διάφορους αντιπαθητικούς, και δη τον Ρούλη...........Οπότε ; )

Για το πως παίρνει νίκες ο ΟΣΦΠ δεν υπάρχει κάτι για να απορήσεις. Ο λόγος είναι ένας: προπονητής.

Πέρυσι έμαθε στην ομάδα να παίζει αμυνάρα και χωρίς να έχει πολύ καλούς αμυντικούς ατομικά παίχτες (οι περισσότεροι από αυτούς ήταν παίχτες Μπαρτζόκα με τον οποίο στον πάγκο δεν μπορείς να πει ότι η άμυνα  ήταν το δυνατό σας  σημείο).

Οι νέοι παίχτες βοηθούν ακόμα περισσότερο στην ομαδική άμυνα.

Αλλά για μένα που έχω δει αρκετά από τα φετινά παιχνίδια οι Χάκετ-Στρόμπερυ δεν μου γεμίζουν το μάτι αλλά δεν τους λες και σαπάκια. Αν στη συνέχεια κάνουν κάποιες ματσάρες σε δύσκολα παιχνίδια με πολύ καλές ομάδες πχ, ΤΣΣΚΑ-Μπαρτσα-Χιμκι κλπ ίσως αλλάξω γνώμη.

Ο Αθηναίου ως γκαρντ λίγων λεπτών κάνει ότι περιμένεις, ίσως και λίγο παραπάνω.

Ο Αγραβάνης πρέπει να μάθει να σουτάρει αλλιώς δεν μπορείτε να βασιστείτε πάνω του.

Aυτά απο μένα

...βασικά ΚΑΙ επί Μπαρτζώ έπαιζε άμυνα ο ΟΣΦΠ. Μπορεί την 180 στροφή να την επέβαλλε ο Ντούντας, αλλά το ζουμί είναι οι παίκτες που υπήρχαν τότε, με πρώτον και καλύτερον τον..."αείμνηστο" Κάιλ. Και μπορεί να μην ήταν ούτε η κλασσική αεροπορία ή γιγαντοχώρα, αλλά είχαν ΠΑΝΤΑ σωστές θέσεις/αλλαγές/σπέησινγκ, είτε για κοψίματα, είτε για ντηνάιαλ, είτε ακόμη και για ρημπάουντ (με συνέπεια τους αιφνιδιασμούς που γύρναγαν και κέρδαγαν παιχνίδια με ανατροπές δε).

Συνεπώς, υπό το αρχικό στήσιμο του Σοφού και με τις προσωπικότητες των μονάδων (Σλούκας σε κλεψίματα, Μάντζαρης στο σωστό ρολάρισμα/φήντινγκ/"κρυφά" ρημπάουντ και όβερπλέις, Ντόρσει κατσικοπηδήματα, Παπ πανταχού παρών, Λω επίσης σε κλεψίματα και ικανοποιητικά μαρκαρίσματα και δη σε κλατς φάσεις - μέχρι κι ο Κατσιβελάκος είχε τις ωραίες στιγμές του αμυντικά) πάνω απ' όλα, ο ΟΣΦΠ ρόλαρε έτσι για πολύ καιρό. Ο Μπαρτζώ εν τω μεταξύ δεν είναι ακριβώς ο defense-driven κόουτς, αλλά του έκοψε αρκετά ώστε να δουλέψει σωστά τα εργαλεία που είχε διαθέσιμα για 2 χρόνια. Οπότε, δεν θα έλεγα ότι επί των ημερών του ο ΟΣΦΠ δεν είχε αμυντικό στίγμα.

Χάκετ και Στρω που είπες, θεωρώ ότι δείχνουν να έχουν τα φόντα να αφομιωθούν/εξελιχθούν σημαντικότατα στην λειτουργία του ΟΣΦΠ. Προσωπικά δεν θα ήθελα να λείψει κανείς από τους 2 στο μέλλον. Μην ξεχνάμε ότι στην ουσία καν δεν έχουν δέσει ως ομάδα όλοι αυτοί. Δηλαδή μετά από 2-3 χρόνια, ποιός ξέρει σε τί φάση θα είναι. Μπορεί και γαμάτη...

Κάθε φορά που βλέπω τον Μπαρτζώκα λοιπόν, το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι το ασύλληπτο μπάσκετ που έπαιξε η ομάδα του στο Λονδίνο, ίσως το καλύτερο που έχω δει σε F4 τα τελευταία πολλά χρόνια. Ό,τι άλλο και να έχει κάνει στην καριέρα του, αυτό του το κατόρθωμα δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

...βασικά, καπτάν-Νάσο, νομίζω ότι το "Λονδίνο" ήταν υπόθεση των παικτών ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ...

Ειδικός δεν είμαι, αλλά δεν ένιωσα κάπου ο Μπαρτζώ να με έπειθε ότι κάπου-κάτι είχε την δική του υπογραφή.

Στην στελέχωση εξαιρετικός, στις προπονήσεις / το στήσιμο της ομάδας ίσως ανάλογα καλός - αλλά σαν λάιβ κόουτσινγκ νομίζω ότι ο συμπαθητικούλης Γιώργης χωλαίνει. Ή τουλάχιστον, χώλαινε τότε.

Πιο πολύ πιστώνω σε Σπανούλη, Χάινς, Λω, Παπανικολάου, Σλούκα, Πρινς, Άντιτς, Σέρμα, Περπέ και δεν ξέρω ποιόν άλλον ξεχνάω, το "Λονδίνο", παρά στον Μπαρτζώ. Θυμάμαι πχ στον τελικό τον Κιλμπίλη να λέει μετά τον τελικό "με είχαν περιορίσει στο 1ο ημίχρονο και δνε μου έβγαινε τίποτα. Έκατσα και προσπάθησα να σκεφτώ/να διαβάσω το παιχνίδι τους για να δω τί πρέπει ν' αλλάξω ώστε να αρχίσουμε να τους κερδίζουμε". Τωλκ ιζ τσιπ(ρας) που λένε στα χωριά, θα μου πεις - μπορεί και να μην είχαν σχέση ολ' αυτά, αλλά από την άλλη δεν είχε να πει "ο κόουτς είδε αυτό, είδε το άλλο, βοήθησε να αλλάξουμε κάτι" κτλ. "Βασίλη Πάρε Τ' Όπλο Σου" (και όχι μόνο αυτός βέβαια, διότι μετά ξεσπάθωσαν και οι λοιποί - απλά το μπουστάρισμα αυτός το έδωκε μ' εκείνες τις ξεγυρισμένες τριποντάρες σε χρόνο ντετέ μάλιστα που τίς βλέπανε οι Ρεάληδες και λέγανε "αμάν, από πού μαθ ήρθε αυτόθ , μάντρε πούτααααα;!") η φάση "Λονδίνο" λοιπόν. Δηλαδή, για 'μένα.

...έτσι όπως κατάφεραν να νικήσουν, ούτε του παπά. :blink:

...άμα έχουν ΛΙΓΟ μυαλό, θα καταλάβουν ότι μετά το αποψινό θα πρέπει ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ να κατέβουν για πρωινή προπόνηση αύριο, κι όχι να γιορτάσουν. Αν το χάνανε, θα ήταν κα-τα-στροφή. ΔΕΝ τους παίρνει για άλλες τέτοιες φάσεις.

Μηδέν ριμπάουντ ο Ραντού σε 20 λεπτά. Το λες και κατόρθωμα.

...ντάξει, για πολύ ξύλο το "επιθετικό διαμάντι". Σαφώς και δεν είναι μαθημένος να παίζει έτσι, αλλά δεν είναι δα και γέρος για να πει ν' αλλάξει προς το φιλοτιμότερον! Κοτζαμάν Διαμαντίδαρο έχει δίπλα του, ΔΕΝ μπορεί να πει "ε όχι ρε πούστη, να ξεσκίζεται ΑΥΤΟΣ κι εγώ ν' αρμενίζω; Δεν γίνεται!". Και να πεις δηλαδή ότι πληρώνεται ψίχουλα, να δεχτώ τον σταρχιδισμό. Τεσπα.

Επεξ/σία από washcloud
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...