washcloud Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 E, άδικο έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 E, άδικο έχει; Βάση κανονισμού,άδικο έχει...Δεν υπάρχει πλεονέκτημα στο μπάσκετ (απ'όσο ξέρω τουλάχιστον). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 ...αυτός ο Μπουρούσης ρε παιδί μου όμως. Θα μπορούσε να ήταν ένας άλλος Ντίβατς αντί ένας ακόμη ντίπβλαξ. Βάση κανονισμού,άδικο έχει...Δεν υπάρχει πλεονέκτημα στο μπάσκετ (απ'όσο ξέρω τουλάχιστον). ...ειρωνικός ήμουν που ο Ιωάννου δεν κρύβει την ΟΣΦΠιοσύνη του. [...εν τω μεταξύ, δεν είναι θέμα "κανονισμού", αλλά οι μπασκετοδιαιτητές όντως (δεν) σφυρίζουν κατά κρίση σε τέτοιες φάσεις. Την συγκεκριμένη δεν την πήρα πρέφα - δεν ξέρω πόσο σήκωνε "στραβά μάτια" ή όχι...] 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Πολυ καλη η ομαδα και σημερα. Χαντερ Σπανουλης Πριντεζης Μαντζαρης εξαιρετικοι. Ο Μαντζαρης εκανε φοβερο ματς, το παλικαρι φετος κανει εξαιρετικη χρονια. Αφου συνηλθε απ το σοκ της εθνικης, ειναι μια σκαλα πανω απο περυσι Τον κοντο που πηραμε δε τον ηξερα καθολου, φαινεται σε σωματοδομη ενας κοντος Γιανγκ. Ο Τζειμς ηταν θερικος θα ελεγα φαινεται να μπαινει στο κλιμα της ομαδας και να εξοικιωνεται. Ακολουθουν Μπαμπεργκ και Ζαλγκιρις, εφικτο λοιπον το 4-0 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Όχι απλώς εφικτό, αλλά επιβεβλημένο! Και αν ο πρώτος γύρος τελειώσει πχ. με ένα 5-2, δεν βλέπω γιατί να μην αρχίσουμε να μιλάμε για πλεονέκτημα έδρας στην οκτάδα. Το τραβάω λίγο αλλά δεν πειράζει, αυτές πρέπει να είναι κάθε χρόνο οι βλέψεις των ελληνικών ομάδων. Την άλλη Πέμπτη βλέπω έχει πολύ ωραίο ματσάκι, ΤΣΣΚΑ-Μπαρτσελόνα και μάλιστα 2 ώρες πριν τον αγώνα του ΠΑΟ με τον Ερυθρό Αστέρα (πάει να πει θα προλάβουμε να τα δούμε και τα δύο, θα χορτάσουμε μπάσκετ). ps: και το αυριανό Ερυθρός Αστέρας-Φενέρ είναι πολλά υποσχόμενο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 θα χορτάσουμε μπάσκετ ...να δω ρε nzeppάκη πότε θα χορτάσεις μπάσκετ...Καϋμό το 'χω να σε δω χορτάτο μια μέρα και ν' ανάψω μια λαμπάδα στον Άγιο Φανοχριστοδούλιο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Αφού 30 χρόνια τώρα δεν έχω χορτάσει ακόμα (ακριβώς 30 όμως, από το Παγκόσμιο του '86), μάλλον δεν θα γίνει ποτέ Ωραία ταινία έβαλες, πριν 2 βδομάδες την είδα, ταινιάρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Υπερβολικοί οι ύμνοι για το χθεσινό απλά επιβεβαιώνει ότι ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση και βάζει από κάτω άλλη μία ομάδα στο δρόμο προς την πρόκριση στους 8, τίποτα παραπάνω. Η κουτσα ήταν από την αρχή outsider για την διεκδίκηση της πρόκρισης και μαλιστα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά σαν ομάδα που δεν τις έδιναν και σοβαρές πιθανότητες (για αυτό και την επέλεξε ο Ολυμπιακός σαν αντίπαλο άλλωστε). Για να διεκδικήσει πλεονέκτημα έδρας ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί εμφανίσεις σαν αυτή με την Μπαρτσελόνα και με τους υπόλοιπους σοβαρούς διεκδικητές (ΤΣΣΚΑ, Ρεαλ και εκτός έδρας με Χιμκι). Χθες δεν νoμίζω ότι έπαιξε καλή άμυνα απλά ο Μπουρούσης ήταν αλλού δικαιολογημένα και τα ελευθερα τρίποντα που έδωσε ήταν άστοχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Αφού 30 χρόνια τώρα δεν έχω χορτάσει ακόμα (ακριβώς 30 όμως, από το Παγκόσμιο του '86), μάλλον δεν θα γίνει ποτέ Ωραία ταινία έβαλες, πριν 2 βδομάδες την είδα, ταινιάρα. χαχαχα κοντα συνομιληκος, αλλα εγω νιωθω ψιλοχορτατος, ενταξει ειναι και τα γουστα, ευρωλιγκα - σ αυτη την φαση - προσωπικα ειμαι καλυμμένος με τα ματς των ελληνικων ομαδων, τα σ/κ βλεπω και ισπανια, ενω μπορει να δω και λιγο eurocup/κανα ιταλικο/τουρκικο/αδριατικη whatever, μπαλα βεβαια σχεδον καθολου, καμια αγγλια και αμα γιατι εχει χαλασει το πρωταθλημα πολυ - μεγαλη πρωτη απο τοτε που εφυγε ο σουαρεζ, anyway, καλος ηταν ο γαυρουκος, αλλα του κατσε καλα ο... θανατος του μακαρου γιατι ο μπορουσαρος γυρισε απογευμα ισπανια, δεν ειναι τυχαιο οτι ολα τα site που διαβαζω προτειναν 2πλο, anyway again, σε ποιο θα δουμε παναθα; Υπερβολικοί οι ύμνοι για το χθεσινό απλά επιβεβαιώνει ότι ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση και βάζει από κάτω άλλη μία ομάδα στο δρόμο προς την πρόκριση στους 8, τίποτα παραπάνω. Η κουτσα ήταν από την αρχή outsider για την διεκδίκηση της πρόκρισης και μαλιστα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά σαν ομάδα που δεν τις έδιναν και σοβαρές πιθανότητες (για αυτό και την επέλεξε ο Ολυμπιακός σαν αντίπαλο άλλωστε). Για να διεκδικήσει πλεονέκτημα έδρας ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί εμφανίσεις σαν αυτή με την Μπαρτσελόνα και με τους υπόλοιπους σοβαρούς διεκδικητές (ΤΣΣΚΑ, Ρεαλ και εκτός έδρας με Χιμκι). Χθες δεν νoμίζω ότι έπαιξε καλή άμυνα απλά ο Μπουρούσης ήταν αλλού δικαιολογημένα και τα ελευθερα τρίποντα που έδωσε ήταν άστοχα ναι μωρε μλκιες των βλακακων της ερτ ιωαννου και το αλλο το παπαρι διπλα που μεταδιδουν λες και ειναι οι μεγαλυτεροι οπαδοι του ολυμπιακου, αει στο διαλο ρε καφροι να πουμε, ο ολυμπιακος παιζει, δεν ειναι η εθνικη ελλαδας, στα παπαρια μας κιολας, στο τσακ ημουνα να γυρισω στον τουρκο που ειχε και καλυτερη εικονα (ntv spor hd για οποιον ξερει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δε νομιζω οτι εγραψα καναν υμνο.. Στο ματς αναφερθηκα, κ οσο για τον Μαντζαρη, ναι κανει τη καλυτερη του χρονια. Φυσικα η Λαμποραλ δεν ειναι τσσκα αλλα δεν ειναι και του πεταματου, ειναι αξιολογη ομαδα με καλη εδρα Εκτος αν δεν αναφεροσουν σε μενα αλλα σε τιποτα αρθρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ναι στα άρθρα αναφερόμουν που εμφανίζουν το χθεσινό σαν δείγμα ότι ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για το πλεονέκτημα έδρας και το Φ4. Το 5-2 ας πούμε που λέει ο nzeppos παραπάνω (δηλαδή ήττες από Ρεαλ ΤΣΣΚΑ) IMHO όχι απλώς δεν δείχνει πλεονέκτημα έδρας αλλά ότι θα παίζει ακόμα και την πρόκριση ως το τέλος (στα 3 τελευταία θα έχει δυσκολο πρόγραμμ). Το πλεονέκτημα θα χρειαστεί νίκη εκτός επι ενός από τους Μπάρτσα, Ρεαλ, ΤΣΣΚΑ σε φυσιολογικές συνθήκες και όπως έδειξε και ο Ολυμπιακός πέρυσι έχει μικρότερη σημασία από το να είναι στη σωστή ώρα η ομάδα σε καλή κατάσταση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 προσωπικα αναφερομουν στην μεταδοση γιατι πραγματικα μου σπασαν τον παπαρο οι ηλιθιοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Όλες οι ελληνικές μεταδόσεις δυστυχώς είναι μια μαύρη δυστυχία, αφού ο κάθε ένας σχολιαστής έχει διαφορετικό (όσο και σημαντικό) κουσούρι. Και μη μου αρχίσετε για τους "επιστήμονες" της Nova και του ΟΤΕ. Τα περί "5-2 ο πρώτος γύρος, με μεγάλη πιθανότητα πλεονεκτήματος στην οκτάδα" προφανώς είναι η καλύτερη δυνατή περίπτωση, άσχετα αν είναι ακόμα νωρίς για να κρίνουμε εκ του ασφαλούς. Γι' αυτό είπα ότι το τραβάω λίγο. Πάντα με τη λογική ότι όλα θα πάνε καλά, ότι ο Σπανούλης θα βρει τη φόρμα του, ότι δεν θα έχουμε άλλους τραυματισμούς, ότι οι ξένοι θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο, ότι η Ρεάλ θα συνεχίζει να παίζει οικτρό μπάσκετ κλπ. Αν μη τι άλλο σε όλη τη φετινή χρονιά σχεδόν όσες φορές είπαμε ότι ο Ολυμπιακός δύσκολα θα περάσει από την τάδε και την δείνα έδρα, τελικά μας διέψευσε (τουλάχιστον εμένα σίγουρα!) Ελπίζω πως παρόμοια πορεία θα έχει και ο Παναθηναϊκός, αφού ήδη νομίζω πως έχει δείξει σημάδια ανάκαμψης (υπό την έννοια ότι παίζει καλύτερα εκτός έδρας, γιατί εντός δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα, επιπλέον γύρισε και ο Παππάς στον οποίο για κάποιο λόγο έχω ιδιαίτερη συμπάθεια). Μακάρι να τους δούμε και τους δύο στο Final Four (τώρα το πήγα ακόμα πιο μακρυά). ευρωλιγκα - σ αυτη την φαση - προσωπικα ειμαι καλυμμένος με τα ματς των ελληνικων ομαδων, τα σ/κ βλεπω και ισπανια, ενω μπορει να δω και λιγο eurocup/κανα ιταλικο/τουρκικο/αδριατικη whatever, μπαλα βεβαια σχεδον καθολου, καμια αγγλια και αμα γιατι εχει χαλασει το πρωταθλημα πολυ - Εμ, γι' αυτό έχεις χορτάσει! Φέτος πέρα από Ευρωλίγκα* δεν βλέπω τίποτα άλλο, άντε μόνο κανα ισπανικό ελ κλάσικο ή ΝΒΑ σε μαγνητοσκόπηση την άλλη μέρα το απόγευμα, χωρίς διαφημίσεις/διακοπές (NBA Full Games addon στο Kodi ftw). Μπάλα εννοείται δεν αντέχω να δω με τίποτα πλέον, ούτε καν Champions League, βαριέμαι απίστευτα (μόνο αν υπάρχει παρέα την παλεύω). Προτιμώ το... Manager στις τοπικές κατηγορίες που παίζω. * ας μην ξεχνάμε πως αφού πήρα τη συνδρομή της Euroleague TV, κάπως θα πρέπει να δικαιολογηθούν τα 40 ευρώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 ούτε καν Champions League, βαριέμαι απίστευτα (μόνο αν υπάρχει παρέα την παλεύω). Προτιμώ το... Manager στις τοπικές κατηγορίες που παίζω. α ναι, ξεχασαμε τις ευρωπαϊκες... αηδιες, ισως επειδη δεν εχει αυτη την περιοδο και καθολου δεν μας ελειψαν βεβαια, μια απο τα ιδια, πληττω σου λεω ασχημα, κομμενη μαχαιρι η μπαλα, ποιος κανει τι κανει, δεν εχω ιδεα, μαλιστα εχω φιλους "κωλογερους" που ασχολουνται ακομα με σουπαλιγκ, αεκτζηδες οι 2, ηρακλαρας ο αλλος, ανεβηκαν τωρα βλεπεις και εχουν... @#!@##%, τι λενε λεω; ρε δεν πατε καλα τους λεω [/offtopic mode off] οσο για την ευρωλιγκα και τον ολυμπιακο, ετσι οπως το παει θα το παρει... αηττητος, κι εγω σε πολλα ματς δεν τον πιστεψα, δεν ξερω αν προσεξε κανεις τους τοσους και τοσο πολυ περηπατητες που μαζεψε, πως καταφερνει και κερδιζει τοσα ματς αυτη η ομαδα ποτε δεν καταλαβα οταν εχει τον ... φραουλα, τον χακετ, και ο οντομ σαπακι βγηκε, μονο κατι ψιλα ο χαντερ και ο τζεϊμς απο ξενους κι απο ελληνες επισης σαπακια εχει αν το σκεφτεις, εκτος σπανουλη και πριντεζη που ειναι αρχηγοι και ηγετες φυσικα, αντε και ματζαρη που εχει βελτιωθει φυσικα απιστευτα πολυ, οι υπολοιποι ειναι για μπατσες- κλωτσιες, πολυ σαπακι σου λεω, συνολια δλδ ειναι ομαδα των 2 (vpsan & πριντεζη) + 3*1/3ους (=τζεϊμς + χαντερ + ματζαρη) = 3 παικτων για μενα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Πραγματικά ούτε κι εγώ μπορώ να το καταλάβω. Παρ' ολ' αυτά οι κερατάδες έχουν βρει τον τρόπο να νικάνε με κάθε τρόπο διαψεύδοντας πολλούς από εμάς. Εντάξει, τα πράγματα δεν έχουν σφίξει πολύ ακόμα αλλά κανένας δεν πρόκειται να τους κατηγορήσει αν πχ. χάσουν μέσα στην Ισπανία ή τη Μόσχα (εκτός πια κι αν φάνε 30 πόντους στο κεφάλι που δεν είναι πολύ πιθανό). Σε όλους τους υπόλοιπους αγώνες δεν έχουν δώσει ακόμα τέτοιο δικαιώμα. Δυστυχώς κάτι παρόμοιο δεν συμβαίνει (ακόμα) με το φετινό Παναθηναϊκό, αφού στον πρώτο γύρο της Ευρωλίγκας παρουσιάστηκε πολύ αδύναμος στα εκτός έδρας, ακόμα και με μέτριους αντιπάλους. Λογικά όμως θα ανακάμψουν (αν δεν το έχουν ήδη κάνει), αφού οι περισσότεροι είναι έμπειροι παίκτες και η πραγματική διοργάνωση τώρα ξεκινάει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις