Προς το περιεχόμενο

Euroleague Basketball

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Τι λες ρε Κάιζερ? Πιο εύκολη η Μπάρτσα απο την ΤΣΣΚΑ?

Βασικα αφου η ΤΣΣΚΑ μπορεσε και κρατησε τη Μπαρτσα στους 60 ποντους, και την αναγκασε σε σετ παιχνιδι για 40 λεπτα, τοτε ειναι βεβαιο πως θα καταφερνε να μας κοψει το τρεξιμο και τους αιφνιδιασμους. Στο αργο τεμπο, δεν εχουμε κερδισει αγωνα φετος, ή εχουμε κινδυνεψει αδικαιολογητα, με μονη εξαιρεση βεβαια τον τελικο Κυπελλου με τον Παο.

Αν επρεπε να διαλεξω μια ομαδα (αν φτασουμε στον τελικο), μαλλον θα διαλεγα και γω την Μπαρτσα. Χωρις ωστοσο να λεω πως ειμαι 100% σωστος ή οτι εχουμε πανω απο 35% για τη νικη. Αναλογως βεβαια, γιατι ειμαστε μια του υψους μια του βαθους.

Εχει η Μπαρτσα αρκετα τρωτα σημεια που μπορουμε να εκμεταλλευτουμε, μη σα ζαλιζουν τ' αυτια οι δημοσιογραφοι. ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΠΑΡΤΙΖΑΝ και κατι μου λεει πως δεν θα εχουμε ευκολο εργο. Και απ' οτι ειδα, αφηνουν το physical game οι διαιτητες.

Δημοσ.

Eγω να θυμησω πως δεν ημαστε στον τελικο ακομα ....??? :rolleyes:

Κατσε να δουμε τι θα γινει μην ερθει καμια καμπανα αποψε και ψαχνομαστε ....:-D

Δημοσ.
Τι λες ρε Κάιζερ? Πιο εύκολη η Μπάρτσα απο την ΤΣΣΚΑ?
Λεω οτι η Μπαρτσελονα ειναι εντελως λουζερ ομαδα χωρις ουτε εναν παικτη που να ξερει πως να πιει νερο οταν φτασει στην πηγη ενω η ΤΣΣΚΑ ΑΝ εφτανε στον τελικο ειχε 3-4 τετοιους

ΟΠΟΤΕ στον τελικο η Μπαρτσελονα θα παει ακλαφτη

ΥΓ. Ελα, δεν υπαρχει Παρτιζαν, μην λεμε οτι θελουμε. Απο τις χειροτερες Παρτιζαν των τελευταιων ετων. Απλα εδωσε ετσι η τυχη και τα σταυρωματα και η συγκυρια και βρεθηκε εδω που βρεθηκε

Δημοσ.

ΥΓ. Ελα, δεν υπαρχει Παρτιζαν, μην λεμε οτι θελουμε. Απο τις χειροτερες Παρτιζαν των τελευταιων ετων. Απλα εδωσε ετσι η τυχη και τα σταυρωματα και η συγκυρια και βρεθηκε εδω που βρεθηκε

Παραλιγο να την ακουσουμε την καμπανα απο τους Παρτιζανους ... :-D

Δημοσ.

Δεν ηταν θεμα αγχους.. Υπηρχε δλδ αλλα όχι τοσο πολυ ωστε να δικαιολογει τετοια εμφανιση. Πολλα θα κριθουν απο τα σουτ γιατι ειδα οτι και οι 4 ομαδες τα εσπασαν. Η Μπαρτσελονα ειναι σιγουρα πιο ομαδα απο τον οσφπ αλλα ο οσφπ εχει προσωπικότητες και καλυτερες μοναδες.

Δημοσ.

:lol::lol::lol::lol:

Γιατί μου θυμίζεις τον Αλέφα...γιατί...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις το διαβασα, gratz στα γιδια.

Ευχομαι και ελπιζω σε παραδειγματικη τιμωρια σε αυτους τους πιθηκους που επιτιθενται σε μια τοσο σημαντικη διοργανωση σε μια απτις μεγλαυτερες μορφες του Ευρωπαικου μπασκετ, εναν ανθρωπο ιερο για οποιον αγαπαει το αθλημα.

Και παλι gratz πιθηκοι.

Οσον αφορα στον αγωνιστικο τομεα. 3ο ματς του ΟΣΦΠ εφετος με σοβαρο αντιπαλο (οσο σοβαρο μπορει να θεωρησει καποιος την Παρτιζαν). Για μενα το 1ο ματς που θα δω τον Ολυμπιακο εφετος να αντιμετωπιζει μεγαλη ομαδα ειναι ο τελικος. Μεχρι στιγμης με οσες ομαδες ετυχε εκανε (συνηθως) το αυτονοητο που προεκυπτε απτη διαφορα δυναμικοτητας, δηλαδη κερδιζε. Περιμενω να δω τι θα κανει με δυνατο αντιπαλο για 1η φορα φετος.

Το γεγονος οτι δυσκολευθηκε τοσο πολυ στον ημιτελικο απο κατωτερου βεληνεκους και εμπειριας ομαδα, σιγουρα με εξεπληξε. Βεβαια επειδη εχω παρακολουθησει ολη την πορεια του φετινου ΟΣΦΠ για να ειμαι ειλικρινης μονο εκπληξη δεν μου δημιουργησε αντιθετως ηταν αναμενομενο να χαροπαλεψει με την Παρτιζαν, οταν εχει χαροπαλεψει με την πλειοψηφια ακομα κατωτερων ομαδων.

Καλη επιτυχια στον τελικο και ευχομαι να ειστε λιγο πιο κοσμιοι αντι να μας (ξανα)ρεζιλεψετε με τη συμπεριφορα μερους των "φιλαθλων" σας που βρεθηκαν στη γιορτη αυτη του μπασκετ.

Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ
Δημοσ.

ελπίζω να δούμε καλύτερο παιχνίδι από τον Ολυμπιακό στο τελικό γιατί με παιχνίδι σα το χθεσινό θα πάει άκλαφτος...

από την άλλη επειδή δεν είναι σταθέρή ομάδα αλλά του ύψους ή του βάθους , το βάθος το έπιασε χτες και ευελπιστώ να πιάσει αυριο το ύψος :)

Δημοσ.

με παιχνίδι σαν το χτεσινό είναι καλύτερα να μην μπουν καν στον κόπο να παίξουν.

με 30 πόντους θα χάσει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...