Προς το περιεχόμενο

Euroleague Basketball

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν είχα ιδέα ότι υπήρχε αυτό το acestream και πως μπορούσα να στριμάρω απο τόρρεντ,

Τώρα θα μπορώ να μην βγάζω τα μάτια μου να καταλάβω ποιο πίξελ είναι τι όπως στα flash stream.

Ο χρήστης nzeppos μου άνοιξε τα μάτια  :-D

Και πάνω στην ώρα για να δω την ΤΣΣΚΑ να χάνει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ο χρήστης mrpink θα έλεγα εγώ, αφού αυτός ήταν που ξεκίνησε την κουβέντα για το acestream. :)

Το συγκεκριμένο με τον Ολυμπιακό πάντως κολλούσε αρκετά στην αρχή. Θα βάλω τώρα να δοκιμάσω ξανά (edit: νομίζω ότι το αφαίρεσαν; edit2: ναι, αλλά το link δουλεύει ακόμα και φαίνεται να παίζει μια χαρά τώρα)

ps: Όντως έχασε η CSKA, φοβερό... Μάλλον χρειάζονταν κάτι τέτοιο για να ταρακουνηθούν.

pps: ευτυχώς που μπήκαν κάτι σουτ τώρα προς το τέλος του ημιχρόνου, γιατί είχα αρχίσει να φοβάμαι ότι αυτό το πράγμα θα λήξει 42-40.

Το συγκεκριμένο με τον Ολυμπιακό πάντως κολλούσε αρκετά στην αρχή. Θα βάλω τώρα να δοκιμάσω ξανά (edit: νομίζω ότι το αφαίρεσαν; edit2: ναι, αλλά το link δουλεύει ακόμα και φαίνεται να παίζει μια χαρά τώρα)

Το BT Ευρώπη δεν μου παίζει καθόλου αλλά βλέπω ολυμπιακό από Αrenavision 9.Πολύ καλή εικόνα και καθόλου διακοπές.

Εdit.H Μπάρτσα έχει φάει πολλά μελομακάρονα μάλλον.

Δεν είχα ιδέα ότι υπήρχε αυτό το acestream και πως μπορούσα να στριμάρω απο τόρρεντ,

...αν θυμάμαι καλά υπάρχει πάνω από 5ετία πάντως. Άργησες :ρ

Και, βασικά, δεν στριμάρεις τίποτα "από τόρεντ" (...;!). Μία p2p streaming-server εφαρμογή είναι (βασισμένη στον γνωσό Vlc player) - όπως το ακόμη παλιότερο Sopcast, που βασίζεται στην αρχή "δε μορ - δε μέριερ" = όσοι περισσότεροι peers υπάρχουν, τόσο αβγαταίνει το bandwidth του στριμαρίσματος (μ' άλλα λόγια, δεν παίρνεις μόνο, αλλά και δίνεις, όταν βλέπεις).

Η λειτουργία του για "διάβασμα/ονλάιν πλέημπακ τόρεντ αρχείων, αντί του ολοκληρωμένου κατεβάσματός των πρώτα", είναι άλλο καπέλο.

PS : γαμάτος ο ΟΣΦΠ. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Ομάδα που χαίρεσαι να βλέπεις (κι ας παίζει* κι ο Σπανούλης :ρ)

*..."παίζει",,,τρόπος του λέγεσθαι big-grin.gif

Καλά πήγε ο Σπαν σήμερα, αν σκεφτείς πόσο καιρό τώρα είτε είναι ντεφορμέ, είτε έχει προβλήματα τραυματισμών. Γενικά υπήρχαν περίοδοι που και η επίθεση αλλά και η άμυνα του Ολυμπιακού έκαναν την Μπαρτσελόνα να μοιάζει με μικρομεσαία ομάδα της Ευρωλίγκας. Μπράβο σε όλους λοιπόν. Επίσης εύχομαι τα καλύτερα στον Παναθηναϊκό για το αυριανό του δύσκολο παιχνίδι με τη Φενέρ.

...νταξ', τρολλάρω είναι η αλήθεια (εδώ), και σαφώς καταννοώ την κατάσταση του Σπανούλη - από την άλλη μου έρχονται στο μυαλό όλοι αυτοί που κατά καιρούς ψάχνουν να κατασκευάσουν δικαιολογίες για να τον καλύψουν για τις όποιες παικτικές ατασθαλίες του "φταίνε οι προπονητές που δνε τον βοηθάνε", "φταίνε οι συμπαίκτες που δεν τον βοηθάνε", "φταίει η τύχη που δεν τον βοηθάει" / στην τελική φταίει το Σύμπαν όλο που συνομωτεί εναντίον του. Ο ίδιος, όχι. Ποτέ, πουθενά, απαπά.

Κατατά, όταν κάποιος ΔΕΝ είναι φυγόπονος, τότε δεν έχω λόγο να τον "κυνηγάω". Κι ο Σπανούλης, δεν θυμάμαι ούτε μια φορά να έχει κάνει λούφινγκ, ούτε στις ομάδες του ούτε στην Εθνική. Από εκεί και πέρα, και ο ίδιος επιδέχεται κριτικής, και (κυρίως) οι οπαδοί ("του"), όταν ξεφεύγουν.

Στον ΟΣΦΠ, αυτό που εγώ χαίρομαι, είναι αυτό που δεν βλέπω ας πούμε στον ΠΑΟ (και στενοχωριέμαι) : προσπάθεια από όλους, και (κατά δύναμιν) εμπιστοσύνη στους νέοπες. Κι όταν μάλιστα οι νέοπες ανταποδίδουν της εμπιστοσύνης με προσφορά, τότε είναι σούπερ η φάση. Το αν κερδάνε ή τσούκου, το θεωρώ δευτερεύον.

Αναλόγως για τον ΠΑΟ, εγώ δεν θα του ευχηθώ το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αλλά να βγάλει τον καλύτερο εαυτό που μπορεί. Από προπονητή μέχρι τον τελευταίο παίκτη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην τα λες αυτά ρε φίλε, γιατί όποιος δεν ξέρει θα νομίζει ότι η ποιότητα είναι συγκρίσιμη και δε θα μπει στον κόπο να κατεβάσει το πρόγραμμα. Το acestream δεν έχει καμία σχέση με τα σάπια flash streams που είναι για να γκαβώνεσαι. Είναι must-have πρόγραμμα. MUST-HAVE λέμε. Το κατεβάζετε από δω (direct link)

http://dl.acestream.org/products/acestream-full/win/latest

Εγκαταστήστε το, κι απλά δε χρησιμοποιείτε τον chrome που δεν επιτρέπει την εγκατάσταση npappi plugins.

To menu σήμερα έχει ACB και el csassico. Χρειάζεστε τα arenavision κανάλια

http://go.arenavision.in/agenda

θα συμφωνησω απολυτα!! Τι κανουμε τοσο καιρο με τα σαπιο-links;

Αει σιχτιρ μου σπασαν τα νευρα χθες με τον ολυμπιακο, ότι κι αν δοκιμασα δεν επαιζε από ένα σημειο και μετα!!!

τα ιδια και πριν λιγες μερες με το εφες - φενερ, πφφφ

μ αρεσε που ειχα το ace και το ξηλωσα γιατι θεωρησα οτι ειχε γινει "παρωχημενο"

anyway, δεν το πολυεπιασα αυτο με τον chrome, δεν ανοιγεις καποιο προγραμμα μετα;

οποτε ο browser παιζει ρολο;;

edit: οκ, το πιασα, προσπαθωντας να παιξω αυτο:

http://mebuscan.net/kosm/contenedor.php?canal=120&tipo=1&nav=OTRO

απο chrome, κατεληξα σ αυτο https://support.google.com/chrome/answer/6213033

το δοκιμασα στον chrome με ενα πολωνικο μου φαινεται (πηγα να δοκιμασω το bt sport, αλλα δεν ανοιγε) και

μου εβγαλε μηνυμα οτι θα ανοιγε το προγραμμα ace player νομιζω, του ειπα οκ κι επαιξε κανονικα,

Ωραίος, πάρα πολύ χρήσιμα όλα αυτά, bookmarked. Τα BT Sport τα πιάνω μέσω offsidestreams και συνήθως δουλεύουν.

κι αυτο με acestream παιζει; το δοκιμαζω μαλλον θελει λογαριασμο; παω να κανω signup και μου ζηταει καρτες και ιστοριες, το πληρωνεις;

κι ενα τελευταιο:

επειδη χρησιμοποιω port forwarding στο μtorrent και ειδα οτι και το acestream χρησιμοποιει πορτες, θα πρεπει να ανοιξω καποια;

Επεξ/σία από patrickdrd

Εγώ χτές επειδή δεν έχω καταλάβει ακριβώς πως χρησιμοποιώ τις πολλές σελίδες που ανέβασε ο mprink άφησα το πρώτο λινκ που μου δούλεψε απο το livetv.sx

Ένα στα Ισπανικά 3000kbps μια χαρά βλεπόταν.

Σε άλλα παιχνίδια θα τα ψάξω περισσότερο και ίσως βρω και κάτι καλύτερο.

inb4 παίζει να σβηστούν απο τίποτα μοντς μηνύματα με λινκ ή τα στριμ τα αφήνουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

edit: οκ, το πιασα, προσπαθωντας να παιξω αυτο:

http://mebuscan.net/kosm/contenedor.php?canal=120&tipo=1&nav=OTRO

απο chrome, κατεληξα σ αυτο https://support.google.com/chrome/answer/6213033

το δοκιμασα στον chrome με ενα πολωνικο μου φαινεται (πηγα να δοκιμασω το bt sport, αλλα δεν ανοιγε) και

μου εβγαλε μηνυμα οτι θα ανοιγε το προγραμμα ace player νομιζω, του ειπα οκ κι επαιξε κανονικα,

κι αυτο με acestream παιζει; το δοκιμαζω μαλλον θελει λογαριασμο; παω να κανω signup και μου ζηταει καρτες και ιστοριες, το πληρωνεις;

κι ενα τελευταιο:

επειδη χρησιμοποιω port forwarding στο μtorrent και ειδα οτι και το acestream χρησιμοποιει πορτες, θα πρεπει να ανοιξω καποια;

1) Δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα με τον Chrome, πάντως σε Firefox απλώς χρειάζεται να ενεργοποιηθεί μόνιμα ("always activate") το plugin ACE Stream P2P Multimedia Plugin, που εγκαθίσταται μαζί με το Acestream.

2) Όχι, το offsidestreams δεν παίζει με acestream αλλά με flash web streaming και ναι, είναι με συνδρομή (περίπου 15 ευρώ το μήνα). Έχει όμως (συνήθως) HD ποιότητα, δεν κολλάει, παίζει σε browser αλλά (κυρίως) και σε XBMC/Kodi/Openelec για να βλέπω απευθείας στην τηλεόραση μέσω του Raspberry. Βέβαια αν έχεις  καλά Acestream links δεν χρειάζονται τέτοιες επί πληρωμή λύσεις.

Εγώ χτές επειδή δεν έχω καταλάβει ακριβώς πως χρησιμοποιώ τις πολλές σελίδες που ανέβασε ο mprink άφησα το πρώτο λινκ που μου δούλεψε απο το livetv.sx

Ένα στα Ισπανικά 3000kbps μια χαρά βλεπόταν.

Σε άλλα παιχνίδια θα τα ψάξω περισσότερο και ίσως βρω και κάτι καλύτερο.

inb4 παίζει να σβηστούν απο τίποτα μοντς μηνύματα με λινκ ή τα στριμ τα αφήνουν

Κι εγώ κατέληξα να δω τον αγώνα στο ισπανικό stream, το πρώτο του livetv.sx. Νομίζω πως είχε καλύτερη ποιότητα από του BT Sport Europe και κυρίως δεν κολλούσε με τίποτα. Το αγγλικό μία έπαιζε, μία σερνόταν και δεν νομίζω να έφταιγε η σύνδεσή μου, μιας και φίλος που έβλεπε το ίδιο stream μου έλεγε πως έχει τα ίδια προβλήματα. Γενικά ισπανικά-ρώσικα streams είναι σχεδόν πάντα πιο αξιόπιστα από τα αγγλικά, ενδεχομένως λόγω περισσότερο/καλύτερων seeds.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 1

σε ρωσικο ξεκινησα εγω να το βλεπω (με αγγλικο σχολιασμο), ειδα σχεδον ολη την 1η περιοδο με ασυγχρονιστο εικονα/ηχο,

αλλα στο τελος της 1ης, αρχη 2ης αρχισε τα κολληματα και γενικως ποτε επαιζε μετα και ποτε δεν επαιζε,

γενικως εχω παρατηρησει οτι αμα κολλησει μια φορα μετα ειναι για πεταμα, 1,01 δινει να σου ξανακολλησει ξανα και ξανα και ξανα

Εκεί είναι που υπερέχουν offsidestreams και λοιπές IPTV λύσεις, αφού αν υποστηρίζουν το κανάλι που μας ενδιαφέρει (στην προκειμένη περίπτωση BT Sport Europe), το βάζεις και ξενοιάζεις (και μάλιστα απευθείας σε TV, συχνά σε HD). Οι πιθανότητες να κολλήσει είναι ελάχιστες. Αυτό φυσικά δεν είναι πανάκεια, γιατί στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας, οι περισσότεροι αγώνες Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού δεν μεταδίδονταν από αυτά τα αγγλικά δίκτυα αλλά στην καλύτερη από κανα Arenavision και σία.

Πάει να πει Acestream, αλλά αν αυτό αρχίσει να κάνει νερά βάζεις ένα flash 300-500 kbps και ό,τι πιάσεις...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέχασα να πω ότι για όλα τα παραπάνω φταίει η βρωμιάρα η Ευρωλίγδα, πέρσι είχαν pass με 40 ευρώ το χρόνο (ή 5 ευρώ/μήνα) και όσοι πετύχαμε την προσφορά στην αρχή της σεζόν το πήραμε με 32 ευρώ (πρακτικά έβγαινε γύρω στα 5 ο μήνας, άρα παρόμοιο με την μηνιαία συνδρομή). Φέτος η τιμή εκτοξεύθηκε στα 70 με 80 ευρώ.

Αν και μόλις είδα ότι αυτή τη στιγμή τρέχει προσφορά με μόλις 40 ευρώ μέχρι αύριο. Το καλό είναι πως επιτέλους έβαλαν και πληρωμή με Paypal κάτι, που αρχικά δεν υπήρχε. Τους είχα στείλει email για να παραπονεθώ, αφού καμία κάρτα δεν περνούσε λόγω capital controls και άρα από Ελλάδα δεν θα έβλεπαν προκοπή (και συνδρομές). Απάντησαν ότι κάααποια στιγμή θα κοιτάξουν να προσθέσουν έξτρα payment methods. Όπερ και εγένετο.

Τώρα έχω αρχίσει να ψήνομαι, κυρίως λόγω της προσφοράς...

edit: Τελικά το πήρα και ησύχασα. Ευτυχώς είχαν μείνει κάτι λεφτουδάκια στο Paypal balance (αλλιώς δεν ξέρω αν θα περνούσαν οι κάρτες μέσω αυτού και θα έμπλεκα πάλι με request money και προμήθειες). 27 αγώνες μένουν ακόμα για τις δύο ελληνικές ομάδες, ακόμα και αν (χτύπα ξύλο) δεν πάνε οκτάδα. Ούτε ενάμιση ευρώ ανά παιχνίδι δεν βγαίνει.

Προσοχή μόνο ότι για τους αγώνες που δείχνει η Νόβα χρειάζεται proxy εξωτερικού (εγώ χρησιμοποιώ Αγγλία).

Επεξ/σία από nzeppos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Χλιδή, επιτέλους γίναμε άνθρωποι όπως πέρσι. Άρχισε ήδη να βγάζει τα λεφτά της η συνδρομή:

post-47640-0-20091000-1451501154_thumb.png

2) Δεν βλέπω όμως να έχει επιλογή ποιότητας του έκαστου stream (όπως ίσχυε πέρσι), φαντάζομαι ότι την επιλέγει αυτόματα. Αν διαλέξω να παίζει μόνο ένα stream, τότε το bitrate βελτιώνεται δραματικά και λογικά υπερβαίνει τα 2-2,5 Mbps. Άνετα βλέπω full screen σε 27άρα οθόνη.

3) Κρίμα να μην υπάρχει λύση για XBMC/Kodi και να πρέπει να βλέπω ντε και σώνει μέσω browser. Θα δοκιμάσω αργότερα να δω αν παίζει και στον αρχαίο browser της προ-WebOS LG smart TV. Επίσης όταν βλέπω τέτοιες μεταδόσεις είναι που μου λείπουν πραγματικά τα 60 fps των Ballstreams και NBA League Pass... (αναστεναγμός)

4) Το καλό είναι πως αν από το παραπάνω τετραπλό παράθυρο πάω στα 1-2 streams και μετά θέλω να ξαναγυρίσω στα 4, όλα γίνονται με ένα κλικ. Πέρσι σε αντίστοιχες περιπτώσεις το interface "ξεχνούσε" τα πρόσθετα streams και έπρεπε να επιλέξεις τους αγώνες ξανά από την αρχή.

5) Επιπλέον (και σημαντικότερο) αν βλέπεις πχ. 4 streams και πατήσεις να έρθει μπροστά ένα από αυτά, τότε τα υπόλοιπα πρακτικά παγώνουν στο background και μόλις ξαναγυρίσεις στην προηγούμενη κατάσταση, συνεχίζουν από εκεί που ήταν, δεν χάνεις τίποτα. Είναι σαν να βλέπεις τον αγώνα που σε ενδιαφέρει περισσότερο ζωντανά και τους υπόλοιπους σε live delay. Αν βέβαια θέλεις κάποια στιγμή να συγχρονιστείς με τη ζωντανή μετάδοση, απλώς πατάς το Live. Απίστευτα βολικό.

6) Ευτυχώς σήμερα είναι ο Νάτου στο Φενέρ-ΠΑΟ, θα γλυτώσουμε το Χατζηπαπάρα. Τους "Άγγλους" της Ευρωλίγκας πάντως δεν τους φτάνει κανένας σε περιγραφή. Μπορεί από μπάσκετ να μην ξέρουν πολλά πράγματα (ή να μην θέλουν να κάνουν βαθυστόχαστες αναλύσεις), πάντως σε κρατάνε στον αγώνα γιατί γκαρίζουν με το παραμικρό.

7) Του έφεξε του Σοφού, μεγάλο καλάθι του Σάριτς στα 3" εντελώς εκτός συστήματος και εγκληματική επαναφορά (ή υποδειγματική άμυνα) στην τελευταία επίθεση του Ερυθρού Αστέρα. Όταν πήγε 61-72 είπα τέλος, αλλά κατάφεραν να το γυρίσουν οι κερατάδες οι Τούρκοι. Μια απορία μόνο, το γήπεδο γιατί ήταν σχεδόν άδειο;

8) Από 14-0, 46-43. Το παλεύουν οι πράσινοι και σταδιακά βελτιώνονται. Αν προσέξουν λίγο την άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο έχουν σίγουρα ελπίδες.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...