Προς το περιεχόμενο

Euroleague Basketball

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν πολυκολλαει το αεκ σε θεμα ευρωλιγκας, αλλα anyway, πολυ πειραρχικο παραπτωμα ρε παιδι μου, αλλο ενα:

http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/aek/sok-sthn-aek-se-apologia-o-kouper.3799744.html

Πάντως η ραδιοαρβύλα της ελληνικής αθλητικογραφίας έδωσε ρεσιτάλ πάλι χθες.

Πειθαρχικό παράπτωμα ο ένας, άργησε στην προπόνηση ο άλλος, πίνει μπάφους ο τρίτος, τέλος ο Κούπερ, τελικά όχι τέλος, μεγάλη ανατροπή με Κούπερ η ΑΕΚ του δίνει δεύτερη ευκαιρία αλλά τελικά δεν του την δίνει ακόμα γιατί δεν έχουν εκτιμήσει την απολογία του και θα μάθουμε σε 2 μέρες.

B)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γιατί πότε δούλεψε σωστά η ελληνική αθλητικογραφία (ειδικά αυτή του Internet) για να το κάνει τώρα; Βαρεθήκαμε χθες να διαβάζουμε για "ΣΟΚ", "ΤΕΛΟΣ", "ΑΝΑΤΡΟΠΗ" κλπ.

H αλήθεια είναι πως τουλάχιστον από κάποιες αν όχι αντικειμενικές, έστω μη οπαδικές σελίδες υπάρχουν κάποιες απαιτήσεις όσον αφορά την σοβαρότητα και την διασταύρωση ειδήσεων στο ρεπορτάζ της κάθε ομάδας.

Τώρα τελευταία βλέπουμε όμως την σελίδα του sport-fm να λέει για ντόπες χωρίς να υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο - πηγή για μία τόσο σοβαρή καταγγελία, εμετικά πρωτοσέλιδα της sportday που κάνουν λογοπαίγνια με τον HIV κλπ.

Δεν ξέρω τι να διαβάσω πλέον..

Τα νεύρα μου κουνέλια.

Πάω να δω την εκπομπή του Συρίγου για την Ευρωλίγκα στο σάιτ της ΝΟΒΑς, και κάθε 3 με 4 λεπτά κάνει αυτομάτως ανανέωση η σελίδα (βασικά το έχω στην ουσία προσέξει από την Πέμπτη, που το έκανε καθώς άκουγα το ηχητικό της μετάδοσης του ΟΣΦΠ με τους Χαρμάνηδες, αλλά δεν έδωσα σημασία). Τσεκάρω κι άλλα βίντεο, το ίδιο. Το αφήνω στην κεντρική, μια από τα ίδια. Δοκιμάζω άλλο μπραουζερά, δοκιμάζω άλλο πισί - σκατούλεν. Έχουν χαζέψει εκεί στην ΝΕΑ, ή να την πέσω στην Φόρθνετ...;

Συμβαίνει και σε άλλους ή να καλέσω τον Μαξ Φον Σίντοφ;

• Like 1

Φαντάζομαι ότι τη ζημιά την κάνει τούτο εδώ;

<meta http-equiv="refresh" content="180">

Refresh η σελίδα κάθε 180 δευτερόλεπτα. Ενδεχομένως να είναι σωστό για το main page, αλλά όχι για τις εσωτερικές σελίδες που όντως μπορεί κάποιος να παρακολουθεί ένα video.

Το ίδιο παθαίνω όταν παρακολουθώ πχ. στιγμιότυπα από το χθεσινό παιχνίδι στο Videos widgets κάτω δεξιά σε αυτή τη σελίδα.

Για Firefox μια βρώμικη λύση είναι να πας στο "about:config" και να ενεργοποιήσεις το

accessibility.blockautorefresh             -----> true

....καπετάν nzeppo, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα όταν σε είδα!

Με γλύτωσες από Ι5 και από επανεγκατάσταση λειτουργικού ίσως.

Βασικά ξεσκίστηκα να το ψάχνω σε 3 πισιά, γιοκ κοκό, οπότε τηλ. σε Φόρθνετ και εκεί κατέληξα σε μια τσούπρα που μου έλεγε (αφού άφησε κι αυτή ένα βίντεο για 2:26, όπως μου είπε, να παίζει απροβλημάτιστα - εμ βέβαια, ενώ εγώ της είχα πει για 3 με 4 λεπτά...Τί σκατά τρέχει γενικώς με τους ανθρώποι τελευταία δεν ξέρω, αλλά και χθες πήρα κάπου να ρωτήσω "έχετε συσκευασία που κάνει 1.50 ή 1.75; Διότι κάτι τέτοιο μου λέει είδε η δικιά μου και θέλω επιβεβαίωση" και ακούω εκείνη την τσούπρα να ρωτάει "Μαρία, έχουμε συσκευασία που κάνει 1.57;" και γενικά ρε παιδί μου, άλλα τους λες κι άλλα καταλαβαίνουν. Έχω διάφορα παραδείγματα...) για...αναβάθμιση του Φλας, κι ότι δεν τους έχει άλλος αναφέρει το συγκεκριμένο και ότι κοιτάει τις ρυθμίσεις της σελίδας κι ότι δεν βλέπει κάτι σχετικό και σούξου-μούξου/μανταλάκια...

Να πάρω τώρα να τους πατήσω κα'να χεσίδι ή όι...; Και κυρίως τον ευφάνταστο εντζινίαρ που σκέφτηκε αυτή την αυτόματη ανανέωση σε ένα σάιτ που βρίθει από βίντεα....Τί να πω γαμώ τα Μνημόνιά μου μέσα.

• Like 1

...ούτε που μου πήγε ο μυαλός για Αντώνη (τσκ-τσκ...). Ωραίος ρε Πατ. Εγώ βολεύτηκα ήδη βέβαια με την λύση του καπταnzeppoυ (και κρίμα που δε βλέπω να παίζει πρόσθετο και για Όπερα που κατά βάση τρέχω αλλά θα τη βγάλω με τον Φάιαρ όταν είναι να συριγιστώ) αλλά θα είναι καλή φάση για άλλους.

...εν τω μεταξύ, μόλις τώρα συνειδητοποίησα ότι ΔΕΝ το κάνουν οι νοβολαμογιατζήδες "για καλό" (που έλεγε ο καπτάν), ΑΛΛΑ για να...αυξήσουν τα βιούζ στις σελίδες τους (προφανώς μέρος του πανικού τους περί του τί θα γίνει που είναι "μέσα" κατά δεκάδες μύρια)...Μιλάμε για ξεφτιλοβλακεία που σπάει ταμεία ε. Ελπίζω να καταλάβουν σύντομα ότι πρόκειται για μογγολοειδές σκεπτικό και να το σταματήσουν.

Σπανουλης για διαμαντιδη απο γκαζετα

«Ο Διαμαντίδης είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης, έχει γράψει ιστορία σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Είναι λυπηρό να σταματούν τέτοιοι παίκτες και πιστεύω ότι θα μας λείψει αυτός ο ανταγωνισμός μέσα στο παρκέ και μόνο. Παρά τα όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί οι σχέσεις μας πάντα ήταν άριστες και όλα αυτά ήταν παιχνίδι των Media και μόνο.

Ο Δημήτρης για να πάρει μια τέτοια απόφαση σημαίνει πως είναι απόλυτα σίγουρος, όπως έκανε κι όταν ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Εθνική. Ισως θέλει να αφιερωθεί στη γυναίκα και τα παιδιά του. Είναι ένας παίκτης μεγαθήριο που δύσκολα θα ξαναβγεί. Θα περάσουν πολλά χρόνια για να ξαναβγεί Διαμαντίδης».

Διάβασε περισσότερα στο: Σπανούλης: «Θα περάσουν χρόνια για να ξαναβγεί Διαμαντίδης» | Μπάσκετ & Ολυμπιακός | gazzetta.gr

Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

• Like 1

Στην φαρσοκωμωδια (Νταρουσαφακα-Μακαμπι) που ειδαμε χτες η Μακαμπι εκανε ενα ΤΡΑΓΙΚΟ λαθος.

Το σκορ ειναι 65-65 και θελουν οι Ισραηλινοι να παει το ματς στην παραταση.

Και η Μακαμπι κανει την ΜΕΓΙΣΤΗ μ@λ@κια και κανει φαουλ!!!! Βαζει ο αλλος την μια βολη (χανει την αλλη επιτηδες ασφαλως...) και το παιχνιδι ουσιαστικα εχει τελειωσει, αφου αρκουσε οι Τουρκοι να μην κανουν φαουλ.

Αυτο που επρεπε να κανει η Μακαμπι ασφαλως, ειναι αμυνα με την βασικη προυποθεση πως σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν πρεπει να κανουν φαουλ. Ας τους αφηναν να βαλουν καλαθι...

Αν δεν εβαζαν καλαθι οι Τουρκοι πηγαινε παραταση.
Αν εβαζαν καλαθι (σκορ 67-65 δηλαδη) θα ειχε μια επιθεση η Μακαμπι και θα μπορουσε με διποντο να ισοφαρισει!

Ρεζιλευτηκαν για το τιποτα...

• Like 1

...ίσως όχι ακριβώς : αν τους άφηναν να βάλουν καλάθι, ποιός εγγυόταν ότι μέσα σε 20'' θα μπορούσαν να ανταποδώσουν;

Συν τοις άλλοις, οι Νταρουσαφακατζήδες θα τους κάνανε οπωσδήποτε φάουλ καπάκι, και ποιός εγγυόταν ότι θα βάζανε οι Μακκαβαίοι ΚΑΙ τις 2 βολές που χρειαζόντουσαν...;

Ίσως λοιπόν στην Μακ ελπίζανε (κάτω από την γενική οδηγία που σαφώς δόθηκε "προς θεού μη φάμε καλάθι") να μην ΣΦΥΡΙΧΤΕΙ το πιθανό φάουλ. Ή έστω ο Πνίνι που το έκανε, να είχε στο μυαλό του αυτό ακριβώς. Διότι προφανώς δεν ήταν εσκεμμένο το φάουλ.

Πιο πολύ karagözιλίκι βλέπω από τους Τούρκοι εγώ πάντως, που...επιμένανε να κάνουνε φάουλ (...;!), λες και οι Μάκηδες υπήρχε περίπτωση να ευστοχούσανε θεληματικά....Δηλαδή έλεος, ΑΝ πήγαινε το παιχνίδι παράταση, θα επιβίωνε αυτός με τα λιγότερα προβλήματα στα φάουλ. ΤΟΣΟ, ΔΕΝ τους έκοβε....;!

(...και κοντέψανε να χρεωθούν και "αντιαθλητικό" κι όλας.........! Δηλαδή με συνέπεια να μείνει η μπάλα περισσότερο στα χέρια της Μακ. Έλετοστ.)

Σε κάθε πάντως περίπτωση, οι Ισραηλινοί πληρώσανε το εντός παιχνίδι, όπου οι Τούρκοι τους νταρουφάκεψαν. Και αφού φτάσανε να ελπίζουν "στην παράταση" χθες, ήταν άξιοι της μοίρας τους. Σιγά που θα καταφέρνανε δηλαδή στον εξτρά χρόνο, αυτό που δεν κατάφεραν σε ολόκληρο παιχνίδι και ήταν συνέχεια πίσω...Χαμένοι από χέρι ήταν.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...