xgol Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Σωστός, και πρέπει να αναφέρουμε έναν παίκτη που άλλαξε τελείως τον τρόπο παιχνιδιού του στον ΟΣΦΠ, βελτιώθηκε θεαματικά και ανέβηκε πολλά επίπεδα σαν παίκτης παίζοντας δίπλα σε Σπανούλη Πρίντεζη και λοιπούς - τον Λοτζέσκι. Γι αυτό και πρέπει ο Παο να αποκτήσει έμπειρους παίκτες και να σταματήσει να βαφτίζει βασικό τον κάθε μέτριο. Υ.Γ. Προφανώς για τον Αγραβάνη αστειεύεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 ...άλλο πάλι αυτό. Σε χαλάει δηλαδή ο Αγραβάνης ρε Χρήστο...;! Όσο για τον ΠΑΟ, γενικό ρησέτ πρέπει να κάνει και να σταματήσει να προσπαθεί να κουβαλήσει δύο μπάλες με την ίδια παλάμη. Το οποίο δεν σημαίνει "να πάρει έμπειρους παίκτες" όπως λες, αλλά να ξαναθέσει πορεία, γιατί έχει πάρει λάθος εδώ και χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Ο Αγραβάνης είναι κλαρινομπετόβλακας. Φυσικά και με χαλάει αν δεν αλλάξει νοοτροπία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δεν ξέρω για τα κλαρίνα του, αλλά μικρό παιδί είναι κατά τ' άλλα. Πομονή, θα στρώσει. Ταλέντο και γαμώτο έχει όμως (απρόσμενα μάλιστα) μπόλικο. Νοτ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Φυσικά και έχει ταλέντο. Δεν είναι το σημαντικότερο όμως αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Γαμώτο και στανιό, ναι. Sure. Το ταλέντο του που είναι ακριβώς; Γιατί αν το είδατε εσείς να το δω και εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrpink Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Και κανάλι στο YouTube για να κατεβάζετε Ευρωλίγκα σε HD κι αγγλικά https://www.youtube.com/channel/UCrkYJL9l07rIemjhwaDIXGQ/videos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Και κανάλι στο YouTube για να κατεβάζετε Ευρωλίγκα σε HD κι αγγλικά https://www.youtube.com/channel/UCrkYJL9l07rIemjhwaDIXGQ/videos Να μια ωραία ιδέα για XBMC/Kodi addon, στα πρότυπα του Football Replays, NBA Replays κλπ. HD αγώνες Ευρωλίγκας σε μαγνητοσκόπηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Γαμώτο και στανιό, ναι. Sure. Το ταλέντο του που είναι ακριβώς; Γιατί αν το είδατε εσείς να το δω και εγώ. Προσωπικά δεν τον έχει πολυπάρει το μάτι μου μέχρι τώρα στη σαιζόν, αλλά πέρσι για κάποια ματς τον πήρε και τον παραπήρε. Σωστές κινήσεις και επιλογές και κυρίως σε συνδυασμό με τόλμη. Τώρα μη ρωτάς πού-πότε, δε θυμάμαι. Ευρωλίγκα ήταν πάντως και μου είχε μάλιστα κάνει εντύπωση γιατί τον έκοβα φατσικά για πολύ φλωρουά, μέχρι τότε. Τώρα ντάξει, δεν λέω ότι είναι Ο ταλένταρος που όλοι περιμέναμε στη χώρα, αλλά διέκρινα ότι και του κόβει, και το έχει και δε φοβάται να το δείξει. Ολίγον παπανικολάφαση δηλαδή. Τώρα πόσο θα εξελιχθεί δεν έχω ιδέα, αλλά από ποτένσιαλ μια χαρά είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Το ταλέντο είναι αυταποδεικτο. 2,09 με πολύ καλό σώμα, διπλοθεσιτης, τσαγανο και υποφερτό σουτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 ..και για να μη μας λέει τρόμπες ο Μχλς, Μχλ, τον είδα όπως είπα πέρυσι αρκετές φορές, να παλεύει στο ζωράφ, να νικάει, και δη με έναν τρόπο που έδειχνε ωριμότητα, εμπειρία, μπασκετοσύνη, εξυπνάδα, κωρτ βίζιον (κι ας λέει ο Χρήστος για βύζιον) κτλ. Είτε επρόκειτο για ρημπάουντ (και δη επιθετικά), είτε επρόκειτο για παιχνίδι με την μπάλα, χωρίς την μπάλα, με τζατζίκι, χωρίς κρεμμύδι εντ γουατνότ. Και από σουτ τα ίδια : το "υποφερτό" που λέει ο Χρήστος - και κάτι παραπάνω θα έλεγα εγώ. Γενικά έδειχνε να ξέρει πού πώς πότε να κάνει αυτό που έπρεπε να κάνει, και κυρίως σε συνδυασμό με το περί ου ο λόγος τσαγανό. Και όχι με έπαρση, αλλά με τσαγανό προσγειωμένο. Σχετικά γρήγορος και αποτελεσματικός σε όλα. Και versatile, πράγμα που δείχνει νιονιό και ταλέντο (και χαρακτήρα - αντί να το παίζει ρομποτάκι του κόουτς). Αυτά μου έχουν μείνει από πέρσι, και μόνο ελάχιστες στιγμές που δεν έκανε κάτι καλά. Σε λίγους χρόνους βέβαια, και όχι τίποτε 20αλεπτα. Πράγμα που από την άλλη τον κάνει ακόμη καλύτερο, γιατί δεν έδειχνε να χρειάζεται τρία τέρμενα για να μπαίνει στον ρυθμό. Ακόμη κι αν ήταν σουτ απ' έξω (και μάλιστα με νηφάλιες επιλογές κι όχι αεροπατεράδικα). Γενικά λοιπόν, από πέρσι εγώ έχω πολύ θετική εντύπωση. Το ελάχιστο που τον πήρε το μάτι μου φέτος, δεν είδα κάτι ιδιαίτερο είναι η αλήθεια. Και διάβασα και για κόντρες με Σφαιρό και λοιπά. Δεν ξέρω τί θα απογίνει, αλλά με την κορμάρα που έχει, θέλω να πιστεύω πολύ δύσκολα θα χαθεί. Είτε διατηρήσει την κλαρινομπετοβλακοσύνη που του απέδωσε ο Χρήστος, είτε στρώσει που φρονώ εγώ. Αντίθετα, από αυτόν περιμένω/πιστεύω θα έχει πολύ καλή εξέλιξη σε 1-2 το πολύ χρονιές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 To ερώτημα είναι πάντως γιατί δε κινήθηκε ο Παο για τον Αθηναίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Γιατί να κινηθούμε για τον Αθηναίου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 ...και γιατί να μην κινηθείτε δηλαδή...; (Χρήστο, η σειρά σου πάλι :ρ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrpink Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 ΑΕΚ στο acestream 463d18c895bb100435540ba3a81338a090ef0d75 (HD) 12eb572f5f0ec049cb15eb8d7892065c3038d7a3 (SD) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις