Προς το περιεχόμενο

Euroleague Basketball

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...

Ολυμπιακός '15-'16 λοιπόν, και με αυτό το ρόστερ οι προσδοκίες παραμένουν υψηλές. Κοιτάξτε να δείτε που ο Αθηναίου θα μας κάνει να ξεχάσουμε τον Σλούκα...

http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Olympiakos/mia-prwth-geush-apo-ton-neo-olympiako.3675959.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θέμα χρόνου να φύγει απο τη ζωή ο Νέιτ Χάφμαν :( :(

Ο 40χρονος παλαίμαχος σέντερ-θρύλος της Μακάμπι, Νέιτ Χάφμαν αποκάλυψε σε τηλεοπτική συνέντευξη στο Ισραήλ πως έχει καρκίνο σε τελικό στάδιο, συγκλονίζοντας με τη δήλωση πως «είναι θέμα χρόνου να φύγω...».Το 2001 ο Χάφμαν είχε κατακτήσει την Σουπρολίγκα με την Μακάμπι, με τη νίκη στον τελικό επί του Παναθηναϊκού. O 40χρονος πλέον Αμερικανός εξήγησε πως πάσχει από καρκίνο στον πνεύμονα, που έχει κάνει μετάσταση σε νεφρά και συκώτι! Ως εκ τούτου ανέφερε «η κατάστασή μου είναι σε τελικό στάδιο και μη ανστρέψιμη. Είναι απλώς θέμα χρόνου να... τελειώσει». H Mακάμπι έγραψε στο λογαριασμό της στο twitter «Στέλνουμε τις βαθύτερες και καλύτερες ευχές μας στον Νέιτ Χάφμαν, έναν από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία μας, στη μάχη με την αρρώστια του. Κουράγιο μεγάλε. Προσευχόμαστε για τον Νέιτ». Δυστυχώς η κατάσταση όμως είναι μη αναστρέψιμη.

http://www.basket247.gr/index.php/home/stoixima/item/9669-thema-xronou-na-fugei-apo-ti-zwi-o-neit-xafman-video

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Πότε αρχίζει η ευρωλιγκα?

Αύριο. Συνδρομές στο νέο Euroleague TV site:

http://www.euroleague.tv/packages?type=0

Με early bird προσφορά 71 ευρώ τη σεζόν (-10% μέχρι 23/10). Υπερδιπλάσια από τα 30κάτι που πλήρωσα πέρσι αλλά και τι να κάνουμε. Όχι-δεν-θα-βάλω-Nova και απ' ότι κατάλαβα ακόμα και τα κανάλια που υποστηρίζονται από τα (πλερόκο) offsidestreams και σία δεν πολυδείχνουν Ευρωλίγκα ή έχουν ελάχιστους αγώνες (ελπίζω να κάνω λάθος). Τους περισσότερους αγώνες τους έχουν κάτι εντελώς άκυρα κανάλια.

Ωστόσο όλες οι προσπάθειές μου να πληρώσω για τη συνδρομή στέφθηκαν από απόλυτη αποτυχία, καθώς δεν έγινε δεκτή καμία κάρτα. Ούτε πιστωτικές, ούτε debit, ούτε virtual prepaid ούτε τίποτα. Ειδικά με τις τελευταίες δεν είχα πρόβλημα ούτε σε Steam key sites. Στην Euroleague όμως δεν παίζουν με τίποτα. Αν κάποιος ξέρει κάτι περισσότερο ας μας πει...

• Like 1

εγω πληρωσα 40κατι και πηρα συνδρομη eurosport (παρολο που εχω και δορυφορικη, αλλα επειδη δεν πιανει το χερι μου παλι θα τα σκαγα σε τεχνικο για να βλεπω στις μοιρες που παιζουν τα eurosport), anyway, για να βλεπω eurocup, mls και κανα τενις ενιοτε,

καταφερα κι εκανα πληρωμη (δεν το περιμενα...) μεσω paypal και καρτα enter visa (το balance παντως δεν ειχε 40 ευρω, τα τραβηξε απο την καρτα!!! )

τελος, για euroleague.tv διαβασα χθες, αλλα επειδη ειμαι οριζοντια και καθετα αντιθετος με το geoblocking,

ευχαριστω, αλλα δεν θα παρω, δεν γουσταρω να πληρωνω συνδρομη (και τετοια συνδρομη μαλιστα, εστω 63 μειον την εκπτωση) και

να αναγκαζομαι να ριχνω την ποιοτητα για να βαλω το ρδελοπου το hola ή το zenmate ή δεν ξερω κι εγω τι για να δω την ομαδα μου,

επειδη τυγχανει να παιζει εκεινη την ωρα η ομαδα μου και στην nova!!! και τι με νοιαζει εμενα τι κανει η nova;

εγω αγοραζω ενα προϊον που δεν μου παρεχει αυτο για το οποιο το αγορασα!

ειναι, οπως εγραφε ενας που διαβασα στο νετ σαν να πηγαινεις σε πιτσαρια και να σου λενε:

"λυπουμαστε κυριε, αλλα απαγορευεται να σας πουλησουμε πιτσα"!!

ε, οχι, στα τσακιδια, θα βλεπω οτι μου παρεχει η ερτ και ο τουρκος, δωρεαν και απλοχερα

τους εστειλα και email και μου ειπαν οτι το ματς δεν θα ειναι διαθεσιμο ουτε on demand για 48 ωρες μετα!!

εντωμεταξυ επειδη ειχα συνδρομη και στο livebasketball.tv καταληγεις να παιζει καλυτερα το "κλεμμενο" και στριμαρισμενο λινκ παρα το δικο σου που το πληρωνεις γιατι βλεπεις μεσω της παπαριας του hola

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι το geoblocking όντως είναι ένα θέμα, αλλά επειδή έχω αγγλικό VPN λόγω δουλειάς δεν το έχω ποτέ στο νου μου όταν προτείνω το Euroleague TV σε γνωστούς. Οπότε μόλις αρχίσουν τα πρώτα προβλήματα (βλ. παίζει ελληνική ομάδα στη Nova) θυμάμαι εκ των υστέρων να τους πω ότι "εχμ, υπάρχει ένα προβληματάκι βέβαια που δεν σας το είχα αναφέρει"... B)  

Τα ίδια που γίνονται και με laola και άλλα παρόμοια site.

Το κακό με το Livebasketball.tv ήταν ότι δεν χρησιμοποιούσε το geolocation μόνο για το αρχικό authentication αλλά έκανε και περιοδικά check. Οπότε δεν αρκούσε να μπεις απλώς με μη-ελληνική ΙΡ ακόμα και από άθλιο proxy. Έπρεπε να έχεις καλό και σταθερό VPN καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Εμένα μου έπαιζε μια χαρά ακόμα και με 4 "HD" streams ταυτόχρονα (το HD σε εισαγωγικά αφού δεν ήταν high definition της προκοπής αυτό το πράγμα, ούτε στο μέγιστο bitrate). Φαντάζομαι και φέτος τα ίδια θα γίνονται.

Αν έχει τους αγώνες το Eurosport τότε ίσως κάνουμε κάτι, αφού πιάνω κάμποσα από τα κανάλια του τζάμπα στο Kodi. Αλλά σε ό,τι tv guide κοιτάξει, δεν θυμάμαι να είχα δει κάτι για Eurosport. Μάλλον έκανα λάθος αφού εδώ έχει αρκετό πράμα. Τεσπά, θα δοκιμάσω σήμερα και βλέπουμε. Το πολύ πολύ να πληρώσω κι εγώ για συνδρομή σε αυτούς. Καλύτερα 40 παρά 70φεύγα (που ούτως ή άλλως δεν γίνεται να τα δώσουμε, τους έστειλα και email σήμερα να ρωτήσω μπας και βάλουν κι άλλα payment methods, αλλιώς ας την ξεχάσουν την Ελλάδα).

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 1

τι προβληματακι μωρε, προβληματαρα ειναι γιατι:

1) το ματς της αλλης ελληνικης το δειχνει και η ερτ, αρα τι να το κανω;

2) τα λιμα/σαπακια/αλλες ομαδες τις βλεπω κι απ τον τουρκο, αλλα δεν ειναι το ιδιο το ενδιαφερον, οσο και πορωμενος να ειναι καποιος με το μπασκετ και να βλεπει ματς με το κιλο, αλλο ειναι να βλεπεις μπαρτζωκα - παναθα κι αλλο νταρουσαφακα - σασσαρι, πως να το κανουμε;

• Like 1

Ήρθε και η απάντηση από το site της Ευρωλίγδας:

At this time the only option to purchase is with credit card, please continue to check the website for payment option updates.

Μας φώτισαν. Γι' αυτό:

- Raspberry Pi2

- Openelec

- Sportsdevil addon

- Sopcast stream (έστω και στα ρώσικα)

- ΤΣΣΚΑ - Μακαμπί (που έλεγε και ο συχωρεμένος ο Φίλιππας) σε αξιοπρεπή ποιότητα, πάνω από 1,5MBps, χωρίς να χάνει καρέ

...και να πάνε να πνιγούν.

Φαινόταν από το ημίχρονο, δεν τράβαγαν καθόλου. Ωστόσο περίμενα ότι λόγω εμπειρίας και μόνο, κάποια στιγμή θα έπαιρναν κεφάλι και κουτσά στραβά θα καθάριζαν τον αγώνα. Τελικά όμως...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...