DosCanones Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Ανοιξα ηχο σε ημιτελικο Ευρωλιγκας κι ακουω για "κομπιουτερ που συντονιζονται ξανα ( ; )" και για Αρντα Τουραν. Next level, Tσουκαλας σπικερ κρατικου καναλιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Λογικά η Ρεάλ θα το πάρει με άνεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Ανοιξα ηχο σε ημιτελικο Ευρωλιγκας κι ακουω για "κομπιουτερ που συντονιζονται ξανα ( ; )" και για Αρντα Τουραν.<br>Next level, Tσουκαλας σπικερ κρατικου καναλιου. Γενικά οι σπίκερ στην κρατική ειναι ένας κι ένας.. Προχθές στο μπερναμπεου ο άλλος έλεγε ότι βγαίνανε μπαλιές στην weak side και στα μαρκαρίσματα είχανε πολλά τσεκαρισματα. Αφού δεν ζήτησε και βολές σε κανένα φάουλ, καλα να λέμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Διαιτησία σφαγείο για την Φενερ. Αναπολήσαμε τον la mo(u)nica. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Λογικά η Ρεάλ θα το πάρει με άνεση. Λογικά είσαι άλογος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Και εσύ φοράδα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sl028 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Γενικά οι σπίκερ στην κρατική ειναι ένας κι ένας.. Προχθές στο μπερναμπεου ο άλλος έλεγε ότι βγαίνανε μπαλιές στην weak side και στα μαρκαρίσματα είχανε πολλά τσεκαρισματα. Αφού δεν ζήτησε και βολές σε κανένα φάουλ, καλα να λέμε Ο Οθέλο με το έτσι θέλω και ο Σλούκι Λουκ είναι τα κορυφαία. Κι ο άλλος ο δικός σας ο μακρυμάλλης όμως δεν πάει πίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 ΟΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ Η ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΑΝΓΚΙΝΙΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΙΤΣΚΟΚΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΟΟΥ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΟ ΛΑΓΩΝΙΚΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΩΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΟΟΥ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DosCanones Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Το κακο ειναι οτι αυτοι διαμορφωνουν αποψεις. Βλεπε θρεντ γαυρων που λεγανε οτι τους σφαζει η διαιτησια λογω βολων. Το ελεγε ο Ιωαννου στον αερα, αρχισαν να το αναμασουν και οι γαυροι. Κερδισε τελικα η υπερηχητικη ομαδα, κανεις δε θυμαται τις 18-2 βολες για τις οποιες κοντεψε να πεσει το ιντερνετ χθες. Περα απο τη σφαιρα του γραφικου (και εκνευριστικου επισης) στην οποια ανηκουν και οι 2, ειναι επικινδυνοι. Αποριας αξιο για ποιο λογο εχουν δουλεια. Και πες ο Χατζηγεωργιου σκαμπαζει τα βασικα, εχει και το λεγειν, εχει και προυπηρεσια. Μα ο αλλος δεν εχει ιδεα απο μπασκετ, ουτε τους κανονισμους δε γνωριζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μιλάει για κλάμα προς τους διαιτησία των final4, βαζελος. Τα 'χουμε δεί όλα σ αυτή τη ζωή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DosCanones Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Πες μας για τις εκ των εσω σου πληροφοριες οτι ο Σπανουλης τελειωνει απο τον ΟΣΦΠ οσονουπω τον Οκτωβρη του 2014 κι ασε για το τι μιλαω εγω, γιατι ουτε που πηρες χαμπαρι τι εγραψα. Μετα πες μας και για την εξαιρετικη σεζον του Μαυροκεφαλιδη. Α, και δεν ειμαι βαζελος, ειμαι ΑΕΛ στο ποδοσφαιρο , μη οπαδικης προτιμησης στο μπασκετ (και Ολυμπιακος αν κερδισετε τη Ρεαλ) κι εθνικη ελλαδος στο βολει. Δε θα αλλαζει μονο ο xstreamgamer ομαδες καθε μηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Eίσαι μπαναρισμένος permanent απο αυτό το φόρουμ. Για κάποιο λόγο προφανώς. Δε θα ασχοληθώ αλλο μάζί σου, σκέψου όμως οτι ε΄χεις αποβληθεί απο αυτή την κοινότητα και γλειφεις εκεί οπου σε φτύνουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 http://www.contra.gr/Basketball/Europe/Euroleague/cskamoskva/to-rantevou-tsska-omprantovits-kai-h-mythikh-protash.3473802.html Παπατζίδικο σάιτ (από το κόντρα πήρε την είδηση τελικά) αλλά γνωρίζοντας τους Ρώσους τόσα χρόνια και το πόσο θα έσκασαν απ' το κακό τους, μου φαίνεται ότι θα μπορούσε να είναι αλήθεια. http://www.sportdog.gr/sports/mpasket/article/287975/bomba-mythiki-protasi-se-omprantobits-apo "Η αλήθεια είναι πως όταν διαβάζεις τέτοια ρεπορτάζ, μένεις με το στόμα ανοιχτό! Aν όντως γίνει πράξη αυτό που έμαθες, θα πρόκειται για μία κίνηση που θα προκαλέσει σεισμό στην μπασκετική Ευρώπη... Και, ίσως, να ανατρέψει τα δεδομένα στον χώρο του αθλήματος, για πολλά χρόνια! Γιατί όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το Contra, χθες Σάββατο έγινε επαφή μεταξύ ανθρώπων της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και του Ζοτς, για να κατατεθεί πρόταση συνεργασίας! Προσοχή: Όχι για να γίνει ο Ομπράντοβιτς πρώτος προπονητής στη ρωσική ομάδα! Σε αυτή τη θέση, άλλωστε, υπάρχει ο Δημήτρης Ιτούδης και οι άνθρωποι της ΤΣΣΚΑ είναι απόλυτα ικανοποιημένοι μαζί του. Η πρόταση προς τον Ζοτς, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, ήταν για να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή και, στην ουσία, να πλαισιώσει τον Ιτούδη! Μάλιστα, η πρόταση που του έγινε ήταν της τάξης των τριών εκ. ευρώ ετησίως! Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να απαντήσει ο Ομπράντοβιτς και αν θέλει να αποσυρθεί από τους πάγκους... Αλλά σε τέτοιες προτάσεις, δεν λες εύκολα όχι... Μπορείτε να φανταστείτε την παντοδύναμη και πάμπλουτη ΤΣΣΚΑ Μόσχας να έχει ένα ρόστερ γεμάτο παιχταράδες, έναν από τους καλύτερους Ευρωπαίους προπονητές στον πάγκο της και τον Ζοτς σε ρόλο τεχνικού διευθυντή;" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DosCanones Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Eίσαι μπαναρισμένος permanent απο αυτό το φόρουμ. Για κάποιο λόγο προφανώς. Δε θα ασχοληθώ αλλο μάζί σου, σκέψου όμως οτι ε΄χεις αποβληθεί απο αυτή την κοινότητα και γλειφεις εκεί οπου σε φτύνουν.Εκει που τελεωνουν τα υποτιιεμενα επιχειρηματα αρχιζουν τα αλλα λογοα να αγαπιομαστε.Επισης ειμαι νεο μελος στο φορουμ. Σε καθε περιπτωση οσο κι αν σε ποναει ο permabanned κι εσενα, δεν με αφορα, βρες τον και πες του τα. Αν εχεις καποιο θεμα με εμενα, μπορεις να απευθυνθεις στους αρμοδιους. Μεχρι τοτε 0 επιχειρηματα για αυτο που εγραψα πιο πανω περι σπικερς , κοντρα για την κοντρα επειδη βλεπεις τα φαντασματα του permabanned μμπροστα σου και εν τελει πολυς πονος για μελη που δεν μπορουν να κανουν ουτε login. ΥΓ. Ως νεο μελος να διευκρινησω οτι ειμαι αρρεν γιατι φημες λενε οτι αν δεις γυναικα στο φορουμ αυτο ορμας με κατι ¨περιεργα¨ pms αναζητωντας συντροφια (Koritsi_gia_pc confirms). Σου ευχομαι να την βρεις γρηγορα παντως! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Πάλι άθλια μετάδοση θα έχουμε. Χάλια. Με 100% σήμα και όλο σπασίματα η εικόνα. Το κάνει γενικά, ή εγώ έχω θέμα με τον δέκτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις