washcloud Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 To είπαμε για Φενερ εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα. Ούτε σεντερ λείπει ούτε πλευ μείκερ ούτε τίποτα. Καλά για break λέγαν και οι περισσότεροι δημοσιογράφοι. Απορώ, ένα ματς της Φενερ είχαν δει τον τελευταίο μήνα? Sweep φυσικά και final4. ...τί ωραία που τα λες ρε Χρήστο όμως... Αλίμονο αν δεν πέρναγε Φ4 η Φενέρ φέτος. Το θέμα είναι τί θα κάνει ΕΚΕΙ. Και προσωπικά, ούτε για πιο πριν με έπεισε, ούτε που πέρασε την "ασόβαρη" Μακάμπι (έστω και με 3-0), ούτε με πείθει για το ότι μπορεί να πάρει ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ. Για αυτό λέγαμε, όχι για το αν μπορέσει να περάσει το Τ8. Να δω Ερντέν/Σαββάς να παίζουν, όχι "καταπληκτικά", αλλά ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΟΤΕ (όπως και να δω τον Γκούντελοκ άχαστο), και μετά ναι να βγάλω το καπέλο μου και σε αυτούς, και στον Ζοτς, και σε εσένα. Επίσης, τον Ζήση, ΑΚΟΜΑ τον θεωρείς "τίποτα ιδιαίτερο" σχετικά με την ανάκαμψη της Φενέρ, από τότε που εντάχθηκε; Αναρωτιέμαι. Τεσπα, επειδή παίρνει και εμένα η μπάλα, εγώ έλεγα ότι το να μην μπει Τ8 η Φενέρ, θα ήταν "αδιαννόητο" για φέτος. Το να περάσει στο Φ4, θα ήταν το λιγότερο που θα όφειλε να έκανε, και κανείς δεν έπρεπε να της προσάψει τίποτα, κι ας τερμάτιζε μετά 4η στο Φ4. Και ότι αυτό νομίζω ότι θα κάνει κι όλας, ως πιο πιθανό. Ότι "ξεπέρασε" κατά κάποιον τρόπο τον εαυτό της, με 3-0 στο Τ8, ναι το θεωρώ απρόσμενη υπέρβαση από τη μια - από την άλλη ΠΑΟ υπολογίζαμε να είχε ως πιο πιθανό αντίπαλο, και εκεί δεν θα ήταν, νομίζω, ίδια τα πράγματα...(Διότι καλοί οι ψηλοί της Μακ κι ο Πάργκο, αλλά με τους "παλιούς" συν Παππά στον ΠΑΟ, δεν νομίζω ότι θα καθάριζε έτσι εύκολα στο ΟΑΚΑ τουλάχιστον). Θα δούμε, αν είναι "οφθαλμαπάτη" (βασικά πολύ νέα ΑΚΟΜΗ) η Φενέρ για να πάει τελικό (ούτε καν αυτό δεν υπολογίζω - πόσο μάλλον να τον πάρει), ή όχι. Και τότε θα κάνουμε λογαριασμό. Εγώ μέχρι τότε πάντως, έχω τις αντιρρήσεις μου για την "αξία" της. Σταματήστε να διαβάζετε δημοσιογραφους ακριτα και προσπαθήστε να δείτε μπάσκετ. ...σοβαρά τώρα, τόσο καιρό που μας ξέρεις, νομίζεις ότι ΑΠΛΩΣ "μεταφέρουμε" ότι διαβάζουμε από τρίτους, κι ότι (στην ουσία) κρίση δική μας (λάθος ή σωστή είναι άλλο θέμα), ΔΕΝ έχουμε..........; Προσωπικά πάντω, να ξέρεις ότι ΕΧΩ συνείδηση ότι δεν "μεταφέρω" κανέναν (ούτε καν "ασυνείδητα" δηλαδή). Αν τυχαίνει να συμπέφτουν οι απόψεις μου/η οπτική μου/η κρίση μου με τον οποιονδήποτε, είναι απλά σύμπτωση απόψεων. Και νομίζω ότι η πλειονότητα των 3-4 "σοβαρών απόψεων" που ποστάρονται εδώ, είναι στην ίδια φάση με εμένα (όχι ότι λέμε τα ίδια ακριβώς πράγματα, αλλά ότι έχουμε δική μας κρίση). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Αα ναι, γιατί αν έκανε το 3-1 και όχι 3-0 θα αναιρουσε ότι είναι πολύ καλή ομάδα. Θα σήμαινε ότι δεν έχει pg center και ο ομπραντοβιτς δεν ξέρει τι παίζει. Σταματήστε να διαβάζετε δημοσιογραφους ακριτα και προσπαθήστε να δείτε μπάσκετ. Kι αφου ησουν σαφης δειχνοντας μας τις προβλεψεις σου για sweep της Φενερ, δειξε μας τωρα ποιος ειπε οτι η Φενερ δεν εχει ομαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 wash αν η Εφές παίζει στα ίσα και χάνει και λόγω διαιτησίας από την Ρεαλ εκτός έδρας όπως γίνεται σε αυτή την φάση η Φενερ θα την κερδίσει αρκεί να είναι στοιχειωδώς ευστοχος κάποιος από τους Γκουντελοκ Μπογντανοβιτς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 ^...ακριβώς αυτό πιστεύω, ότι λόγω "απειρίας" η Φενέρ δεν θα κάνει νίκη στη Μαδρίτη, γιατί απ' τη μια οι..."ψηλοί" της θα δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό και οι σκόρερ που ανέφερες θα ξεφουσκώσουν... Θα δείξει βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pankar95 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Λολ είδατε το παιχνίδι της Εφες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Τσούκου. Για πες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pankar95 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Ο Τζάννινγκ, στο καλύτερό του παιχνίδι χτες, είχε πάρει μόνο ένα σουτ την 4η περίοδο. Μετά η Ρεάλ ισοφαρισε απο -13 και στο τέλος η Εφές δεν μπορούσε να βάλει σουτ με τίποτα μέχρι που ο ίδιος πήρε το μπαζερμπίτερ και καθάρισε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 http://www.matrix24.gr/2015/04/pao-prostimo-mamouth-gia-tis-apiles-giannakopoulou/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 ...τόσα χάπια βγάζει ο πούστης, χάθηκε να του χώσει κανείς από το περιβάλλον του ένα Λεξοτανίλ στο στόμα; Γιατί με τα Μπλεξοτανίλ που καταναλώνει, μόνο ζημιές θα συνεχίσει να κάνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Τωρα ειδα πως καραφλιασε ο Κριστιτς! Δε το χα παρει χαμπαρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosFE Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μετα την νικη του Ολυμπιακου, πιστευω θα γινει καλο παιχνιδι και στο ΡΕΑΛ - ΦΕΝΕΡ! Για να δουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Άσχημο παιχνίδι το απογευματινό. Ηττούδης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μετα την νικη του Ολυμπιακου, πιστευω θα γινει καλο παιχνιδι και στο ΡΕΑΛ - ΦΕΝΕΡ! Για να δουμε.. Και σε αυτό, οι Ρώσοι θα χάσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Λολ τι κάνουν οι Ισπανοί στο τρίποντο! Εν τω μεταξύ χωρίς τις τεχνικές θα το είχαν φέρει κατω απο τους 10 τωρα οι Τούρκοι και θα μπορούσαν να το διεκδικήσουν Τι σου κάνουν τα νεύρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Με καλη διαιτησια και χωρις νευρα θα μπορουσε να γυρισει το ματς αν και η ρεαλ το πηγε στο χαλαρο απο ενα σημειο και μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις