Προς το περιεχόμενο

Euroleague Basketball

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λολ απο το ημίχρονο 30. Να την χαιρεστε τρακης και Ιβάνοβιτς. Δυο μεγαλα μυαλά συναντήθηκαν. Ο ηλίθιος και ο πανηλιθιος.

Όλα τα λεφτά η διαχείρηση του Λαουάλ. Στον -δεν πέρασα ιατρικα- Ράιτ καλυτερα φέρθηκαν. Και οι δυο περίσσευαν απο το βαθύ μας ρόστερ.

Τρακη του χρονου παλι reset στην ομαδα. Ξέρεις εσύ.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χωρις προπονητη σημερα(κι απο εδω και περα) θα παιζαμε σαν ομαδα........με αυτον τον προπονητη που εχουμε δυστυχως μεχρι το τελος της σεζον η ομαδα θα διαλυθει τελειως.

Περιμενα οτι θα χασουμε με 20-25 ποντους αλλα οχι οτι θα χαναμε με 30 απο το ημιχρονο.

Αν δεν συμβει κατι απιθανο στο 2ο ημιχρονο η διαφορα θα ξεπερασει τους 50 ποντους.

Καλα νταξει δεν ειναι και για καταστροφη. Προφανως πολυ βαρυ σκορ σηκωνει χαβαλε , αλλα μιλαμε για σειρα αγωνων. Δυσκολα θα ξανακανετε τετοια εμφανιση

ΛοΛ ρε!

Οτι καλύτερο έχουμε τα τελευταία χρόνια στην μετά Ζοτς εποχή,μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπους σε ένα σωρό αγώνες δίνει και την ψυχή του και τον κατηγορείς επειδή δεν αποδίδει τώρα σε αυτό το τσίρκο του Ντουσκο;

Από όλους αυτούς ο Γκιστ είναι το πρόβλημα;

Δεν τον βγάζω άχρηστο σαν παίκτη,ίσα ίσα τον εκτιμώ και μου αρέσει πολύ απλά δεν καταλαβαίνεις το σκεπτικό που το λέω και δεν με ενδιαφέρει να στο εξηγήσω τώρα,απλά τη γνώμη του λέει ο καθένας,αν ήταν να συμφωνούμε όλοι σε όλα θα είμασταν ρομπότ.

Ο παππάς είναι ακόμα ταλέντο; Λολ. Αυτος είναι και ο βασικός λόγος που δεν μπορείτε να χτισετε κορμό.

Ο καλυτερος μας παιχτης (και) σημερα εντωμεταξυ. Διανα .

Ο παππάς είναι ακόμα ταλέντο; Λολ. Αυτος είναι και ο βασικός λόγος που δεν μπορείτε να χτισετε κορμό.

Εντάξει ας τον πούμε νέο σε ηλικία παίκτη με ταλέντο που υπόσχεται ΄΄καλή΄΄ καριέρα.Μην κολλάτε στις λέξεις.

Ο καλυτερος μας παιχτης (και) σημερα εντωμεταξυ. Διανα .

Αυτό λέω τον καλύτερο σας παίχτη τον θεωρείτε ταλέντο για το μέλλον. Αντί να χτισετε πάνω τους απλώς τους έχετε να συμπληρώνουν το ρόστερ και όταν παίζουν καλά παίρνουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Ή χτίστε πάνω τους ή συνεχίστε με ρολιστες τυπου μασιουλις και άλλους μεσήλικες..

Στον Ιβανοβιτς  πεστα, του οποιου εισαι και φαν, τι τα λες σε μενα; Εγω του 'δωσα 5 λεπτα στο ΟΑΚΑ με την Αλμπα ενω ειναι μακραν ο καλυτερος παιχτης της ομαδας απο τοτε που γυρισε απο τον τραυματισμο; Εγω βαζω τον Μπλουμς 20 λεπτα; Εγω βαζω τον Σλοτερ 30 λεπτα; Τον 32χρονο Μπατιστα 30λεπτα; Και τον Μαυροκεφαλιδη αντιΜπατιστα; Περι μεσηλικων ο λογος.

Αλλα ειμαι 100% βεβαιος οτι το σχολιο σου δεν αφορουσε την διαχειριση που κανουμε στον Παππα, αλλα τον ιδιο τον Παππα, στον οποιο βγαζεις χολη απτην μερα που τον αποκτησαμε.

Καλα για το σχολιο με τον Μασιουλις γελασα. Εχει καμια 10ρια αλλα ονοματα να αναφερεις και να σου πουμε και μπραβο και πας και πεφτεις πανω στον μονο που λειπει πραγματικα απο τον ΠΑΟ (αμυνα, ριμπαουντ, νευρο). Οχι οτι θα εκανε τιποτα με τον γελοτοποιο στον παγκο,  το πιθανοτερο ειναι να ειχε την τυχη του Λαουαλ.

Καλά τα λες αδερφέ, εγώ συμφωνώ μαζι σου.

Τωρα εξηγείται γιατί άφησε η Μάλαγα τον γκιστ πριν 3 χρόνια.

Και βλέποντας τον Διαμαντίδη σήμερα, καταλαβαίνω γιατι τον άφησε ο Ηρακλής πριν 13 χρόνια...

Π.Σ: ο βαζελόγαυρος που κατηγορείς δεν ειναι βαζελόγαυρος αλλά δεν τρέχει μια, καλά του τα είπες

• Like 1

Ναι η Μαλαγα λέει τι να τον κάνω τον Γκιστ; Να φτάσω να διεκδικώ πρόκριση στο Φ4 και να με κρεμάσει;

Μπαααα δώσ' τον στα κορόιδα τους βάζελους να το φορέσουν το παλτο αυτοί και φέρε και τον Πανκο για αντάλλαγμα χοχοχο.

Στον Ιβανοβιτς πεστα, του οποιου εισαι και φαν, τι τα λες σε μενα; Εγω του 'δωσα 5 λεπτα στο ΟΑΚΑ με την Αλμπα ενω ειναι μακραν ο καλυτερος παιχτης της ομαδας απο τοτε που γυρισε απο τον τραυματισμο; Εγω βαζω τον Μπλουμς 20 λεπτα; Εγω βαζω τον Σλοτερ 30 λεπτα; Τον 32χρονο Μπατιστα 30λεπτα; Και τον Μαυροκεφαλιδη αντιΜπατιστα; Περι μεσηλικων ο λογος.

Καλα για το σχολιο με τον Μασιουλις γελασα. Εχει καμια 10ρια αλλα ονοματα να αναφερεις και να σου πουμε και μπραβο και πας και πεφτεις πανω στον μονο που λειπει πραγματικα απο τον ΠΑΟ. Οχι οτι θα εκανε τιποτα με τον γελοτοποιο στον παγκο, το πιθανοτερο ειναι να ειχε την τυχη του Λαουαλ κι αυτος.

Δεν θα έλεγα ότι είναι φαν του Ιβάνοβιτς, απλώς δεν τον θεωρώ άχρηστο πως κάνετε όλοι εδώ μέσα, πως θα κάνετε και με τον αντικαταστάτη του.

Υπάρχει λόγος που αναφέρω τον Μασιουλις.. Προτιμάς παίχτη, καλό, με ταβάνι οκτάδας και παίζει 30 λεπτά ενώ πίσω του έχεις Γιάνκοβιτς και Χαράλαμποπουλο. Θέλεις βεζενκοφ αλλά και να έχεις μπροστά του γκιστ, φωτση κλπ σορρυ αλλά δεν γίνεται..

Οπότε ή κανείς στεπ μπακ και δίνεις βασικότατο ρόλο στους παρά πολύ καλούς νέους έλληνες που έχεις ή πορεύεσαι στη μετριότητα με ρολιστες και κλαιγεσαι για τον Ιβάνοβιτς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...