Προς το περιεχόμενο

Euroleague Basketball

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπαρχει κανενα ενδεχομενο φυγης του Μαικ λογω Μαριτς. ΚΑΝΕΝΑ.

Για Πεκο αλλαζει το πραγμα

ΥΓ. Ο Τεοντοσιτς φοβερη χρονια. ΑΛΛΑ μια. Αν συνεχισει, καλυτερος του Ρουμπιο. ΑΝ!

---------- Προσθήκη στις 01:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:22 ----------

Aλλο ερωτημα προς απαντηση.. Πως βλεπετε το (αναγκαστικο) λιφτινγκ του Παο το ερχομενο καλοκαιρι? Ηδη ακουγεται για ΜακΙνταιρ και Μαριτς..

Προσωπικα θα εδινα τα ρεστα μου για τον Βεσελυ

Δεν ξερω...

ΜακΙνταιρ πεσμενος και 33. Μονο σε λογικη Σαρς=ελα για 2 χρονια, οτι κανεις, να παρουμε 1 Ευρωπαικο να φυγεις

Μαριτς...χμ...πουλεν τρελο και στο Φανταζι, τον ηξερα απο Ιουλιο απο Σερβους μπασκετικους και τον περιμενα. Τον λεγανε 'το επομενο προιον'

ΑΛΛΑ δεν ειναι πιτσιρικας, ειναι 26. Ειμαι λιγος επιφυλακτικος με τους Late bloomers

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ναι το μονο ενδεχομενο ειναι να αποδεσμευτει, αν και ουτε εγω το θεωρω πιθανο. Μαλλον θα παιζετε με Μαριτς/Πεκο και παγκο τον Μπατιστ.

Εγω νομιζω πως μαλλον θα φυγει. Φετος παντως δεν κανει κ την καλυτερη χρονια.

ΥΓ. Ο Τεοντοσιτς φοβερη χρονια. ΑΛΛΑ μια. Αν συνεχισει, καλυτερος του Ρουμπιο. ΑΝ!

Ε ναι ρε συ για φετος μιλαμε. Αν κ ξαναλεω οτι αυτες οι συγκρισεις πολλες φορες δεν εχουν κανενα νοημα. Παντως ο Ρουμπιο δεν εχει κανει το μεγαλο ξεπεταγμα, αν κ ειναι αρκετα καλος φετος
ΜακΙνταιρ πεσμενος και 33. Μονο σε λογικη Σαρς=ελα για 2 χρονια, οτι κανεις, να παρουμε 1 Ευρωπαικο να φυγεις

Φετος οντως ειναι λιγο πεσμενος. Σε ενδεχομενο φυγης του Σπανουλη θεωρω πως θα τον κλεισετε. Παντως εναν πρωτοκλασσατο ασσο χρειαζεστε οπωςδηποτε. Ειδικα αν σκεφτεις πως του χρονου ξεκινας στην ευρωλιγκα απο το 3ο γκρουπ δυναμικοτητας.

Μαριτς...χμ...πουλεν τρελο και στο Φανταζι, τον ηξερα απο Ιουλιο απο Σερβους μπασκετικους και τον περιμενα. Τον λεγανε 'το επομενο προιον'

ΑΛΛΑ δεν ειναι πιτσιρικας, ειναι 26. Ειμαι λιγος επιφυλακτικος με τους Late bloomers

Και γιατι σε χαλαει? Εγω δεν ειμαι καθολου επιφυλακτικος, τον θελω στη θεση του Βουισιτς .. χτες!

Δημοσ.
Ναι το μονο ενδεχομενο ειναι να αποδεσμευτει, αν και ουτε εγω το θεωρω πιθανο. Μαλλον θα παιζετε με Μαριτς/Πεκο και παγκο τον Μπατιστ.

Εγω νομιζω πως μαλλον θα φυγει. Φετος παντως δεν κανει κ την καλυτερη χρονια.

Ε ναι ρε συ για φετος μιλαμε. Αν κ ξαναλεω οτι αυτες οι συγκρισεις πολλες φορες δεν εχουν κανενα νοημα. Παντως ο Ρουμπιο δεν εχει κανει το μεγαλο ξεπεταγμα, αν κ ειναι αρκετα καλος φετος

Φετος οντως ειναι λιγο πεσμενος. Σε ενδεχομενο φυγης του Σπανουλη θεωρω πως θα τον κλεισετε. Παντως εναν πρωτοκλασσατο ασσο χρειαζεστε οπωςδηποτε. Ειδικα αν σκεφτεις πως του χρονου ξεκινας στην ευρωλιγκα απο το 3ο γκρουπ δυναμικοτητας.

Και γιατι σε χαλαει? Εγω δεν ειμαι καθολου επιφυλακτικος, τον θελω στη θεση του Βουισιτς .. χτες!

Δημοσ.

1. Ουτε εγω ειμαι φαν του Ρουμπιο, θεωρω οτι ειναι υπερτιμημενος απο την αποψη οτι ολοι μιλανε γιαυτον σκεφτομενοι τι μπορει να κανει στο μελλον και δεν κοιτανε τι κανει τωρα στο παρκε. Επισης αληθεια ειναι ομως οτι πιο αργα αποτι περιμεναμε αλλα σταθερα ανεβαινει

2. Δεν νομιζω οτι ο Σπανουλης και ο ΜακΙνταιρ σχετιζονται. Αντιθετα θεωρω οτι ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ Σαρας και ΜακΙνταιρ(δλδ για να ερθει ο ενας πρεπει να φυγει ο αλλος), τοσο οικονομικα οσο και μπασκετικα και απολα.

3. Τα γκρουπ δυναμικοτητας της Ευρολιγκα Κρις δεν μου λενε τιποτα πια. Ειδα και φετος που ξεκινησα απο το 1ο. Μπορω να ξεκινησω απο το 3ο και να παρω Παρτιζαν-Προκομ απο 1ο-2ο(νομιζω ετσι δεν πανε?Οι 4 του Φ4 στο 1ο γκρουπ και οι 4 του Τοπ8 στο 2ο)

Και ας βγω πρωτος εκει και με τους κανονες-δεσμα σκλαβιας μετα στις κληρωσεις, εχει ο θεος

ΥΓ. Και μεταξυ μας, θεωρω οτι πολλοι εχουν υποτιμησει την αξια της Α φασης. Αυτο που εκανε η Παναθα το 2009 που ξυπνησε στο Τοπ16 και το πηρε δεν γινεται πολυ συχνα. Πολλοι δικοι μας λενε "Απο το Τοπ16 και μετα μετραει" αλλα 9 στις 10 αν δεις οι ομαδες που φτανουν Φ4 φαινονται απο την αρχη. Ισως οχι φουλ(πχ η ΤΣΣΚΑ αργησε να παρει μπρος) αλλα καπου εκει. Και φετος, Ολυμπιακος, Μπαρτσελονα, ΤΣΣΚΑ μεχρι τον Δεκεμβρη ειχε φανει οτι θα παλεψουν για Φ4 ειτε σαν φαβορι ειτε σαν αουτσαιντερ.

Μονο η Παρτιζαν ηταν εκπληξη.

Και στο Τοπ 16 μονο η Προκομ δεν πολυκολλαγε.

Δημοσ.
1. Ουτε εγω ειμαι φαν του Ρουμπιο, θεωρω οτι ειναι υπερτιμημενος απο την αποψη οτι ολοι μιλανε γιαυτον σκεφτομενοι τι μπορει να κανει στο μελλον και δεν κοιτανε τι κανει τωρα στο παρκε. Επισης αληθεια ειναι ομως οτι πιο αργα αποτι περιμεναμε αλλα σταθερα ανεβαινει
Συμφωνω. Δεν θεωρω οτι εχει δειξει κατι εξαιρετικο μεχρι τωρα, αλλα μαλλον παραγνωριζουμε το γεγονος οτι ειναι πολυ μικρος. Θεωρω πως θα κανει μια εκτιναξη οπως εκανε ο Τεοντοσιτς φετος σε μας. Αν παει ΝΒΑ, δεν πιστευω πως θα εξελιχθει τοσο πολυ οργανωτικα, οσο εκτελεστικα.

2. Δεν νομιζω οτι ο Σπανουλης και ο ΜακΙνταιρ σχετιζονται. Αντιθετα θεωρω οτι ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ Σαρας και ΜακΙνταιρ(δλδ για να ερθει ο ενας πρεπει να φυγει ο αλλος), τοσο οικονομικα οσο και μπασκετικα και απολα.
Το δεχομαι αυτο που λες, απλα υπαρχει μια παραφιλολογια πως υπαρχει ενδεχομενο να φυγει ο Σπαν. Αν κ δεν το πιστευω. Τωρα για μενα ο ΜακΙνταιρ ειναι 2 κλασεις κατω απο τον Σαρας, και μαλλον κ απ τον Σπανουλη. Ειδικα φετος ενα καλο ματς εκανε με τη Ρεαλ, αν θυμαμαι καλα. Παντως σε περιπτωση που φυγει ο Σαρας, μια χαρα θα ειστε με περιφερεια Σπαν/ΔΔ/Μακ/Καλαθη(?)/Νικολας. Αρκει βεβαια να ειναι ολοι τους υγιεις κ οχι οπως φετος.

Παντως πιστευω πως δυσκολα θα μεινει ο Σαρας. ΕΙδικα με τα 1,4 εκ. που εχει να παρει.

3. Τα γκρουπ δυναμικοτητας της Ευρολιγκα Κρις δεν μου λενε τιποτα πια. Ειδα και φετος που ξεκινησα απο το 1ο. Μπορω να ξεκινησω απο το 3ο και να παρω Παρτιζαν-Προκομ απο 1ο-2ο(νομιζω ετσι δεν πανε?Οι 4 του Φ4 στο 1ο γκρουπ και οι 4 του Τοπ8 στο 2ο)

Και ας βγω πρωτος εκει και με τους κανονες-δεσμα σκλαβιας μετα στις κληρωσεις, εχει ο θεος

Ναι μαζι σου εδω, απλα αντιστοιχως μπορει να παρεις και Τσσκα/Ρεαλ π.χ.

Δηλαδη απ τη στιγμη που δεν εισαι στο πρωτο γκρουπ (οπου ξεκαθαρα ανηκεις βαση δυναμικοτητας), αναγκαστικα θα παρεις εναν δυσκολο αντιπαλο. Μακαρι να σου τυχει η Παρτιζαν βεβαια.

ΥΓ. Και μεταξυ μας, θεωρω οτι πολλοι εχουν υποτιμησει την αξια της Α φασης. Αυτο που εκανε η Παναθα το 2009 που ξυπνησε στο Τοπ16 και το πηρε δεν γινεται πολυ συχνα. Πολλοι δικοι μας λενε "Απο το Τοπ16 και μετα μετραει" αλλα 9 στις 10 αν δεις οι ομαδες που φτανουν Φ4 φαινονται απο την αρχη. Ισως οχι φουλ(πχ η ΤΣΣΚΑ αργησε να παρει μπρος) αλλα καπου εκει. Και φετος, Ολυμπιακος, Μπαρτσελονα, ΤΣΣΚΑ μεχρι τον Δεκεμβρη ειχε φανει οτι θα παλεψουν για Φ4 ειτε σαν φαβορι ειτε σαν αουτσαιντερ.

Μονο η Παρτιζαν ηταν εκπληξη.

Και στο Τοπ 16 μονο η Προκομ δεν πολυκολλαγε.

Ειναι κ λιγο τυχη ρε συ. Το 2009 δηλαδη ειχες Σιενα/Μπαρτσα αν θυμαμαι καλα μπροστα σου στον Α ομιλο, βγηκες 3ος κ ομως πηρες το τροπαιο.. Κ η Ρεαλ βγηκε πρωτη στον ομιλο σου φετος και ειδες με τι ομαδες επεσε, Σιενα/Μακαμπι/Εφες (αν θυμαμαι καλα).

Παντως το καλυτερο σεναριο σιγουρα ειναι να βγεις πρωτος.

Τη χρονια που μας ερχεται παντως οποιος κληρωθει με την Παρτιζαν θα ειναι υπερκωλοφαρδος. Μιση ομαδα θα ειναι. Βαλε κ καμια Προκομ απ το 2ο γκρουπ κ εδεσε το γλυκο..

Δημοσ.

Ο Μακ Ινταιρ κανει οτι κανει γιατι στη Σιενα εχει το ελευθερο και ειναι ο κινητήριος μοχλός μιας καλοκουρδισμένης μηχανης, δεν προκειται να επιβιώσει στον παο αφηστε που ηλικιακα πλεον δεν τον παιρνει να κανει πολλά, μη ξεχναμε ότι πλεον ειναι 34 χρονών.

Φυσικά και ειναι τυχη οι ομιλοι οπως και οι κληρώσεις με όλους αυτους τους περιορισμούς ουσιαστικα δεν ειναι κληρώσεις ειναι ορισμοι. Ειδικά ο Αρης στο τοπ16 τη 2η φορα που βγηκε Ευρωλιγκα ειναι παρει από το 1ο γκρουπ την Λιετουβος γιατι οι αλλες 2 ηταν παο και οσφπ αν θυμαμαι καλα!

Δημοσ.

Ο ΜακΙνταιρ νομιζω ειναι γυρω στα 32..Μπορει βεβαια να κανω λαθος..

Τεσπα, οπως κ να το κανουμε η καλυτερη ομαδα τα τελευταια 2 χρονια ειναι η Μπαρτσα, οποτε εμεις θα προσπαθησουμε, κ οτι ηθελε προκυψει..

Υ.Γ. Ο Γιαννακης δουλεψε φετος, και το θεωρω δεδομενο οτι θα μεινει και του χρονοθ, εκτος συγκλονιστικου απροοπτου..

Δημοσ.

Δεν ταιριαξε καθολου με τι νοοτροπια του Ομπραντοβιτς. Σε οτι ματς ειδα, ηταν αρνητικος. Ουτε καν μετριος

Καλυτερα. Του χρονου θα πατε για Τελετοβιτς και θα ειστε πληρεις.

Ναυαγιο παντως ο φετινος σχεδιασμος του ροστερ του ΠΑο.

Δημοσ.
Ποιον Τελετοβιτς, μην ακουω κουλα...

Εναν παικτη πρεπει να παρουμε αλλα εχει συμβολαια.Την παικτουρα τον Κριαπα

Κατι που εχω γραψει σε αλλο φορουμ:

Παντως για το 4 αν ημουν Παναθηναικος θα ηθελα εναν εκ των Τελετοβιτς/Κριαπα/Αντερσεν
Δημοσ.

Εννοειται με τα 1000 Βικτορα

Ο ανθρωπος ειναι κοντα στο τριπλ νταμπλ σε καθε ματς

Ασε που ειναι και 3αρι στην ουσια που μπορει να παιξει 4αρι, αυτο δλδ που δεν εχουμε εμεις.

Ο Τελετοβιτς ειναι ψυχοπαθης και ο Αντερσεν σιγα μην αφησει το ΝΒΑ ασε που δεν τον λες 4αρι ακριβως, ειναι καπως βαρυς για να παιξει κοντρα σε αθλητικα φοργουορντ(αλλα αρκετα πλαστικος για να ξεφτυλισει βαρια κορμια)

Δημοσ.
Ύμνοι» Μποντίρογκα για Τεόντοσιτς

Με κολακευτικά λόγια μίλησε ο Ντέγιαν Μποντίρογκα για τον Μίλος Τεόντοσιτς, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην επικείμενη κόντρα του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν στον ημιτελικό του Final Four της Ευρωλίγκας.

Ο άλλοτε σούπερ-σταρ του Παναθηναϊκού, βρέθηκε στην πολή που γεννήθηκε ο Σέρβος γκαρντ των «ερυθρόλευκων» (σ.σ Βάλιεβο) και αναφέρθηκε αρχικά στην επικείμενη «μάχη» του Ολυμπιακού με τους Πρωταθλητές Σερβίας στο Παρίσι: «Είναι ένα μόνο παιχνίδι οι ημιτελικοί! Η Παρτιζάν δεν πάει χωρίς ελπίδες, παρότι αυτή την στιγμή ο Ολυμπιακός και η Μπαρτσελόνα είναι οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης».

Συνεχίζοντας, εκθείασε τις αγωνιστικές ικανότητες του Μίλος Τεόντοσιτς: «Όταν οργανώνει δεν έχει εγωισμό και αγαπάει να δίνει ασίστ και έτοιμα καλάθια στους συμπαίκτες του. Μου αρέσει, όμως, που πάντα θέλει να παίρνει αυτός την πρωτοβουλία και την ευθύνη, όταν έρθει το πιο κρίσιμο και δύσκολο σημείο του αγώνα, με σκοπό να κερδίσουν όλοι μαζί. Το είχα παρατηρήσει αυτό από όταν έπαιζε στην Ζελέζνικ και ήθελα πολύ να τον πάρω στην Ρόμα. Δεν τα καταφέραμε, όμως, παρότι είχαμε έρθει σε επαφή αρκετές φορές».

Tαιριαζει με την προσφατη συζητηση μας, και μαλιστα ταιριαζει ακομα καλυτερα σε μια λιγο παλιοτερη, οπου λεγατε πως ειναι εγωιστης κτλ..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...