Προς το περιεχόμενο

Euroleague Basketball

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

....θενκζ ρε Κωστή.

Ναι αυτό το μαύρο το γαμίδι βγάζει. Με ό,τι μπράουζερ κι αν έχω δοκιμάσει γαμώ τον σπόρο του.

Απλά είχα έναν φόβο μπας και θέλει Γουίντοους 112345 και δεν αρκούν τα ΧΠ (:ρ) μου.....

Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ "(Χ)Παραδοσιακός" μόνο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι τα 8 έχω.Μάλλον δεν υπάρχει καθόλου το video για να μην παίζει.

Δοκίμασα και με ΙΕ τώρα(κανονικά χρησιμοποιώ firefox) και παίζει μια διαφήμιση στο μαύρο πλαίσιο και μετά βγάζει error.

...γιατί, με Κρόουμ παίζει σ' εσένα Μιντ;

Σε 'μένα δεν παίζει ούτε Όπερας 28 (ούτε 12 φορ δατ μάττερ), ούτε Φάιαρφοξ (ο τελευταίος κι αυτός), ούτε (φυσικά) Ίντερνετ Εξπλόουρερ (ο ΩΧτώ).

Ούτε κι ο τελευταίος Κρόουμ.

Τα συμΠΤΩΜΑΤΑ είναι τα ίδια με τον sl (μόνο που εγώ δεν έχω καν διαφήμιση).

Κατά τ' άλλα, το...βίντεο ΥΠΑΡΧΕΙ (όχι σε φάση "λεφτά υπάρχουν" / "τα ΟΥΦΟ υπάρχουν" κλπ - κανονικά!), καθώς τί κι αν δεν μπορώ να το δω ονλάιν, μπορώ να το ΚΑΤΕΒΑΣΩ (με JDownloader 2 ας πούμε) ως mp4 αρχείο....

Γουάτ δε φακ. Εκτός κι αν είναι ΟΛΟ το ρημάδι της Νόβα για άξες μέσα από ταμπλέτες και σμαρτφόνια........; Ας πει κάποιος τεκνοφρικάς που έχει τέτοια και μπορεί (ίσως) να δει κανονικά τα βίντεοζ από Νόβασπορτς.......

Μια χαρα παιζει σε chrome σε pc σε εμενα. Και στο ipad με safari παιζει επισης.

Μπας κι εχεις κανα plugin που κοβει διαφημισεις , popups, cookies και τα σχετικα; Για απενεργοποιησε το και δοκιμασε

...με γλίτωσες από χάπια και/ή σπασίματα Μιντ... Πολλά ευχαριστώ σε κουμπάρε - φιλούθια! (:ρ)

Και για την αρχική επιβεβαίωση παιξίματος, και για την προτροπή "περί κόφτη" (εμένα δεν μου κόφτει, γιατί το είχα λίγο καιρό τώρα, άρα εμπειρία γιοκ για να πάει το μυαλό μου προς τα εκεί, πόσο μάλλον όταν στο παλιό layout της Νόβας δεν υπήρχε θέμα. Άσε που από τη στιγμή που πεταγόταν το ποπάπικο παραθυράκι, αλλα έμενε κενό, δεν υπήρχε περίπτωση να σκεφτώ ότι κόβεται το περαιτέρω περιεχόμενο. Τέλος, σε οποιοδήποτε άλλο σάιτ έκοβε κάτι το Adblock, είχε τουλάχιστον μηνυματάκι που σε ξεστράβωνε ώστε να το απενεργοποιήσεις για τη συγκεκριμένη σελίδα...Εδώ τπτ, οπότε...)

(εντίτ : τώρα που έγινε η θάλασσα γιαούρτι, χάσαμε το κουτάλι...Οι νοβοπαπάρες δεν έχουν ακόμη ανεβάσει την εκπομπή της Παρασκευής...)

εντίτ  2, @ kostas_sl : πρέπει να έβαλες τη σελίδα "web tv" μάλλον και το "αρχείο" (εκπομπών Super Euroleague ή το "on demand"), διότι (με το Adblock απενεργοποιημένο για Novasports.gr), μου κάνει -εκεί- και εμένα αυτό που έλεγες : παίζει τη διαφήμιση (...), αλλά όταν τελειώνει αυτή και έρχεται η ώρα του βίντεο, "error loading player - file not found".

Oπότε -για την ώρα τουλάχιστον- το νέο σάιτ δουλευεί μόνο για την τελευταία εκπομπή που ανεβάστηκε (της Πέμπτης 2/4).

Σε αυτή πχ τη σελίδα, όπου πήγα μέσω του αρχικού μενού -> Euroleague και σκρολάρισμα μέχρι το thumbnail για το βίντεο της εκπομπής...

...Mίντι φορ πρέζιντ χάκερ λοιπόν...  :ph34r:

* άσχετο, @ Μιντ : τώρα πρόσεξα, ότι στην προηγούμενη σελίδα είχα ποστάρει γιουτιουμποβίντεο "φορ γιου", το οποίο μπλοκαρίστηκε (το σόι τους). Δεν ξέρω αν πρόλαβες να το δεις, αλλά ήταν ένα ωριαίο (και ωραίο) "αθλητικό ντοκυμανταίρ" για τον Σάρας που βγήκε πρόσφατα (το είχαν "διαφημίσει" και στην Super EUroleague της περασμέ βδομά), και το βρήκα ανεβασμένο στο ΥΤ σ' ένα κανάλι ονόματι "documentary channel" (ή κάπως ετς τεσπα).

Αν λοιπόν δεν το πρόλαβες, περί αυτού επρόκειτο, κι αν δεν ήξερες για το ντοκυμανταίρ (κι ενδιαφέρεσαι - μιας και γουστάρας Σάρας), τσέκαρε μπας και το βρεις πουθενά αλλού...

...Mίντι φορ πρέζιντ χάκερ λοιπόν...  :ph34r:

* άσχετο, @ Μιντ : τώρα πρόσεξα, ότι στην προηγούμενη σελίδα είχα ποστάρει γιουτιουμποβίντεο "φορ γιου", το οποίο μπλοκαρίστηκε (το σόι τους). Δεν ξέρω αν πρόλαβες να το δεις, αλλά ήταν ένα ωριαίο (και ωραίο) "αθλητικό ντοκυμανταίρ" για τον Σάρας που βγήκε πρόσφατα (το είχαν "διαφημίσει" και στην Super EUroleague της περασμέ βδομά), και το βρήκα ανεβασμένο στο ΥΤ σ' ένα κανάλι ονόματι "documentary channel" (ή κάπως ετς τεσπα).

Αν λοιπόν δεν το πρόλαβες, περί αυτού επρόκειτο, κι αν δεν ήξερες για το ντοκυμανταίρ (κι ενδιαφέρεσαι - μιας και γουστάρας Σάρας), τσέκαρε μπας και το βρεις πουθενά αλλού...

Την ειδα , την ειδα (την κυρια Σαρας).

Αποσμασματα τσεκαρα, φαινεται καλη δουλεια, θα το δω ολοκληρο σε καποια φαση.

Δεν τη γλυτώνει τη Μπάκουλη :P

...ασ' τον να λέει - πάω στοίχημα ότι κι αυτός τη γουστάρει (κρυφά)  ( :-D )

Αποσμασματα τσεκαρα, φαινεται καλη δουλεια, θα το δω ολοκληρο σε καποια φαση.

...το γυναικάκι του εννοείς ε  :P

(...τα είδα τα ψιλά γράμματα... ^_^ )

Λαμπαδα στην Μακαμπι ισα με το μπόι του Σμιθ, γιατι το Διαμαντιδης vs all ειναι αρκετα δυσκολο κι αμφιρροπο.

Ας ελπισουμε σε μια αξιοπρεπη παρουσια στο τοπ8 με την ΤΣΣΚΑ.

Σκεπτικό Γιάνκοβιτς....Είναι η ομάδα μου μπροστά με 3π. και ο αντίπαλος επιχειρεί 3ποντο.Κάνω φάουλ έτσι ώστε αν το χάσει, να σουτάρει 3 βολές και πιθανών να ισοφαρίσει ή αν το βάλει να έχει και μπόνους μία βολή και να περάσει και μπροστά.Win-win για την ομάδα μου δηλαδή.

Αυτή η φοβερή άμυνα που παίζουμε πρέπει να είναι έργο του δάσκαλου Ιβάνοβιτς,δεν εξηγείται αλλιώς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...