washcloud Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Είσαι γλωσσοπλάστης απ' τους λίγους ! ...φαντάσου σκηνή με την κόρη μου (αν κάνω) : -Ψτ, ψτ, κοπελιά, ζαχαροπλάστης είναι ο μπαμπάς σου; - Όχι, γλωσσοπλάστης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Καλα ειναι να μην το πει αυτο γιατι η επομενη greek kamaki απαντηση που θα παρει δε θα ειναι καλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 ...ωχ λες να της πει κανένα "και 'μένα μ' αρέσουν οι γλώσσες. Θες να σου δείξω τη δικιά μου;" κετς; 'Ηρθε η ώρα να πάρω δίκαννο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_sl Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Το φορμάρισμα του Ολυμπιακού είναι απίστευτο και το κυριότερο δείχνει να μην έχει .....τέλος!Χθες όποιος παίχτης έμπαινε ανεξαρτήτως ονόματος και χρόνου συμμετοχής έπαιζε στο 100% των δυνατοτήτων του και όλη η ομάδα είναι σαν να παίζουν μαζί 10 χρόνια! Έχω πάθει πλάκα με τη συνολική εικόνα,τη συγκέντρωση,την υπομονή και το επιθετικό κρεσέντο όλων των παικτών. Τελικά αυτή η Άλμπα που νίκησε τη Μακάμπι εκτός,είναι καλή ομάδα ή μόνο με εμάς παίξαν τόσο σκατά?Τι μας νοιάζει να μου πεις αφού τους νικήσαμε στην έδρα τους και στο οακα θα φάνε καμιά 20άρα αλλά μου κάνει εντύπωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Έχει καλουτσικο σύνολο η άλμπα κυρίως όμως η Μακάμπι δεν είναι τόσο καλή όσο παρουσιάζεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Βασικά δεν έχει να επιδείξει κάτι περισσότερο από τον Παο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nautilus13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Πόσο τραγικοί ειναι κάποιοι παίχτες...μα πόσο!!!! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Τι έγινε; Η Φενερ έχει πολλές δυνατότητες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nautilus13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Απο το + 20 στο + 4..... Κάθε φορά τα ίδια...κάνουμε ένα μαγικό δεκάλεπτο και νομίζουμε οτι κερδίσαμε τον αγώνα!! Sent from my iPhone using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δεν έχεις και ροτεισιον στην περιφέρεια. Ξεκινάς δυνατά και στα επόμενα δύο δεκαλεπτα προσπαθεί να δώσει ανάσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nautilus13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Ο Φωτσης και ΔΔ ειναι έτοιμοι για λιποθυμία. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Είναι πιθανό να δουμε την Τσσκα να ανακοινώνει τη Δευτέρα τον Κιριλένκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Σε τι κατασταση βρισκεται; Αποτι βλεπω φετος ειχε ελαχιστο χρονο συμμετοχης στο ΝΒΑ. Τραυματισμος ή απλα εχει πεσει αγωνιστικα; Παντως αν δεν βρισκεται σε τρελη καμψη, μαζι με Χαινς (και οδηγιες του defence-master Ιτουδη βεβαιως) θα συνιστουν ενα αμυντικο διδυμο στη φροντ λαιν και πανω απτο στεφανι που θα φωναζει "dont try this at home" σε καθε επιθετικη σκεψη αντιπαλων ψηλων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Από πέρσι που παραιτήθηκε από το συμβόλαιο του στους Τιμπεργουλβς για να υπογραψει με το 1/3 των χρηματων στους Νετς βρισκεται σε καθοδική πορεία. Φετος έπαιξε ελάχιστα και έπειτα ζήτησε αδεια να μη συμμετέχει στην ομάδα για προσωπικούς λόγους, στη συνέχεια τον εστειλαν στους 76ers όπου και αρνήθηκε να παει. Οι 76ers λίγο αργότερα κατήγγειλαν το συμβόλαιο του και πριν λίγες μέρες τον άφησαν ελεύθερο. Θεωρώ ότι από φέτος θέλει να γυρίσει στη Ρωσία και να κλείσει στην Τσσκα την καριέρα του, αγωνιστικά ακόμα και αν δεν ειναι ο ίδιος παιχτης σε σχέση με πριν 3 χρόνια ειναι ακόμα και στα 34 του πολύ ανώτερος, αθλητικά, απο τα υπόλοιπα 4αρια της λιγκας. Αν εχει διάθεση για μπασκετ η Τσσκα, που για μένα, με Ιτουδη και διδυμο Ντεκολο - Τεοντοσιτς στα γκαρντ, ειναι ήδη μεγάλο φαβορι, γίνεται αδιαφιλονίκητο φαβορι για την κατακτηση της Ευρωλίγκας. Αν δε, επιστρέψει κάποια στιγμή και ο Κριαπα, εστω και για 10-15 ποιοτικά λεπτά, λυπάμαι όποιον θελήσει να μπει στη ρακέτα της Τσσκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Mπορεί στα 34 του σωματικά να αντέχει (άλλωστε δεν υπήρξε "χρόνιος τραυματίας" και όντως το σκαρί του είναι από αυτά που δεν καταπονούνται εύκολα), αλλά προσωπικά α) αμφιβάλλω καν αν θα επιστρέψει Ευρώπη β) αλλά αν όντως επιστρέψει δεν νομίζω να είναι πια σε φάση "πάμε γερά" (σε αυτήν την ηλικία, και μιλάμε για "ψυχολογία" πάντα). Άσε που αμφιβάλλω πολύ αν ο Ιτούδης θέλει να πάρει ένα τέτοιο στοίχημα, να τον εντάξει στο ροτέισιον δηλαδή, όσο κι αν υπήρξε σιγουράκι στην καριέρα του ο Κυριλές... Από την άλλη, έχει όντως μια "αδυναμία" στους ψηλούς η φετεινή Αρκούδα..... Θα δείξει βέβαια, αλλά πιο φυσιολογικό θα μου φανεί αν πει "κρεμάω παπουτσοφάνελλα", ή αν έστω έρθει, αλλά δεν θα έχει (σε αυτό το σημείο της Ευρωλίγκας) σημαντική συμβολή... *...ο δε Βίκτωρας, μου φαίνεται ότι επίσης ότι είναι στα όρια του "τελειώματος"... Μετά την περσινή κομψικομψάδικη χρονιά (και το φέιλ τελείωμά της) και το φετινό χάλι με τον τραυματισμό και την απαιξία, νομίζω ότι πλέον επίσης φλερτάρει πια με την απαξία (όντας σχεδόν 33ρης) ... ** Ευρωλίγκα (επιτέλους) στον Λάσο (και στον Ρέγιες...) μάλλον....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις