~mxls~ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Κακή ήττα, και με κακή διαφορά στο τέλος. Νίκη Ιβκοβιτς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 ΥΓ. Ο Μαυροκεφαλος δεν ειναι και τερας φυσικης καταστασης γιαυτο ειναι τραυματιας, λεγαμε τις προαλλες. Ο Γκιστ και ο Σλοτερ που ειναι οι 2 πιο γυμνασμενοι παιχτες της ομαδας και ο ενας εχει ενοχλησεις στον αχιλλειο και ο αλλος τραβηγμα προσαγωγους, τι εχουν να πουν ; ...βρε Μίντι, να το κουβεντιάσουμε ψύχραιμα δηλαδη : τί είναι δηλαδή ο Ιβάνοβιτς, θεωρείς; Βλαμμένος; Σαδίστας; Μαζόχας; Άσχετος με τα μπασκετικά; Προσωπικά δεν ξέρω. Αλλά μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι είναι κάτι από τα παραπάνω. Εσύ θεωρείς ότι ισχύει κάτι από αυτά; Αν ναι, ποιό; Κι αν όχι, τότε πώς ακριβώς ερμηνεύεις την ευθύνη του; Κι όπως και να 'χει, άντε πες πως αυτός δεν είναι κάποιος σχολικός προπονητής με ψυχολογικά μεν, αλλά έχει τα θέματά του. Να το δεχτώ. Ιδιοκτήτης δεν υπάρχει; Άλλοι περί αυτού δεν υπάρχουν, να κρίνουν ότι "κάτι δεν πάει καλά" και να πουν μια κουβέντα; Επαγγελματικό περιβάλλον και μάλιστα από τα πιο επιτυχημένα έχει ο ΠΑΟ, του πούστη...Όσο κι αν έχει υποστεί την "κρίση" του κι αυτό. Δεν είναι απλά να έχει εμμονή με κάποιες στρατηγικές/συστήματα/φιλοσοφία ο προπονητής, να πεις "ντάξει, σήμερα χάσαμε, θα δούμε την άλλη"... (...μέχρι την όποια σου απάντηση, να πω ότι πιο λογικό μου φαίνεται να τα ρίξει κάποιος λίγο στην φυσική κατάσταση ορισμένων, λίγο στην ηλικία τους, λίγο στην ατυχία, λίγο στο ότι όταν όταν κάτσει η στραβή και μείνουν 2-3 εκτός, μετά αρχίζει το ντόμινο των όσων τραβάνε το αρχικό κουπί σε μια εκ των πραγμάτων "ολιγοστελεχωμένη" ομάδα... Πιο πολύ λογικό νόημα είχε το κράξιμο για την αποπομπή Ράιτ πάντως. Γιατί όντως έδινε ανάσες, περισσότερες σε κάποιους - λιγότερες σε κάποιους άλλους) Αν θεωρείς ότι κάπου κάνω λάθος ή αφήνω κάτι απ' έξω, διόρθωσέ με Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nautilus13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Ενταξει τωρα....δεν ειναι και ευκολο.Ειδε ο Σπανουλαρος τον Λασμε και ξυπνησαν άσχημες μνήμες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Ο Νέλσον του ΠΑΟ έχει αρχίσει να θυμίσει ολίγον από Ούκιτς ΚΑΙ Ζακ Ράιτ μαζί - ή μου φαίνεται απλώς...; - - - - - ...Τι 'χες Γιάννις - τι 'χα πάντα : τρίποντο... - - - - - - Τη Γαλατά μου φαίνεται την πήραν από τώρα τα γάλατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_sl Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 O Nέλσον είναι καλός όταν κάνει τα αυτονόητα και δεν πάει σε εξεζητημένες προσπάθειες.Πολύ θετικό επίσης ότι προσπαθεί να τρέξει στον αιφνιδιασμό κάτι που λείπει από την ομάδα. Τι θα κάνει σε λίγες μέρες ο Διαμαντίδης με τον Λαουάλ?Οεο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 ...μωρέ οι προθέσεις του καλές, αλλά είδαμε ξεκάθαρα την προηγούμενη βδομάδα πως μπορεί να θαλλασοπνιχτεί και να συμπαρασύρει (κατά πολύ) την ομάδα του με διάφορες εκφράσεις της..."αιφνιδιαστικότητάς" του αυτής... Τεσπα όσο πιο συμπαγής θα είναι ο ΠΑΟ (επιστροφή τραυματιών + ο μαύρος που έρχεται...λάου-λάου για ενίσχυση) το επόμενο διάστημα, τόσο πιο πιο πολύ θα ισορροπήσει και ο...ναύαρχος. Λογικά... Εν τω μεταξύ, το αριστερό χέρι του Μποχώ, παραλυμένο είναι; ΑΠΛΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ....... Χατζηγεωργίου (και καλά δηλαδή): "...Πότσιους αυτοί; ΦΩΤΣΙΟΥΣ εμείς!" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Ο Μποχω εχει ενα μπλαζε υφάκι που παντα με εκνευριζε, σαν να βαριεται πιο πολύ και από τον Φώτση... Ασχετως υφους παντως εχει καρ(υ)δια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Σωματικά και "συμπεριφορικά" πάντως δείχνει γαμώ το υλικό για να φτιάξει κανείς ένα γαμάτο γκαρντ από δαύτον. Ο τρόπος που μιλάει σε καμερομικρόφωνα μου δείχνει έναν πολύ "ώριμο" (με την έννοια του ότι δεν "παιδιαρίζει") νέο. Σωματοτυπικά, όπου κι αν εστιάσεις πάνω του (πρόσωπο, κεφάλι, μπράτσα, έκταση χεριών, κορμό κλπκλπ), βλέπεις ένα κορμί "τύπου Γιαννάκη". Ή για την ακρίβεια, μου θυμίζει κάτι μεταξύ Ζήση και Γιαννάκη. Με τα δεδομένα του σήμερα, μου θυμίζει κάτι σε Llull = αθλητικότατο γκαρντ μεν, αλλά από "μυαλό" όχι και πολλά πράμματα. Σίγουρα είναι καρυδάτος όπως είπες Χρήστο, και μάλιστα σε σημείο που πλησιάζει ερειστικό χαρακτήρα (ουκ ολίγες φορές το έχω προσέξει). Αλλά όπως είπα, ενώ σώμα (με προδιαγραφές, αλλά και ήδη χτισμένο) έχει, η "μπασκετοσύνη" του νομίζω ότι σηκώνει πολύ κουβέντα. Νομίζω ότι στα χέρια ενός κατάλληλου προπονητή που θέλει να μορφοποιεί ακατέργαστες αξίες, θα γινόταν σύντομα πολύ πάουερ. Διότι στο κάτω-κάτω δεν είναι και "ψηλός", αλλά γκαρντ, οπότε, ε, μάλλον του κόβει περισσότερο. Σε καμμία περίπτωση όμως δεν έχει την ίδια "μπασκετοσύνη" ενός Γιαννάκη, Ζήση, Διαμαντίδη, Σπανούλη κλπ από μόνος του. Και αν δεν περάσει από κατάλληλα χέρια, πολύ αμφιβάλλω αν θα εξελιχθεί όσο του αξίζει. Περί..."μπλαζεμάρας", δεν ξέρω, δεν τον παρακολούθησα σε Άρη πχ για να έχω πιο εμπεριστατωμένη γνώμη, αλλά η ως τώρα αίσθησή μου γι' αυτόν είναι ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αντίθετα θα έλεγα ότι (μπασκετικό) "εργάτη" και "προπονητικό εργαλείο" μου θυμίζει. Χωρίς δηλαδή "ακτινοβολούσα προσωπικότητα", "σταριλίκι" και "σταρχιδισμό" (τύπου Φώτση)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nautilus13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δεν το χανει το ματς ο γαυρος..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pankar95 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μας συμφέρει ήττα της Μακάμπι; Απ' τη μία αν φέρει διπλό στην Τουρκία μας διευκολίνει για την 4η θέση. Αν χάσει μας ανοίγει πιθανότητες για τις 2-3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 de facto θα μας συμφερε δεδομενου οτι η Γαλατα -θεωρητικα παντα- δεν μας απασχολει και δεν μας απειλει για κατι, σε αντιθεση με την Μακαμπι. Αν χασουμε αυριο , τοτε σκουραινει το πραγμα με την ενοια οτι θα χρειαστουμε νικες εκτος εδρας ή/και ευνοικα αποτελεσματα απο τους αλλους. Δεν πιστευω παντως οτι η Μακαμπι θα παρει τη 2η θεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aristomaxos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Ο Βέσελι της Φενέρμπαχτσε είναι νομίζω ο πιο εκρηκτικός λευκός σέντερ που παίζει αυτή τη περίοδο στην Ευρώπη. Και στο ματς με τον Ολυμπιακό είχε παρόμοιες φάσεις και νομίζω ότι κάθε βδομάδα είναι στο Top 10 των καλύτερων φάσεων. Παιχτούρα. http://euroleague.sport24.gr/video/3291450/play-of-the-night-prelntzits-veseli.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 ...εν ξέρω αν είναι (έγινε) παιχτούρα - αυτό όμως σίγουρα ήταν καρφωματάρα... O...κακομοίρζα Μπέγκιτς θα το θυμάται για καιρό... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Χαλαρα επιπέδου Ευρωλίγκα, αλλά ΝΒΑ μια απογοήτευση. Μιλάμε για το 6ο πικ στο ντραφτ του 11', πάνω απο ένα σωρο παιχταράδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aristomaxos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 O...κακομοίρζα Μπέγκιτς θα το θυμάται για καιρό... Είσαι γλωσσοπλάστης απ' τους λίγους ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις