Προς το περιεχόμενο

Euroleague Basketball

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτα τα κανει ο Βουγιοσεβιτς

Ο Τουρκος ηθελε ξυλο actually στη συγκεκριμενη φαση, η μινι τρικλοποδια ηταν το λιγοτερο. ΤΗν παρασταση στο στιγμιοτυπο παντως την κλεβει ο Αρτζι στο background που φτανει σεντρα για να φωναξει στον παιχτη του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επιτέλους ένας άνθρωπος που ξέρει τα βασικά. Τα ίδια λέω και εγώ για βολές..

Mε την αεκ που χαθηκαν πολλες εκατέρωθεν τις μετρούσε. Και για τις 2 ομάδες. 

Τους λειπουν τα 3π του Λανγκφορντ και του Τζερελς αν και νομίζω ότι οι νέοι αμερικάνοι τους θα είναι κοντά σε ποσοστά όταν προσαρμοστούν. Αν φτάσει στα προπέρσινα επιπεδα ο Τζειμς είναι το μεγάλο outsider για f4 ΙΜΗΟ

Ειρωνικα το εγραφα για τη ΜΙλανο, ως τοτε ειχε φαει καλαθι με καθε πιθανο τροπο.

Απολαυση η Τσσκα και, δεν περιμενα να το πω αυτό, ο Τεοντοσιτς. 

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Ειρωνικα το εγραφα για τη ΜΙλανο, ως τοτε ειχε φαει καλαθι με καθε πιθανο τροπο.

Απολαυση η Τσσκα και, δεν περιμενα να το πω αυτό, ο Τεοντοσιτς.

Aλλος παιχτης φετος ο Τεοντοσιτς πραγματι (τον εστρωσε ο Ιτουδης λογικα), αλλα αν στην καριερα του δεν παρει ευρωλιγκα για μενα δεν αλλαζουν πολλα για τον συγκεκριμενο.

Εννοωντας προφανως, οτι στη φορμα που βρισκεται, απο την ομαδα που πλαισιωνεται, απο το τεχνικο τιμ που εχει, το ζητημα ειναι να παραμεινει σταθερος. Αν στα κρισιμα καταστρεψει παλι την ομαδα του, ειναι πραγματικα αδιαφορο το τι κανει στη φαση των 32. Συγκεκριμενα θα επιβεβαιωσει την φημη που τον ακολουθει απο οταν επαιζε στον γαυρο.

Εβλεπα το Εφες-Ρεαλ χθες, προσπαθουσαν να αυτοκτονησουν και οι 2, τελικα αυτοκτονησαν οι Ισπανοι. Γραφικη κατασταση τα τελευταια λεπτα του συγκεκριμενου παιχνιδιου που επιβεβαιωνεται κι απτον τροπο που πηραν τη νικη οι Τουρκοι.

O Tεοντοσιτς παιζει εξαιρετικά από το παγκοσμιο και μετά, ειναι και σε μια αρκετά ώριμη ηλικία πλεον για να ανταποκριθει στις απαιτησεις του ρόλου του. Σε επιπεδο εθνικών ομάδων ειναι ήδη εξαιρετικά επιτυχημένος, σε επίπεδο συλλογικό όχι, αλλά εχει καιρό μπροστά του. 

Oπως σου ειπα περιμενω να μου δειξει οτι μπορει να τραβηξει κουπι στα ζορικα, το να κανει παπαδες σε αυτη τη φαση δεν μου λεει πολλα. Το χουν κανει κι αλλοι, πολλοι. Και ο ιδιος (2009-10).

Θα ξεχωρισει απο ολη αυτη την ποιοτικη σαβουρα, μονο οταν φερει τιτλους.

To να δημιουργει και να σκοραρει στον αστειο ομιλο που βρισκεται η CSKA αυτη τη στιγμη, θα επρεπε να ειναι δεδομενο για παιχτες του επιπεδου του. Γενικα με τα συμπερασματα στο πρωτο μισο της φασης των 32 ειτε για παικτες, ειτε για ομαδες, ποτε δεν τα πηγαινα καλα. Τον περιμενω στα ζορικα, παλι, για νιοστη σεζον.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...