Προς το περιεχόμενο

Euroleague Basketball

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Φυσικά, όπως για όλα τα δημόσια έξοδα. Δεν ξέρω ούτε πόσα είναι ούτε πού τα βρήκαν. Αν ξέρεις και μου πεις θα σου πω τη γνώμη μου για το αν άξιζε ή όχι. 

ΟΧΤΑΚΟ-ΤΡΙΑΝΤΑ έσκασε ο Μπασκετόπουλος στους Φιμπαίους...

Όπως τ' ακ....-το διαβάζεις τεσπα. (...είχε ξεκινήσει η φάση από το "ελάχιστο προτεινόμενο" το μισό μύριο. "Περιέργως" έφτασε τα 800, κι επειδή μάλλον κάποια μίζα δεν τους έβγαινε, βάλανε κι άλλα 30 στο κόλπο).

Ο Χρήστος παίζει λίγο την Πινακωτή, αλλά όπως έχω ξαναγράψει, τα έδωκε ο Βασιλέας από το..."υστέρημα" της ΕΟΚ : δηλαδή από την χορηγία του σταθερά εδώ και χρόνια αποκλειστικού χορηγού (δια συμβολαίου κτλ) της Εθνικάρας, την Εβραιομπάνκ, που μαζί με την στάνταρ κρατική επιχορήγηση κάθε χρόνο, συνθέτουν τα έσοδά της. (...Γενικά χέσε μέσα Πολυχρόνη, τη στιγμή που αι τράπεζαι αναχρηματοδοτούνται κι όλας. Όχι ότι και νορμάλ να ήταν, δεν βγάζουν τα λεφτά τους αεριτζίδικα, ήτοι από τον κοσμάκη, αλλά τώρα είναι ακόμη χειρότερη η φάση....). 

Με άλλα λόγια, λεφτά που κανονικά ήταν στην ουσία από τις δικές μας τσέπες, καταλήξανε στις τσέπες των Φιμπατζήδων (...πάνω στην αναμπουμπούλα χαίρεται ο λύκος, που λένε, ή, μάθανε ότι γαμιόμαστε - πλάκωσε κι η ΦΙΜΠΑ ένα πράμμα...). Και μιλάμε για λεφτά, που υπό κανονικές συνθήκες θα πηγαίνανε "για την ανάπτυξη του αθλήματος" (χμ, αλλά τεσπα κι εδώ).

Και για να ισοφαρίσει την χασούρα, τί έκανε ο απίστευτος ο άρχοντας του αθλήματος; Κανόνισε να μπει...χαράτσι στα δελτία των ανά την χώρα ασχολούμενων με το άθλημα (γύρω στο δεκάρικο νομίζω). "Μαζί θα τα πληρώσετε" ένα πράμμα. Για να πουλήσει μούρη στην Ισπανία ο "καλός στρατιώτης Βασιλακβέικ". Πάντως, όχι για να προωθήσει το άθλημα, κι ούτε για να το ενισχύσει μέσω τηλεοπτικών δικαιωμάτων κλπ, μιας και μιλάμε για ψίχουλα ε.

Γενικώς είμαστε η χώρα, ή μάλλον, ΣΤΗΝ χώρα, του Γάμησέ Τα....

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 μήνες μετά...

Τσσκα - Ρεαλ και απο εκει και περα Φενερ - Εφες - Μπαρτσα. Θα δωσω και καποιες ελπίδες στον οσφπ ανάλογα τον προπονητη που θα φέρει. 

Και Καζαν Ουνιξ θα ναι στους 8 και με πολλά αν ο ΠΑΟ. Και θέλω να ελπίζω σε κάποια έκπληξη, τύπου παρτιζαν / Ζαλγκίρις, αλλά πάρα πολύ δύσκολα.

Η Καζαν έχει το ρόστερ αν κ πέρασε με πολύ αγχος από τους προκριματικους (και θελει σίγουρα 1 ψηλό ακομα) όπως και η Μιλανο ασχετως αν εχασε Τζερελς κ Λανγκφορντ. Επίσης δυνατή θα είναι και η Βαλένθια. Ο Παο αν φορμαριστεί στο β γυρο έχει και αυτος καποιες ελπίδες για 8αδα αλλά θα πρέπει να περιμενουμε κληρώσεις. Τέλος, η Μακαμπι φαινεται να εχει καλύτερο ρόστερ αλλά εγω δεν την βλέπω να προχωράει πολυ. Ενώ και η Γαλατα θα ειναι και πάλι πολυ δυνατη. 

• Like 1

κολλησε το κινητό.

Δείτε την οικογενειακή φωτογραφιά της Καζάν στο site της euroleague! "Βρε άρτζι, αχ βρε άρτζι! Ποιος σε τρόμαξε;;; Να τον μαλώσω"

• Like 1

Εχουν ξαναβάλει το 2000 κ 2001, ειχε παει η Εφες. 

Ο μπαμπας Σαριτς απειλει οτι θα φυγουν επειδη δεν παιζει ο γιος.

Eπι Ευρωλιγκας δεν εχουν παει ποτε σε φ4 οι τουρκοι.

Οσο για τον Σαριτς, οντως γιατι δεν αγωνιζεται?

Ποια η διαφορα της Ευρωλιγκας και του κυπελλου πρωταθλητριων; Πέρα απο το ποιος κανει τη διοργάνωση.

Υπάρχει ενας περιορισμός για τους ξενους στην Τουρκια... Ισως πήγε και με υφάκι και τρώει καψώνια απο τον Ιβκοβιτς.

Μα ετσι κι αλλιως τις χρονιες που αναφερεις στη διοργανωση της Ευρωλιγκας δεν υπηρξε τουρκικη ομαδα στα ημιτελικα της.

Εφες - Μπαρτσα - Παο κ Μακαμπι στη Θεσσαλονικη και Εφες - Τσσκα - Παο κ Μακαμπι στο Παρισι. 

Eπι Ευρωλιγκας δεν εχουν παει ποτε σε φ4 οι τουρκοι.

Οσο για τον Σαριτς, οντως γιατι δεν αγωνιζεται?

εχει μεγαλο συναγωνισμο η θεση, lasme, krstic, milko bjelica

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...