Chris_85 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Οχι ρε το Σερβακι εννοω φυσικα.. Ο Τσιλντρες εχει εγωισμο. Σημερα πηρε παραπανω φασεις απ οτι επρεπε και εκβιασε καταστασεις. Οι μονοι 2 αντιπαλοι που εχουν ζορισει τον Τσιλι μεχρι στιγμης ειναι ο Γουντς και ο Βεσελυ.
Tilemaxx Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Πάντως όλοι μου λένε οτι ο Γούντς πρέπει να επιστρέψει αλλά εγώ επιμένω οτι δεν κάνει για τον ΟΣΦΠ. Δεν ξέρω γιατί.
Chris_85 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Ο Γουντς ειναι καλος παικτης. Αναμφιβολα αν ο Τσιλντρες εφευγε, θα μπορουσε να ειναι μια επιλογη (μαζι με τον Βεσελυ). Η μεγαλη διαφορα των Q/Τσιλι ειναι πως ο πρωτος αν βαλει 20 ποντους στην επιθεση (αν παρει προσπαθειες δηλαδη, αν μπει στο ρυθμο του παιχνιδιου) θα παιξει και αμυνα, θα κατεβασει και ριμπαουντς. Ο Τσιλι, ξεκιναει το παιχνιδι του με στοχο την αμυνα, τα ριμπαουντς και την ''ομαδικη δουλεια'', και οι 20 ποντοι του ερχονται ως απορροια της συνολικης του παρουσιας στο γηπεδο και οχι ως αυτοσκοπος. Μεταξυ των 2, για μενα (ακομα) Τσιλι..
KaizerSoze Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Περιπατο θα το παρετε. Η μονη περιπτωση ειναι τελικα η Ρεαλ και οχι οι λουζερ της Καταλωνιας λογω φιλοισπανικης διαιτησιας
Chris_85 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δεν ειναι ετσι Καιζερ. Εγω σου λεω οτι και με την Παρτιζαν να παιξουμε ημιτελικο, μπορει να χασουμε. Και η Μπαρτσελονα με την ΚΑχα να παιξει ημιτελικο, μπορει να χασει. Σ αυτα τα παιχνιδια δεν υπαρχουν φαβορι. Αντε αν θελεις να μιλησουμε για ποσοστα, να χουμε ενα 55%-45% στον ημιτελικο. Στον τελικο παντως θεωρω πως με οποια απο τις ΡΕαλ, Μπαρτσα, ΤΣΣΚΑ (αληθεια πως εισαι τοσο σιγουρος οτι θα χασει απο τις αλλες 2 στον ημιτελικο?) ειμαστε το αουτσαιντερ. Υ.Γ. Η Μπαρτσα θεωρει πως αν φτασει τελικο, θα παιξει με μας. Γ αυτο οι ''περιεργες'' δηλωσεις περι φαβορι κτλ.
KaizerSoze Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Για την ΤΣΣΚΑ θεωρω οτι ειναι η πιο εμπειρη ομαδα, με την καλυτερη 6αδα της διοργανωσης, και αντεχει καλυτερα σε σειρα πολλων σκληρων αγωνων. ΟΜΩΣ οσο και ρομαντικα ωραιο να ακουγεται το "6 τιμια παλικαρια απο την Ρωσσια τα βαζουν με ολους" θα πληρωσουν καποια στιγμη τον σαπιο παγκο τους. Την Ρεαλ δεν την εχω σε καμια εκτιμηση, τι να προλαβει να συμμαζεψει ο Μεσινα?Αλλα 1. εχει καποιες καλες μοναδες που κανουν ζημια 2. θα εχει σπρωξιμο οπου μπορεσει Για την Μπαρτσελονα τα εχουμε ξαναπει. Την θεωρω φετος την σταθερα καλυτερη ομαδα της διοργανωσης αλλα ειναι ΤΡΕΛΟΙ ΛΟΥΖΕΡΣ.
Chrisxxx Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Παντως η ΤΣΣΚΑ παει για 8η συνεχόμενη φορα Φαιναλ Φορ ενω εχει ήδη 4 συνεχόμενους τελικους πραγμα απίστευτο για την εποχη μας. Δεν θεωρω τη ΤΣΣΚΑ φαβορι αλλά δεν θα ηθελα με ΤΙΠΟΤΑ να παιζω μαζι της ημιτελικο (τελικο ναι) γιατι εχει παιχτες που ξερουν να διαχειριστουν εξαιρετικα το αγχος του συγκεκριμένου αγώνα.
gilardino Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 εγω ενα ξερω...η ομαδα μπασκετ του χωριου μου να παιζε με τις ομαδες που χει παιξει ο ολυμπιακος μεχρι τωρα,θα φτανε final 4 ανετα...
KaizerSoze Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 H TΣΣΚΑ αν την βαλεις για ενα ματς να παιξει με οποιαδηποτε ομαδα μπορει να την κερδισει Το θεμα ειναι οτι ορθως υπαρχει συστημα με πλευοφ, με ημιτελικο, με τελικο. Και εκει πιστευω θα φανει ο γυμνος της παγκος
Chrisxxx Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Σωστα! αλλά στον ημιτελικο θα βγαλει τα σηκώτια καθε αντιπάλου γιατι οι παιχτες της θα ειναι ξεκουραστοι.
Chris_85 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 εγω ενα ξερω...η ομαδα μπασκετ του χωριου μου να παιζε με τις ομαδες που χει παιξει ο ολυμπιακος μεχρι τωρα,θα φτανε final 4 ανετα... Aρκει να μην αντιμετωπιζε Μαρουσι/Παρτιζαν, γιατι θα πηγαινε ακλαφτη.. ---------- Προσθήκη στις 19:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:39 ---------- http://www.lumaniblog.eu/index.php?link=updates&aid=155 Eνα πολυ ενδιαφερον αρθρο απο τον Πεσιτς, οπου αναφερεται στους συγχρονους ''ψηλους''. Μαλλον θα επιβεβαιωσει αυτο π λεγαμε στην αρχη της χρονιας, πως υπαρχουν παικτες που μπορουν να παιξουν εξισου ανετα στην περιφερεια και στο λοου ποστ, χωρις να ειναι σωνει και καλα 3αρια.
alvouk Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Κι εγώ πιστεύω στην εμπειρεία και ποιότητα της ΤΣΣΚΑ...Μάλλον θα πάει με Μπάρτσα ημιτελικό γιατί δεν βλέπω να πιάνουν άλλο τα κόλπα με Μεσίνα. Η ΤΣΣΚΑ λοιπόν έχει την εμπειρία και την ποιότητα +ξεκούραση (μάλλον θα καθαρίσει από σήμερα) ενώ η Μπαρτσελόνα έχει το ταλέντο, τη σταθερότητα, τη λειψανδρία της ΤΣΣΚΑ, αλλά και την απειρία, την κούραση και την ταμπέλα των λούσερς (που λίγο όμως μετράει). Μάλλον βλέπω ΤΣΣΚΑ στον τελικό.
margaritagr Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Η Μπαρτσα περασε f4 για να δουμε τους υπολοιπους
KaizerSoze Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Το καλυτερο σεναριο για τον Ολυμπιακο κατα τη γνωμη μου Ομαδα Παρτιζαν σε τελικο δεν παιζει. Το φιλοτιμο will get you only this far Το θεμα ειναι ποιον θελετε τελικο? Αποψη μου? Μπαρτσελονα. Γιατι η ΤΣΣΚΑ δειχνει οτι κουτσα στραβα συνεχιζει εστω με μονο 6 σοβαρους παικτες. Και πλεον μεινανε 2 ματς. Και εχουν χτισει χαρακτηρα. Οι αλλοι ειναι λουζερς. Οπως και ο Ολυμπιακος, η Μπαρτσελονα θελει μια διακριση και τυπικα για να φτιαξει προσωπικοτητα. ΥΓ. Πειραζει που θελω να το παρει η ΤΣΣΚΑ για να μην χαλασει το σερι?(ΤΣΣΚΑ-Παναθηναικος-ΤΣΣΚΑ-Παναθηναικος και παει λεγοντας)
Προτεινόμενες αναρτήσεις