Προς το περιεχόμενο

Euroleague Basketball

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν είχες ιδέα απο μπάσκετ, δεν θα έλεγες οτι έπεσε πάνω σας η ΡΕΑΛ για να σας παίζει με πλεονέκτημα έδρας. Γιατί δεν είναι 1 ματς αλλα 5. Και ΑΝ θα σας ξανάβρισκαν, θα ήταν στο τελικό! 2 φάσεις μετά! Αν είναι δυνατόν, να διάλεξαν τον δυνατό δηλαδή!

Η μακάμπι δεν είναι καθόλου μέτρια. Απέκλεισε την ΤΣΣΚΑ και την Αρμάνι που σας έριξε 30 στο κεφάλι, με μειονέκτημα έδρας.

Και εννοείται 100% καλύτερη ομάδα απο εσάς ΦΕΤΟΣ η ΤΣΣΚΑ. Ουτε στον ύπνο σας 2πλο στην Ρωσσία. Αλήθεια τι ακριβώς διπλά φέρατε φέτος εκτος απο κάτι Λαμποράλ κτλ...;

Για μια ήτα έβγαλες άχρηστη την ΤΣΣΚΑ, για εσάς που σας κέρδισε και η κουτσή Μαριώ δεν ισχύει ο κανόνας που θέτεις;

Ποια χειρότερη έδρα φίλε, απο κανέναν δεν χάσαν. Η ΡΕΑΛ προσκύνησε εκεί, έλεος...

η τσσκα ειναι της πλακας.για πλακα καναμε μπρεικ μεσα στην παγωμενη εδρα τους.και εννοειτε οτι η ρεαλ επελεξε να με παιξει σε σειρα αγωνων με πλεονεκτημα εδρας παρα σε μονο ματς.δεν το καταλαβαινεις ομως γιατι προφανως δεν εχεις ιδεα απο μπασκετ.

την περσινη ρεαλ που την διελυσα στον τελικο αν με επαιζε σε σειρα 5 αγωνων με πλεονεκτημα δεν θα την περνουσα.η ομαδα με το πιο ταλαντουχο και πιο πλουσιο ροστερ βολευεται σε σειρα αγωνων και οχι σε ενα μονο ματς.πιο απλα δεν γινεται να στο πω 1 και 1 κανουν 2.

Δημοσ.

1+1 κανει 2, αλλα πιο σωστο ειναι να λες οτι κοκκινο και κοκκινο κανει 2 φορες κοκκινο.

ΘΑ απεκλειες σιγουρα τη ΤΣΣΚΑ, ΘΑ νικαγες τη φετινη Ρεαλ σε 1 αγωνα, εν τελει απ'τον καναπε σου εχεις ηδη κανει το threepeat στο Μιλανο αλλα δε το εχουμε παρει χαμπαρι ακομα.

Η Ρεαλ σε επελεξε και σε απεκλεισε ευκολα, η ΤΣΣΚΑ με περασε επισης ευκολα (με εξαιρεση τον πρωτο αγωνα που θα με ειχε στειλει φ4 αν δεν αυτοκτονουσα), ολα τα υπολοιπα ειναι να 'χαμε να λεγαμε και δεν ενδιαφερουν κανεναν. Οποτε συνεχισε να ευχεσαι οπως τα αφεντικα σου, να πατωσει η Ρεαλ επειδη σε απεκλεισε στο τοπ8, να εισαι και λιγο επικαιρος τουλαχιστον.

Δημοσ.

Εγω εχω να πω οτι και ο Παναθηναικος και ο Ολυμπιακος ειναι εκτός final-4 και η Ρεαλ Μ. ειναι στον τελικο και εσεις μεινατε ακομα στο εαν διαλεξε ή οχι η Ρεαλ Μ. τον Ολυμπιακο.

Μπορειτε και να συζητησετε και για το αν περασε η μπαλα την γραμμη στον τελικο μουντιαλ του 1966.... Οι νεωτερες ερευνες δειχνουν οτι τελικα δεν περασε αλλά θα μεινετε σε αυτο?

Δημοσ.

Απαγορεύεται η συζήτηση περί τακτικής; Γιατί κι εγώ δεν το αποκλείω να διάλεξε η Ρεάλ τον Ολυμπιακό επειδή «φοβόταν» ότι σε νοκ άουτ παιχνίδι μπορεί και να έπαιρνε το μακρύτερο.

Δεν έχουν γίνει ποτέ αυτά δηλαδή; Θα ήταν κάτι πρωτάκουστο, ή στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Ολυμπιακός δεν είχε απλά καμία τύχη, άρα και τσάμπα γίνεται λόγος;

Δημοσ.

Απαγορεύεται η συζήτηση περί τακτικής; Γιατί κι εγώ δεν το αποκλείω να διάλεξε η Ρεάλ τον Ολυμπιακό επειδή «φοβόταν» ότι σε νοκ άουτ παιχνίδι μπορεί και να έπαιρνε το μακρύτερο.

Aμα διαλεξε η Ρεαλ Μ. τον Ολυμπιακο προφανως και θα ηταν διοτι τον προτιμουσε απο τον Παναθηναικο στην σειρα των "best of 3"(των 8) και οχι με το μυαλο στο μην τυχον και τον συναντησει στον τελικο του final-4(ή στο final-4).

Λιγη λογικη δεν βλαπτει.

Δεν μπορει να πιθανολογειτε βαζοντας τον λογο του οτι φοβοταν τον Ολυμπιακο στο φιναλ-4(πριν καν προκριθει!!), για αυτο και τον προτιμησε να παιξει μαζι του στους 8 για να τον βγαλει εκτός final-4 ωστε να μην εχει να τον αντιμετωπισει, πανω απο τον λογο του οτι απλως προτιμουσε να παιξει μαζι του στους 8.

Δεν γινεται δηλαδη να βαζετε πρωτα τις σκεψεις για το final-4(πριν καν παει) απο τις σκεψεις για τους 8.

Η Ρεαλ Μ. ειτε δεν διαλεξε αντιπαλο και απλως εχασε, ειτε διαλεξε γιατι θεωρησε τον Ολυμπιακο πιο βολικο αντιπαλο για την φαση των 8.

Το να διαλεξε αντιπαλο γιατι ηθελε να βγαλει τον Ολυμπιακο εκτός final-4 ωστε να μην εχει να τον αντιμετωπισει εκει, ειναι τρομερα παρατραβηγμενο....

Δημοσ.

Ειναι το μονο φυσιολογικο. Καμια νορμαλ ομαδα δε θα διαλεγε τον ολυμπιακο σαν πιο ευκολο απο τον παναθηναικο. Το ενα ματς το φοβοντουσαν μη το παθουν οπως περυσι. Στη σειρα, με πλεονεκτημα εδρας, ειχαν το πανω χερι.

Τελοςπαντων ολα αυτα ανηκουν στο παρελθον.

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά, ο Ολυμπιακός φημίζεται ως ομάδα που δεν τα παρατάει και γυρνάει τα παιχνίδια. Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.

Επίσης θύμησέ μου αν μπορείς πώς πήρε τις δύο τελευταίες Ευρωλίγκες.

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά, ο Ολυμπιακός φημίζεται ως ομάδα που δεν τα παρατάει και γυρνάει τα παιχνίδια. Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.

Επίσης θύμησέ μου αν μπορείς πώς πήρε τις δύο τελευταίες Ευρωλίγκες.

Και τι σχεση εχουν αυτα σχετικα με αυτο που συζηταμε? ΚΑΜΙΑ!

Δεν μπορει να μου λετε οτι ΑΝ διαλεξε αντιπαλο για τους 8(γιατι μπορει και να μην διαλεξε και απλως να εχασε) το εκανε οχι γιατι την βολευε πιο πολυ ο Ολυμπιακος στους 8 που ηταν το επικειμενο ματς, αλλά γιατι ειδε μακρυτερα(ακομα και αν δεν ειχε καν περασει ακομα!), οτι ηταν ηδη στο final-4 και ηθελε να βγαλει τον Ολυμπιακο εκτός final-4 ωστε να μην εχει να τον αντιμετωπισει εκει.

Δεν γινονται αυτα. Και ο παραλογισμος εχει ορια.

Επισης ειμαι 100% σιγουρος, οτι εαν εβαζε τα δυνατα της για να νικησει το παιχνιδι και νικουσε με 20 ποντους διαφορά και δεν αντιμετωπιζε τελικα στους 8 τον Ολυμπιακο, οτι θα λεγατε οτι ηθελε να αποφυγει τον Ολυμπιακο στην φαση των 8 γιατι θα μπορουσε να της παρει ενα παιχνιδι στην Μαδριτη οποτε θα μπορουσε να προκριθει αυτος.

Ειμαι 100% σιγουρος!!!!!!!

Οτι θα το λεγατε αυτο.

Μονά ζυγα δικα σας.

Ειτε νικουσε ειτε εχανε στο τελευταιο παιχνιδι στο τοπ16, θα λεγατε οτι ηθελε να αποφυγει τον Ολυμπιακο ειτε στους, 8 ειτε στο fInal-4.

Ε δεν γινεται φυσικα αυτο....

Ας βγει καποιος να μου πει οτι αν νικουσε η Ρεαλ Μ.(ποιο παιχνιδι ηταν το τελευταιο στην φαση του τοπ16?) και ετσι δεν εβγαινε στην φαση των 8 με τον Ολυμπιακο, οτι δεν θα ελεγε οτι ηθελε η Ρεαλ Μ. να αποφυγει τον Ολυμπιακο στην φαση των 8 για αυτο και επαιξα κανονικα και νικησε.

Ας μου το πει καποιος αυτο για να γελασω....

Δημοσ.

Νιώστε, δε ξέρουμε άν διάλεξε η Ρεαλ (που εξήγησα τον λόγο ΑΝ το έκανε), αλλά το να λέμε οτι ο Παο ήταν πιο δύσκολη ομάδα, καταντάει γραφικό.

Δημοσ.

Και η κωλοτουμπα συνεχιζεται...

Τεράστια διαφορά. Άλλο να πέσεις πάνω σε Τσσκα, άλλο να πέσεις πάνω σε Ρεάλ.

Θεωρώ οτι σας ταιριάζει περισσότερο η δεύτερη (όσο και αν ακούγεται αντισυμβατικό).

Η ρεαλ έχει τον μπουρουση και τον σλοτερ στο 5, και τους ματσάρετε σουπερ.

Τα μεγάλα σας προβληματα ειναι ο Μιροτιτς και ο Σερχι.

Αλλά και πάλι ματσάρετε.

Την Τσσκα πως θα την παλεύατε στους ψηλούς? Lasme against 5?
Δημοσ.

...τυχερός ο Χατζής που δεν έζησε στη μινωική Κρήτη. Χαλαρά θα τον ρίχνανε για γεύμα στον Μινώταυρο μετά από τη δήλωση ότι η Γραμμική Β ήταν η γραφή των Σουμερίων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...