Προς το περιεχόμενο

Euroleague Basketball

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ε α στα διάλα. Το πουλί τους εντελώς παίζουνε οι Μπαρτσελόνοι. Το μόνο που μένει τώρα είναι να πάρει την κούπα η Μακαμπί, την Α1 ο Πανιώνιος κι εγώ τα βουνά.

Εντάξει, πανηγυρικό 0/2 στις προβλέψεις μου σήμερα, αλλά δε νομίζω ότι γίνεται να χάσει η Ρεάλ από τη Μακάμπι σε τελικό. Δυο ομάδες τη ζόρισαν φέτος. Ο Ολυμπιακός και η ΤΣΣΚΑ. Τον Ολυμπιακό τον βρήκε σε στιγμή με πολλά προβλήματα και η ΤΣΣΚΑ αυτοκτόνησε μόνη της, οπότε πάει για περίπατο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εντάξει, πανηγυρικό 0/2 στις προβλέψεις μου σήμερα, αλλά δε νομίζω ότι γίνεται να χάσει η Ρεάλ από τη Μακάμπι σε τελικό. Δυο ομάδες τη ζόρισαν φέτος. Ο Ολυμπιακός και η ΤΣΣΚΑ. Τον Ολυμπιακό τον βρήκε σε στιγμή με πολλά προβλήματα και η ΤΣΣΚΑ αυτοκτόνησε μόνη της, οπότε πάει για περίπατο.

Το σηκωσε η ρεαλ, όλη τη σεζον ηταν η καλύτερη ομαδα. Εκανε και τη φοβερη μαγκια να προτιμησει, τη μοναδικη ομαδα που ηταν εμεπρη και μπορουσε να τη ζορισει στο Φ4, τον Οσφπ. Βγάζοντας τον οσφπ εκτός με πλεονεκτημα έδρας σε σειρά 5 αγώνων το έργο της πλεον αποδυκνείεται αρκετά εύκολο.

• Like 2

Το σηκωσε η ρεαλ, όλη τη σεζον ηταν η καλύτερη ομαδα. Εκανε και τη φοβερη μαγκια να προτιμησει, τη μοναδικη ομαδα που ηταν εμεπρη και μπορουσε να τη ζορισει στο Φ4, τον Οσφπ. Βγάζοντας τον οσφπ εκτός με πλεονεκτημα έδρας σε σειρά 5 αγώνων το έργο της πλεον αποδυκνείεται αρκετά εύκολο.

Ουσιαστικα επελεξε να παιξει τον τελικο της ευρωλιγκα στην εδρα της ;)

Η ΤΣΣΚΑ ας αποκτησει κι επισημως το χαρακτηρισμο loser. Τοσα χρονια στο φ4 και απο στραπατσο σε στραπατσο το πανε.

YΓ> Αυτος ο Μπλατ ειναι να τον χαιρεσαι. Προπονηταρα, μεθοδικος κι επιμονος. Φετος περασε απο 1000 κυματα με πολυ κακη εικονα της ομαδας του και να που εφτασε. Ποσο πολυ θα τον ηθελα στον ΠΑΟ. Φημες λενε οτι παει ΝΒΑ απο το καλοκαιρι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...