~mxls~ Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Ναι..γενικως. Αυτη την κωλομαδα ομως που μας απεκλεισε, δε μπορω να τη στηριξω. Οχι γιατι μας απεκλεισε. Γιατι θυμαμαι τα καραγκιοζιλικια τους & το οτι μας διαλεξαν. Και ετσι διαλεξαν και μπαρτσελονα σημερα.. Οποτε με το καλο η ηττα. Καλα αυτα αν θέλουμε τα πιστεύουμε. Είναι ασχημάνδρες. Ας έπαιζε ο Κριστιάνο μπάσκετ και θα σου'λεγα εγώ..
FilipposMD Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μα γιατί έχουν φωτίσει έτσι το γήπεδο; Σαν videogame που έχεις απενεργοποιήσει τις εξέδρες είναι.
HERTHAN Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μα γιατί έχουν φωτίσει έτσι το γήπεδο; Οτι χειροτερο εχω δει ποτε σε αγωνα μπασκετ.
Chrisxxx Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Αν και θέλω Ρεαλ για να δουμε ωραίο παιχνίδι προβλέπω τελικό μεταξύ Μπαρτσα και Τσσκα, εναν βαρετο τελικό δηλαδη. Καλά το πάει η Μακαμπι ως τώρα παντως. Ελπίζω ο Σερχι να σταθεί στο ύψος του και να δικαιολογήσει για άλλη μια φορά φέτος τον δικαιο τίτλο του mvp της Ευρωλίγκα!
HERTHAN Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δεν παλευετε με τετοιο φωτισμο το ματσακι.Μηπως υπαρχει κανενα προβλημα και ειναι ετσι λες και παιζουν σε σπηλια?
Demon13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μια χαρά παίζει ο Σχορτς. Μας χάλαγε...με όλους τους ειδήμονες που μπλέξαμε. Αν τον είχαμε μαζί με Μαυρο Γκιστ Λάσμε Μπατίστ Φώτση, θα είχαμε κάνει το break στο πρώτο ματς στην Ρωσσία.
washcloud Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Είμαι ο μόνος που δίνει σοβαρότατες πιθανότητες να περάσει η Μακάμπι, αν εμφανιστεί η ΤΣΣΚΑ των πλευ οφφς? ...είσαι ο μόνος ήρωας (...που αυτοπροσφέρεσαι ως υποφήφιο θυσίασμα προς καζούρα την Κυριακή τα μεσάνυχτα ) Αν και θέλω Ρεαλ για να δουμε ωραίο παιχνίδι προβλέπω τελικό μεταξύ Μπαρτσα και Τσσκα, εναν βαρετο τελικό δηλαδη. ...Γουάτ ωρέ; Μπάρτσα φουλ με ΤΣΣΚΑ φουλ θα δεις βαρετό μπάσκετ; Αρ γιου φούλινγκ μη; Της Πόπης θα γίνει. Και κορμιά, και τρέξιμο κι απ' όλα θα 'χει... Με τη Ρεάλ (πέρα από τα πιθανά αεροπλανικά του Ρούλη), τί θα δεις; Τρίποντα από τα 119 μέτρα που κανονικά δε θα μπαίνανε ούτε με βύσμα τον Ντράζεν; Δεν παλευετε με τετοιο φωτισμο το ματσακι.Μηπως υπαρχει κανενα προβλημα και ειναι ετσι λες και παιζουν σε σπηλια? Κράισις λέμε. Φωτιστικά, δεν υπάρχουν. Το Μπασκετάκι Με Τα Σπίρτα. ΤΣΣΚΑ με +10 και Μπάρτσα με κάτω από 10 απόψε (Οχτώ). Μπάρτσα με +3 Κυριακή μεσάνυχτα (κι άμα θέλετε ΚΑΙ βραδάκι, Ρεάλ με +25 μικρό).
tool1983 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Παντως δεν ξερω ποια ομαδα να υποστηριξω.Ελεγα Μακαμπι για τον Σοφο αλλα μετα βλεπω τον Πνινι κ αλλαζω γνωμη. Η ΤΣΣΚΑ λογικα περναει γιατι οσο και να θελει η Μακαμπι απλα δεν βλεπω πως θα μπορεσει να περασει. Ναι ο φωτισμος θυμιζει λιγο Dario Argento.
margaritagr Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Χαλια ο φωτισμος. Κατα τ αλλα δυστυχως δε τη βλεπω τη μακαμπι να μπορει. Τριποντο κι αγιος ο θεος
FilipposMD Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μάπα το παιχνίδι. Η ΤΣΣΚΑ κάνει τα βασικά και κερδίζει με 13. Από τη Μακάμπι ούτε ένας διακριθείς, πού να πας με τους δεινόσαυρους;
washcloud Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Αυτός ο Ιωάννου πιο ανθεκτικός κι από κατσαρίδα. Επιβίωσε επί ΕΡΤ, επιβίωσε επί ΔοΤή, επιβιώνει επί ΞεΝΕΡΙΤ. Τζάμπα πήγε η απεντώμωση/μυοκτονία του Ιουνίου. Τον κόβω να μας θάβουν όλους μαζί με Μητσοτάκουλα. ...Κρυ-ά-πα-πα-πα........
margaritagr Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δεν ειναι να το βλεπεις με μεταδοση ιωαννου. Μ επιασε πονοκεφαλος, ευτυχως που υπαρχει κι η νοβα. 1
FilipposMD Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Ρε Μεσίνα, για ποιό λόγο έδωσες τόσα λεφτά στον Χάινς; Όταν πλησιάζουν οι άλλοι, αυτόν βάζεις μέσα να σηκώσει τείχος. Πού πας με τον Κάουν; Πάρε διαφορά στους 5 τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις