rus Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Οταν σου λενε τα αυτονοητα, αυτα που ισχυουν για ολο το κοσμο, και παρολ αυτα εσυ τα απορριπτεις αυτο σημαινει οτι δεν καταλαβες. Ναι για φ4 μιλαμε. Εσυ κουρασες και εσυ γραφεις μπουρδες. Δε βαζεις ποτε φρενο στη φλυαρια σου?
Bourdoulas Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 κλειστό Μαδρίτης: το σοκ του να βλέπεις όλους τους οπαδούς της Real ντυμένους με κάτι που θυμίζει ΚΚΚ... Κανας άλλος το ίδιο καμμένος με μενα, που να μην είδε κατευθείαν σημαίες; Δε τη παλεύω. Και εγώ αυτό "είδα"! Αφού καταλάβεις όμως ότι δεν ισχύει είναι πολύ ωραία εικόνα.
~mxls~ Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Βρηκαν ομάδα να το κάνουν, lol Ιν άδερ νιουζ, ούτε καλύτερες 5αδες με στοιχειώδη λογική δεν βγάζουν. Πολυ πίσω από την διοργάνωση που θα μπορούσε να'ναι αυτη η λίγκα ακόμα και σε λεπτομέρειες όπως αυτην.
patrickdrd Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 δεν μας νοιαζει τι κανει η ακατανομστη, δεν εχουμε λεφτα για πεταμα
FilipposMD Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Να κάνουμε καμιά πρόβλεψη για να γίνουμε ρεζίλι και να μας κοροϊδεύουν οι άλλοι την Κυριακή το βράδυ; Λοιπόν, ξεκινάω. Μπαρτσελόνα κερδίζει με 6 πόντους της Ρεάλ. ΤΣΣΚΑ-Μακάμπι, προηγείται στην αρχή η Μακάμπι, την κερδίζει στο τέλος η ΤΣΣΚΑ. Τελικός Μπάρτσα-ΤΣΣΚΑ χωρίς σασπένς. Ή κερδίζει πολύ άνετα η Μπάρτσα ή έχει ξεμείνει στο ημιτελικό και χάνει με 10+ πόντους. 1
patrickdrd Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 οκ, ακολουθω τσσκα - μακαμπαιοι κερδιζει η τσσκα αερας εκμεταλευομενη την ρακετα ρεαλ - μπαρτσα κερδιζει η μπαρτσα με 5 ποντους σ ολο το ματς, αλλα στο τελος σοβαρευεται η ρεαλ κ την αφηνει συξυλη με ανατροπη τελευταια λεπτα τελικος λοιπον τσσκα - ρεαλ κ το παιρνει η ρεαλ με μια 10αρικου
Chris_85 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Είμαι ο μόνος που δίνει σοβαρότατες πιθανότητες να περάσει η Μακάμπι, αν εμφανιστεί η ΤΣΣΚΑ των πλευ οφφς?
Demon13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Την είδα live την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ. Είναι πολύ δυσκατάβλητη ομάδα σου βγάζει το λάδι. Έχει και παίχτες σουτερ και ρολίστες και τέρατα για παιχνίδι στην ρακέτα. Για να την κερδίσεις, πρέπει να έχεις σώματα για πάλη, ξεκινάς απο εκεί. ή περιφέρεια δυναμίτη για να ανοίξει η άμυνά τους ή να κοντύνουν το σχήμα τους. Μοιάζει με την Εθνική Ρωσσίας, σε αγωνιστικό στυλ. λογικά η Μακάμπι θα βγει knock-out εκτός αν βγάλει φωτιές απο τα 6,25. Επειδή είναι 1 ματς, έχει τύχη, δεν μπορείς να ξεγράψεις κανέναν. Σε 5 ματς δεν νομίζω να πέρναγε ποτέ η Μακάμπι. Τεσπα, δεν θα δω τα ματς, δεν είμαι φίλος του συγκεκριμένου αθλήματος όταν δεν παίζει η ομάδα μου βαριέμαι. Μόνο στην μπάλα βλέπω αγώνες με ξένες ομάδες.
Jenkins Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Barcelona - ΤΣΣΚΑ ο τελικός και θα το πάρει η ΤΣΣΚΑ που δεν θα έχει πλέον το άγχος του φαβορί, όπως πρόπερσι και πέρυσι
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Είμαι ο μόνος που δίνει σοβαρότατες πιθανότητες να περάσει η Μακάμπι, αν εμφανιστεί η ΤΣΣΚΑ των πλευ οφφς? Ελα πεστο, αφου εδω το 'χεις: Η ΤΣΣΚΑ του μισου ποιντ γκαρντ Αλλα ετσι θα προσλαβεις το πολυαγαπημενο σου εμο, οποτε δυσκολο Οπως και να 'χει, ως Παναθηναικος, θα ευχηθω οτι ευχηθηκαν και τα αυγα μετα τον (τσουχτερο οπως δειξανε) αποκλεισμο τους: Να πατωσει η Ρεαλ. Θα προτιμουσα να το σηκωσει Μακαμπι ή Μπαρτσελονα anyway. Ρεαλιστικα παντως, το περισσοτερο clutch το εχει η ΤΣΣΚΑ , η οποια ομως ηταν σε χειροτερη κατασταση στο τοπ8 απο τις αλλες 3. Ακολουθει η Μπαρτσελονα σε αυτον τον τομεα αλλα παραλληλα εμπνεει και περισσοτερη εμπιστοσυνη το μπασκετ που παιζει, αρα αν ηταν να πονταρω καπου, θα πονταρα σε μια απο αυτες τις 2 ομαδες, (οι Καταλανοι καλυτερη ομαδα, αλλα εχουν πολυ δυσκολοτερο ημιτελικο και οι Ρωσσοι πιο ασταθεις, αλλα με το ενα ποδι στον τελικο λογω πιο αδυναμου αντιπαλου). Παρολα αυτα, ειναι 2 do or die παιχνιδια για καθε ομαδα και καθε συμμετοχη εχει περιπου ιδιες πιθανοτητες , με μικρες αποκλισεις, για κατακτηση.
margaritagr Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Εγω θελω να το σηκωσει η Μπαρτσελονα. Σημερα θελω νικητες μακαμπι-μπαρτσελονα & τον Παπ να κανει το θτριπιτ. Ρεαλ ελπιζω να βγει 4η. Να πατωσει, να διασυρθει, ουυυστ
Anubis13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Τι βλεπω: Οριακη νικη Μπαρτσελονα και την Μακαμπι να ζοριζει την CSKA χωρις να ειμαι σιγουρος οτι θα την κερδισει.
margaritagr Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Κάτσε ρε Μαργαρίτα, Ρεαλ δεν υποστηρίζεις; Ναι..γενικως. Αυτη την κωλομαδα ομως που μας απεκλεισε, δε μπορω να τη στηριξω. Οχι γιατι μας απεκλεισε. Γιατι θυμαμαι τα καραγκιοζιλικια τους & το οτι μας διαλεξαν. Και ετσι διαλεξαν και μπαρτσελονα σημερα.. Οποτε με το καλο η ηττα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις