patrickdrd Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 παμε παλι να δουμε για ποσο ακομα εγω δεν ειπα οτι οι εταιρειες κανουν λαθος, αλλα το φαβορι, το θεωρητικο, για ολους μας, δεν μιλησα για καμια εταιρεια, παιρνει τα @@ μου, γιατι ειναι τοσο αμφριρροπα τα ματς, ενας αγωνας ειναι, εχει πιεση, αγχος κλπ, κ δεν δικαιωνεται, γκεγκε; ή μπα ακομα;
rus Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Eιναι φανερο οτι μιλαμε σε διαφορετικο μηκος κυματος, ωστοσο μη μου πεις οτι δεν εκμεταλλευτηκες το λαθος της εταιριας που ειχε φαβορι τη ΤΣΣΚΑ και δε στοιχηματισες υπερ του Παναθηναικου ε? Τι κι αν το τελικο σκορ ηταν 74-44, σημασια εχει οτι η εταιρια εκανε παλι λαθος. 1
V for Vagelis Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 κλειστό Μαδρίτης: το σοκ του να βλέπεις όλους τους οπαδούς της Real ντυμένους με κάτι που θυμίζει ΚΚΚ... Κανας άλλος το ίδιο καμμένος με μενα, που να μην είδε κατευθείαν σημαίες; Δε τη παλεύω. 1
patrickdrd Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Eιναι φανερο οτι μιλαμε σε διαφορετικο μηκος κυματος, ωστοσο μη μου πεις οτι δεν εκμεταλλευτηκες το λαθος της εταιριας που ειχε φαβορι τη ΤΣΣΚΑ και δε στοιχηματισες υπερ του Παναθηναικου ε? Τι κι αν το τελικο σκορ ηταν 74-44, σημασια εχει οτι η εταιρια εκανε παλι λαθος. ρε παπαρα, για φ4 μιλαμε, αντε ξεκολλα επιτελους, κουρασες
Danbo Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 ρε παπαρα, για φ4 μιλαμε, αντε ξεκολλα επιτελους, κουρασες Ειναι που δεν βριζεις κιολας!
patrickdrd Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 1) ουτε το παπαρα το θεωρω βρισια 2) ε μα, κουρασε πραγματικα τα ιδια κ τα ιδια
Danbo Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 1) ουτε το παπαρα το θεωρω βρισια 2) ε μα, κουρασε πραγματικα τα ιδια κ τα ιδια Να υποθεσω λοιπον οτι τωρα θα παιξεις "χοντρα" να το παρει η Μακαμπι..
patrickdrd Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 δεν ειπα οτι γινεται καθε φορα, δειτε την ιστορια των φ4 μονοι σας, αμα δεν θυμαστε
Danbo Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 δεν ειπα οτι γινεται καθε φορα, δειτε την ιστορια των φ4 μονοι σας, αμα δεν θυμαστε Δεν εχει να λεει τιποτα αυτο ρε φιλε ομως..
patrickdrd Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 εχει για μενα, εξηγησα γιατι, γιατι συγκριτικα με αλλα αθληματα, διοργανωσεις κλπ, το φ4 ειναι για μενα το μονο με τοσες κ τοσο μεγαλες εκπληξεις, που αλλου εχεις δει εσυ 4ο φαβορι να σηκωνει κουπες;
Danbo Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 εχει για μενα, εξηγησα γιατι, γιατι συγκριτικα με αλλα αθληματα, διοργανωσεις κλπ, το φ4 ειναι για μενα το μονο με τοσες κ τοσο μεγαλες εκπληξεις, που αλλου εχεις δει εσυ 4ο φαβορι να σηκωνει κουπες; Mα ειναι σαφως πιο ευκολο αυτο να γινει στο μπασκετ απο οτι στο ποδοσφαιρο οπου δεν υπαρχει f4 με νοκαουτ παιχνιδια (ενα παιχνιδι δηλαδη).Δεν μπορεις να συγκρινεις διαφορετικα αθληματα τα οποια εχουν και διαφορετικο τροπο διεξαγωγης της εκαστοτε διοργανωσης τους..
Anubis13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Ρε σεις αυτο που λεει ο πατρικ ειναι το εξης..Ειναι προφανες οτι σε ενα F4 μια η δυο ομαδες υπερεχουν(σπανια εχουμε 4 ισαξιες). Οποτε προφανως ο μπουκ δεν θα σου δωσει ποτε 4 ομαδες στο 1.80 διοτι τοτε ενα μεγαλο ποσοστο του κοσμου θα παιξει αυτο που θεωρει φαβορι και θα αφησει τα υπολοιπα. Αντιθετως εκτιμα οτι ο καθενας εχει τοσες δυνατοτητες ωστε να μετριασει τις δικες του απωλειες. Ποσοι πηραν τον ολυμπιακο περσι στο 8? Αντιθετα εγω ξερω πολλους που παιζαν CSKA να το παρει και μετα ρεαλ.. 1
Raikkonen86 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 κλειστό Μαδρίτης: το σοκ του να βλέπεις όλους τους οπαδούς της Real ντυμένους με κάτι που θυμίζει ΚΚΚ... Κανας άλλος το ίδιο καμμένος με μενα, που να μην είδε κατευθείαν σημαίες; Δε τη παλεύω. Σε ολα τα γηπεδα ποδοσφαιρου η μπασκετ το ιδιο πραμα κανουν φιλε...
rus Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 ρε παπαρα, για φ4 μιλαμε, αντε ξεκολλα επιτελους, κουρασες 1) ουτε το παπαρα το θεωρω βρισια 2) ε μα, κουρασε πραγματικα τα ιδια κ τα ιδια 1) Τοτε αν σε πω κι εγω παπαρα θα το παρεις ως φιλοφρονηση? 2) Εσυ ρε παπαρα δε κουρασες να μη καταλαβαινεις τι σου λενε? Η Ευρωλιγκα τελειωσε φετος για τις ελληνικες ομαδες. Δυστυχως τα φαβορι επιβεβαιωθηκαν και παλι, οι Ρεαλ, ΤΣΣΚΑ περασαν εστω και με 3-2. Απο δω και περα ελπιζουμε σε μια καλη πορεια στην Εθνικη μας το καλοκαιρι.
patrickdrd Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 εσυ δεν καταλαβαινεις, εγω μια χαρα καταλαβαινω, εγω, για εκατομμυριοστη φορα, μιλησα για φ4, αλλα δεν λες να καταλαβεις, τεσπα, κοφτο γιατι κουρασες τον κοσμο που μπαινει κ διαβαζει μπουρδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις