skimnos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Καθολου. Θεωρω οτι θα πατε ΠΕΡΙΠΑΤΟ τελικο και εκει θα βρειτε λογικα την Μπαρτσελονα που θα εχει κομματιαστει στις μαχες με Ρεαλ και τον νικητη του ΤΣΣΚΑ-Καχα. Καλά, μη το δένεις κιόλας! Κάποτε ο γαύρος κατάφερε και έχασε από την ανύπαρκτη Μπανταλόνα
KaizerSoze Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Αν βρεθεις τελικο με Μπαρτσα, οκ, ολα ανοιχτα. Απλα οπως παει, εχεις περισσοτερες πιθανοτητες αποτι προδιδει η εικονα των ομαδων αυτη τη στιγμη
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) ΕΙρωνικά το λεω φυσικά. Με τις ευλογίες του πέρασε η Παρτιζάν. Βέβαια αν ήθελε το Μαρούσι να περάσει ας κέρδιζε την Παρτιζάν, δε φταίει ο ΠΑΟ, απλώς να μην ξεχνάμε κάποια πράγματα. Γιατί όλο για το Γιαννάκη ακούω και πάμε να αγιοποιήσουμε τον Ζότς. Eιρωνευεσαι λοιπον τον Ομπραντοβιτς επειδη δεν εκατσε να χασει απο το Μαρουσι, ωστε να περασει αυτο και οχι η Παρτιζαν. Γιαυτη σας τη φιλοσοφια ειστε 15 χρονια πισω στο μπασκετ. Δεν γνωριζετε την ενοια ΝΙΚΗΤΗΣ, οποτε λογικο ειναι να την ειρωνευεστε ως εννοια, εφοσον δεν μπορειτε να την κατανοησετε. Σου περασε απτο μυαλο οτι στα πλαισια του αθλητικου ιδεωδους στοχος ειναι μονο η νικη ανεξαρτητως προκρισης/αποκλεισμου? Σου περασε απτο μυαλο οτι ομαδα ΜΥΘΟΣ σαν τον ΠΑΟ δε θα γινοτανε ποτε εργαλειο προκρισης για το Μαρουσι και το καθε Μαρουσι, ωστε να κατσει να ηττηθει απο μια ομαδα που τον απεκλεισε? Και ΒΑΣΙΚΑ: Σου περασε απτο μυαλο οτι κερδισαμε ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΖΑΝ σε αδιαφορο για εμας παιχνιδι, δινοντας ελπιδες προκρισης στο Μαρουσι για την τελευταια αγωνιστικη και βαζοντας σε μπελαδες την Παρτιζαν? Δυσκολα σας βαζω ε? Απλα στο τελευταιο ματς με το Μαρουσι ο ΠΑΟ εκανε το καθηκον του και φυσικα οι γαυροι ακομα και γιαυτο θα ειχαν μια αρνητικη αποψη, φυσιολογικο μου φαινεται. Εμεις αποκλειστηκαμε γιατι δεν παιξαμε οταν επρεπε, αλλα δεν χαρισαμε καμια νικη σε κανεναν. Απλα πραγματα που σε καποιους φανταζουν τοσο δυσκολα. Τελος μια ερωτηση. Εστω Χ παραγων οτι ο κακος Ζοτς ηθελε να διαμορφωσει τον ομιλο κατα δικη του βουληση. Λετε οτι εδωσε την προκριση στην Παρτιζαν λοιπον επειδη αυτο ηθελε. Αν εδινε την προκριση στο Μαρουσι θα ηταν καλος δηλαδη? Γιατι εμενα το ιδιο μου φαινεται, δηλαδη ξεφτυλα, αν καθοταν να χασει απο οποιαδηποτε ομαδα για αποκλεισει την αλλη. Ευτυχως νικησε και τις 2, αλλα οταν ο γαυρος θελει να βρει κατι να κλαψει, θα το βρει. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2010 από MiDi_MiLiZ
FilipposMD Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Ρε συ Midi_Miliz, ξαναδιάβασε το post σου. Καταλαβαίνεις ότι είναι ρατσιστικό; Ελπίζω να το καταλαβαίνεις... Δες το λίγο αλλιώς το θέμα! Επί της ουσίας τώρα. Καλά έκανε ο ΠΑΟ και έπαιξε για να κερδίσει. Έτσι κάνουν και έτσι πρέπει να κάνουν οι μεγάλες ομάδες. Μέσα από αυτή τη νοοτροπία αναδεικνύονται και παίκτες-νικητές. Και δεν αναφέρομαι μόνο στους παίκτες του ΠΑΟ, αλλά και του Αμαρουσίου. Μπορεί να έχασαν μια ιστορική ευκαιρία, έμαθαν όμως ότι δεν χαρίζεται τίποτα και πιστεύω ότι στο μέλλον θα αγωνίζονται ακόμη πιο δυναμικά για τη νίκη και θα ανταμειφθούν γι' αυτό. Μπορεί όντως να ήθελε ο Ζοτς να περάσει η Παρτιζάν. Δε μας ενδιαφέρει όμως αυτό, από τη στιγμή που η ομάδα του κέρδισε και τους 2 αγώνες. Δικαιώματα δεν έδωσε. Απλώς να σημειώσω ότι την ίδια νοοτροπία έχει δείξει και ο Γιαννάκης όσα χρόνια ήταν στην Εθνική ομάδα. Θυμάμαι να έχει ασκηθεί κριτική αρκετές φορές, με επιχειρήματα "η περηφάνια μας μάρανε και πάμε να πέσουμε πάνω στο μεγαθήριο". Έχω τη γνώμη όμως ότι αυτή ακριβώς η νοοτροπία συνέβαλε στη γέννηση της ομάδας που δεν χάνει αν δε ματώσει και κάνει ανατροπές που φαίνονται αδύνατες στο τελευταίο λεπτό.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Μαλιστα. Ωστε εμεις οι φιλαθλοι του Παναθηναικου που εχουμε δει την ομαδα μας να κατακταει και να σαρωνει τα παντα κατ'εξακολουθηση, ειμαστε ρατσιστες οταν ικανοποιουμαστε που νικησαμε ΚΑΙ την Παρτιζαν ΚΑΙ το Μαρουσι, αντι να κατσουμε να χασουμε απο καποια εκ των δυο και να χαρισουμε προκριση στην αλλη. Επισης και ο Ζοτς ειναι πολυ μικρος ανθρωπος που δεν εδωσε την προκριση στο Μαρουσι. Ρε τι λετε, συνελθετε... Θα κατσω να χασω απτο Μαρουσι, για να του δωσω τη προκριση? Επαναλαμβανω. Θα κατσω να χασω απο το Μαρουσι και την Παρτιζαν? Εγω, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ? Αυτοι οι ρολοι δεν ειναι για ομαδες σαν τον ΠΑΟ, σορρυ παιχτες που σας το χαλαω. Το ποιος αποκλειστηκε και το ποιος περασε, ποσος με ενδιαφερει. Ας τα βρουνε μεταξυ τους (πχ στο μεταξυ τους αγωνα). Αυτο που με ενδιαφερει ειναι οτι δεδομενων των συνθηκων η ομαδα δεν παρατησε τα δυο τελευταια παιχνιδια, δεν μπηκε αδιαφορη και δεν εγινε εργαλειο για καμια Παρτιζαν και κανενα Μαρουσι. Μπηκε μεσα και εκανε το ΚΑΘΗΚΟΝ της, δηλαδη πηρε νικες. Αν τωρα το Μαρουσι και ο Ελληναρας φιλαθλος περιμενε οτι ο ΠΑΟ θα κατσει να χασει, προβλημα του Αμαρουσιου και του Ελληναρα που εχει μια αντιληψη, οτι εδω στο Ελλαντα πρεπει ο ενας συλλογος να δουλευει για τον αλλον. Δεν με αφορα οτι απτις 2 συνεχομενες νικες που εκανα βγηκε χαμενο το Μαρουσι ειτε εχει εδρα στην Ελλαδα, ειτε στη Ζιμπαμπουε. Δεν νομιζω οτι με συνδεει κατι ως φιλαθλο του Παναθηναικου, με τον συλογο (επιχειρηση-ΚΑΕ) του Αμαρουσιου για να θεωρησω οτι επρεπε να του χαρισω προκριση. Οπως δε θα με αφορουσε καθολου αν απτις 2 συνεχομενες νικες που εκανα, εβγαινε χαμενη η Παρτιζαν. Αν αυτο εσας σας μοιαζει ρατσιστικο, ειτε πρεπει να αποκτησετε ακριβεστερη αντιληψη της ενοιας του ρατσισμου, ειτε πρεπει να αποκτησετε ακριβεστερη αντιληψη της ενοιας του νικητη στον αθλητισμο. Aν τα παραπανω εφτασες να τα χαρακτηρισεις ρατσιστικα, τοτε πως χαρακτηριζεις τους Ολυμπιακους που ευχονται να χανει ο ΠΑΟ οταν παιζει στην Ευρωπη (και αντιστροφως). Γιατι εμενα, ειτε αδιαφορο μου φαινεται, ειτε λογικο, ειτε θεμιτο. Και φυσικα δε συμβαινει μονο στην Ελλαδα, απλα στην Ελλαδα υπαρχουν οι Ελληναρες κουλτουρες που κρινουν ως ρατσισμο/χαζομαρα κλπ ολα αυτα τα παραπανω που συμβαινουν σε ολο το πλανητη και αντιμετωπιζονται ως φυσιολογικα και συνηθισμενα. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2010 από MiDi_MiLiZ
FilipposMD Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Προφανώς δεν κατάλαβες τι γράφω. Κατ' αρχάς, μου απαντάς λες και είπα εγώ να χάσει ο ΠΑΟ. Ίσα ίσα, λέω ότι καλά έκανε και έπρεπε να κερδίσει! Πάμε τώρα στον ρατσισμό. Κάνεις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ γενικεύσεις και βάζεις στο ίδιο τσουβάλι ένα κάρο ανθρώπους, επειδή υποτίθεται ότι έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό (είναι "γαύροι") που καθορίζει τον τρόπο που σκέφτονται. Παραθέτω μερικές φράσεις σου. Διάβασέ τις και πες μου αν είναι ή όχι ρατσιστικές: Γιαυτη σας τη φιλοσοφια ειστε 15 χρονια πισω στο μπασκετ. Δεν γνωριζετε την ενοια ΝΙΚΗΤΗΣ, οποτε λογικο ειναι να την ειρωνευεστε ως εννοια, εφοσον δεν μπορειτε να την κατανοησετε. φυσικα οι γαυροι ακομα και γιαυτο θα ειχαν μια αρνητικη αποψη, φυσιολογικο μου φαινεται. αλλα οταν ο γαυρος θελει να βρει κατι να κλαψει, θα το βρει Να σημειώσω, εν τω μεταξύ, ότι βασικά απαντάς σε ένα άτομο, αλλά για κάποιο λόγο που δεν αντιλαμβάνομαι, θεωρείς ότι αυτός ο ένας αντιπροσωπεύει το σύνολο των γαύρων, οι οποίοι διαφέρουν στον τρόπο σκέψης από το σύνολο των Παναθηναϊκών και, ασφαλώς, οι γαύροι έχουν υποδεέστερο τρόπο σκέψης και κρίσης. Σε καλώ τώρα να βάλεις όπου "γαύρος" τη λέξη "μαύρος" και να μου πεις αν αυτά είναι ρατσισμός ή όχι. Και ο τρόπος που σκέφτεσαι ("εμείς οι καλοί και οι άλλοι οι κακοί") φαίνεται από το γεγονός ότι εγώ σχολίασα τα γραφόμενά σου και η απάντηση ήταν: Μαλιστα. Ωστε εμεις οι φιλαθλοι του Παναθηναικου που εχουμε δει την ομαδα μας να κατακταει και να σαρωνει τα παντα κατ'εξακολουθηση, ειμαστε ρατσιστες Ποιοι εσείς οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού; Εγώ για τον Midi_Miliz έγραψα. Δεν κατανοώ από πού προκύπτει η γενίκευση. Και για να λύσω και την άλλη παρεξήγηση, τα περί ρατσισμού ουδεμία σχέση έχουν με το αν υποστηρίζεις τις άλλες ελληνικές ομάδες και όλα τα σχετικά που λες. Στον τρόπο σκέψης αναφερόμουν και αν διαβάσεις το μήνυμά μου, πιστεύω ότι θα γίνει εμφανές, καθώς συμφωνώ μαζί σου ότι ο ΠΑΟ έπρεπε να παίξει για να κερδίσει. Τέλος πάντων, δεν έχω καμία διάθεση για προσωπική αντιπαράθεση, απλώς με ενοχλεί αυτός ο παραλογισμός και δε νομίζω ότι πρέπει να γίνεται αποδεκτός σε ένα φόρουμ όπως αυτό. Ελπίζω να επιστρέψει η συζήτηση σε θέματα της Ευρωλίγκας. Καλημέρα.
FilipposMD Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Πότε είναι το πρώτο ματς με Πρόκομ? Τρίτη στις 10.00.
Chris_85 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Τρίτη στις 10.00. Οταν το διλημμα ειναι Ολυμπιακος (μπασκετ) ή γκομενιτσες, ε η αποφαση ειναι ευκολη. Οποτε ακυρο το ποτακι της Τριτης ---------- Προσθήκη στις 23:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:34 ---------- [ame]http://www.youtube.com/watch?v=-1tK9WSJIYI&feature=player_embedded[/ame] Yποκλινομαι πραγματικα.
Tilemaxx Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Βλεπω να έρχεται ενα sweep με την Πρόκομ έτσι για να γουστάρουμε. Την είχαμε ρίξει κατοστάρα πέρσυ η μου φαίνεται?
Chris_85 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Aλλη ομαδα φετος η Προκομ.. Βασικα οι περιφερειακοι τους θα μας δημιουργησουν προβλημα. Εχουν πολυ καλους σουτερ, εχουν και τον Κιντελ που φετος ειναι αλλος παικτης. Το παιζω και στοιχημα οτι στα πρωτα 10-15' η Προκομ θα ειναι ανταγωνιστικη, ισως και να προηγειται. Αλλα εχουν μεγαλη αδυναμια κατω απ το καλαθι, οπου αναμενεται να κανουμε παρτυ. Επομενως, αν σκοραρουμε σταθερα απο κατω, και αν σφιξουμε την περιφερειακη μας αμυνα απο ενα σημειο κ μετα, δεν αναμενεται να αντιμετωπισουμε προβλημα.
FilipposMD Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 To έκανε το διπλάκι η Παρτιζαν, με 29 πόντους του Κέτσμαν (!!), ο οποίος είχε 7/9 τρίποντα (!!!!). Τι άλλο θα δούμε στην Ευρωλίγκα φέτος; Ελπίζω όχι διπλό της Πρόκομ πάντως...
KaizerSoze Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Το πιο αστειο Φ4 προβλεπεται. Παρτιζαν-Τσσκα-Ρεαλ-Ολυμπιακος. Κατεβειτε με Μαυροκεφαλιδη να εχει αγωνια
Προτεινόμενες αναρτήσεις