Προς το περιεχόμενο

Euroleague Basketball

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πελατης θα γινει και ο κλειζα πελατης και ο γαυρος οπως ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.Αντε γεια ρε.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Έτσι αγόρι μου εκδηλώσου, που μου το έπαιζες και αντικειμενικός και ήθελες και κουβεντούλες επιπέδου.

Ξεβράκωμα

Δημοσ.

Πελατης θα γινει και ο κλειζα πελατης και ο γαυρος οπως ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.Αντε γεια ρε.

Έτσι αγόρι μου εκδηλώσου, που μου το έπαιζες και αντικειμενικός και ήθελες και κουβεντούλες επιπέδου.

Ξεβράκωμα

Ασε ρε πανασχετε απο μπασκετ.Φουλ ασυναρτησιες λες οποτε σε διαβαζω.

Δημοσ.

Το τρομερό που υποτίθεται ότι έγινε χθες, είναι ότι έχασε ο Παναθηναϊκός από ομάδα του Ομπράντοβιτς, λόγω διαιτησίας.

Τέλειωσε και το παραμύθι της αήττητης Ρεάλ, μόλις έπεσε στο πραγματικό φαβορί για τη φετινή Ευρωλίγκα.

Δημοσ.

Τέλειωσε και το παραμύθι της αήττητης Ρεάλ, μόλις έπεσε στο πραγματικό φαβορί για τη φετινή Ευρωλίγκα.

Eδω ηττηθηκε ολοκληρος Ολυμπιακος, δε θα ηττητο η Ρεαλ?... :mellow:

Δημοσ.

Όποιος δει το καλάθι με το οποίο κέρδισε η Εφες την Αρμάνι, θα πάθει εγκεφαλικό.

Eδω ηττηθηκε ολοκληρος Ολυμπιακος, δε θα ηττητο η Ρεαλ?... :mellow:

Ηττήτο είναι το θηλυκό του Οττήτο? B)

Δημοσ.

Όποιος δει το καλάθι με το οποίο κέρδισε η Εφες την Αρμάνι, θα πάθει εγκεφαλικό.

Ηττήτο είναι το θηλυκό του Οττήτο? B)

Εγώ το έβαλα στα 11 δευτερόλεπτα από τη λήξη συμπτωματικά και το πέτυχα ζωντανά. Εντάξει, δεν υπάρχει! Και μιλάμε μπορεί να στοιχίσει την πρόκριση της Εφές της Αρμάνι!

Δημοσ.

1-4 ο Ζελικο, 90-85 η Αρμανι,αμυνα χαλι μαυρο,ειδικα στη τελευταια περιοδο πανω από 3 επιθεσεις δεν πρεπει να εχασαν οι ιταλοι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...