Προς το περιεχόμενο

Euroleague Basketball

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν θα κουτράνε μεταξύ τους, εγω θέλω αν δεν πάω για τρίτη σερί φορά Φ4, να πάει ο Ζότς με την Φενέρ και να ξεβρακώσει ξανά όλα τα ισπανορωσσάκια που παίρνουν ότι κινείται και νομίζουν οτι λεφτά = τρόπαια.

Είμαι πολύ περίεργος να δώ τι ξεσκαρτάρισμα θα κάνει, ποιούς θα κρατήσει, και ποιούς θα αγοράσει.

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν θα κουτράνε μεταξύ τους, εγω θέλω αν δεν πάω για τρίτη σερί φορά Φ4, να πάει ο Ζότς με την Φενέρ και να ξεβρακώσει ξανά όλα τα ισπανορωσσάκια που παίρνουν ότι κινείται και νομίζουν οτι λεφτά = τρόπαια.

Είμαι πολύ περίεργος να δώ τι ξεσκαρτάρισμα θα κάνει, ποιούς θα κρατήσει, και ποιούς θα αγοράσει.

Γιατί ρε οι Τούρκοι τι κάνουν ακριβώς? Αυτό το πράγμα δεν κάνουν? Πόσους παίχτες έχουμε χάσει μεταγραφικά, επειδή δεν μπορούμε να ματσάρουμε τα ποσά τους.

Δημοσ.

Oτι δηλαδη Ρωσσοι, Ισπανοι κ Τουρκοι ξοδευουν αλόγιστα και οι Ελληνες εχουν και είχαν ισοσκελισμένους προυπολογισμούς και εκαναν προσεκτικες κινησεις :lol:

Δημοσ.

Τα 2 τελευταια χρονια γιατι την προηγουμενη 20ετια, με μικρες εξαιρεσεις, ειχαν μονιμα απο τα μεγαλυτερα μπατζετ στην Ευρωπη με αποκορύφωμα το 2006-2010.

• Like 2
Δημοσ.

Φετος, ετσι πληροφοριακα η Κουμπαν ή η Αρμανι ή η Χιμκι ας πουμε, ειχαν μεγαλυτερο μπατζετ απο ΠΑΟ ή ΟΣΦΠ. Απο την δε ΤΣΣΚΑ και οι 2 ομαδες ειχαν λιγοτερο απο το μισο της μπατζετ. Η 1 σηκωσε κουπα η αλλη εχασε την προκριση στο φ4 απο διαφορες λεπτομερειες.

Anyway, οι 2 ελληνικες ομαδες φετος ηταν καπου 8ες και κατω στο συνολικο μπατζετ απο ομαδες που συμετειχαν Ευρωλιγκα.

Δημοσ.

Καλα νεα για τον Ζοτς. Το καλυτερο 3ρι της Ευρωπης imho και ενα απτα μεγαλυτερα ανερχομενα αστερια του ευρωπαικου μπασκετ μενει στην Φενερ για αλλο 1 χρονο (πριν την κανει για Νετς). Θα περασει ενα μεγαλο σχολειο με τον Ζοτς, πριν παει στην αλλη πλευρα του Ατλαντικου.

Δημοσ.

Αν παρει τελετοβιτς,Τεοντοσιτς που ακουγεται τοτε ειναι σε καλο δρομο για κατι καλο.Πηρε και Νεμανια Μπιελιτσα η Ουλκερ.

Πηρε τον γκαρντ Ραις απο Μπαγερν και παλιο παικτη του Πανιωνιου η Μακαμπι.

Ο παικταρας Καρολ ανανεωσε στην Ρεαλ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...