tiniakos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Ξέρει κανείς αν με το ninntendo dsi μπορεί κάποιος να παίξει τα παιχνίδια που υπάρχουν στο facebook π.χ. farm ville?
niksakl Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Διαβάζοντας εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/Nintendo_DS_Browser και με απλή λογική σκέψη... νομίζω πως όχι. Βέβαια δεν έχω dsi, οπότε καλύτερα να πει για σιγουριά κάποιος που έχει..
vasilisga Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 φιλε μου δεν θα μπορεις να μπεις καν στο facebook :lol: οχι να παιξεις παιχνιδια...
tiniakos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 φιλε μου δεν θα μπορεις να μπεις καν στο facebook :lol:οχι να παιξεις παιχνιδια... Στο Facebook μπαίνει έχει και ειδικό app μην λέμε ότι θέλουμε αν δεν ξέρουμε....
vasilisga Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 με ποιο app μπαινεις? για πες και σε μας που δεν ξερουμε???
Godian Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 φιλαράκι δε νομίζω να τα παίζει μονο σελίδες φορτώνει από ότι θυμάμαι και εγώ !!!!!!!
tiniakos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 με ποιο app μπαινεις? για πες και σε μας που δεν ξερουμε??? Αυτό είδα [ame] [/ame]
vasilisga Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 ειδες να μπαινει απο το ds στο facebook? γιατι εγω δεν ειδα κατι τετοιο... καταρχας εχεις dsi?
darklordvader77 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 ρε παιδια, photo integration δειχνει το βιντεο,δηλ. απλα να ανεβαζεις φωτο απ το DSi στο Facebook, οχι να μπαινει στο προφιλ και στα υπολοιπα κανονικα..
tiniakos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 θέλω να πάρω το Dsi XL το Μάρτιο!!!
vasilisga Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 χαιρω πολυ, αυτο θελω να πω... πιστευω αν ο φιλος που ενδιαφερεται ειχε στην κατοχη του ds δεν θα ειχε αυτη την απορια, μιας και θα το δοκιμαζε μονος του το dsi δεν εχει τοση μνημη ωστε να προβαλει ιστοσελιδες τυπου facebook θα μπει αρχικα θα περιηγηθει 2-3 λεπτα και μετα θα του βγαλει error οτι τελειωσε η μνημη και παπαλα... εκτος επαναλαμβανω αν ο φιλος εχει βρει ειδικο app οπως λεει που του βαζει αλλα 32mb ram, δυνατοτητα να διαβαζει διαφορα flash αρχεια κτλ ---------- Προσθήκη στις 16:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:45 ---------- θέλω να πάρω το Dsi XL το Μάρτιο!!! παρτο αλλα οχι για να μπαινεις στο facebook
tiniakos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Έχω ήδη το lite. Αλήθεια ξέρει κανείς αν δέχεται το dsi xl τις κάρτες που φορτώνουν τα backup?
vasilisga Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Έχω ήδη το lite.Αλήθεια ξέρει κανείς αν δέχεται το dsi xl τις κάρτες που φορτώνουν τα backup? αφου εχεις το Lite τοτε μην το παρεις... λογικα θα δεχεται
vasilisga Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Εμένα μου φάνηκε ψεύτικο το vodeo οχι, το οτι ανεβαζεις φωτο ειναι σιγουρο, υπαρχει εφαρμογη μεσα στο dsi, και το εχω δει και εγω ο ιδιος... παρ'ολα αυτα περιοριζεσαι μονο στο ανεβασμα φωτο και δεν μπορεις να πλοηγηθεις στο fb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.