arxaggelos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Από 2 σε 3 δεν νομίζω να έχιε τρελή διαφορά. Εγώ το αφήνω όπως είναι και αααααν καμιά φορά μπω στο τριπ θα πάρω 2χ2 σετ για να εκμεταλλεύεται και το dual channel.
aris1986 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Από 2 σε 3 δεν νομίζω να έχιε τρελή διαφορά. Εγώ το αφήνω όπως είναι και αααααν καμιά φορά μπω στο τριπ θα πάρω 2χ2 σετ για να εκμεταλλεύεται και το dual channel. Μπορει να την κανει σιγα σιγα την αλλαγη της RAM ας κοτσαρει μια μνημη και αργοτερα αμα δει οτι δεν του κανει χτυπαει αλλη μια 2gb και ειναι gg. Eγω ετσι θα κανα Αν ημουν σιγουρος θα του χτυπαγα 4 gb και τελος
gnu Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Από 2 σε 3 δεν νομίζω να έχιε τρελή διαφορά. Εγώ το αφήνω όπως είναι και αααααν καμιά φορά μπω στο τριπ θα πάρω 2χ2 σετ για να εκμεταλλεύεται και το dual channel. Διαβασα στο site της crucial οτι δεν υποστηριζει dual channel. Καποιος που εχει βαλει 2χ2 σετ,εχει δει διαφορες στην αποδοση?
arxaggelos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Διαβασα στο site της crucial οτι δεν υποστηριζει dual channel bummer. Ξέρεις πως να χαλάς ένα πάρτυ
ata1983 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά επειδή το σκέφτομαι αρκετά για πείτε μου σε επιδόσεις πως τα πάει? Από cpu και κάρτα γραφικών μια χαρά τα βλέπω, ο δίσκος όμως με προβληματίζει γιατί δεν βρήκα πουθενά χαρ/κα. Είναι τίποτα SSD ή κλασσικός 5400rpm από laptop? Φαίνεται να ζορίζεται? Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται dual boot με windows 7 κανονικά και χωρίς ταρζανιές!
tr3quart1sta Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά επειδή το σκέφτομαι αρκετά για πείτε μου σε επιδόσεις πως τα πάει? Από cpu και κάρτα γραφικών μια χαρά τα βλέπω, ο δίσκος όμως με προβληματίζει γιατί δεν βρήκα πουθενά χαρ/κα. Είναι τίποτα SSD ή κλασσικός 5400rpm από laptop? Φαίνεται να ζορίζεται?Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται dual boot με windows 7 κανονικά και χωρίς ταρζανιές! το βλεπεις τωρα??
atheatos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά επειδή το σκέφτομαι αρκετά για πείτε μου σε επιδόσεις πως τα πάει? Από cpu και κάρτα γραφικών μια χαρά τα βλέπω, ο δίσκος όμως με προβληματίζει γιατί δεν βρήκα πουθενά χαρ/κα. Είναι τίποτα SSD ή κλασσικός 5400rpm από laptop? Φαίνεται να ζορίζεται?Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται dual boot με windows 7 κανονικά και χωρίς ταρζανιές! Αυτό :http://www.apple.com/macosx/compatibility/ για τις ταρζανιές....και επειδή είμστε και λίγο γραφικοί....αν ξανασκεφτείς αρκετά μπες στο site της Apple και μετά μας ξαναρωτάς....
Whiteyez Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Και στα ελληνικά έτσι http://www.apple.com/gr/macmini/
dreamdok Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 μια και γίνεται λόγος για της δυνατότητες του mac mini 2.26 σαν κάτοχος από τέλη ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ δικαιουμε να έχω λόγο άπλα δυστυχώς για μένα ήμουν για καιρό στο OS X on x86 με board gigabyte s-series GA-G33M /2GIG RAM/QUAD core 6600 1.6/realtek network/ nvidia GT 8600 256MB ..λοιπον το mini σαν ολοκληρωμένο μηχάνημα είναι καλό αλλά σαν επεξεργαστική ισχύ και 2 γιγα μνήμη απλά σέρνεται και μάλιστα πολύ σε εφαρμογές. επίσης τρώει κωλύματα π.χ freeze .3 μήνες το εχω και είμαι απογοητευμένος -- με το hackintosh που είχα το OSX πετούσε φωτιές στα ίδια προγράμματα με το τετραπιρινο... έτσι σκέφτομαι το APPLE IMAC 27'' i7 2.8 GHZ με 8GB RAM που έχει και Quad Core
gnu Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ πάλι,σε αντίθεση,με σένα,όταν είχα hackintosh με τετραπυρηνο,έτρωγα αρκετά κολυματα.Με το macmini,2 εβδομάδες που το έχω και το έχω λιώσει,δεν μου έχει παρουσιάσει κολυματα.Πιστεύω ότι και με την αναβάθμιση ram που θα του κάνω από 2gb σε 4gb,θα πετάει! Βέβαια παίζει ρόλο και τι προγράμματα τρέχεις.
aris1986 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Αξίζει το Mac mini για απλή χρήση παιδιά;Αντε για κανενα ripaρισμα ταινίας!; Ειναι κανεις νέος/παλιός να μου πει εντυπώσεις;
S2Katana Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Εγώ έω το 2.26, με 4gb μνήμης και 500άρι σκληρό. Είναι ταχύτατο, αθόρυβο, και δεν ζεσταίνεται με τίποτα. Το έχω για γράψιμο στο γραφείο, surfing και άνετα κάνει ripping, encoding κτλ. Value for money, απλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.