Προς το περιεχόμενο

Αγορά MAC MINI 2.26GHZ

djcat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις παρήγγειλα από το electroland.gr την αγγλική έκδοση.

Με ενημέρωσαν ότι το έχουν στο απόθεμα. Αναμονή λοιπόν.

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά, όταν κάνεις "format" σε ένα mac το οποίο χειρίζεσαι με ασύρματο πληκτρολόγιο-ποντίκι, πώς ενεργοποιείς το bluetooth? ή είναι μόνιμα ενεργοποιημένο σε κάποια συγκεκριμένα μοντέλο, όπως το mac mini και το imac?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά, όταν κάνεις "format" σε ένα mac το οποίο χειρίζεσαι με ασύρματο πληκτρολόγιο-ποντίκι, πώς ενεργοποιείς το bluetooth? ή είναι μόνιμα ενεργοποιημένο σε κάποια συγκεκριμένα μοντέλο, όπως το mac mini και το imac?

Ευχαριστώ!

Από οτι θυμάμαι όταν μπουτάρεις με το dvd του mac για να κάνει φορμάτ αν δε βρει το bluetooth πληκτρολόγιο ή ποντικι με τα οποία δούλευε τελευταία φορά βγαζει μια οθόνη να τους αλλάξεις μπαταρία νομίζω.Αν δεν βρει τίποτα, κανει search για pairing καινουργιου πληκτρολογιου και ποντικιού.Πάει πολυ καιρός απο το τελευταιο format....:-)

Δημοσ.
Από οτι θυμάμαι όταν μπουτάρεις με το dvd του mac για να κάνει φορμάτ αν δε βρει το bluetooth πληκτρολόγιο ή ποντικι με τα οποία δούλευε τελευταία φορά βγαζει μια οθόνη να τους αλλάξεις μπαταρία νομίζω.Αν δεν βρει τίποτα, κανει search για pairing καινουργιου πληκτρολογιου και ποντικιού.Πάει πολυ καιρός απο το τελευταιο format....:-)

Απ'ότι κατάλαβα δεν χρειάζεται άλλο πληκτρολόγιο-ποντίκι για format...!

Eυχαριστώ!

Δημοσ.

Παιδιά σήμερα πήρα 1 mac mini το 2,26 από multirama με μια μέρα αναμονή.πολύ τυχερός μάλλον.όμως και η system graph Μεσογείων 269 έχει κομμάτια

Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app

Δημοσ.

Σήμερα πήρα στα χέρια μου το μηχανάκι.

Οι πρώτες εντυπώσεις θετικές, αν και ακόμα είναι αρχή.

Πολύ πιο όμορφο από οτι το περίμενα.

Κανένας οδηγός για το leopard?

Δημοσ.
Σήμερα πήρα στα χέρια μου το μηχανάκι.

Οι πρώτες εντυπώσεις θετικές, αν και ακόμα είναι αρχή.

Πολύ πιο όμορφο από οτι το περίμενα.

Κανένας οδηγός για το leopard?

Δες εδώ

Και εδώ :-)

Δημοσ.

Θελω να αναβαθμισω την μνημη απο 2gb σε 4gb.Διαβασα οτι οι περισσοτεροι αγοραζουν απο crucial.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι ,να παρω το 2χ2gb kit η το 1χ2gb?

Δημοσ.
Θελω να αναβαθμισω την μνημη απο 2gb σε 4gb.Διαβασα οτι οι περισσοτεροι αγοραζουν απο crucial.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι ,να παρω το 2χ2gb kit η το 1χ2gb?

μεσα το mac mini εχει 2 slot απο 1 gb

οποτε σε αναγκάζει να πας στα 2χ2 gb αμα θές 4gb

αλλιώς βαλε 3gb αλλαξε το ενα slot

Δημοσ.
μεσα το mac mini εχει 2 slot απο 1 gb

οποτε σε αναγκάζει να πας στα 2χ2 gb αμα θές 4gb

αλλιώς βαλε 3gb αλλαξε το ενα slot

Σωστος.Σ ευχαριστω πολυ.:-)

Δημοσ.

Καλημέρα

Έχω δει βιντεάκια στο Youtube, αλλά στην πράξη είναι εύκολο να αλλαχθεί η RAM και ο σκληρός; Χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να κάνεις ζημιά ή έστω γρατζουνιά;

Δημοσ.
Καλημέρα

Έχω δει βιντεάκια στο Youtube, αλλά στην πράξη είναι εύκολο να αλλαχθεί η RAM και ο σκληρός; Χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να κάνεις ζημιά ή έστω γρατζουνιά;

Καλημερα

Το μονο δυσκολο ειναι να καταφερεις να ξεκουμπωσεις το καπακι απο το mini.Δεν το εχω ανοιξει ακομη,σημερα θα παραγγειλω τις μνημες.Μολις το επιχειρησω θα σου πω,απο πρωτο χερι.

Δημοσ.
Καλημέρα

Χρειάζεσαι κάτι τέτοιο

acscg2.png

Εγώ το είχα ανοίξει με μία σπάτουλα, δεν είναι κάτι το δύσκολο αλλά θέλει λίγο προσοχή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...