djcat Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μόλις παρήγγειλα από το electroland.gr την αγγλική έκδοση. Με ενημέρωσαν ότι το έχουν στο απόθεμα. Αναμονή λοιπόν.
vaggos37 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά, όταν κάνεις "format" σε ένα mac το οποίο χειρίζεσαι με ασύρματο πληκτρολόγιο-ποντίκι, πώς ενεργοποιείς το bluetooth? ή είναι μόνιμα ενεργοποιημένο σε κάποια συγκεκριμένα μοντέλο, όπως το mac mini και το imac? Ευχαριστώ!
atheatos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά, όταν κάνεις "format" σε ένα mac το οποίο χειρίζεσαι με ασύρματο πληκτρολόγιο-ποντίκι, πώς ενεργοποιείς το bluetooth? ή είναι μόνιμα ενεργοποιημένο σε κάποια συγκεκριμένα μοντέλο, όπως το mac mini και το imac? Ευχαριστώ! Από οτι θυμάμαι όταν μπουτάρεις με το dvd του mac για να κάνει φορμάτ αν δε βρει το bluetooth πληκτρολόγιο ή ποντικι με τα οποία δούλευε τελευταία φορά βγαζει μια οθόνη να τους αλλάξεις μπαταρία νομίζω.Αν δεν βρει τίποτα, κανει search για pairing καινουργιου πληκτρολογιου και ποντικιού.Πάει πολυ καιρός απο το τελευταιο format....
vaggos37 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Από οτι θυμάμαι όταν μπουτάρεις με το dvd του mac για να κάνει φορμάτ αν δε βρει το bluetooth πληκτρολόγιο ή ποντικι με τα οποία δούλευε τελευταία φορά βγαζει μια οθόνη να τους αλλάξεις μπαταρία νομίζω.Αν δεν βρει τίποτα, κανει search για pairing καινουργιου πληκτρολογιου και ποντικιού.Πάει πολυ καιρός απο το τελευταιο format.... Απ'ότι κατάλαβα δεν χρειάζεται άλλο πληκτρολόγιο-ποντίκι για format...! Eυχαριστώ!
gaszer1967 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά σήμερα πήρα 1 mac mini το 2,26 από multirama με μια μέρα αναμονή.πολύ τυχερός μάλλον.όμως και η system graph Μεσογείων 269 έχει κομμάτια Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app
djcat Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Σήμερα πήρα στα χέρια μου το μηχανάκι. Οι πρώτες εντυπώσεις θετικές, αν και ακόμα είναι αρχή. Πολύ πιο όμορφο από οτι το περίμενα. Κανένας οδηγός για το leopard?
djcat Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 καλοδουλευτο!! Thanks, να σαι καλά!
Philcore Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Σήμερα πήρα στα χέρια μου το μηχανάκι.Οι πρώτες εντυπώσεις θετικές, αν και ακόμα είναι αρχή. Πολύ πιο όμορφο από οτι το περίμενα. Κανένας οδηγός για το leopard? Δες εδώ Και εδώ
gnu Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Θελω να αναβαθμισω την μνημη απο 2gb σε 4gb.Διαβασα οτι οι περισσοτεροι αγοραζουν απο crucial.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι ,να παρω το 2χ2gb kit η το 1χ2gb?
aris1986 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Θελω να αναβαθμισω την μνημη απο 2gb σε 4gb.Διαβασα οτι οι περισσοτεροι αγοραζουν απο crucial.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι ,να παρω το 2χ2gb kit η το 1χ2gb? μεσα το mac mini εχει 2 slot απο 1 gb οποτε σε αναγκάζει να πας στα 2χ2 gb αμα θές 4gb αλλιώς βαλε 3gb αλλαξε το ενα slot
gnu Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 μεσα το mac mini εχει 2 slot απο 1 gbοποτε σε αναγκάζει να πας στα 2χ2 gb αμα θές 4gb αλλιώς βαλε 3gb αλλαξε το ενα slot Σωστος.Σ ευχαριστω πολυ.
apos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Καλημέρα Έχω δει βιντεάκια στο Youtube, αλλά στην πράξη είναι εύκολο να αλλαχθεί η RAM και ο σκληρός; Χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να κάνεις ζημιά ή έστω γρατζουνιά;
gnu Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 ΚαλημέραΈχω δει βιντεάκια στο Youtube, αλλά στην πράξη είναι εύκολο να αλλαχθεί η RAM και ο σκληρός; Χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να κάνεις ζημιά ή έστω γρατζουνιά; Καλημερα Το μονο δυσκολο ειναι να καταφερεις να ξεκουμπωσεις το καπακι απο το mini.Δεν το εχω ανοιξει ακομη,σημερα θα παραγγειλω τις μνημες.Μολις το επιχειρησω θα σου πω,απο πρωτο χερι.
Whiteyez Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 ΚαλημέραΈχω δει βιντεάκια στο Youtube, αλλά στην πράξη είναι εύκολο να αλλαχθεί η RAM και ο σκληρός; Χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να κάνεις ζημιά ή έστω γρατζουνιά; Χρειάζεσαι κάτι τέτοιο Εγώ το είχα ανοίξει με μία σπάτουλα, δεν είναι κάτι το δύσκολο αλλά θέλει λίγο προσοχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.