Προς το περιεχόμενο

Αγορά MAC MINI 2.26GHZ

djcat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επικοινώνησα σήμερα με το you. Για αρχές Μαρτίου το mac mini.

Τόσο δύσκολο είναι να βρει κανείς mac! Απλά απαράδεκτα πράγματα...

Δημοσ.

Mac mini συγκεκριμένα...

Τα υπόλοιπα τα βρίσκεις "ετοιμοπαράδοτα", αλλά το συγκεκριμένο δεν ξέρω γιατί το έχουν όλοι "κατόπιν παραγγελίας"...

Αν είσαι από Αθήνα, ρίξε μια ματιά στο Fnac. Δεν ρώτησα αν είχαν στην αποθήκη, πάντως το ότι τα είχαν στο showroom ίσως λέει κάτι (γιατί άλλα -μεγαλύτερα- μαγαζιά δεν τα είχαν καν στην έκθεση!).

Επίσης, στο Fnac πριν μια εβδομάδα που πέρασα, είχε το προηγούμενο μοντέλο, το οποίο είναι ΟΛΟΪΔΙΟ με το τωρινό από άποψη specs, εκτός από τον επεξεργαστή, ο οποίος είναι ο ίδιος απλά στα 2 GHz, στα 499 ευρώ! Επειδή το ψήνω κι εγώ για mac mini, αν πάρω τώρα αυτό θα πάρω...

Επίσης, στα specs του λέει ότι είναι με 2 GB RAM και... 320GB σκληρό, το οποίο δεν ξέρω αν είναι τυπογραφικό (δεν ρώτησα, βιαζόμουν), γιατί κανονικα αυτός είχε 160, αν όχι λιγότερα... Custom-ιά στα mac του κουτιού...;

Δημοσ.
Mac mini συγκεκριμένα...

Τα υπόλοιπα τα βρίσκεις "ετοιμοπαράδοτα", αλλά το συγκεκριμένο δεν ξέρω γιατί το έχουν όλοι "κατόπιν παραγγελίας"...

Αν είσαι από Αθήνα, ρίξε μια ματιά στο Fnac. Δεν ρώτησα αν είχαν στην αποθήκη, πάντως το ότι τα είχαν στο showroom ίσως λέει κάτι (γιατί άλλα -μεγαλύτερα- μαγαζιά δεν τα είχαν καν στην έκθεση!).

Επίσης, στο Fnac πριν μια εβδομάδα που πέρασα, είχε το προηγούμενο μοντέλο, το οποίο είναι ΟΛΟΪΔΙΟ με το τωρινό από άποψη specs, εκτός από τον επεξεργαστή, ο οποίος είναι ο ίδιος απλά στα 2 GHz, στα 499 ευρώ! Επειδή το ψήνω κι εγώ για mac mini, αν πάρω τώρα αυτό θα πάρω...

Επίσης, στα specs του λέει ότι είναι με 2 GB RAM και... 320GB σκληρό, το οποίο δεν ξέρω αν είναι τυπογραφικό (δεν ρώτησα, βιαζόμουν), γιατί κανονικα αυτός είχε 160, αν όχι λιγότερα... Custom-ιά στα mac του κουτιού...;

Βλακειες θα χουν γραψει.Εχουν μπλέξει τα μουτια τους με τα mac mini.Εννοουσαν μαλλον 2.0 ghz 1gb RAM 120 gb ΗDD και γράψαν μια διασταύρωση των Mac mini.Εδω στον κοτσόβολο κοιτα τι μπαρούφα κανανε εχουν το παλιο mac mini ακριβοτερο απο το late 2009.

Δημοσ.
Βλακειες θα χουν γραψει.Εχουν μπλέξει τα μουτια τους με τα mac mini.Εννοουσαν μαλλον 2.0 ghz 1gb RAM 120 gb ΗDD και γράψαν μια διασταύρωση των Mac mini.Εδω στον κοτσόβολο κοιτα τι μπαρούφα κανανε εχουν το παλιο mac mini ακριβοτερο απο το late 2009.

Ο οποίος δεν έχει Superdrive, αλλά... DVD RW DL LIGHTSCRIBE!! XAXAXA!!!

Ό,τι να 'ναι...

Δημοσ.
Ο οποίος δεν έχει Superdrive, αλλά... DVD RW DL LIGHTSCRIBE!! XAXAXA!!!

Ό,τι να 'ναι...

Αστα φανταζεσαι να παρεγγελνες mac mini,να περίμενες 2-3 βδομάδες και να σου φέρναν το παλιο και μετα ξανα τα ίδια...

Δημοσ.
Mac mini συγκεκριμένα...

Δεν βρίσκεις τπτ αυτην την εποχη εκτος απο τον imac 21,5 τον ακριβό!

Εγω ψάχνω τον 27αρι (οχι τον ι5 ,ι7) και δεν βρίσκω πουθενά

Αρχες Μαρτίου λένε όλοι

Δημοσ.
Δεν βρίσκεις τπτ αυτην την εποχη εκτος απο τον imac 21,5 τον ακριβό!

Εγω ψάχνω τον 27αρι (οχι τον ι5 ,ι7) και δεν βρίσκω πουθενά

Αρχες Μαρτίου λένε όλοι

Tοτε θα ρχεται το καράβι απο την Καλιφόρνια...

Δημοσ.

Η αντιπροσωπεία έχει ζήτηση από μίνι και δεν μπορεί να την καλύψει.απαράδεκτο.πάντως πολύ μάγκες στην Καλιφόρνια.όλο και τσιμπανε μερίδια δημιουργώντας μύθο.πολύ καλό δεν λέω το μίνι αλλά να πληρώνεις και να σου δίνουν ότι υπάρχει σε βιτρίνα η στην αποθήκη παει πολύ.

Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...