giwrgosd Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μαλλον είναι κατι σαν την ace στις wm συσκευές !!επειδη ενδιαφέρομαι για τον ιμακ 27 αλλα τον βρισκω μονο στην αγγλικη εκδοση ,αν πάρω ελληνικο πληκτρολόγιο και απο κάποιον βρω το GR update θα εχει καποια διαφορά με την ελληνική έκδοση?Πάντως οι πώλήσεις έρχονται κόντρα σαυτα που λέτε (που κατα την γνώμη μου ειναι σωστά) καθώς εχουν εξαντληθεί όλες οι ελληνικές εκδόσεις σε imac,macpro,mac mini!
arxaggelos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Νομίζω ότι υπάρχουν στο ιντερνετ ένα σωρό Ελληνικές γραμματοσειρές για Mac χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσει όλο το πακέτο εξελληνισμού. Και το Office:Mac έχει πολλές μέσα, έτσι κι αλλιώς.
djcat Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μαλλον είναι κατι σαν την ace στις wm συσκευές !!επειδη ενδιαφέρομαι για τον ιμακ 27 αλλα τον βρισκω μονο στην αγγλικη εκδοση ,αν πάρω ελληνικο πληκτρολόγιο και απο κάποιον βρω το GR update θα εχει καποια διαφορά με την ελληνική έκδοση?Πάντως οι πώλήσεις έρχονται κόντρα σαυτα που λέτε (που κατα την γνώμη μου ειναι σωστά) καθώς εχουν εξαντληθεί όλες οι ελληνικές εκδόσεις σε imac,macpro,mac mini! Απ'ότι κατάλαβα, δεν έρχονται κόντρα, καθώς ελληνική έκδοση σημαίνει η αγγλική + δικαίωμα για να βάλεις ελληνικά. Άρα γιατί να μην τα πάρεις έτσι...
darklordvader77 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 καλά,που να δείτε την κοριδία την ίδια,παλιά που έδινε η Rainbow τις "Ελληνικές" εκδόσεις σε όλα τα Mac 100Ε ακριβότερα..
pika Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Οπότε από ότι κατάλαβα μέχρι τώρα η μόνη ουσιαστική διαφορά (το cd δε θεωρείται διαφορά αφού δημιουργεί προβλήματα και διατίθεται για κατέβασμα) είναι το πληκτρολόγιο σωστά; Ξέρει κανείς αν πουλάνε πουθενά αυτοκόλλητα λατινικών/ελληνικών (και τα δύο στο ίδιο πλήκτρο) χαρακτήρων να κολλήσω πάνω στο πληκτρολόγιο (αν το πάρω αγγλικό) ή θα αναγκαστώ να πάρω την ελληνική έκδοση μόνο και μόνο για αυτό; για iMac ενδιαφέρομαι αλλά το ίδιο είναι φαντάζομαι..
tr3quart1sta Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 χρειαζεσαι οποσδηποτε το ελληνικο?? εγω εχο το γερμανικο και γραφω μια χαρα στα ελληνικα...
pika Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 χρειαζεσαι οποσδηποτε το ελληνικο?? εγω εχο το γερμανικο και γραφω μια χαρα στα ελληνικα... Κάθε λίγο κοιτάω και το πληκτρολόγιο να δω τα ελληνικά γράμματα ειδικά μετά από παρατεταμένη χρήση greeklish..
arxaggelos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Οπότε από ότι κατάλαβα μέχρι τώρα η μόνη ουσιαστική διαφορά (το cd δε θεωρείται διαφορά αφού δημιουργεί προβλήματα και διατίθεται για κατέβασμα) είναι το πληκτρολόγιο σωστά; Ξέρει κανείς αν πουλάνε πουθενά αυτοκόλλητα λατινικών/ελληνικών (και τα δύο στο ίδιο πλήκτρο) χαρακτήρων να κολλήσω πάνω στο πληκτρολόγιο (αν το πάρω αγγλικό) ή θα αναγκαστώ να πάρω την ελληνική έκδοση μόνο και μόνο για αυτό; για iMac ενδιαφέρομαι αλλά το ίδιο είναι φαντάζομαι.. Στο ebay έχει αυτοκόλλητα με ό,τι γλώσσα θέλεις, αλλά εκτός που δεν δείχνει καθόλου ωραία, ουσιαστικά μιλάμε για 4 πλήκτρα: V=Ω, C=Ψ, J=Ξ και U=Θ (άντε, και το τελικό 'ς'). Εγώ παρήγγειλα αγγλικό Logitech S530 (νομίζω δεν βγαίνει σε αλληνικό έτσι κι αλλιώς) και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Btw, πολύ καλό σετ για mac mini ΟΚ όπως συνηθίσει κανείς.
apos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Καλημέρα αν κάνω λάθος στο παρακάτω, παρακαλώ ας με διορθώσει κάποιος. Αν όντως ισχύει όμως, καλό θα ήταν να ληφθεί σοβαρά υπόψιν. Σύμφωνα με αυτό (το οποίο και έχω διασταυρώσει και αλλού), παλιότερα αν είχες πάρει mac "ελληνικό" δεν μπορούσες να πάρεις applecare. Τα "αγγλικά" mac είναι ανεξάρτητες εισαγωγές και θεωρούνται από την apple ότι προορίζονται για το εξωτερικό. Και επειδή στην Ελλάδα είμαστε μπανανία, εδώ μας φέρονται αναλόγως. Πρόσφατα δόθηκε η δυνατότητα αγοράς applecare στην Ελλάδα. Η διαφοροποίηση "ελληνικού" - "αγγλικού" συνεχίζει να υφίσταται όμως, οπότε για να πάρεις applecare για "ελληνικό" mac πρέπει να πάρεις applecare από την Ελλάδα. Και μιλάμε για εξωφρενικές τιμές. Αν το μηχάνημά σου είναι "αγγλικό", μπορείς να πάρεις applecare από το εξωτερικό, πχ ebay, amazon κτλ. και να ισχύει (στο "ελληνικό" ΔΕΝ θα ισχύει). Εγώ που πήρα ένα "ελληνικό" macbook white χωρίς να γνωρίζω τα παραπάνω, τώρα πρέπει να δώσω 250 ευρώ αν θέλω applecare, ενώ αν είχα πάρει "αγγλικό", θα καθάριζα με 150 max... Για μένα αυτή είναι η πραγματική διαφορά "αγγλικού" - "ελληνικού" mac και σίγουρα τώρα θα προτιμούσα το πρώτο και ας μην είχε το "Ξ" δίπλα στο "J"... Σιγά το πρόβλημα.... edit: typos...
pika Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Καλημέρααν κάνω λάθος στο παρακάτω, παρακαλώ ας με διορθώσει κάποιος. Αν όντως ισχύει όμως, καλό θα ήταν να ληφθεί σοβαρά υπόψιν. Σύμφωνα με αυτό (το οποίο και έχω διασταυρώσει και αλλού), παλιότερα αν είχες πάρει mac "ελληνικό" δεν μπορούσες να πάρεις applecare. Τα "αγγλικά" mac είναι ανεξάρτητες εισαγωγές και θεωρούνται από την apple ότι προορίζονται για το εξωτερικό. Και επειδή στην Ελλάδα είμαστε μπανανία, εδώ μας φέρονται αναλόγως. Πρόσφατα δόθηκε η δυνατότητα αγοράς applecare στην Ελλάδα. Η διαφοροποίηση "ελληνικού" - "αγγλικού" συνεχίζει να υφίσταται όμως, οπότε για να πάρεις applecare για "ελληνικό" mac πρέπει να πάρεις applecare από την Ελλάδα. Και μιλάμε για εξωφρενικές τιμές. Αν το μηχάνημά σου είναι "αγγλικό", μπορείς να πάρεις applecare από το εξωτερικό, πχ ebay, amazon κτλ. και να ισχύει (στο "ελληνικό ΔΕΝ θα ισχύει). Εγώ που πήρα ένα "ελληνικό" macbook white χωρίς να γνωρίζω τα παραπάνω, τώρα πρέπει να δώσω 250 ευρώ αν θέλω applecare, ενώ αν είχα πάρει "αγγλικό", θα καθάριζα με 150 max... Για μένα αυτή είναι η πραγματική διαφορά "αγγλικού" - "ελληνικού" mac και σίγουρα τώρα θα προτιμούσα το πρώτο και ας μην είχε το "Ξ" δίπλα στο "J"... Σιγά το πρόβλημα.... Οκ τότες, κλείσαμε στο αγγλικό. Ευχαριστώ παιδιά
giwrgosd Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Το θέμα φίλε μου ειναι που θα βρεις...δεν υπάρχει τπτ Για 27αρι που ψαχνω εγω ειναι αγνωστο ποτε θα ερθει ενω και στα υπόλοιπα μοντέλα πανω κατω τα ίδια ισχύουν
mchrisober Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 οποιος ενδιαφερετε πουλαω το δικο μου mac mini, ολοκαινουργιο μολις 20 ημερων... με πληκτρολογιο-ματζικ μαους... πληροφοριες με πμ.... για να μην παρεξηγηθω δεν κανω αγγελια, απλα σιγουρα καποιους θα τους ενδιαφερει...
tr3quart1sta Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 με πληκτρολογιο-ματζικ μαους-screen flickering.... :lol:
djcat Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Καλημέρααν κάνω λάθος στο παρακάτω, παρακαλώ ας με διορθώσει κάποιος. Αν όντως ισχύει όμως, καλό θα ήταν να ληφθεί σοβαρά υπόψιν. Σύμφωνα με αυτό (το οποίο και έχω διασταυρώσει και αλλού), παλιότερα αν είχες πάρει mac "ελληνικό" δεν μπορούσες να πάρεις applecare. Τα "αγγλικά" mac είναι ανεξάρτητες εισαγωγές και θεωρούνται από την apple ότι προορίζονται για το εξωτερικό. Και επειδή στην Ελλάδα είμαστε μπανανία, εδώ μας φέρονται αναλόγως. Πρόσφατα δόθηκε η δυνατότητα αγοράς applecare στην Ελλάδα. Η διαφοροποίηση "ελληνικού" - "αγγλικού" συνεχίζει να υφίσταται όμως, οπότε για να πάρεις applecare για "ελληνικό" mac πρέπει να πάρεις applecare από την Ελλάδα. Και μιλάμε για εξωφρενικές τιμές. Αν το μηχάνημά σου είναι "αγγλικό", μπορείς να πάρεις applecare από το εξωτερικό, πχ ebay, amazon κτλ. και να ισχύει (στο "ελληνικό ΔΕΝ θα ισχύει). Εγώ που πήρα ένα "ελληνικό" macbook white χωρίς να γνωρίζω τα παραπάνω, τώρα πρέπει να δώσω 250 ευρώ αν θέλω applecare, ενώ αν είχα πάρει "αγγλικό", θα καθάριζα με 150 max... Για μένα αυτή είναι η πραγματική διαφορά "αγγλικού" - "ελληνικού" mac και σίγουρα τώρα θα προτιμούσα το πρώτο και ας μην είχε το "Ξ" δίπλα στο "J"... Σιγά το πρόβλημα.... Να΄σαι καλά φίλε για την ενημέρωση!
aris1986 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 300 euros left για να παρω το mini 2.26 ghz.Αντε να δουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.