harvester87 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Γειά σας παιδιά, εδώ και κάμποσο καιρό έχω ένα πρόβλημα με την εκκίνηση του υπολογιστή. Συγκεκριμένα πατάω το power, φαίνεται σαν να λειτουργεί αλλά η οθόνη μένει stand by και δεν κάνει boot. Μετά από πολλές προσπάθειες και επαναλήψεις, κάποια στιγμή καταφέρνει να εκκινήσει. Θα έλεγα πως είναι το τροφοδοτικό (Silver Power 600W), αλλά κατα τα άλλα ο υπολογιστής λειτουργεί πολύ ομαλά, δηλαδή δεν κάνει ποτέ προβλήματα όταν βρίσκομαι στα windows ή σε βαριά παιχνίδια. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Πώς μπορώ να βρω τί φταίει χωρίς να καταφύγω σε μια άσκοπη αγορά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Δημήτρης PC SPECS: CPU: Intel core 2 E6750 @ 2.66GHz, RAM: 4GB, HDD: 2x Western Digital Raptor RAID0, MB: Asrock 4Core1333-Viiv, Graphics: Gainward 8800GTS 640MB, Power Supply: Silver Power 600W
lazaros93 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 και εγω ειχα ενα παρομοιο προβλημα.ελεγξε το καλωδιο του σκληρου με την mobo η δοκιμασε με αλλο
harvester87 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Τα restart μέσω windows είναι πάντα επιτυχή, αν κάνω restart από το κουτί τότε υπάρχει πρόβλημα...
Impious Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 ειχα παρομιο προβλημα και το πηγα στο plasio γτ ειχα την εγγυηση ακομα και μου ειπε οτι εκανε μονο Upadate την μητρικη μονο
Rubin074 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 ...κάνε ένα bios update για αρχή Αλλά με πολλή προσοχή. Τσέκαρε το manual της M/B σου πρώτα για το πώς γίνεται.
harvester87 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δοκίμασα όσα προτείνατε, έκανα και το bios update, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Μέχρι και το κουμπί του κουτιού κατηγόρησα για λίγο, γι'αυτό είπα στο bios να ανοίγει το μηχάνημα μέσω πληκτρολογίου. Όμως και σε αυτή την περίπτωση συμβαίνουν τα ίδια. Μάλλον θα φταίει η motherboard, ίσως ψάξω για καμιά καινούρια γιατί είμαι και εκτός εγγύησης... Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.