Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με boot

harvester87

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά,

εδώ και κάμποσο καιρό έχω ένα πρόβλημα με την εκκίνηση του υπολογιστή. Συγκεκριμένα πατάω το power, φαίνεται σαν να λειτουργεί αλλά η οθόνη μένει stand by και δεν κάνει boot. Μετά από πολλές προσπάθειες και επαναλήψεις, κάποια στιγμή καταφέρνει να εκκινήσει.

Θα έλεγα πως είναι το τροφοδοτικό (Silver Power 600W), αλλά κατα τα άλλα ο υπολογιστής λειτουργεί πολύ ομαλά, δηλαδή δεν κάνει ποτέ προβλήματα όταν βρίσκομαι στα windows ή σε βαριά παιχνίδια. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Πώς μπορώ να βρω τί φταίει χωρίς να καταφύγω σε μια άσκοπη αγορά;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Δημήτρης

PC SPECS:

CPU: Intel core 2 E6750 @ 2.66GHz,

RAM: 4GB, HDD: 2x Western Digital Raptor RAID0, MB: Asrock 4Core1333-Viiv,

Graphics: Gainward 8800GTS 640MB, Power Supply: Silver Power 600W

Δημοσ.

ειχα παρομιο προβλημα και το πηγα στο plasio γτ ειχα την εγγυηση ακομα και μου ειπε οτι εκανε μονο Upadate την μητρικη μονο

Δημοσ.

Δοκίμασα όσα προτείνατε, έκανα και το bios update, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Μέχρι και το κουμπί του κουτιού κατηγόρησα για λίγο, γι'αυτό είπα στο bios να ανοίγει το μηχάνημα μέσω πληκτρολογίου. Όμως και σε αυτή την περίπτωση συμβαίνουν τα ίδια. Μάλλον θα φταίει η motherboard, ίσως ψάξω για καμιά καινούρια γιατί είμαι και εκτός εγγύησης...

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...