Προς το περιεχόμενο

Τι μνήμη ram δέχεται το acer 9300;

Nahock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι μνήμες δέχεται το acer 9300 και σε τι τιμές μπορώ να τις βρω; Πως μπορώ να τις βάλω για να έχει την καλύτερη απόδοση στο δικό μου σύστημα;

post-149198-129063055585_thumb.jpg

post-149198-129063055591_thumb.jpg

post-149198-129063055596_thumb.jpg

post-149198-129063055602_thumb.jpg

Δημοσ.

Μέχρι δυο κάρτες παίρνει η μητρική μου; Οι 2χ512 πρέπει να πεταχτούν οπωσδήποτε; Να προσθέσω πως το το συστημα μου είναι 32 bit, άρα μέχρι 3 γίγα ραμ θα χρησιμοποιούνται; Οπότε αν βάλω 4γιγα το ένα από αυτά θα παει χαμένα;

Δημοσ.

ναι 2 slots εχει...οι 2Χ512 πρεπει να φυγουν απο πανω για να μπουν οι αλλες..

αν βαλεις 4 γιγα θα σου ανοιγει απο 3,25 μεχρι 3,75(απο προσωπικη εμπειρια)

εγω θα σου προτεινα αν δεν θες να διαθεσεις τοσα για ραμ βαλε 3 γιγα και εισαι οκ(εκτος κ αν χρειαζεσαι τοση πολυ μνημη πια:P)

η επιλογη του AGNUSDeI μου φαινεται καλη αν και επειδη δεν τα ξερω και καλα πως πανε ειδα οτι το μηχανημα σου υποστηριζει # DDR2 SDRAM - 533 MHz

αν τις αλλαξεις μονος σου δες πρωτα στα ποσα MHz ειναι αυτες που φοραει πανω

Δημοσ.

η επιλογη του AGNUSDeI μου φαινεται καλη αν και επειδη δεν τα ξερω και καλα πως πανε ειδα οτι το μηχανημα σου υποστηριζει # DDR2 SDRAM - 533 MHz

αν τις αλλαξεις μονος σου δες πρωτα στα ποσα MHz ειναι αυτες που φοραει πανω

Πως θα το δω αυτό;

Δημοσ.
κατεβασε κανενα cpu z, pc wizard να σαρωσει το λαπτπ σου και να σου πει τι μνημηες φορας

Στο πρώτο μου post, από τις εικόνες 2 και 3 εγώ κατάλαβα ότι είναι 266 Mhz. Αυτό είναι; Οι μνήμες που μου πρότεινε ο AGNUSDeI είναι 800 mhz, κάνουν για το pc μου;

Δημοσ.
Στο πρώτο μου post, από τις εικόνες 2 και 3 εγώ κατάλαβα ότι είναι 266 Mhz. Αυτό είναι; Οι μνήμες που μου πρότεινε ο AGNUSDeI είναι 800 mhz, κάνουν για το pc μου;

μπες στο http://www.crucial.com και πηγαινε με το εργαλειο που εχει εκει να δεις τι μνημες παιρνει το λαπτοπ σου.

οποιες σου προτεινει,κανε εδω ενα copy paste και εμεις θα σου πουμε

Δημοσ.

Οι μνήμες σου είναι SO-DIMM DDR2 533MHz...

Ωστόσο δεν θα έχεις πρόβλημα αν βάλεις γρηγορότερες γιατί αυτές εχουν προς τα "κάτω" συμβατότητα, δηλαδή ρυθμίζονται αυτόματα σε χαμηλότερες ταχύτητες, ισα ισα που θα έχεις και καλύτερα timings! :-)

Δημοσ.

http://www.crucial.com/store/listparts.aspx?model=Aspire%209300

Απλώς θα ήθελα να είναι λίγο πιο γρήγορο το pc και να μπορώ να ανοίγω photoshop, illustrator, και κάνα browser ταυτόχρονα και να μην παρουσιάζει κολλήματα. Μήπως να βάλω windows 64 bit μαζί με 4 γίγα μνήμη για να αποδίδει στο maximum;

Δημοσ.

Οποιεσδήποτε μνήμες κάνουν για την "δουλειά" σου είναι καλές...

Καλή συνεχεια και καλή αναβάθμιση από εμένα ;)

edit:

Απλώς θα ήθελα να είναι λίγο πιο γρήγορο το pc και να μπορώ να ανοίγω photoshop, illustrator, και κάνα browser ταυτόχρονα και να μην παρουσιάζει κολλήματα. Μήπως να βάλω windows 64 bit μαζί με 4 γίγα μνήμη για να αποδίδει στο maximum;

Για 64 bit λειτουργικό ειλικρινά δεν ξέρω να σου απαντήσω (δεν έχω προσωπική εμπειρία). Ισως κάποιος άλλος να ξέρει καλύτερα για να σε βοηθήσει και να σε συμβουλέψει με αυτό

Εγώ από την μεριά μου θα σου πρότεινα να βάλεις 4gb αν έχεις την "ευχέρεια", για να είσαι hardware ready και για το μέλλον, και έπειτα την ψαχνεις την δουλειά και με το software

Καλύτερα να πας σε κάποιο κατάστημα να σου κάνουν το upgrade για να είσαι και σίγουρος ότι θα δουλέψουν ολα καλά. αυτά από εμένα καλή τύχη !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...