Salvation Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω ένα "πρόβλημα" Μερικές φορές όταν πάω να ανοίξω το pc, φαίνεται σαν πηγαίνει λίγο ρεύμα με αποτέλεσμα να προσπαθεί να εκκινήσει. Μάλιστα το καταλαβαίνω και απο το logitech illuminated πληκτρολόγιο που έχω καθώς το φως του στην αρχή τρεμοπαίζει. Δεν μου το κάνει πάντα, αλλά γενικά ανησυχώ μήπως και μου κάψει τπτ. Αυτό διαρκεί περίπου για 2-3 δευτερόλεπτα και μετά ο υπολογιστής ξεκινάει κανονικά. Να επισημάνω ότι δεν μου το κάνει πάντα. Το τροφοδοτικό είναι ένα fortron 750W, Q6600@ 2.4, 2GB ram, 9800GTX+, mobo asus p5k-vm. Καμιά ιδέα;
pgmank Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Φίλε μου, φταίει η μάλλον μητρική σου, ή το τροφοδοτικό. Αν έχεις κάνει υπερχρονισμό, κατεβασε την συχνότητα του επεξεργαστή σου όπως ήταν. Μετά δες αν υπάρχει κάποια βελτίωση.
p_under Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 otan patas to button sou sou kanei ena grigoro restart xoris na postarei ? auto einai logiko , oles oi asus to kanoun otan pas na anoikseis to pc afou prota exeis kleisei to reuma apo to trofodotiko ---------- Προσθήκη στις 13:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:27 ---------- Φίλε μου, φταίει η μάλλον μητρική σου, ή το τροφοδοτικό. Αν έχεις κάνει υπερχρονισμό, κατεβασε την συχνότητα του επεξεργαστή σου όπως ήταν. Μετά δες αν υπάρχει κάποια βελτίωση. " Το τροφοδοτικό είναι ένα fortron 750W, Q6600@ 2.4, 2GB ram, 9800GTX+, mobo asus p5k-vm. "
Salvation Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Μακάρι να μπορούσα να το περιγράψω πώς ακριβώς γίνεται. Το θέμα είναι ότι αυτό δεν μου το έκανε παλιότερα. Όταν συμβαίνει ενώ το ανεμιστηράκι απ' την ψύκτρα του επεξεργαστή αρχίζει και γυρνάει, το led απ' το δίσκο αρχίζει και αναβοσβήνει προσπαθώντας να πάρει μπροστά όπως και το φως απ το πληκτρολόγιο που αναβοσβήνει μέχρι τελικά να κάνει post. To θέμα είναι ότι δεν έχω παρατηρήσει κάποια αλλαγή στην ταχύτητα ούτε παίρνω τίποτα περίεργα σφάλματα... Υπερχρονισμό δεν έχω κάνει, όλα είναι στα default. Ελπίζω να μην είναι καμιά μητρική...
p_under Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 για να αποκλησεις το τροφοδοτικο μπορεις να παρεις αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700614&u=APEVIA-PST-03-LCD-POWER-SUPPLY-TESTER-III. βαζεις πανω τα καλωδια του τροφοδοτικου κ σου λεει αν παιζεις σωστα . την μητρικη τωρα ειναι λιγο δυσκολο να ν την κοιταξεις . καπου εκει ψαξου ομως . μπλε οθονες εχεις δει ?
Salvation Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 για να αποκλησεις το τροφοδοτικο μπορεις να παρεις αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700614&u=APEVIA-PST-03-LCD-POWER-SUPPLY-TESTER-III. βαζεις πανω τα καλωδια του τροφοδοτικου κ σου λεει αν παιζεις σωστα . την μητρικη τωρα ειναι λιγο δυσκολο να ν την κοιταξεις . καπου εκει ψαξου ομως . μπλε οθονες εχεις δει ? Όχι τίποτα, κανένα σφάλμα. Το συγκεκριμένο που προτείνεις απ' ότι είδα δίνει τιμές των τάσεων. Δεν μπορώ να τις δω αυτές μέσω everest?
caution Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Σωστά, είσαι stable; Κάλλιστα μπορεί να είναι θέμα μητρικής και cold boot issue - αλλά πρώτα βεβαιώσου αν διατηρεί τα bios settings η μητρική σου, μπας και είναι καμιά μπαταρία...
adi32 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δεν ξερω αν ειναι το ιδο αλλα απο τοτε που εβαλα νεα καρτα γραφικων 5770 και το ανοιγω κανει 2-3 φορες σαν να γκαζωνει ο ανεμιστηρας και μετα ανοιγει κανονικα (τροφοδοτικο 400w)
caution Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 ...τι μητρική είναι και τι κάρτα είχες πριν, εσύ με το σβουριχτό martini racing;
Salvation Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Οι τιμές στις τάσεις είναι κανονικές... Το BIOS κρατάει τις ρυθμίσεις οπότε δεν νομίζω να είναι η μπαταρία...
adi32 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 ...τι μητρική είναι και τι κάρτα είχες πριν, εσύ με το σβουριχτό martini racing; ειχα 3850 και I-N73HD
caution Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 +2007/12/07 (BIOS ID:13) bios να υποθέσω ε;
p_under Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 ειχα 3850 και I-N73HD μυριζει κ για θεμα driver , μου το κανει κ εμενα αυτο η 5850 .
adi32 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Tο τελευταιο bios εχω και τελευταους drivers Αλλα αφου δεν μου δημιουργει προβλημα δεν πειραζει
Salvation Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Αν πάω τον υπολογιστή στο πλαίσιο απ' όπου τον αγόρασα θα μπορούν να διακρίνουν αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη μητρική η στο τροφοδοτικό? μιας και δν μου το κάνει πάντα μέχρι στιγμής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.