Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ με amilo xi 2428!!!

zoubo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου προέκυψε ενα προβλημα στο laptop και δε μπορώ να δουλέψω. Εχω έναν amilo xi 2428 ο οποιος σημερα το απογευμα μου πετουσε μπλε οθονες και εκανε restart μονος του.Μετα απο 6 7 restart αποφάσισε να κανει μονος του recovery.Πριν απο αυτό το μονο που προσπάθησα να κανω ηταν να τον επαναφερω σε προηγουμενο σημειο λειτουργιας. Μπηκα με safe mode και προσπαθησα να το κανω αλλα μου πεταξε παλι μπλε οθονη.Μετα το recovery και αφου ολα δειχναν οκ αφου εγκατεστησα τα office και skype κανω επανεκκινηση και μου πεταει μια λευκη οθονη και δεν κανει τιποτα. Οποιος μπορει να βοηθησει τον ευχαριστω..

Δημοσ.

γεια σας παιδια ειμαι καινουριος εχω μια απορεια. εχω ενα laptop compag η καρτα γραφικων ειναι πολυ χαμηλη ειναι 3.5 η αναλυση της οθονης ειναι 1366x768 μηπως ξερετε αμα υπαρχει μια καρτα γραφικων για να την αλαξω να ειναι καλη να πεζει τα παιχνιδια και αμα μπορειτε να πειτε και τιμη ? και αμα ξερετε που θα βρω? [ευχαριστω]

---------- Προσθήκη στις 00:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:18 ----------

αλλαξω*.............

Δημοσ.

φιλε μου στα λαπτοπ η αλλαγη καρτας γραφικων ειναι απο δυσκολη εως και αδυνατη καθως τα περισσοτερα μοντελα την εχουν ενσωματωμενη

και αν βρεις να βαλεις ειναι μεγαλη ιστορια για να την ρυθμισεις να τρεχει σωστα

Το μονο μειονεκτημα των λαπτοπ...

Υ.Γ :εισαι εντελως offtopic παντως...ρωτας κατι για σενα σε θεμα αλλου που δεν εχει και καμια σχεση με το αρχικο ποστ του παιδιου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...