Προς το περιεχόμενο

Γρηγορο Preview 2010 για PS3/x360/Wii

ikaruga24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eπειδη ειμαστε στο console games section του forum και ειμαι σιγουρος οτι πολλοι μαζι με εμενα εδω για διαφορους λογους δεν παιζουν games στο PC θα προσθεσω και μερικα console exclusive games για το 360:

Fable 3

Halo Reach

Metro 2033

Splinter Cell: Conviction

Perfect Dark XBLA

συν το εκπληκτικο Mass Effect 2 και την μακραν καλυτερη εκδοση του θεικου Bayonetta. :)

Βεβαια θα δουμε αν θα ανακοινωσει κ τπτ καινουργιο για φετος η MS στην X10 (αντε μηπως δειξει τπτ κ ο Itagaki..) αν κ κατι ακουγεται για GoW3 - θα δουμε την αλλη εβδομαδα.

Αλλα games αξια αναφορας ΙΜΟ:

Vanquish

Rage

Lost Planet 2

Dead Rising 2

Split Second

Max Payne 3

Bioshock 2

Darksiders

Epic Mickey

Battlefield BC2

Just Cause 2

Alpha Protocol

2010 > 2009 χαλαρα ομως...:P

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κανεις μεγαλο λαθος , οι περισσοτεροι Gamers και μη εχουν pc ικανο τρεξει σε καλυτερες αναλυσεις και γραφικα τα multiplatform απο οτι στις κονσολες

Εκτος αν μιλαμε για συνθεση του 1821 του τεστιν pentium 4 ,καρτα γραφικων geforce 6600 gt και ram 1 gb , στην πλειοψηφια τους μεγαλοι ανθρωποι που εχουν ανανεωσουν το pc τους απο τοτε που το πηραν

Τραβε δες στο youtube με τι φτηνιαρικες καρτες και γενικα hardware σηκωνουν αναλυσεις στα 1280 και 1680 σε πολλα multiplatform

Το pc ειναι κορυφη στα multiplatfrom και πιο φτηνη λυση απο τις κονσολες ,οι κονσολες ειναι μονο για exclusives

Το pc μου είναι amd phenom 9550, 4 gb Ram και κάρτα γραφικών 8500GT την οποία την έβαλα απλά επειδή την βρήκα σε καλή περίπτωση. Τώρα πες μου πως με αυτή την ταπεινή καρτούλα θα τρέξω τα παιχνίδια σε ικανοποιητική απόδοση; Και στη δική μου περίπτωση δεν το λες και αδύναμο μηχάνημα... θα μπορούσα να χα πολύ πιο αδύναμο αλλά ασόψεται που τον άλλαξα πριν 1.5 χρόνο. Και μην μου πεις ιστορίες για αγρίους ότι θα παίζει καλύτερα απο κονσόλα... άσε, το χω διαπιστώσει με τα ίδια μου τα μάτια τα χάλια που χει.

Ακόμη η φτηνή κάρτα που λες θα πρέπει να είναι με σχετικά πρόσφατο chipset ... αν εγώ έχω ένα συστημα 4+ ετών... ή ακόμη και μόλις 1 με 2 αλλά με φτηνιάρα κάρτα αφού δεν παίζει games... ακόμη και onboard. Έλα ξανα πες το μου για το πόσο θα χαίρομαι gaming. Όσο φτηνότερη κάρτα βάζεις τόσο συχνότερα πρέπει να την αλλάζεις.

Και κάτι τελευταίο... νομίζεις ότι gaming pc σημαίνει μόνο καλό σύστημα; Gaming pc σημαίνει να χεις όρεξη να ασχολείσαι με drivers, settings, να σου crasharei το game, να βάζεις άλλους drivers, άλλες ρυθμίσεις, να κάνεις installation, να ψάχνεις ποια θα ναι η επόμενη αναβαθμισή σου σε κάρτα γραφικών, τροφοδοτικό ακόμη και μεγαλύτερους σκληρούς (δεν είναι και λίγα τα games που τρώνε μπόλικα gb εγκατάσταση). Αληθεια, πόσοι νομίζεις έχουν χρόνο, χρήμα ή όρεξη να ασχολούνται με αυτά; Αυτοί ήταν και τελικά οι λόγοι που πήρανε κονσόλα. Για καμιά 6αριά χρόνια plug and play και δεν σε νοιάζει τίποτα άλλο μέχρι απλά να πάρεις την επόμενη κονσόλα...

Και εν τέλει το βρίσκω λίγο σπάταλο να χεις και καλό gaming pc και κονσόλα (εκτός αν μιλάμε για wii). Και πάνω από όλα... να μην κάνεις τίποτα άλλο απο το να παίζεις games. Ο μέσος ιδιοκτήτης κονσόλας δεν έχει gaming pc ... και αν νομίζεις ότι είναι μόνο θέμα χρημάτων για κάρτα γραφικών-τροφοδοτικό-σκληρό δίσκο... ξεχνάς τους λινουξάδες μου φαίνεται ;)

Υ.Γ. Ερώτηση για δυνατούς λύτες: Ποιο pc 5ετίας που αγοράστηκε στα 400 ευρώ βγάζει ανώτερη απόδοση στα σημερινά παιχνίδια από το xbox 360; :rolleyes: 500; 600; Έστω 700; Χμμμ αν μπορεί κάποιος ας το απαντήσει.;)

Δημοσ.
Το pc μου είναι amd phenom 9550, 4 gb Ram και κάρτα γραφικών 8500GT την οποία την έβαλα απλά επειδή την βρήκα σε καλή περίπτωση. Τώρα πες μου πως με αυτή την ταπεινή καρτούλα θα τρέξω τα παιχνίδια σε ικανοποιητική απόδοση; Και στη δική μου περίπτωση δεν το λες και αδύναμο μηχάνημα... θα μπορούσα να χα πολύ πιο αδύναμο αλλά ασόψεται που τον άλλαξα πριν 1.5 χρόνο. Και μην μου πεις ιστορίες για αγρίους ότι θα παίζει καλύτερα απο κονσόλα... άσε, το χω διαπιστώσει με τα ίδια μου τα μάτια τα χάλια που χει.

Ακόμη η φτηνή κάρτα που λες θα πρέπει να είναι με σχετικά πρόσφατο chipset ... αν εγώ έχω ένα συστημα 4+ ετών... ή ακόμη και μόλις 1 με 2 αλλά με φτηνιάρα κάρτα αφού δεν παίζει games... ακόμη και onboard. Έλα ξανα πες το μου για το πόσο θα χαίρομαι gaming. Όσο φτηνότερη κάρτα βάζεις τόσο συχνότερα πρέπει να την αλλάζεις.

Και κάτι τελευταίο... νομίζεις ότι gaming pc σημαίνει μόνο καλό σύστημα; Gaming pc σημαίνει να χεις όρεξη να ασχολείσαι με drivers, settings, να σου crasharei το game, να βάζεις άλλους drivers, άλλες ρυθμίσεις, να κάνεις installation, να ψάχνεις ποια θα ναι η επόμενη αναβαθμισή σου σε κάρτα γραφικών, τροφοδοτικό ακόμη και μεγαλύτερους σκληρούς (δεν είναι και λίγα τα games που τρώνε μπόλικα gb εγκατάσταση). Αληθεια, πόσοι νομίζεις έχουν χρόνο, χρήμα ή όρεξη να ασχολούνται με αυτά; Αυτοί ήταν και τελικά οι λόγοι που πήρανε κονσόλα. Για καμιά 5αριά χρόνια plug and play και δεν σε νοιάζει τίποτα άλλο μέχρι απλά να πάρεις την επόμενη κονσόλα...

Και εν τέλει το βρίσκω λίγο σπάταλο να χεις και καλό gaming pc και κονσόλα (εκτός αν μιλάμε για wii). Και πάνω από όλα... να μην κάνεις τίποτα άλλο απο το να παίζεις games. Ο μέσος ιδιοκτήτης κονσόλας δεν έχει gaming pc ... και αν νομίζεις ότι είναι μόνο θέμα χρημάτων για κάρτα γραφικών-τροφοδοτικό-σκληρό δίσκο... ξεχνάς τους λινουξάδες μου φαίνεται ;)

Η 8500 κανει 20 ευρω μεταχειριμσμενη και 35 καινουργια ,μου βαλες την πιο αδυναμη καρτα που υπαρχει.

Εν τελει δεν ειναι σπαταλο να δωσεις 50 η 100 ευρω να παρεις μια στοιχειωδη καρτα και σε να γλυτωσει απο τα εκατονταδες ευρω που πετας στα μετρια multiplatform ports των κονσολων

---------- Προσθήκη στις 02:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:39 ----------

Eπειδη ειμαστε στο console games section του forum και ειμαι σιγουρος οτι πολλοι μαζι με εμενα εδω για διαφορους λογους δεν παιζουν games στο PC θα προσθεσω και μερικα console exclusive games για το 360:

Fable 3

Halo Reach

Metro 2033

Splinter Cell: Conviction

Perfect Dark XBLA

συν το εκπληκτικο Mass Effect 2 και την μακραν καλυτερη εκδοση του θεικου Bayonetta. :)

Βεβαια θα δουμε αν θα ανακοινωσει κ τπτ καινουργιο για φετος η MS στην X10 (αντε μηπως δειξει τπτ κ ο Itagaki..) αν κ κατι ακουγεται για GoW3 - θα δουμε την αλλη εβδομαδα.

Αλλα games αξια αναφορας ΙΜΟ:

Vanquish

Rage

Lost Planet 2

Dead Rising 2

Split Second

Max Payne 3

Bioshock 2

Darksiders

Epic Mickey

Battlefield BC2

Just Cause 2

Alpha Protocol

2010 > 2009 χαλαρα ομως...:P

Μονο την παραπανω λιστα να βαλεις καταλαβαινεις ποσα λεφτα κανουν ολα αυτα

Δημοσ.

[oftopic]

Η 8500 κανει 20 ευρω μεταχειριμσμενη και 35 καινουργια ,μου βαλες την πιο αδυναμη καρτα που υπαρχει.

Εν τελει δεν ειναι σπαταλο να δωσεις 50 η 100 ευρω να παρεις μια στοιχειωδη καρτα και σε να γλυτωσει απο τα εκατονταδες ευρω που πετας στα μετρια multiplatform ports των κονσολων

Δεν με διαβάζεται και με στενοχωρείται. Εγώ το μόνο που είπα είναι ότι ο μέσος χρήστης κονσόλα δεν έχει gaming pc. Και είπα σπάταλο να έχεις και τα δύο για παιχνια. Αλλά όχι δεν είναι αυτό σπάταλο... σπάταλο είναι να μην έχω βάλει καλή αλλά άχρηστη για μένα κάρτα γραφικών :lol:. Aκόμη είπα ότι gaming pc δεν σημαίνει μόνο λεφτά αλλά και όλα τα άλλα που έγραψα και δεν μπήκες καν στο κόπο να σχολιάσεις.

Και όχι δεν θέλω μόνο κάρτα γραφικών... αν βάλω μεγαλύτερη ενδεχομένως να θέλω και τροφοδοτικό... ενώ αν εγκαταστώ games σίγουρα ο σκληρός μου θα είναι μικρός, θα χρειαστώ μεγαλύτερο.

Τέλος γιατί να δώσω 100 ευρώ για κάρτα γραφικών απο τη στιγμή που δεν παίζω; Την είπα πάρει πέρισυ 25 ευρώ μεταχειρισμένη πέρισυ και αυτό για να μην μου τρώει πόρους μνήμης η onboard. Και πες άντε και τα δώσα, αυτό το ψοφίμη για πόσο καιρό θα με βγάλει; Για ένα χρόνο ; Δύο χρόνια max; Τα άλλα 100 που θα δώσω σε δύο χρόνια, δεν πιάνονται; Και τι, ετσι θα την βάλω τη κάρτα; Μεγαλύτερο τροφοδοτικό δεν θα μου χρειαστεί; Και αν είσαι άτυχος και αλλάξει η θύρα της κάρτας γραφικών... βάλε και μια μητρική να γουστάρεις. Ακόμη Ram δεν σου χρειάζεται; Άλλωστε εγώ το συστημα μου το γραψα για να σου δείξω ότι είσαι άκυρος στο ότι αν δεν έχεις παλιό σύστημα είσαι έτοιμος για gaming. Εγώ ας πούμε δεν είμαι.

Μάλλον δεν με κατάλαβες. Αυτό το χω ήδη 1.5 χρόνο και θα το κρατήσω για τουλάχιστον άλλα 4 χρόνια. Το μόνο ίσως κάποια στιγμή βάλω θα είναι Ram.... αλλά και αυτό μόνο αν δω ότι του λείπει και μόνο όταν το βρω σε κάποια ευκαιρία και όχι να το κάνω εσπευσμένα για κάποιο παιχνίδι. Εν τέλει βάζεις και ένα arch linux και αν ζει το pc την βγάζεις χαλαρά για περισσότερο καιρό.

Αλλά ξανα λέω δεν είναι μόνο τα χρήματα αλλά είναι και θέμα επιλογών. Αν έχεις κονσόλα δεν έχεις gaming pc (όχι με την έννοια των χρημάτων αλλά με την έννοια GAMING... μην τα ξανα γράφω, διάβασε το προηγούμενο μου post)[/offtopic]

Υ.Γ. Στο ερώτημα που έβαλα πριν (στο υ.γ. του προηγούμενου post) γιατί δεν απαντάς :lol: Αυτό τα λέει όλα. ;)

Δημοσ.
[oftopic]

Δεν με διαβάζεται και με στενοχωρείται. Εγώ το μόνο που είπα είναι ότι ο μέσος χρήστης κονσόλα δεν έχει gaming pc. Και είπα σπάταλο να έχεις και τα δύο για παιχνια. Αλλά όχι δεν είναι αυτό σπάταλο... σπάταλο είναι να μην έχω βάλει καλή αλλά άχρηστη για μένα κάρτα γραφικών :lol:. Aκόμη είπα ότι gaming pc δεν σημαίνει μόνο λεφτά αλλά και όλα τα άλλα που έγραψα και δεν μπήκες καν στο κόπο να σχολιάσεις.

Και όχι δεν θέλω μόνο κάρτα γραφικών... αν βάλω μεγαλύτερη ενδεχομένως να θέλω και τροφοδοτικό... ενώ αν εγκαταστώ games σίγουρα ο σκληρός μου θα είναι μικρός, θα χρειαστώ μεγαλύτερο.

Τέλος γιατί να δώσω 100 ευρώ για κάρτα γραφικών απο τη στιγμή που δεν παίζω; Την είπα πάρει πέρισυ 25 ευρώ μεταχειρισμένη πέρισυ και αυτό για να μην μου τρώει πόρους μνήμης η onboard. Και πες άντε και τα δώσα, αυτό το ψοφίμη για πόσο καιρό θα με βγάλει; Για ένα χρόνο ; Δύο χρόνια max; Τα άλλα 100 που θα δώσω σε δύο χρόνια, δεν πιάνονται; Και τι, ετσι θα την βάλω τη κάρτα; Μεγαλύτερο τροφοδοτικό δεν θα μου χρειαστεί; Και αν είσαι άτυχος και αλλάξει η θύρα της κάρτας γραφικών... βάλε και μια μητρική να γουστάρεις. Ακόμη Ram δεν σου χρειάζεται; Άλλωστε εγώ το συστημα μου το γραψα για να σου δείξω ότι είσαι άκυρος στο ότι αν δεν έχεις παλιό σύστημα είσαι έτοιμος για gaming. Εγώ ας πούμε δεν είμαι.

Μάλλον δεν με κατάλαβες. Αυτό το χω ήδη 1.5 χρόνο και θα το κρατήσω για τουλάχιστον άλλα 4 χρόνια. Το μόνο ίσως κάποια στιγμή βάλω θα είναι Ram.... αλλά και αυτό μόνο αν δω ότι του λείπει και μόνο όταν το βρω σε κάποια ευκαιρία και όχι να το κάνω εσπευσμένα για κάποιο παιχνίδι. Εν τέλει βάζεις και ένα arch linux και αν ζει το pc την βγάζεις χαλαρά για περισσότερο καιρό.

Αλλά ξανα λέω δεν είναι μόνο τα χρήματα αλλά είναι και θέμα επιλογών. Αν έχεις κονσόλα δεν έχεις gaming pc (όχι με την έννοια των χρημάτων αλλά με την έννοια GAMING... μην τα ξανα γράφω, διάβασε το προηγούμενο μου post)[/offtopic]

Υ.Γ. Στο ερώτημα που έβαλα πριν (στο υ.γ. του προηγούμενου post) γιατί δεν απαντάς :lol: Αυτό τα λέει όλα. ;)

Πραγματικα εχει καταντησει πολυ κουραστικο ολο αυτο το trolling απο μερικους PC "elites" εδω στο Console Games section...θα ηθελα να δω απο περιεργεια ποσο θα αντεχε καποιος στο PC games section αν εμπαινε κ τρολλαρε αντιστοιχα. :rolleyes:

Δημοσ.

Παιδια μην το κουραζουμε περισσοτερο το θεμα PC vs Consoles. Οπως ειπα υπαρχει λογος που δεν συμπεριελαβα στη λιστα μου το PC και τα παιχνιδια του. Το διευκρινησα στην αρχη αυτο το πραγμα ασχετα αν εχω gaming PC.

Υ.Γ. Antretng.....μα καλα.....8500gt???? Αδικαιολογητος....

Δημοσ.

Υ.Γ. Antretng.....μα καλα.....8500gt???? Αδικαιολογητος....

:lol::lol::lol::lol:Sorry δεν θα το ξανακάνω:P .

Για να κλείσω κιόλας το offtopic θέμα και να γυρίσουμε ontopic, απλά με βόλεψε επειδή είναι αθόρυβη με παθητική ψύξη και έτυχε να την βρω μεταχειρισμένη στα 25 ευρώ όταν έκανε περισσότερο από 50 καινούργα.

Δημοσ.
Πραγματικα εχει καταντησει πολυ κουραστικο ολο αυτο το trolling απο μερικους PC "elites" εδω στο Console Games section...θα ηθελα να δω απο περιεργεια ποσο θα αντεχε καποιος στο PC games section αν εμπαινε κ τρολλαρε αντιστοιχα. :rolleyes:

Πολυ pc elite :lol: με καρτες των 50 και 80 ευρω αντιστοιχα και hardware που ισως μετραει απο την εποχη που κυκλοφορησε το πρωτο playstation 3 στην ευρωπη

Δημοσ.
Πολυ pc elite :lol: με καρτες των 50 και 80 ευρω ετησίως αντιστοιχα και hardware που ισως μετραει απο την εποχη που κυκλοφορησε το πρωτο playstation 3 στην ευρωπη

fixed. Αλήθεια, αν αλλάζεις μόνο κάρτα γραφικών και έχεις ακριβώς το ίδιο hardware... πόσα έσκασες για Ram όταν τον πρωτοπήρες :lol:

By the way ποια κάρτα των 50-80 ευρώ έβγαζε τα γραφικά πχ του xbox 360 όταν πρωτοκυκλοφόρησε :rolleyes: Και αν στην απίθανη περίπτωση υπήρχε, για πόσο καιρό στεκόταν ίσα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...