BRAXOS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 εδω πωληθηκαν ενα καρο ps3 με το που εγινε το buzz στα Ελληνικα, δεν θα επεζαν ρολο τα exclusives?
Antretng Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Συμφωνώ μόνο εν μέρει για το περί τι είναι exclusive και αν πρέπει να τα βαλουμε στη λίστα για το xbox. Απο τη στιγμή που δεν έχεις βάλει μέσα το pc, δεν έχει νόημα να μη το βάζεις στο xbox. Η πλειοψηφία των χρηστών που πήραν κονσόλα είναι για να μην ασχολούνται με αναβαθμίσεις, drivers, χρήματα κλπ στο pc. Έτσι ένας κάτοχος πχ του ps3 ενδεχομένως δεν θα μπορεί να παίξει παιχνίδια όπως gears αν δεν έχει και gaming pc. Και νομίζω ότι το σημαντικότερο επιχείρημα υπερ των κονσολών είναι ότι γλιτώνεις τα χρήματα και το μπελά του gaming pc. Το να χεις και gaming pc και κάποια από τις δύο κονσόλες είναι λίγο πολυτέλεια. Εν τέλει μη μπλέκουμε τα pc όταν μιλάμε για κονσόλες γιατί με εξαίρεση τους ιδιοκτήτες wii που μπορεί να είναι pcakides αλλά θέλαν να δουν το πρωτοποριακό χειρισμό του, στο pc οι περισσότεροι (όχι όλοι φυσικά) δε θα μπορούν με το συστημά τους να το απολαύσουν... και ενδεχομένως να μην θέλουν κιόλας (drivers, installations, settings και άλλα που κάποιος μπορεί να μην θέλει να ασχολείται). Άλλωστε με την ίδια λογική ένας που χει xbox πέρνει και ένα ps3 και τα παίζει όλα
liopyr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Oh another Pc vs Console thread... ηγδγκηγ
ikaruga24 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Συμφωνώ μόνο εν μέρει για το περί τι είναι exclusive και αν πρέπει να τα βαλουμε στη λίστα για το xbox. Απο τη στιγμή που δεν έχεις βάλει μέσα το pc, δεν έχει νόημα να μη το βάζεις στο xbox. Η πλειοψηφία των χρηστών που πήραν κονσόλα είναι για να μην ασχολούνται με αναβαθμίσεις, drivers, χρήματα κλπ στο pc. Έτσι ένας κάτοχος πχ του ps3 ενδεχομένως δεν θα μπορεί να παίξει παιχνίδια όπως gears αν δεν έχει και gaming pc. Και νομίζω ότι το σημαντικότερο επιχείρημα υπερ των κονσολών είναι ότι γλιτώνεις τα χρήματα και το μπελά του gaming pc. Το να χεις και gaming pc και κάποια από τις δύο κονσόλες είναι λίγο πολυτέλεια. Εν τέλει μη μπλέκουμε τα pc όταν μιλάμε για κονσόλες γιατί με εξαίρεση τους ιδιοκτήτες wii που μπορεί να είναι pcakides αλλά θέλαν να δουν το πρωτοποριακό χειρισμό του, στο pc οι περισσότεροι (όχι όλοι φυσικά) δε θα μπορούν με το συστημά τους να το απολαύσουν... και ενδεχομένως να μην θέλουν κιόλας (drivers, installations, settings και άλλα που κάποιος μπορεί να μην θέλει να ασχολείται). Άλλωστε με την ίδια λογική ένας που χει xbox πέρνει και ένα ps3 και τα παίζει όλα Mη το πας τοσο βαθεια το θεμα. Μιλαμε γενικα. Υπαρχει λογος που δεν συμπεριελαβα μεσα το PC στη λιστα μου με τα δικα του παιχνιδια καθως μιλησα προσωπικα. Δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσε. Αν εισαι gamer ειτε PC ειτε console ειτε και τα 2 ξερεις ηδη με τι και πως θα ασχοληθεις. Θεωρησα πως ειναι καλυτερο να βαλω μεσα στη λιστα μου (παντα σε προσωπικο γουστο) μια λιστα με παιχνιδια που παιζουν καλυτερα σε κονσολα παρα σε PC και πολλα απο αυτα που ενω ειναι multiplatform δεν θα βρισκονται καν στο PC (οπως Castlevania και Dantes Inferno και red dead redemption). Δεν υπηρχε λογος λοιπον για εμενα να βαλω παιχνιδια οπως Bioshock 2, Alien Vs Predator κτλ οπου και ειναι στανταρ οτι αυτα τα παιχνιδια θα τα ευχαριστηθεις καλυτερα σε ενα PC αν εχεις.
Luxx Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Ωραια τοτε και εγω λεω ομως οτι ολα τα παιχνιδια μπορεις να τα ευχαριστηθεις το ιδιο καλα και σε υπολογιστη και σε Κονσολα, καθως μπορεις και στον υπολογιστη να βαλεις παρομοια χειριστηρια, οπως και στην κονσολα να βαλεις ειδικο ποντικι και μινι πληκτρολογιο. Οποτε παλι νικαει ο υπολογιστης σε ολα. Εκανα χαζομαρα που πηρα το ps3 τωρα; Αν και δεν εχω σκοπο να αγορασω υπολογιστη μεχρι να παω θεσσαλονικη. Προς το παρων ειμαι με ενα laptop 3 χρονων που κραταει αρκετα καλα, αφου τον ειχα παρει τοτε 2500 ευρω! Asus g2s ftw!
Antretng Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Mη το πας τοσο βαθεια το θεμα. Μιλαμε γενικα. Υπαρχει λογος που δεν συμπεριελαβα μεσα το PC στη λιστα μου με τα δικα του παιχνιδια καθως μιλησα προσωπικα. Δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσε. Αν εισαι gamer ειτε PC ειτε console ειτε και τα 2 ξερεις ηδη με τι και πως θα ασχοληθεις. Θεωρησα πως ειναι καλυτερο να βαλω μεσα στη λιστα μου (παντα σε προσωπικο γουστο) μια λιστα με παιχνιδια που παιζουν καλυτερα σε κονσολα παρα σε PC και πολλα απο αυτα που ενω ειναι multiplatform δεν θα βρισκονται καν στο PC (οπως Castlevania και Dantes Inferno και red dead redemption). Δεν υπηρχε λογος λοιπον για εμενα να βαλω παιχνιδια οπως Bioshock 2, Alien Vs Predator κτλ οπου και ειναι στανταρ οτι αυτα τα παιχνιδια θα τα ευχαριστηθεις καλυτερα σε ενα PC αν εχεις. Δεν το πάω βαθιά... απλά είναι τα πράγματα. Εφόσον μιλάμε για console-thread πρέπει να μπαίνουν τα παιχνίδια που δεν έχει το άλλο σύστημα. Εφόσον αυτά τα παιχνίδια δεν τα έχουν τα ps3 και wii αφού δεν μιλάμε για pc, έπρεπε να μπουν στους τίτλους του xbox. Διαφορετικά ούτε στο wii θα πρεπε να μπουν τιλοι αφού με το dolphin τα παίζεις στο pc. Και ξανα λέω ότι ο μέσος ιδιοκτήτης κονσόλας δεν έχει gaming pc... άρα ο μέσος ps3, wii κάτοχος το biosock 2 δεν θα το παίξει.... και αφού δεν μιλάμε καν για pc, άρα μπαίνει στους τίτλους του xbox. Σωστά; Υ.Γ. Για να μην παρεξηγηθώ, αν μου βαζα ταμπελάκι θα με λεγα Nintendo fan.
ikaruga24 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δεν το πάω βαθιά... απλά είναι τα πράγματα. Εφόσον μιλάμε για console-thread πρέπει να μπαίνουν τα παιχνίδια που δεν έχει το άλλο σύστημα. Εφόσον αυτά τα παιχνίδια δεν τα έχουν τα ps3 και wii αφού δεν μιλάμε για pc, έπρεπε να μπουν στους τίτλους του xbox. Διαφορετικά ούτε στο wii θα πρεπε να μπουν τιλοι αφού με το dolphin τα παίζεις στο pc. Και ξανα λέω ότι ο μέσος ιδιοκτήτης κονσόλας δεν έχει gaming pc... άρα ο μέσος ps3, wii κάτοχος το biosock 2 δεν θα το παίξει.... και αφού δεν μιλάμε καν για pc, άρα μπαίνει στους τίτλους του xbox. Σωστά; Υ.Γ. Για να μην παρεξηγηθώ, αν μου βαζα ταμπελάκι θα με λεγα Nintendo fan. Ξαναδιαβασε τοτε λιγο το αρχικο μου ποστ και θα καταλαβεις.
Antretng Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δεν θα συμπεριλαβω παιχνιδια τα οποια θα κυκλοφορησουν και σε PC οπου και θα τα χαρω εκει κανονικα οπως πρεπει. Αν μιλάς προσωπικά για σένα... πάσο. Αλλά αν μιλάς για τον μέσο ιδιοκτήτη κονσόλας, διαφωνώ για τους λόγους που ανέφερα. Δηλαδή αυτό ταιριάζει μόνο στον άνθρωπο που έχει και gaming pc. Αλλά αν είναι έτσι, τότε μην βάλεις κανένα τίτλο στο wii λόγω dolphin emulator
ikaruga24 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Αν μιλάς προσωπικά για σένα... πάσο. Αλλά αν μιλάς για τον μέσο ιδιοκτήτη κονσόλας, διαφωνώ για τους λόγους που ανέφερα. Δηλαδή αυτό ταιριάζει μόνο στον άνθρωπο που έχει και gaming pc. Αλλά αν είναι έτσι, τότε μην βάλεις κανένα τίτλο στο wii λόγω dolphin emulator Το ειπα στις πρωτες 2 σειρες του οriginal post οτι μιλαω προσωπικα. Τωρα το dolphin δεν παιζει τα παντα και δεν παιζει και σωστα. Ειναι τοσο "καλο" οσο το emulator του PS2. Δεν μπορω να λαβω σοβαρα υποψην ενα emulator που δεν ειναι τουλαχιστον 90% σωστο οσον αφορα τη συμβατοτητα και την αποδοση.
Antretng Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Το ξέρω ότι το είπες... αλλά νομίζω είναι μια δημόσια συζήτηση... και εγώ δεν μίλησα για σένα προσωπικά αλλά γενικά. Αλλιώς θα αφορούσε προσωπικό προβληματισμό και δεν έχει καν νόημα να ανοιχτεί σε topic. Εσύ ξέρεις ποια περιμένεις... δεν υπάρχει θέμα συζητήσης. Anyway, για να μην παρεξηγηθώ από τότε που πήρα το wii το χβοχ έχει αραχνιάσει
Toufas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 αν θα παίξεις τα παιχνίδια εκεί που είναι καλύτερα, βγάλε όλα τα multiplatform από το ps3 (μέχρι απόδειξης του αντιθετου φυσικά)
ikaruga24 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Ακριβως γι αυτο και τα εβαλα κιολας επειδη δεν μπορουμε να ξερουμε πως θα ειναι μεχρι να βγουν. Αν η διαφορα ειναι τυπου Bayonetta τοτε θα βγουν απο τη λιστα με συνοπτικες διαδικασιες. Αν παλι οι διαφορες ειναι τυπου Resident Evil 5 ή dead space ε ενταξει, δεν χαλασε και ο κοσμος.
Toufas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 λιγες διαφορες στο resident? τα μισα πραγματα λειπανε απο την οθονη...τεσπα
ikaruga24 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Ναι αλλα ηταν σε σημειο που δεν χαλασε και ο κοσμος οπως το bayonetta που τα ειδα απο κοντα και η διαφορα ειναι το χαος το ιδιο μεταξυ των εκδοσεων. Παντως ενταξει δεν περιμενω τα ιδια λαθη απο αυτες τις εταιριες και γι αυτα τα παιχνιδια καθως ειναι ποιο καινουργια και φανταζομαι οτι θα εχουν πλεον "μαθει" να δουλευουν με το hardware του PS3. Αν παλι δεν.....αυτοι θα χασουν, τουλαχιστον απο εμενα.
Xoxosis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Συμφωνώ μόνο εν μέρει για το περί τι είναι exclusive και αν πρέπει να τα βαλουμε στη λίστα για το xbox. Απο τη στιγμή που δεν έχεις βάλει μέσα το pc, δεν έχει νόημα να μη το βάζεις στο xbox. Η πλειοψηφία των χρηστών που πήραν κονσόλα είναι για να μην ασχολούνται με αναβαθμίσεις, drivers, χρήματα κλπ στο pc. Έτσι ένας κάτοχος πχ του ps3 ενδεχομένως δεν θα μπορεί να παίξει παιχνίδια όπως gears αν δεν έχει και gaming pc. Και νομίζω ότι το σημαντικότερο επιχείρημα υπερ των κονσολών είναι ότι γλιτώνεις τα χρήματα και το μπελά του gaming pc. Το να χεις και gaming pc και κάποια από τις δύο κονσόλες είναι λίγο πολυτέλεια. Εν τέλει μη μπλέκουμε τα pc όταν μιλάμε για κονσόλες γιατί με εξαίρεση τους ιδιοκτήτες wii που μπορεί να είναι pcakides αλλά θέλαν να δουν το πρωτοποριακό χειρισμό του, στο pc οι περισσότεροι (όχι όλοι φυσικά) δε θα μπορούν με το συστημά τους να το απολαύσουν... και ενδεχομένως να μην θέλουν κιόλας (drivers, installations, settings και άλλα που κάποιος μπορεί να μην θέλει να ασχολείται). Άλλωστε με την ίδια λογική ένας που χει xbox πέρνει και ένα ps3 και τα παίζει όλα Κανεις μεγαλο λαθος , οι περισσοτεροι Gamers και μη εχουν pc ικανο τρεξει σε καλυτερες αναλυσεις και γραφικα τα multiplatform απο οτι στις κονσολες Εκτος αν μιλαμε για συνθεση του 1821 του τεστιν pentium 4 ,καρτα γραφικων geforce 6600 gt και ram 1 gb , στην πλειοψηφια τους μεγαλοι ανθρωποι που εχουν ανανεωσουν το pc τους απο τοτε που το πηραν Τραβε δες στο youtube με τι φτηνιαρικες καρτες και γενικα hardware σηκωνουν αναλυσεις στα 1280 και 1680 σε πολλα multiplatform [ame] [/ame] Το pc ειναι κορυφη στα multiplatfrom και πιο φτηνη λυση απο τις κονσολες ,οι κονσολες ειναι μονο για exclusives
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.