ikaruga24 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Το 2010 θα εχει αρκετους καλους ΑΑΑ τιτλους και για τις 3 κονσολες. Θα παραθεσω μερικα βαση του δικου μου γουστου και προτιμησης. Ειστε free να συμπληρωσετε και εσεις τα δικα σας για την εκαστοτε κονσολα. Δεν θα συμπεριλαβω παιχνιδια τα οποια θα κυκλοφορησουν και σε PC οπου και θα τα χαρω εκει κανονικα οπως πρεπει. PS3 Castlevania: Lords of Shadow Final Fantasy 13 God of War 3 Dantes Inferno Gran Tourismo 5 Heavy Rain The last guardian Red dead redemption White knight chronicles Yakuza 3 Valkyria chronicles 2 X360 Alan Wake Castlevania: Lords of shadow Crackdown 2 Final Fantasy 13 Red dead redemption Dantes Inferno Wii Arc rise fantasia Fragile dreams Tatsunoko VS capcom The Legend of Zelda Metroid: Other M Monado: begining of the world Monster hunter tri Sin and punishment 2 Super Mario galaxy 2 Super meat boy Αυτα τα "ολιγα". Απο αυτα ουτε το 1/10 δεν θα καταφερω να παιξω βεβαια αλλα ειναι μια λιστα για τα "to look forward to" για τις 3 κονσολες (αν και δεν εχω X360).
skanjos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 θα σε φάνε που δεν έχεις βάλει το Halo reach
Luxx Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Τελικα η καλυτερη κονσολα ειναι το Pc; Αλλα ποσα θα πρεπει να σταξεις για να το ευχαριστηθεις οπως πρεπει; Επισης ο καλυτερος υπολογιστης τωρα εχει καλυτερα γραφικα απο το ps3, σωστα; Ακομα και ενας μεσαιος θα ξεπερναει το ps3 λογικα. * Δεδομενου οτι τo ps3 εχει κλεισει και τοσα χρονια.. Εχει ξεπερασμενη καρτα γραφικων με τα σημερινα δεδομενα. *
deus Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 απλά το pc είναι ακριβό "sport" με τις χαζές ανανεώσεις σε κάρτες γραφικών κλπ.
Luxx Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Ναι αλλα αναβαθμισεις θα θελει το πολυ μια φορα τον χρονο. Το Ps3 τι καρτα γραφικων εχει; 3 χρονια εχουν περασει απο τοτε.
ikaruga24 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 το dante's inferno ειναι multi. Ναι αλλα οχι σε PC γι αυτο και το εβαλα. Το εβαλα και στο X360 που το ξεχασα. ---------- Προσθήκη στις 11:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:34 ---------- θα σε φάνε που δεν έχεις βάλει το Halo reach Υπαρχει λογος που ειπα πρωτο πρωτο "δικου μου γουστου και προτιμησης" και το Halo reach σιγουρα δεν ειναι του γουστου μου. ---------- Προσθήκη στις 12:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:35 ---------- απλά το pc είναι ακριβό "sport" με τις χαζές ανανεώσεις σε κάρτες γραφικών κλπ. Εχουμε ομως εδω και κατι περισσοτερο απο 1.5 χρονο οπου ειμαστε σε "αδιεξοδο" σε οτιν αφορα την βελτιωση γραφικων και ετσι μια καρτουλα της ταξης των 80 ευρω μπορει να παιξει τα παντα καλυτερα απο καθε κονσολα. Ετσι ενα PC πλεον της ταξης των 400 - 500 ευρω μπορει να αποδοσει αρκετα καλυτερα απο κονσολα.
basilis5 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Τελικα η καλυτερη κονσολα ειναι το Pc; Αλλα ποσα θα πρεπει να σταξεις για να το ευχαριστηθεις οπως πρεπει; Επισης ο καλυτερος υπολογιστης τωρα εχει καλυτερα γραφικα απο το ps3, σωστα; Ακομα και ενας μεσαιος θα ξεπερναει το ps3 λογικα. * Δεδομενου οτι τo ps3 εχει κλεισει και τοσα χρονια.. Εχει ξεπερασμενη καρτα γραφικων με τα σημερινα δεδομενα. * φιλε μου δεν κανουν τα γραφικα το παιχνιδι. και γενικα εχει να κανει με το τι παιχνιδια παιζεις οπως δεν μπορεις να παιξεις fps, rpg online, adventure, strategy σε κονσολα, ετσι δεν μπορεις να παιξεις action, sports, racing, fighting σε η/υ ... γενικα για να παρεις η/υ που θα βγαλει τα γραφικα του ps3 πρεπει να τα ακουμπησεις (περισσοτερα απο οσο κοστιζει το πλει) ενω ανετα με πολλα λεφτα βγαζεις γραφικα που το πλει δεν τα ονειρευεται...αλλα ειναι αθτη η ουσια; οσων αφορα την λιστα, οντως κι εγω περιμενω μερικους τιτλους πλει πως και πως με πρωτο το ff13 αλλα και το heavy rain που φαινεται σουπερ. Θα δωσω αργοτερα μια ευκαιρια και στο gow3 που επισης ειναι στανταρακι...αλλα $$$$$$$$
mchrisober Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 καλα ρε παιδια ειστε τρελοι???? καλα τα γραφικα των κονσολ αλλα σαν του πς δεν ειναι, και δεν χρειαζετε τοσο καλη καρτα... και εσυ οταν θα δινεις τα 60αρια για να παιρνεις καινουργια παιχνιδια για το Πς3 εγω θα παιζω απ τον θειο.... Δεν συμφερει να εχει Πς3 στις μερες μας και να κανεις συγκριση με Πς.... Και επισης ολα μπορουν να παιχτουν στο πς αλλα στην κονσολα οχι...
NickTG Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 και εσυ οταν θα δινεις τα 60αρια για να παιρνεις καινουργια παιχνιδια για το Πς3 εγω θα παιζω απ τον θειο.... Αυτό δε στέκει σαν επιχείρημα. Μερικοί θέλουμε να έχουμε αυθεντικά τα παιχνίδια μας.
Luxx Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δλδ το ps3 αξιζει μονο για τα exclusives που βγαζει;
klainmaingr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 καλα ρε παιδια ειστε τρελοι????καλα τα γραφικα των κονσολ αλλα σαν του πς δεν ειναι, και δεν χρειαζετε τοσο καλη καρτα... και εσυ οταν θα δινεις τα 60αρια για να παιρνεις καινουργια παιχνιδια για το Πς3 εγω θα παιζω απ τον θειο.... Δεν συμφερει να εχει Πς3 στις μερες μας και να κανεις συγκριση με Πς.... Και επισης ολα μπορουν να παιχτουν στο πς αλλα στην κονσολα οχι... Really? Όταν λές όλα εννοείς μπρό 10 και κόντ;
ikaruga24 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δλδ το ps3 αξιζει μονο για τα exclusives που βγαζει; Οπως και οποιαδηποτε κονσολα ετσι και το PS3. Τα exclusive ειναι αυτα που κανουν την κονσολα να φυγει απο τα ραφια. Αν δεν υπαρχει ενας καλος αριθμος exclusive παιχνιδιων (που να ειναι και δυνατοι τιτλοι) σε καποιο βαθος χρονου τοτε υπαρχει προβλημα. Ειναι και ο βασικος λογος που το PS3 ισοφαρησε τον τελευταιο χρονο σε πωλησεις το X360. Τωρα -καποια- multiplatform ειναι σιγουρα ΑΑΑ τιτλοι (βλεπε Bioshock παραδειγμα) αλλα δεν ειναι λογος για την αγορα μιας συγκεκριμενης κονσολας απο τι στιγμη που εχεις ενα PC τριετιας που μπορει να παιξει τα συγκεκριμενα παιχνιδια εξισου καλα (αν οχι καλυτερα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.