kousman Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 θελω να κανω ενα δικτυο για κοινη χρηση αρχειων μεταξυ ενος pc vista και ενα με 7 μεσω ρουτερ...μπορειτε να μου δώσετε καποιο λινκ με οδηγο??? η αν μπορει καποιος να μου γραψει ενα συντομο οδηγο?? thanks
poulinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 για αρχη ισχυουν τα κλασσικα.share οι δισκοι και σεκοινο workgroup και να μην σε κοβει καποιο firewall
DDoS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 θελω να κανω ενα δικτυο για κοινη χρηση αρχειων μεταξυ ενος pc vista και ενα με 7 μεσω ρουτερ...μπορειτε να μου δώσετε καποιο λινκ με οδηγο??? η αν μπορει καποιος να μου γραψει ενα συντομο οδηγο?? thanks Για κοινη χρηση στα 7.............. θα περιμενεις μεχρι να το φτιαξει η microsoft φιλε. Εχω στησει καμια 15ρια μεχρι στιγμης και no κουκου το file sharing. Μονο σε 2 μου καθησαν για αγνωστο λογο.
antonl Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Για κοινη χρηση στα 7.............. θα περιμενεις μεχρι να το φτιαξει η microsoft φιλε. Εχω στησει καμια 15ρια μεχρι στιγμης και no κουκου το file sharing. Μονο σε 2 μου καθησαν για αγνωστο λογο. Τι πρόβλημα υπάρχει; Από περιέργεια, επειδή μεταξύ τριών υπολογιστών με windows7 prof. και winXP prof. δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο εκτός από share όποια folders ήθελα.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Απο 7 σε xp κατόρθωσα να μπω,το περίεργο ήταν ότι στην ίδια σύνδεση τα xp δεν μπορούσαν να μπουν στα 7 (ζήταγε κάποιον αγνώστου ταυτότητας password)
antonl Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Απο 7 σε xp κατόρθωσα να μπω,το περίεργο ήταν ότι στην ίδια σύνδεση τα xp δεν μπορούσαν να μπουν στα 7 (ζήταγε κάποιον αγνώστου ταυτότητας password) Αν βάλεις το username/password του χρήστη των 7, δε μπαίνει;
poulinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 συνηθως σε vista KTL θελει να εχεις και password στο account.σε windows 7 αν δεν εβαζα password Στο account δεν μπορουσα να συνδεθω στο pc ωστε να εκτυπωσω σε εκτυπωτη.
DDoS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Αντον....... στην εγκατασταση δε δουλεψε ποτε σε κανενα pc το file sharing.Παντως μετα απο updates τα εβαζα ολα κανονικα. Αυτο που γνωριζω σιγουρα ειναι οτι πρεπει να ειναι τσεκαρισμενο το ipv6 και να τρεχει η υπηρεσια του tcp/ip netbios helper. Στα vista δε συνεβαινε αυτο παντως. Εσυ μιχαλουκο πηγαινε στο network center και ξετσεκαρισε την εντολη που σου ζηταει pass στο file sharing και θα μπεις
poulinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 σε καθε λειτουργικο γινεται και πιο δυσκολα.μου θυμιζει vista πΟΥ ΜΕ καλωδιο ειχες δικτυο ενω ασυρματα δεν ειχες.ποτε δεν το εψαξα παραπανω γιατι .δεν μου χρειαστηκε.εκτος αν ειχε τυχει εκει που το ειχα δοκιμασει απλα να ειχε θεμα.δεν ειχα κανει αλλες δοκιμες αλλα και σε ενα αλλο laptop εμπαινε κανονικα σε ενα Που ετρεχε xp και μετα απο μιση ωρα δεν ξαναμπαινε με τιποτα.vista sucks.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Αντον....... στην εγκατασταση δε δουλεψε ποτε σε κανενα pc το file sharing.Παντως μετα απο updates τα εβαζα ολα κανονικα. Αυτο που γνωριζω σιγουρα ειναι οτι πρεπει να ειναι τσεκαρισμενο το ipv6 και να τρεχει η υπηρεσια του tcp/ip netbios helper. Στα vista δε συνεβαινε αυτο παντως. Εσυ μιχαλουκο πηγαινε στο network center και ξετσεκαρισε την εντολη που σου ζηταει pass στο file sharing και θα μπεις σωστός,έχω file sharing τουλάχιστον. Έκανα τον σκληρό κοινόχρηστο,αλλά λέει ότι δεν έχω δικαίωμα πρόσβασης σε αυτόν...
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Poulinos έβγαλα την επιλογή να ζητάει κωδικό για την σύνδεση,γιατί δεν λειτουργούσε. Τώρα μπαίνει κανονικά στο shared αλλά τον σκληρό που έχω θέσει ως κοινόχρηστο δεν τον ανοίγει. Επίσης όταν θέτω έναν φάκελο ως κοινόχρηστο στο homegroup για κάποιον λόγο δεν περνάει η εντολή. Μυστήρια πράματα...
geioannou Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 και εμενα πηγαινοντας να συνδεθω στα 7 μου ζηταει username kai password την στιγμη που δεν εχω ορισει τιποτα τετοιο στα 7. και αντε πες οτι για username θελει το ονομα χρηστη του υπολογιστη, password ?? δεν μπορω να καταλαβω την γινετε....!!!!
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 και εμενα πηγαινοντας να συνδεθω στα 7 μου ζηταει username kai password την στιγμη που δεν εχω ορισει τιποτα τετοιο στα 7.και αντε πες οτι για username θελει το ονομα χρηστη του υπολογιστη, password ?? δεν μπορω να καταλαβω την γινετε....!!!! αυτο λεμε οτι πρεπει στο αλλο pc Που θα μπεις το account να εχει υποχρεωτικα password.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.