nikos1982 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 windows 7 ultimate x86 οταν ανοιγω το pc βγαζει αυτο to error με bsod μετα απο δυο rr το pc μπουταρι κανωνικα.ειναι θεμα hardware η λειτουργικου?
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 windows 7 ultimate x86 οταν ανοιγω το pc βγαζει αυτο to error με bsod μετα απο δυο rr το pc μπουταρι κανωνικα.ειναι θεμα hardware η λειτουργικου? Kαθε φορα η bsod αναφερεται στο acpi.sys?Και καθε φορα που ανοιγεις το pc συμβαινει το παραπανω?Αν η απαντηση και στις 2 ερωτησεις ειναι θετικη,το πιο πιθανο ειναι να μιλαμε για προβλημα στο hardware ή κατι εχει παει πολυ στραβα στα windows σου και εχει πειραχθει το acpi.sys(κατι που σε φυσιολογικες συνθηκες,ακομα και με ιο δεν"σκαει").Θα πρεπει να κανεις μερικα τεστ για να βρεις το προβληματικο hardware(memtest κλπ). Αν μια απο τις παραπανω απαντησεις ειναι αρνητικη,δωσε καποιες πληροφοριες.Απο ποτε σου πεταει bsod?Αλλαξες/προσθεσες κατι στο συστημα(hardware/software)?Overclocking?Μιλαμε για desktop και οχι laptop ετσι?
nikos1982 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Kαθε φορα η bsod αναφερεται στο acpi.sys?Και καθε φορα που ανοιγεις το pc συμβαινει το παραπανω?Αν η απαντηση και στις 2 ερωτησεις ειναι θετικη,το πιο πιθανο ειναι να μιλαμε για προβλημα στο hardware ή κατι εχει παει πολυ στραβα στα windows σου και εχει πειραχθει το acpi.sys(κατι που σε φυσιολογικες συνθηκες,ακομα και με ιο δεν"σκαει").Θα πρεπει να κανεις μερικα τεστ για να βρεις το προβληματικο hardware(memtest κλπ).Αν μια απο τις παραπανω απαντησεις ειναι αρνητικη,δωσε καποιες πληροφοριες.Απο ποτε σου πεταει bsod?Αλλαξες/προσθεσες κατι στο συστημα(hardware/software)?Overclocking?Μιλαμε για desktop και οχι laptop ετσι? ναι desktop. μονο acpi.sys μου βγαζει error..oc δεν του εχω κανει τωρα ειναι στης μαμα ρυθμησης.το bsod η μετα απο καποιο win uptade μου το εβγαλε η μετα apo uptade bios.
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 το bsod η μετα απο καποιο win uptade μου το εβγαλε η μετα apo uptade bios. Πριν ξεκινησουμε να ψαχνουμε,κανε τον κοπο να ψαξεις για την μητρικη σου και το συγκεκριμενο bios που εβαλες,αν υπαρχουν αναφορες στο internet για παρομοια προβληματα με το acpi.sys. Επισης αν θυμαμαι ποιο update των windows ειναι,ψαξε τα αντιστοιχα και γι αυτο. Αν δεν βρεις κατι,θα πρεπει να προχωρησεις στα hardware test που σου ειπα ποιο πανω,για να βεβαιωθουμε πως δεν προεκυψε καποιο προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.